ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

12 Ιουνίου 2023

Στην Ρωμιοσύνη του Μητσοτάκη πέθανε χθες το 6ο Ελληνόπουλο από τον στρεπτόκοκκο της ομάδας Α, μέσα στο 2023– Έκτακτες οδηγίες στα νοσοκομεία. Έχουμε αποτελεσματικά αντιβιοτικά για τον στρεπτόκοκκο από το 1940. Οι ευφυέστατοι ρωμιοί (μέσος Δ.Ε. 90) πεθαίνουν σωρηδόν το 2023 από στρεπτόκοκκο, ουρλιάζοντας να τους δώσουν τα ανύπαρκτα φάρμακα για τους κορωνοϊούς και να μη τους κάνουν εμβόλια.

 

 

 

 

12 ΙΟΥΝΙΟΥ 1958: ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΕΣΦΑΖΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΚΥΠΡΟ

 

 

 

ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΒΙΟΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΜΙΚΡΟΒΙΑ. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΑΧΡΗΣΤΕΥΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΤΙΒΙΟΤΙΚΑ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΒΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΣΤΟΙΧΕΙΩΤΟΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΧΟΡΗΓΟΥΝΤΑΙ ΤΑ - ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ - "ΦΑΡΜΑΚΑ" ΓΙΑ...ΙΟΥΣ.

 

ΤΑ ΑΝΘΕΚΤΙΚΑ ΜΙΚΡΟΒΙΑ (ΑΠΟ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΒΙΟΤΙΚΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ) ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΜΟΝΟ ΤΟ 2019 1.270.000 ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΠΡΩΤΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΣΕ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΑΝΤΙΒΙΟΤΙΚΩΝ (ΛΟΓΩ ΧΑΜΗΛΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ;). ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΟΥΝ ΟΥΤΕ ΝΕΑ ΑΝΤΙΒΙΟΤΙΚΑ ΦΑΡΜΑΚΑ (ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΒΙΑ) ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΙΔΕΟΙ ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ ΦΑΡΜΑΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ… ΙΟΥΣ. Δεν υπάρχουν αποτελεσματικά φάρμακα για τους ιούς (λόγω της δομής των ιών), ούτε θα κατασκευαστούν τέτοια φάρμακα στα επόμενα 100 χρόνια. Μόνο με τα εμβόλια γίνεται η προφύλαξη.

 

«Συναγερμός» στη Βρετανία: Στα 6 έφτασαν τα νεκρά παιδιά από τον στρεπτόκοκκο ομάδας Α. Τα παιδιά που κατέληξαν στη Βρετανία είναι κάτω των 10 ετών. ΣΗΜΕΙΩΣΗ Ζ.Π. Το πρώτο αντιβιοτικό που ανακαλύφθηκε, η πενικιλίνη, ήταν κυρίως για τον στρεπτόκοκκο. Τώρα, μετά 100 χρόνια, τα μικρόβια παρουσιάζουν αντίσταση στα αντιβιοτικά, από την υπερβολική χρήση. Ο αγράμματοι Έλληνες δημοσιογράφοι ουρλιάζουν σαν λυσσασμένες κεραμιδόγατες γιατί δεν φτιάχνουν αντιβιοτικά για …ιούς.

 

 

 

 

 

 

Ανακοίνωση σχετικά με τον στρεπτόκοκκο της ομάδας Α εξέδωσε ο ΕΟΔΥ, με αφορμή τον τραγικό θάνατο του μικρού παιδιού από την Ημαθία, που διακομίστηκε στο νοσοκομείο με πυρετό και άφησε την τελευταία του πνοή στο Ιπποκράτειο της Θεσσαλονίκης.
Όπως αναφέρει ο Οργανισμός, σύμφωνα με αναφορές Διεθνών και Ευρωπαϊκών φορέων Δημόσιας Υγείας (WHO, ECDC) καταγράφεται αύξηση των περιπτώσεων iGAS σε παιδιά ηλικίας κάτω των δέκα ετών σε ορισμένες Ευρωπαϊκές χώρες, από το Σεπτέμβριο του 2022 έως σήμερα.

