ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

12 Αυγούστου 2023

Κατέθεσε την υποψηφιότητά του για τον δήμο Αθηναίων ο Ηλίας Κασιδιάρης

 


Ο ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ ΚΑΙ Ο ΦΑΟΥΣΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

 






Την υποψηφιότητα για τις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου με σκοπό να διεκδικήσει τον Δήμο της Αθήνας, κατέθεσε ηλεκτρονικά σήμερα ο Ηλίας Κασιδιάρης.

Σε ανάρτηση στο προφίλ του στο Twitter υπογραμμίζει μεταξύ άλλων πως «τα δημοσκοπικά δεδομένα δείχνουν ότι η παράταξή του “Ελεύθεροι Αθηναίοι” περνάει στον δεύτερο γύρο. Οι μεγάλες αποτυχίες της τετραετίας Μπακογιάννη και οι αδύναμες υποψηφιότητες ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ καθιστούν την επικράτησή μας επιβεβλημένη».


ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ


3 σχόλια:

  1. Ο Μητσοτάκης θα εμφανιστεί… μετά τον Δεκαπενταύγουστο: Μετά την κριτική θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της UEFA. Έτσι τον συμβούλευσε ο ιουδαίος παρακοιμώμενος.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ: Ο αρχηγός ΓΕΑ επισκέφτηκε τη Νέα Αγχίαλο δέκα ημέρες μετά τις εκρήξεις στο πολεμικό αεροδρόμιο. Μπορούσε να πάει και το επόμενο έτος. Γιατί να βιάζεται το παιδί;
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 60 Chinook για την Γερμανία: «Θα έχουμε τον δεύτερο μεγαλύτερο στόλο στο ΝΑΤΟ». Πρόγραμμα που αγγίζει τα 8 δισ. ευρώ.

    Η Γερμανία θα κατέχει τον δεύτερο μεγαλύτερο στόλο ελικοπτέρων του ΝΑΤΟ με τα 60 νέα Chinook που ανακοίνωσε ότι θα αγοράσει τον περασμένο μήνα, δήλωσε σήμερα Παρασκευή ο αρχηγός της γερμανικής Αεροπορίας (Luftwaffe) Ίνγκο Γκέρχαρτς.

    Τον περασμένο μήνα, η Γερμανία ανακοίνωσε ότι θα αγοράσει 60 ελικόπτερα Chinook από την Boeing σε ένα πακέτο που θα κοστίσει έως και 8 δισεκατομμύρια ευρώ, συμπεριλαμβανομένης της απαραίτητης υποδομής για το ελικόπτερο.

    «Θα είμαστε το δεύτερο μεγαλύτερο έθνος ελικοπτέρων στο ΝΑΤΟ μετά τις ΗΠΑ», δήλωσε ο Γκέρχαρτς στο γερμανικό μέσο ενημέρωσης RND.

    Σχεδόν 50 ελικόπτερα Chinook θα σταθμεύσουν στην τοποθεσία Holzdorf/Schoenewalde στην ανατολική Γερμανία, όπου θα σταθμεύσουν 1.000 επιπλέον στρατιώτες, πρόσθεσε.
    «Η τοποθεσία Schoenewalde θα παίξει έναν μοναδικό βασικό ρόλο για την Αεροπορία, ολόκληρης της Bundeswehr και την ασφάλεια της Γερμανίας», τόνισε ο Γερμανός αξιωματικός.

    ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΥΛΟΠΟΙΕΙΤΑΙ. ΑΝΤΙ Η ΕΥΡΩΠΗ ΝΑ ΠΑΡΑΓΕΙ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΟΠΛΑ, ΕΞΑΝΑΓΚΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...