ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

03 Αυγούστου 2023

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2022: Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ 35 ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ F35 ΓΙΑ 8,4 ΔΙΣ (χωρίς μίζες). ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2023: Η ΓΕΡΜΑNIΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΗΣ ΑΤΡΑΚΤΟΥ ΤΩΝ F35 (ΔΗΛΑΔΗ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΥΣ). ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2023: Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΧΤΙΖΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΥΨΗΛΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ F35. Δηλαδή σε μόλις 150 μέρες, η γερμανική βιομηχανία Rheinmetall διάλεξε την τοποθεσία, έκανε τα σχέδια και ξεκινά το χτίσιμο του προηγμένου εργοστασίου στην πόλη Weeze, στο κρατίδιο της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας.



Επανεμφανίστηκε η λέπρα στις ΗΠΑ. Ο ΝΕΟΣ ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ ΘΑ ΕΙΣΕΛΘΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ.

 


Στα 435 εκατ. τα χρέη της ΝΔ, στα 405 εκατ. του ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚ – Αύξηση 10%. Κατά περίπου 45 εκατ. ευρώ αυξήθηκε το χρέος του κάθε κόμματος τον τελευταίο χρόνο. Η ΚΛΑΠΑ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΑΥΤΑ; Ή ΦΤΑΙΕΙ ΚΙ ΕΔΩ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ;



ΕΥΡΩΒΑΡΟΜΕΤΡΟ: ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 2010 - 2021 ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΩΝ ΡΩΜΙΩΝ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΜΕΙΩΘΗΚΕ ΚΑΤΑ 4% (ΣΤΗΝ ΕΕ ΑΥΞΗΘΗΚΕ ΚΑΤΑ 4%). ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΩΝ ΡΩΜΙΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ (ΚΑΘΟΛΟΥ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΥΞΗΘΗΚΕ ΚΑΤΑ 8% (ΕΕ ΜΕΙΩΘΗΚΕ ΚΑΤΑ 2%). ΕΛΛΑΔΑ 2021: ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ, ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΜΟΣ, ΘΡΗΣΚΟΛΗΨΙΑ, ΔΙΑΣΤΡΟΦΕΣ, ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΙΣΜΟΣ, ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ, ΑΝΕΡΓΙΑ, ΑΠΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΣΗ, ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ ΜΕ ΥΠΕΡΔΑΝΕΙΣΜΟ, ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΜΕΣΗΣ ΕΥΦΥΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΚΜΗ, ΜΑΦΙΟΖΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ.




 Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η γερμανική εταιρεία Rheinmetall, έγινε γνωστό ότι σε συνεργασία με τις αμερικανικές εταιρείες Northrop Grumman και Lockheed Martin, ξεκινούν οι διαδικασίες για την δημιουργία ενός υπερσύγχρονου εργοστασίου στο ομοσπονδιακό κρατίδιο της Βόρειας Ρηνανίας – Βεστφαλίας, για την παραγωγή τμημάτων της ατράκτου των stealth μαχητικών αεροσκαφών πολλαπλών ρόλων πέμπτης γενιάς τύπου F-35.


Όπως τονίζει η Rheinmetall, πρόκειται για μια απόφαση ορόσημο που αναδεικνύει την σημασία της αμυντικής συνεργασίας μεταξύ ΗΠΑ και Γερμανίας, από την οποία επωφελούνται οι Ένοπλες Δυνάμεις των δύο χωρών.

Το νέο εργοστάσιο πρόκειται να παράγει τουλάχιστον 400 τμήματα της ατράκτου των stealth μαχητικών αεροσκαφών τύπου F-35 για τις αεροπορικές δυνάμεις της Γερμανίας και άλλων συμμαχικών κρατών, ενώ η λειτουργία του εργοστασίου αναμένεται να ξεκινήσει το 2025.

Βάσει πληροφοριών, οι νέες αυτές υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις θα έχουν εμβαδόν 60.000 τετραγωνικά μέτρα και θα έχει πάνω από 400 άτομα εργατικό δυναμικό στη γραμμή συναρμολόγησης και παραγωγής μέτρων.

Επιπλέον, θα περιλαμβάνει εγκαταστάσεις logistics, κέντρα έρευνας και δοκιμών, αίθουσες διδασκαλίας και μονάδες ποιοτικού ελέγχου.