 


Κατά την ίδια περίοδο, αναφέρθηκαν επίσης αρκετοί θάνατοι από iGAS σε παιδιά ηλικίας κάτω των 10 ετών (Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία, Ιρλανδία).
Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι σήμερα δεν προκύπτει εμφάνιση κάποιου νέου στελέχους στρεπτόκοκκου.
Ο στρεπτόκοκκος της ομάδας Α είναι ευαίσθητος στα συνήθη αντιμικροβιακά.
Σε συνέχεια προηγούμενων ανακοινώσεων του ΕΟΔΥ υπενθυμίζεται, ότι ο στρεπτόκοκκος της ομάδας Α (GAS) είναι η συνηθέστερη αιτία βακτηριακής φαρυγγίτιδας σε παιδιά σχολικής ηλικίας. Η συχνότητα εμφάνισης της φαρυγγίτιδας από GAS συνήθως κορυφώνεται κατά τους χειμερινούς μήνες και στις αρχές της άνοιξης.
Σε εξαιρετικά σπάνιες περιπτώσεις ο GAS μπορεί να προκαλέσει σοβαρή και απειλητική για τη ζωή λοίμωξη iGAS.
Τη Δευτέρα 12/6/2023, ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) ενημερώθηκε από νοσηλευτικό ίδρυμα της χώρας σχετικά με περιστατικό διεισδυτικής στρεπτοκοκκικής νόσου (iGAS) από στρεπτόκοκκο ομάδας Α (Streptococcus pyogenes) σε άρρενα ηλικίας επτά ετών, που κατέληξε στη ΜΕΘ με κλινική εικόνα σηπτικής καταπληξίας. Πρόκειται για το έκτο μεμονωμένο περιστατικό θανάτου από iGAS σε παιδί στην Ελλάδα, κατά το έτος 2023.

 
Στη χώρα μας, οι λοιμώξεις από διεισδυτικό στρεπτόκοκκο της ομάδας Α δεν επιτηρούνταν μέσω του συστήματος υποχρεωτικής δήλωσης νοσημάτων.
Ο ΕΟΔΥ απέστειλε ενημερωτικό σημείωμα με οδηγίες σε όλα τα νοσηλευτικά ιδρύματα της χώρας σχετικά με την αναγκαιότητα να δηλώνονται στον ΕΟΔΥ όλα τα περιστατικά της διεισδυτικής λοίμωξης από στρεπτόκοκκο ομάδας Α. Εστάλησαν οδηγίες στις Διευθύνσεις Δημόσιας Υγείας σχετικά με τη διαχείριση κρουσμάτων iGAS στο οικιακό και σχολικό περιβάλλον και ενημερώθηκε η επιστημονική κοινότητα.
Ο ΕΟΔΥ βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με το ECDC και συμμετέχει ενεργά στο Κοινό Δίκτυο Επιδημιολογικής Επιτήρησης του νοσήματος σε Ευρωπαϊκό επίπεδο και σε περίπτωση επικαιροποίησης των οδηγιών προς τις Αρχές Δημόσιας Υγείας θα ενημερώσει άμεσα το κοινό και την ιατρική κοινότητα.

ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

5 σχόλια:

