ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

09 Ιουνίου 2023

Κασιδιάρης: Θα στηρίξω το κόμμα ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ. ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΣΤΙΓΚΑ.

 

 

ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΕΚΟΨΑΝ ΤΟΝ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟ ΗΓΕΤΗ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΑΡΧΙΜΑΦΙΟΖΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΙΣ. ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΤΕΣ - ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ.

 

 

 

 


 

 

 

Ο Ηλίας Κασιδιάρης στην πρώτη του δήλωση μετά την απόφαση του Αρείου Πάτου τόνισε μεταξύ άλλων πως θα στηρίξει το κόμμα ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ.


Η δήλωση του Ηλία Κασιδιάρη έχει ως εξής: 

Στις εκλογές της 25ης Ιουνίου θα ψηφίσω και θα στηρίξω με όλες μου τις δυνάμεις το κόμμα ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ, που θα εισέλθει δυναμικά στη βουλή και θα αποτελέσει την πιο ισχυρή εθνική αντιπολίτευση.
Η δημοκρατία δεν έχει αδιέξοδα. Αφού απέκλεισαν με αντισυνταγματικό τρόπο τους ΕΛΛΗΝΕΣ, θα στηρίξω συνειδητά τους ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ που αποτελούν διαχρονικά και συμβολικά την πρώτη γραμμή των Ελλήνων στους αγώνες για την Ελευθερία.

 Ο δικηγόρος Χαράλαμπος Κατσιβαρδάς, εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος «Σπαρτιάτες», το οποίο όπως είπε, πρεσβεύει «την επιτομή του συνταγματικού πατριωτισμού για μια Ελλάδα ελεύθερη, δυνατή, οικονομικά ισχυρή και κοινωνικά δίκαιη. Είναι καλοδεχούμενη η στήριξη του Ηλία Κασιδιάρη, ο οποίος αποκλείστηκε κατά τρόπο αντισυνταγματικό, παρά ταύτα όμως, το κόμμα Σπαρτιάτες απευθύνεται σε όλες τις Ελληνίδες και σε όλους τους Έλληνες ώστε να μπορούμε να κοιτάζουμε όλους τους πολίτες στα μάτια και στεντορείως να φωνάζουμε η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες».

 

ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΣΤΙΓΚΑ.

 
Στις 5/12/2017 το δίκτυο κοινωνικής δράσης και αλληλεγγύης με επικεφαλής τον Βασίλη Στίγκα κατέθεσε στον Άρειο Πάγο την ιδρυτική διακήρυξη του νέου πολιτικού φορέα.
Στα 4 χρόνια ύπαρξης τους οι Σπαρτιάτες και εν μέσω σκληρής και απάνθρωπης λιτότητας έχοντας βοηθήσει ηθικά και υλικά μόνο Έλληνες έκαναν το μεγάλο βήμα και έγιναν πολιτικός σχηματισμός.
Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Βασίλης Στίγκας το 2020:
«Ονομάζομαι Βασίλης Στίγκας γεννήθηκα στην Λειβαδιά Βοιωτίας αλλά μεγάλωσα στην Αθήνα.
Είμαι παντρεμένος και πατέρας 3 παιδιών,2 κοριτσιών και ενός αγοριού.
Είχα πολύ δύσκολα παιδικά χρόνια και αναγκάστηκα από την ηλικία των 12 ετών να δουλεύω και παράλληλα πήγαινα νυχτερινό γυμνάσιο στο Αιγάλεω.
Στην συνέχεια φοίτησα και πάλι σε νυχτερινή σχολή ως μηχανικός αεροσκαφών λόγω αγάπης για τα ιπτάμενα μέσα.
Υπηρέτησα για 22 μήνες στην αεροπορία Στρατού ως μηχανικός ιπτάμενος και εδάφους.
Μετά την απόλυση μου από τον στρατό και μέχρι σήμερα ασχολούμαι ως επιχειρηματίας στον χώρο των τροφίμων και τα τελευταία χρόνια παράλληλα και με την δημοσιογραφία ως παρουσιαστής τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών εκπομπών, αρθρογράφος, και κοινωνικός ρεπόρτερ.
Είμαι έντονα πολιτικοποιημένος και ενεργός πολίτης από τα μαθητικά μου χρόνια και πάντα στον χώρο του υγιούς Εθνικισμού λόγω άδολης και υπέρμετρης αγάπης προς την πατρίδα».

 

ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...