ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

18 Νοεμβρίου 2021

Μπιλ Γκέιτς: Κατασκευάζει πυρηνικό σταθμό παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας στις ΗΠΑ. Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΙ ΤΟΝ ΜΠΙΛ ΓΚΕΪΤΣ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΓΚΡΕΜΙΖΕΙ ΤΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΛΙΓΝΙΤΗ.

 

Η Μάριαμ Ναμπατάνζι, 39 ετών, είναι μια γυναίκα από την Ουγκάντα. Έχει 44 παιδιά από 28 γέννες. Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ: Η ΠΡΟΓΙΑΓΙΑ ΤΗΣ ΕΙΧΕ 12 ΠΑΙΔΙΑ. Η ΓΙΑΓΙΑ ΤΗΣ ΕΙΧΕ 6 ΠΑΙΔΙΑ. Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΙΧΕ 2 ΠΑΙΔΙΑ. ΑΥΤΗ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΕΚΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΕΝΑ ΣΚΥΛΟ.

 

ΜΑΚΡΟΝ: «Η ΓΑΛΛΙΑ ΘΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ ΝΕΟΥΣ ΠΥΡΗΝΙΚΟΥΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΗΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΗ ΧΩΡΑ». ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: «Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΑΙΟΛΙΚΟΥΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΠΙΔΟΤΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΠΟΥ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ».

 

 

Εφημερίδα «ΕΘΝΟΣ» 11.10.2021: «Η πυρηνική ενέργεια διχάζει τους επιστήμονες: Είναι σύμμαχος του κλίματος»; Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ 15 ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΣΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ.

 

Όλος  ο  κόσμος  εργάζεται,  έχει  όνειρα  για  το μέλλον,  γεννοβολά,  κατασκευάζει  μηχανές,  δημιουργεί.  Στην  Ελλάδα  παρακολουθούμε  τους  άλλους,  σχολιάζουμε  αφ' υψηλού  τα  πάντα,  κατακεραυνώνουμε  το  καταραμένο  εμβόλιο  και  σφάζουμε  κάθε  χρόνο  300.000  αγέννητα  έμβρυα.  

Ο  ΛΑΟΣ  ΤΩΝ  ΠΟΙΗΤΩΝ  ΕΓΙΝΕ  ΛΑΟΣ  ΤΩΝ  ΘΕΑΤΩΝ. 

 

 

Ο Μπιλ Γκέιτς ετοιμάζεται να κατασκευάσει τον πρώτο πυρηνικό σταθμό παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας στις ΗΠΑ.

Μια μικροσκοπική πόλη στην κορυφαία πολιτεία εξόρυξης άνθρακα των ΗΠΑ, στο Ουαϊόμινγκ, πρόκειται να γίνει το «σπίτι» ενός πειραματικού έργου πυρηνικής ενέργειας που υποστηρίζεται από τον Μπιλ Γκέιτς. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας την Τρίτη, το έργο θα ξεκινήσει την παραγωγή ενέργειας το 2028.

 

Μετά την ολοκλήρωση του έργου του Πυρηνικού Σταθμού, η εγκατάσταση στοχεύει να απασχολήσει 250 άτομα και να παράγει «φιλική προς το κλίμα» ενέργεια.

«Η καινοτόμος τεχνολογία μας θα βοηθήσει να διασφαλίσουμε ότι θα συνεχιστεί η αξιόπιστη παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας καθώς μεταμορφώνουμε το ενεργειακό μας σύστημα και δημιουργούμε νέες, αμειβόμενες θέσεις εργασίας στο Ουαϊόμινγκ», δήλωσε ο CEO της TerraPower, Chris Levesque.

Το έργο της Terrapower θα βρίσκεται στο χώρο ενός εργοστασίου άνθρακα στην περιοχή, το οποίο σχεδιάζεται να κλείσει το 2025. Το έργο, το οποίο θα προσφέρει απασχόληση στην περιοχή, θα διαθέτει γρήγορο αντιδραστήρα ψύξης με νάτριο και δυνατότητα αποθήκευσης ενέργειας. Λέγεται ότι το έργο θα ξεπεράσει τη συμβατική πυρηνική ενέργεια, θα είναι ασφαλέστερο και λιγότερο δαπανηρό.

 

ΖΗΝΩ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...