ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

06 Αυγούστου 2023

ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤAZ: η κυβέρνηση της οικογένειας Μητσοτάκη στην Ελλάδα το «απόλυτα διεφθαρμένο, εγκληματικό και ανελεύθερο καθεστώς».

 


ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΙ ΕΛΥΣΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ 3. ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΕ ΤΟ 300 Μ.Χ. Η ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΜΟΝΟΛΟΓΙΑ, ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΘΑ ΤΑ ΕΛΥΝΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ 1800 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ.






Η γερμανική ΤΑΖ σε ένα άρθρο- βαρύτατο «κατηγορώ» καταφέρετε κατά της κυβέρνησης του Κ.Μητσοτάκη με σαφείς αιχμές για την διαφθορά των στελεχών της.

Η εφημερίδα χαρακτηρίζει την Ελληνική κυβέρνηση ως ένα απόλυτα διεφθαρμένο και ανελεύθερο καθεστώς, όπου τα πάντα, από την δικαιοσύνη, το κράτος, τις εγκληματικές δραστηριότητες, ακόμα και τα ΜΜΕ ελέγχονται πλήρως από τον Μητσοτάκη.


Αφήνει βαρύτατες αιχμές για την διαχείριση τόσο του δημοσίου χρήματος που προκύπτει από την φορολογία των Ελλήνων πολιτών, όσο και από τα ευρωπαϊκά κονδύλια, ενώ όλα αυτά γίνονται με φόντο στελέχη της Ν.Δ. που ποζάρουν στις τεράστιες επιχείρησεις τους και τις πανάκριβες Μερσέντες τις οποίες έχουν αποκτήσει.

Πρόκειται δυστυχώς για ένα άκρως απαξιωτικό άρθρο για την Ελλάδα, καθώς παρότι ταυτίζει την κατάρρευση των ηθών και την εκτεταμένη διαφθορά με την κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Επίσης γίνεται σαφής αναφορά στην κατάρρευση της ελευθερίας του τύπου επί κυβέρνησης Κ.Μητσοτάκη, που κατρακύλησε δεκάδες θέσεις φτάνοντας στην 107 στην παγκόσμια κατάταξη, ξεπερνώντας ακόμα και αφρικάνικα καθεστώτα.

Το Γύθειο όμως το οποίο η εφημερίδα επέλεξε για να κάνει το συγκεκριμένο αφιέρωμα, είχε και άλλη μία σκοπιμότητα: Το πανηγύρι στο λακωνικό κόλπο, όπου σύμφωνα με την γερμανική εφημερίδα, το ρωσικό πετρέλαιο μεταφορτώνετε σε πλοία Ελλήνων εφοπλιστών με την κυβέρνηση να συνηγορεί στην συγκεκριμένη διαδικασία!


ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...