ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

21 Νοεμβρίου 2021

«ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΩ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΠΑΡΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΩ ΠΑΙΔΙΑ».

 

ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚ: Η πιο διεφθαρμένη κυβέρνηση από καταβολής ελληνικού κράτους. Ακόμα ένας υπουργός της κυβέρνησης Σημίτη καταδικάζεται.

 

ΤΡΕΙΣ ΣΠΟΥΔΑΙΟΙ ΓΑΛΛΟΙ, ο Pierre Berringer, o Yves Canier και η Catherine Teuler, ΠΡΟΤΕΙΝΑΝ ΤΟ 2017 Η ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ.



 υιοθέτηση των ελληνικών ως επίσημης γλώσσας της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα παραμείνει ως ελάχιστος φόρος τιμής προς την πηγή του πολιτισμού μας".

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΔΕΝ  ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ;







ΑΥΤΗ  ΠΡΕΠΕΙ  ΝΑ  ΕΙΝΑΙ  Η  ΤΥΠΙΚΗ  ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ  ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ,  ΠΟΥ  ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ  ΕΠΙΣΗΜΑ  ΚΑΙ  ΧΩΡΙΣ  ΝΤΡΟΠΗ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ  ΕΝΩΣΗ.







Η εφημερίδα «Τάιμς της Νέας Υόρκης», που ανήκει στην ιουδαϊκή οικογένεια Σουλτσμπέργκερ και η εφημερίδα «Λιμπερασιόν» στο Παρίσι, που ανήκει στο όμιλο Ρότσιλντ, συντεταγμένα, αυτές τις ημέρες δημοσιεύουν άρθρα για τις κουτές Γκοΐμ με τίτλο: «Προτιμώ να καλωσορίζω μετανάστες, παρά να αποκτήσω παιδιά». 

Το σύνθημα άρεσε πολύ στον Τσίπρα και στους συριζαίους. 

Εμπρός θηλυκά ζωντόβολα, στο δρόμο που χάραξε ο Ρότσιλντ.



ΤΙ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Ο ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ; Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟ 2100 ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΑΓΟΣ ΤΗΣ ΝΙΓΗΡΙΑΣ ΜΕ 88.000.000 ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ (Ο ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΔΑΝΙΑΣ ΜΑΖΙ). ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΛΑΓΟΣ ΕΧΕΙ 8.000.000 ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ. ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟ 2100 ΜΕ ΠΛΗΘΥΣΜΟ Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ 50.000.000 ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΙΣΛΑΜΟΪΝΔΙΚΕΣ. ΚΑΤΑ ΣΕΙΡΑ: το Νταρ Ες Σαλάμ της Ταζμανίας, το Μουμπάι, το Δελχί και η Καλκούτα της Ινδίας, η Χαρτούμ του Σουδάν, η Νιαμέι του Νίγηρα, η Ντάκα του Μπαγκλαντές και η Καμπούλ του Αφγανιστάν.




 Εφιαλτικό: Το 2100 θα έχουν απομείνει μόλις 2,3 εκατομμύρια ταλαίπωροι  γέροντες  Έλληνες  και  θα  συζητούν  για  το  καταραμένο  εμβόλιο.


Η Μάριαμ Ναμπατάνζι, 39 ετών, είναι μια γυναίκα από την Ουγκάντα. Έχει 44 παιδιά από 28 γέννες. Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ: Η ΠΡΟΓΙΑΓΙΑ ΤΗΣ ΕΙΧΕ 12 ΠΑΙΔΙΑ. Η ΓΙΑΓΙΑ ΤΗΣ ΕΙΧΕ 6 ΠΑΙΔΙΑ. Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΙΧΕ 2 ΠΑΙΔΙΑ. ΑΥΤΗ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΕΚΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΕΝΑ ΣΚΥΛΟ.





Ο ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΑΠΟΓΕΙΟ. ΠΑΡΑΝΟΪΚΟΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΜΕΣΑΙΩΝΙΣΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ «ΟΧΙ ΣΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ. ΑΥΤΟ ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΥ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΕΤΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ». ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ. ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΡΟΧΑΙΑ, ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΝΕΟΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ. ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΑΝΟΗΤΟΙ ΜΕ ΤΟ "ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ" ΕΜΒΟΛΙΟ. Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ: Κρήτη: Νέο θανατηφόρο τροχαίο με θύμα έναν 25χρονο, κοντά στις Καλύβες Χανίων. Νεκρός 17χρονος οδηγός δικύκλου σε τροχαίο στη Θεσσαλονίκη. ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ. Κρήτη: 13χρονη στο νοσοκομείο μετά από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ. ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ. Απανθρακώθηκε μέσα στο αυτοκίνητο του 22χρονος. Τροχαίο δυστύχημα στη Λάρισα - Νεκρός 18χρονος. Καθημερινά εξολοθρεύουν τα Ελληνόπουλα με κάθε τρόπο. Ο Νιγηριανός ράπερ Thug Slime μαχαίρωσε Έλληνα πατέρα τριών παιδιών στο κέντρο της Αθήνας. Νεκρός 25χρονος σε τροχαίο στη Θεσσαλονίκη και τρεις τραυματίες. Η πάλη του 44χρονου υπάλληλου με τον Αλβανό κακοποιό λίγο πριν τον δολοφονήσει. Αλεξανδρούπολη: Νεκρός 23χρονος φοιτητής Ιατρικής που έπεσε από ταράτσα. Χανιά: Στη φυλακή 47χρονος Αλβανός για απόπειρα βιασμού σε βάρος ανήλικης. Νεκρός 30χρονος οδηγός χθες στην Αταλάντη. Α.Τσελέντης: «Έλληνες τρώνε από σκουπίδια και λάθροεισβολείς ζουν με επιδόματα σε διαμερίσματα». Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ 2021 ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ. Εφιαλτικό: Το 2100 θα έχουν απομείνει μόλις 2,3 εκατομμύρια Έλληνες.

 








ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...