Υπενθυμίζεται ότι η Γερμανία θα αποκτήσει 35 stealth μαχητικά αεροσκάφη τύπου F-35A μαζί με συναφή εξοπλισμό, υλικοτεχνική υποστήριξη και σχετική εκπαίδευση, σε ένα «πακέτο» που υπολογίζεται στα 8,4 δισεκατομμύρια δολάρια.


Η ΕΞΕΛΙΞΗ


Η Γερμανία στα τέλη Δεκεμβρίου του 2022, ανακοίνωσε την παραγγελία 35 μαχητικών F-35. Στην συμφωνία υπήρχε η διατύπωση πως οι Αμερικανοί κατασκευαστές θα επεδίωκαν και συνέργειες με την τοπική αμυντική βιομηχανία.  Στις 17 Φεβρουαρίου 2023  (δηλαδή δύο μήνες μετά την αρχική παραγγελία) εξαγγέλθηκε πως η Rheinmetall θα άνοιγε γραμμή παραγωγής ατράκτων των F-35, τοπικά.

Σε μια λιτή τελετή που έγινε προχθές, είχαμε τη θεμελίωση του εργοστασίου, στην πόλη Weeze, στο κρατίδιο της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας. Δηλαδή σε μόλις 150 μέρες, η Rheinmetall διάλεξε την τοποθεσία, έκανε τα σχέδια και ξεκινά το χτίσιμο εργοστασίου υψηλής τεχνολογίας.

Το συγκεκριμένο θα κοστίσει κάπου 200 εκατομμύρια ευρώ, προβλέπεται να έχει στεγασμένο χώρο 60 χιλιάδων τετραγωνικών μέτρων και η ολοκλήρωση του θα γίνει το 2025, προσφέροντας 450 θέσεις εργασίας άμεσα και 1.500 έμμεσα. Στόχος η παραγωγή 400 ατράκτων (το κεντρικό μέρος) του μαχητικού, αλλά φυσικά αν υπάρξουν και άλλες παραγγελίες, αυτό μπορεί να επεκταθεί.


Κάθε καλόπιστος Έλληνας παθαίνει ακραία συναισθηματική κατάθλιψη κάνοντας την ανάλογη σύγκριση με την διεφθαρμένη Μπανανία που κυβερνάται από την μαφιόζικη πρακτόρικη οικογενειοκρατία. Φαντάζεστε π.χ. την Μέρκελ, αντί να κυβερνά, να περιπλανάται σε ανέμελες διακοπές και η μοναδική φροντίδα της να είναι, με ποιόν τρόπο ο ηλίθιος γιος της να γίνει Δήμαρχος του Βερολίνου;


ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ








5 σχόλια:

  1. Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΝΕΕΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ. Τροπολογία για νέες αμερικανικές βάσεις στα ελληνικά νησιά ψήφισε το Κογκρέσο.
    Τη διερεύνηση των δυνατοτήτων που υπάρχουν για την επέκταση της αμερικανικής στρατιωτικής παρουσίας στην Ελλάδα, με ιδιαίτερη έμφαση στα νησιά, προβλέπει τροπολογία που υπερψηφίστηκε από τη Βουλή των Αντιπροσώπων στο νομοσχέδιο για τον αμυντικό προϋπολογισμό (NDAA).

    Ειδικότερα, η τροπολογία ζητά από τον υπουργό Άμυνας και τον υπουργό Εξωτερικών να υποβάλουν από κοινού στις αρμόδιες επιτροπές του Κογκρέσου έκθεση για τη σχέση ασφαλείας μεταξύ των ΗΠΑ και της Ελλάδας.

    Η Γερουσία έχει ήδη υπερψηφίσει το δικό της νομοσχέδιο και πλέον τα δύο νομοθετικά σώματα βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις για τη διαμόρφωση του τελικού κειμένου το οποίο θα σταλεί στον πρόεδρο Τζο Μπάιντεν.
    Αυτό που βέβαια πρέπει να σημειωθεί είναι ότι πρέπει οι Αμερικανοί να δώσουν κάποια στιγμή και σχετικά ανταλλάγματα στην Ελλάδα, καθώς εδώ και τόσα χρόνια δεν έχουν δώσει τίποτα! Συγκεκριμένα από τότε η Ελλάδα τους έδωσε βάσεις, το μόνο που έχουμε πάρει σε καλύτερη τιμή είναι κάτι θωρακισμένα Μ1117, τίποτα άλλο δεν μας έχουν δώσει από τα αποθέματά τους. Οι ΗΠΑ μέχρι στιγμής τα έχουν δώσει όλα στην Ουκρανία.