  1. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ H ΣΥΜΜΜΕΤΟΧΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥ ΣΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΑ. Άρθρο 47, «ΚΩΔΙΚΑΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ»
    Θεμελιώδη καθήκοντα του δικαστικού λειτουργού
    1. Ο δικαστικός λειτουργός οφείλει πίστη και αφοσίωση στην πατρίδα και στη δημοκρατία. Κατά την άσκηση των καθηκόντων του υπόκειται μόνο στο Σύνταγμα και στους νόμους. Είναι υποχρεωμένος να μη συμμορφώνεται με διατάξεις που έχουν θεσπιστεί κατά κατάλυση του Συντάγματος.
    2. Ο δικαστικός λειτουργός οφείλει να τηρεί εχεμύθεια για τα απόρρητα που προβλέπονται από τις ισχύουσες διατάξεις, καθώς και για γεγονότα ή πληροφορίες που γνωρίζει από την εκτέλεση των καθηκόντων του ή λόγω της ιδιότητάς του. Έχει θεμελιώδες καθήκον να τηρεί το απόρρητο των διασκέψεων.
    3. Ο δικαστικός λειτουργός οφείλει να διαμένει στην πόλη, όπου είναι η έδρα του δικαστηρίου στο οποίο υπηρετεί ή σε προάστιό της. Η Αθήνα και ο Πειραιάς με τα προάστιά τους θεωρούνται από την άποψη αυτή ως μια πόλη.
    4. Επιτρέπεται η απομάκρυνση του δικαστικού λειτουργού από την έδρα του κατά τις ημέρες στις οποίες δεν έχει υπηρεσιακή απασχόληση.
    5. Η απεργία, με οποιαδήποτε μορφή, απαγορεύεται στους δικαστικούς λειτουργούς.
    6. Απαγορεύονται στους δικαστικούς λειτουργούς κάθε είδους εκδηλώσεις υπέρ ή κατά πολιτικών κομμάτων.
    7. Απαγορεύεται η συμμετοχή δικαστικού λειτουργού σε ιδρύματα ή ενώσεις και γενικά σε οργανώσεις που έχουν κρυφούς σκοπούς ή δραστηριότητες ή που επιβάλλουν στα μέλη τους μυστικότητα.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άδωνις Γεωργιάδης για την Μπακογιάννη: «Η κυρία αυτή μπήκε σε αυτή τη θέση από τις ΗΠΑ». Όταν ήταν βουλευτής του ΛΑΟΣ.
    https://youtu.be/AdWFvzoBjiw
    «Θα απαγόρευα δια νόμου να είσαι υπουργός Ελλάδος και να λέγεσαι Ντόρα. Απεμπολείς το όνομα Θεοδώρα και το κάνεις Ντόρα;» έλεγε ο Άδωνις Γεωργιάδης μέσω της εκπομπής του και συνέχιζε:
    «Η κυρία Ντόρα Μητσοτάκη Μπακογιάννη έχει αναλάβει εργολαβικά τις δημόσιες σχέσεις της Τουρκίας. Μία Τουρκία που σκοτώνει έναν Έλληνα πιλότο, καταστρέφει το αεροπλάνο του, κάνει παραβιάσεις νυχθημερόν, μας ζητάει τα ρέστα για το F16, και πάει η κυρία Μπακογιάννη στην Κωνσταντινούπολη για να κάνει τις δημόσιες σχέσεις της Τουρκίας».
    «Η κυρία αυτή μπήκε σε αυτή τη θέση από τις ΗΠΑ, αυτοί την διόρισαν, είναι βέβαιο ότι ο Καραμανλής δεν την ήθελε, έχει μπει για να κάνει ζημιά. Όσο γρηγορότερα φύγει, τόσο το καλύτερο. Η κυρία Μπακογιάννη σε αυτή τη θέση που βρίσκεται καθίσταται μέρα με τη μέρα επικίνδυνη» τόνιζε ο τότε βουλευτής του ΛΑΟΣ.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Μητσοτάκης θα δημιουργήσει υπουργείο Ανωμαλίας (με προμετωπίδα την ιστορία του Αισώπου «Ζεὺς καὶ αἰσχύνη»). Τα κόμμα του χρωστάει 400 εκατομμύρια. Η χώρα 400 δις. Οι νέοι έφυγαν και όσοι παρέμειναν είναι άνεργοι ή γκαρσόνια. Το μυαλό του Μητσοτάκη και των συνταξιούχων ψηφοφόρων του είναι στην κωλοτρυπίδα.
    Αἰσώπου Μῦθοι
    Ζεὺς καὶ αἰσχύνη

