ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

27 Αυγούστου 2023

Ο Μητσοτάκης πραγματοποίησε αυτοψία στην καμένη Πάρνηθα χαμογελαστός σαν παγώνι...

 

ΕΥΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΡΟΟΠΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΖΟΥΝ ΣΕ ΥΠΟΨΙΕΣ. 70χρονη Τουρκάλα (πού έκανε "διακοπές" στην Μυτιλήνη με τον 75χρονο σύζυγό της, πτέραρχο εν αποστρατεία της τουρκικής Πολεμικής Αεροπορίας), έπαθε οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου. ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΥΠ (ΤΡΟΜΑΡΑ ΜΑΣ) ΟΤΙ ΤΟΥΡΚΟΣ ΠΤΕΡΑΡΧΟΣ ΚΑΝΕΙ "ΔΙΑΚΟΠΕΣ" ΣΤΗΝ ΜΥΤΙΛΗΝΗ; ΤΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΠΤΕΡΑΡΧΟΣ ΕΚΕΙ; Ο υπουργός Άμυνας Νίκος Δένδιας διέρρευσε άκρως απόρρητα έγγραφα με τα εξοπλιστικά προγράμματα των Ενόπλων Δυνάμεων. Οι απόρρητοι πίνακες με 43 εξοπλιστικά προγράμματα αναρτήθηκαν δημόσια στον ιστότοπο της Βουλής.


Ο "ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ" ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΚΑΕΙ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ ΟΤΑΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗ ΟΤΙ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΙΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ.



ΥΠΑΡΧΕΙ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΣΥΝΗ;



Με μια επίσκεψη που ανακοινώθηκε την τελευταία στιγμή από «πηγές» του Μαξίμου, σε μια στιγμή που η κατάσταση φαίνεται να τίθεται υπό έλεγχο (μερικό τουλάχιστον) στην Πάρνηθα και αφού πρώτα «έλαμψε» δια της απουσίας του όλες τις προηγούμενες δύσκολες ημέρες για τη χώρα, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε για… αυτοψία στον πολύπαθο αττικό πνεύμονα.

Ωστόσο αυτό που προκάλεσε -για ακόμη μια φορά- αρνητική (;)   εντύπωση ήταν το χαμόγελο που είχε στα χείλη καθ’ όλη τη διάρκεια της επίσκεψής του.


Πρόκειται για μια επίσκεψη που έγινε σε καμένα γη, εκεί που πολλοί άνθρωποι είδαν να χάνεται το σπίτι τους, εκεί που συντελέστηκε μια τεράστια οικολογική καταστροφή.

Μαζί με τον Κ.Μητσοτάκη ήταν ο Β.Κικίλιας, ο οποίος εμφανίστηκε πιο σκεπτικός και φορώντας ένα -μάλλον πρόχειρο- μαύρο μπλουζάκι για να δείξει τη θλίψη του.


ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...