    Η τροπολογία της Βουλής προβλέπει ότι η έκθεση θα πρέπει να έχει κατατεθεί εντός δύο μηνών από την υπογραφή του τελικού νομοσχεδίου (NDAA), περιλαμβάνοντας τα ακόλουθα στοιχεία:

    – Ανάλυση της δυνατότητας για πρόσθετες βάσεις ή διευρυμένη στρατιωτική παρουσία των ΗΠΑ στην Ελληνική Δημοκρατία, ιδιαίτερα στα ελληνικά νησιά.

    – Περιγραφή των δικαιωμάτων των βάσεων (basing rights) που παραχωρήθηκαν στις Ηνωμένες Πολιτείες βάσει της επικαιροποιημένης Συμφωνίας Αμοιβαίας Αμυντικής Συνεργασίας ΗΠΑ-Ελλάδας (MDCA) που υπεγράφη στις 14 Οκτωβρίου 2022.

    – Περιγραφή των δραστηριοτήτων και των επενδύσεων των ΗΠΑ στις βάσεις που περιλαμβάνονται στην MDCA.

    – Αξιολόγηση του καθεστώτος της συνεργασίας στον τομέα της ασφάλειας, σύμφωνα με τις επιταγές του Νόμου περί Άμυνας και Διακοινοβουλευτικής Εταιρικής Σχέσης ΗΠΑ-Ελλάδας του 2021 (U.S.-Greece Defense and Interparliamentary Partnership Act).

    Ο όρος «κατάλληλες επιτροπές του Κογκρέσου» αναφέρεται:

    – στις Επιτροπές Άμυνας του Κογκρέσου.

    – στις Επιτροπές Πιστώσεων του Κογκρέσου.

    – στην Επιτροπή Εξωτερικών Σχέσεων της Γερουσίας και η Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής των Αντιπροσώπων.
    Ζ.Π.



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε θάνατο καταδικάστηκε ο δράστης της επίθεσης σε συναγωγή του Πίτσμπουργκ.
    Φωνάζοντας «όλοι οι Εβραίοι πρέπει να πεθάνουν», άνοιξε πυρ και σκότωσε 11 ανθρώπους.
    Ο Ρόμπερτ Μπάουερς, ο ένοπλος που έσπειρε τον θάνατο στη συναγωγή του Πίτσμπουργκ το 2018, σκοτώνοντας 11 πιστούς καταδικάστηκε ομόφωνα σε θάνατο από ομοσπονδιακό δικαστήριο την Τετάρτη.

    Η απόφαση για την καταδίκη του ενόπλου σε θάνατο έπρεπε να είναι ομόφωνη. Διαφορετικά, θα είχε καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη χωρίς αναστολή.

    Τον Ιούνιο οι ένορκοι έκριναν τον 50χρονο Μπάουερς ένοχο για δεκάδες εγκλήματα μίσους, στη δίκη που διεξήχθη στο Περιφερειακό Δικαστήριο του Πίτσμπουργκ, στη Δυτική Πενσιλβάνια. Συνολικά ο Μπάουερς καταδικάστηκε για 63 κατηγορίες, μεταξύ των οποίων και 11 που αφορούσαν την παρεμπόδιση ελεύθερης άσκησης θρησκευτικών καθηκόντων που οδήγησε στον θάνατο των πιστών.
    Πριν από δύο εβδομάδες, κατά την πρώτη φάση της επιβολής της ποινής, οι ένορκοι έκριναν ότι πληρούνται οι προϋποθέσεις ώστε να του επιβληθεί η θανατική ποινή. Στη συνέχεια άκουσαν τα επιχειρήματα των εισαγγελέων και των συνηγόρων υπεράσπισης ενώ νωρίτερα άκουσαν τις καταθέσεις επιζώντων της επίθεσης και αποδείξεις για τον αντισημιτισμό του Μπάουερς. Μεταξύ άλλων είχε αναρτήσει πολλά σχόλια εναντίον των Εβραίων σε έναν ακροδεξιό ιστότοπο, μήνες προτού να εξαπολύσει την επίθεσή του.