    Ζεὺς πλάσας τοὺς ἀνθρώπους τὰς μὲν ἄλλας διαθέσεις αὐτοῖς ἐνέθηκε, μόνην δ’ ἐνθεῖναι τὴν αἰσχύνην ἐπελάθετο. Διὸ καὶ μὴ ἔχων πόθεν [ἂν] αὐτὴν εἰσαγάγῃ, διὰ τοῦ ἀρχοῦ αὐτὴν εἰσελθεῖν ἐκέλευσεν. Ἡ δὲ τὸ μὲν πρῶτον ἀντέλεγεν ἀναξιοπαθοῦσα. Ἐπεὶ δὲ σφόδρα αὐτῇ ἐνέκειτο, ἔφη• «Ἀλλ’ ἔγωγε ἐπὶ ταύταις εἰσέρχομαι ταῖς ὁμολογίαις ὡς Ἔρως μὴ εἰσελεύσεται• ἂν δ’ εἰσέλθῃ, αὐτὴ ἐξελεύσομαι παραυτίκα.» Ἀπὸ δὴ τούτου συνέβη πάντας τοὺς πόρνους ἀναισχύντους εἶναι.
    Ὁ μῦθος δηλοῖ ὅτι τοὺς ὑπ’ ἔρωτος κατεχομένους ἀναισχύντους εἶναι συμβαίνει.
    Στα νέα Ελληνικά
    Όταν ο Δίας έπλασε τους ανθρώπους, έβαλε μέσα τους διάφορες αρετές και ευαισθησίες. Ύστερα είδε ότι ξέχασε την ντροπή. Αλλά δεν είχε κάποια "πόρτα" από την οποία να βάλει την ντροπή μέσα στον άνθρωπο. Τότε πρόσταξε την ντροπή (προσωποποιημένη) να μπει στον άνθρωπο από τον πρωκτό του. Η Ντροπή δεν το δεχόταν. "Όχι!" φώναζε, "δε θα περάσω από τέτοια τρύπα! Είμαι η ρίζα των αρετών και δε μου αξίζει τέτοια μεταχείριση! Ντρέπομαι! Δεν μπορώ να μπω από εκεί!". Αλλά του Δία η εντολή ήταν άκαμπτη: "πρέπει να μπεις, και μάλιστα από τον πρωκτό, γιατί δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Δεν κάνει να μείνουν οι άνθρωποι δίχως ντροπή. Και αν ακόμα εσύ ανέχεσαι να μείνουν οι άνθρωποι δίχως ντροπή, σε προστάζω εγώ να μπεις στους ανθρώπους, από τον πρωκτό τους!". Αναστέναξε η ντροπή, δεν μπορούσε να κάνει αλλιώς, "εντάξει" είπε, "θα μπω, αλλά με μια συμφωνία: αν μετά από εμένα μπει από την ίδια οπή κάτι άλλο, και προπάντων αν μπει ερωτικό όργανο, εγώ θα φύγω από εκείνον τον άνθρωπο!" - "Σύμφωνοι", είπε ο Δίας. Έτσι, η ντροπή μπήκε και κατοίκησε στους ανθρώπους, αλλά όποιος άνθρωπος "σοδομίζεται" χάνει για πάντα την αίσθηση της ντροπής!
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ: «Μέσα σε μόλις τρεις ημέρες οι #ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ έφτασαν το 2% στις κυλιόμενες δημοσκοπήσεις ενάντια σε ολοκληρωτικό πόλεμο και απόλυτη συνωμοσία σιωπής. Έχουμε άλλες 14 μέρες για να ξεπεράσουμε το 7% και να τραντάξουμε συθέμελα ολόκληρο το πολιτικό Σύστημα».
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΤΙΜΗΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΣΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΥ (13 ΙΟΥΝΙΟΥ 323 Π.Χ.). ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΝΕΝΑΣ.
    https://zenonpapazaxos.blogspot.com/2022/06/10-323.html
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...