    Η υπεράσπιση του Μπάουερς έδωσε έμφαση στη δύσκολη παιδική του ηλικία και σε θέματα ψυχικής υγείας, συμπεριλαμβανομένων διαγνώσεων σχιζοφρένειας και επιληψίας.

    Υπενθυμίζεται ότι στις 27 Οκτωβρίου 2018 ο Μπάουερς εισέβαλε στη συναγωγή, σε μια εβραϊκή συνοικία του Πίτσμπουργκ, οπλισμένος. Φωνάζοντας «όλοι οι Εβραίοι πρέπει να πεθάνουν», άνοιξε πυρ και σκότωσε 11 ανθρώπους.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΒΡΑΙΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ: Jerusalem Post για UFO: «Κάποτε πήραν τον έλεγχο των ρωσικών βαλλιστικών πυραύλων και παραλίγο να προκαλέσουν Γ' ΠΠ»!
    Οι μάρτυρες λένε πως εκτοξεύτηκαν ξαφνικά ICBM!
    Σε νέες αποκαλύψεις σχετικά με τις καταθέσεις ερευνητών στο αμερικανικό Κογκρέσο, προχώρησε η ισραηλινή Jerusalem Post, με βάση τις οποίες όχι μόνο ρωσικά μαχητικά ενεπλάκησαν σε αερομαχίες με UFO αλλά και ότι αυτά, μία φορά είχαν αναλάβει τον έλεγχο του συστήματος των ρωσικών ICBM (βαλλιστικών πυραύλων) και παραλίγο να προκαλέσουν την έναρξη του Γ’ ΠΠ!

    Η μαρτυρία δόθηκε από τον George Knapp, έναν πολυβραβευμένο δημοσιογράφο με έδρα το Λας Βέγκας, ο οποίος έχει επανειλημμένα ασχοληθεί με τα UFO, γνωστά πλέον ως UAP, και στις υποτιθέμενες συνωμοσίες (ή και αλήθειες;) γύρω από αυτά.

    Σύμφωνα με τον Knapp, υπήρξε μια εποχή που ο ρωσικός στρατός ανέπτυξε πραγματικά μαχητικά αεροσκάφη για να καταρρίψει UFO μετά από ένα περιστατικό που σχεδόν ώθησε τον κόσμο σε έναν πυρηνικό πόλεμο.
    Στη μαρτυρία του, ο Knapp είπε ότι οι Ρώσοι διεξήγαγαν τη μεγαλύτερη έρευνα UFO στην ιστορία, που εκτείνεται σε βάθος μίας δεκαετίας και σε όλο το εύρος του ρωσικού στρατιωτικού κλιμακίου.

    Είπε ότι μίλησε με έναν Ρώσο στρατιωτικό αξιωματούχο, τον συνταγματάρχη Boris Sokolov, ο οποίος είπε ότι υπήρξαν τουλάχιστον 45 διαφορετικά περιστατικά όπου ρωσικά μαχητικά αεροσκάφη συγκρούστηκαν με UFO που είχαν ως αποτέλεσμα να συντριβούν τρία ρωσικά αεροσκάφη και τον θάνατο δύο πιλότων.

    Ωστόσο, το περιστατικό που προκάλεσε τρόμο, συνέβη σε μια ρωσική βάση ICBM στην Ουκρανία όπου σύμφωνα με τον Sokolov, τα UFO «ανέλαβαν με κάποιο τρόπο τον έλεγχο του συστήματος εκτόξευσης των βαλλιστικών πυραύλων».

    «Τα UFO εμφανίστηκαν πάνω από τη βάση, έκαναν εκπληκτικούς ελιγμούς μπροστά στους έκπληκτους αυτόπτες μάρτυρες και στη συνέχεια πήραν τον έλεγχο του συστήματος εκτόξευσης.

    Οι πύραυλοι στόχευαν στις ΗΠΑ και εκτοξεύτηκαν ξαφνικά. Οι κωδικοί ελέγχου εκτόξευσης εισήχθησαν κατά κάποιο τρόπο και η βάση δεν ήταν σε θέση για να σταματήσει αυτό που θα μπορούσε να είχε ξεκινήσει τον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο. Στη συνέχεια, εξίσου ξαφνικά, τα UFO εξαφανίστηκαν και το σύστημα ελέγχου εκτόξευσης απελευθερώθηκε».
    Μετά από αυτά τα επεισόδια, το ρωσικό υπουργείο Άμυνας εξέδωσε εντολή να μην εγκλωβίζονται τα ΑΤΙΑ, τα οποία είπαν ότι θα έπρεπε να μείνουν ανενόχλητα καθώς «μπορεί να έχουν απίστευτες ικανότητες για αντίποινα».
    Όλα αυτά είναι αρκετά ανησυχητικά, αλλά ανταποκρίνονται επίσης στους ισχυρισμούς που έχουν κάνει οι ΗΠΑ για τα UFO από τα τέλη της δεκαετίας του 1960.

    “Από το 1969, η θέση του στρατού μας ήταν ότι τα UFO δεν αποτελούν απειλή για την εθνική ασφάλεια και δεν αξίζουν περαιτέρω μελέτης. Αυτή η απορριπτική στάση έρχεται σε άμεση αντίθεση με όσα αποκαλύφθηκαν σε έγγραφα, αναφορές και εσωτερικά σημειώματα”, έγραψε ο Knapp.
    «Οι υψηλόβαθμοι στρατιωτικοί θεωρούσαν το μυστήριο των UFO ως «σοβαρή υπόθεση.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι στρατιωτικοί ηγέτες γνώριζαν ότι τα UFO ήταν «πραγματικά, όχι πλασματικά», ότι ήταν μεταλλικά σκάφη, ικανά για απίστευτους ελιγμούς πολύ πέρα ​​από οποιαδήποτε γνωστή τεχνολογία στη Γη, και ότι υπήρχε ένας ανησυχητικός αριθμός περιστατικών όπου τα UFO φαινόταν να δείχνουν έντονο ενδιαφέρον για τα στρατιωτικά μας μέσα, ιδιαίτερα τα πυρηνικά όπλα. Εάν αυτό δεν είναι θέμα εθνικής ασφάλειας, τι είναι;”

      Στο Κογκρέσο κατέθεσε και ο ερευνητής δημοσιογράφος Τζέρεμι Κόρμπελ, ο οποίος είπε ότι τα ΑΤΙΑ αποτελούν μεγάλη ανησυχία και μπορεί να μας έχουν ξεπεράσει.
      “Οι UAP έχουν αποδείξει ότι μπορούν να λειτουργούν ατιμώρητα εντός του εναέριου χώρου μας. Αυτό συμβαίνει σχεδόν κάθε μέρα, συχνά εντός του περιορισμένου εναέριου χώρου μας”, έγραψε ο Κόρμπελ στην κατάθεσή του, την οποία έλαβε επίσης το Fox News.

      «Οι λόγοι για μυστικά στο παρελθόν είναι πλέον απαρχαιωμένοι και αλαζονικοί· έρχονται σε αντίθεση με τις θεμελιώδεις αρχές μιας ελεύθερης και ανοιχτής κοινωνίας».

      Πρόσθεσε ότι το τρέχον σύστημα που διαθέτει ο αμερικανικός Στρατός για την αναφορά συναντήσεων με UAP είναι θεμελιωδώς ελαττωματικό.

      «Η ανάλυση συστημάτων και η ροή πληροφοριών των συναντήσεων, των εμπλοκών και των μαρτύρων με UAP, πολύ συχνά σύρονται κάτω από το χαλί ή αγνοούνται για λόγους στιγματισμού ή καριερισμού», είπε ο Κόρμπελ.

      “Πρέπει ένας στρατιωτικός πιλότος να είναι αρκετά άτυχος για να δει ένα UAP, τι μπορεί να περιμένει; Μια ενημέρωση που στη συνέχεια μετατρέπεται σε μια επιθετική και συγκρουσιακή ανάκριση όπου η απειλή του υποβιβασμού είναι ξεκάθαρη.”
      Ζ.Π.



      Διαγραφή
    2. O διάσημος αστροφυσικός και κοσμολόγος Martin Rees: «Κανένας σοβαρός αστρονόμος δεν δίνει καμία αξιοπιστία σε αυτές τις ιστορίες. Τις απορρίπτω γιατί αν οι εξωγήινοι είχαν κάνει τη μεγάλη προσπάθεια να διασχίσουν τις τεράστιες διαστρικές αποστάσεις για να έρθουν εδώ, δεν θα συναντούσαν μόνο μερικούς γνωστούς εκκεντρικούς και ιδιόρρυθμους ή θα έκαναν μερικούς κύκλους στα χωράφια καλαμποκιού και θα έφευγαν ξανά».
      Ζ.Π.

      Διαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...