ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

11 Ιουνίου 2023

ΣΤΗΝ ΣΟΥΗΔΙΑ ΧΘΕΣ ΣΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΕΣ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΣΥΜΜΟΡΙΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΔΙΑΚΙΝΗΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΕΝΑΣ 15ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΑΝ ΤΡΕΙΣ. Η ΦΙΛΗΣΥΧΗ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΣΟΥΗΔΙΑ ΕΙΧΕ 62 ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΤΟ 2022 ΣΕ 391 ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ.

 

 

Ο ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΟ ΡΩΜΑΙΪΚΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΝΙΚΗ: "Απορρίπτει κάθε αρρωστημένο «εθνικισμό», κάθε ρατσιστική και φυλετική νοοτροπία". Oι Χριστιανοί ρωμιοί, δηλαδή οι εξιουδαϊσμένοι νεοέλληνες που αυτοαποκαλούνται στις εκκλησίες τους "πνευματικοί ισραηλίτες" του Δυτικού Ισραήλ, δηλώνουν αληθινή πατρίδα και πρωτεύουσα την "Ουράνια Ιερουσαλήμ", προτιμούν να λέγονται Ρωμιοί και όχι Έλληνες, δηλώνουν παιδιά του Αβραάμ, του Ισαάκ και του Ιακώβ και όχι του Έλληνα και της Ορσηίδας και αγωνίζονται πρώτα και πάνω απ΄όλα στην ζωή τους για μία καλή μεταθανάτια συνταξιοδότηση στην αληθινή Σιών, στους κόλπους του Αβραάμ.

 

 

ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΤΖΑΝΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΜΟΥΖΑΚΗ: «ΟΙ ΕΝΝΙΑ ΑΡΕΟΠΑΓΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΚΟΨΑΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ». «Ο Μητσοτάκης χειραγώγησε τη Δικαιοσύνη». «Πρώτη φορά μετά την μεταπολίτευση οι δικαστές κρίνουν ποιος θα είναι υποψήφιος και ποιος όχι». «Ουδέποτε υπήρχε η εξουσιοδότηση σε δικαστές να κρίνουν ποιο Κόμμα συνάδει και ποιο Κόμμα δεν συνάδει με το Σύνταγμα της χώρας. Ουδέποτε».

 

 

 


Σύμφωνα με την αστυνομία της Σουηδίας, ένας 15χρονος σκοτώθηκε και άλλοι τρεις άνθρωποι τραυματίστηκαν το απόγευμα του Σαββάτου 10 Ιουνίου στην Στοκχόλμη από πυροβολισμούς.

Περίπου μια ώρα μετά τα γεγονότα, δυο άνδρες συνελήφθησαν έπειτα από καταδίωξη στο νότιο τμήμα της σουηδικής πρωτεύουσας, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Αφού ειδοποιήθηκε για πυρά κοντά σε πλατεία του νότιου τομέα λίγο μετά τις 18:00 [σ.σ. τοπική ώρα· 19:00 ώρα Ελλάδας], η αστυνομία βρήκε επιτόπου δυο ανθρώπους με τραύματα από σφαίρες.

 

Άλλοι δύο τραυματίες βρίσκονταν σε κοντινή απόσταση, ο ένας εκ των οποίων υπέκυψε. Οι υπόλοιποι τρεις διακομίστηκαν σε νοσοκομείο.

«Ο νεκρός είναι ένα αγόρι 15 χρονών», διευκρίνισε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο εκπρόσωπος της αστυνομίας της Στοκχόλμης, ο Τουβέ Χεγκ, συμπληρώνοντας πως οι περιστάσεις της επίθεσης δεν έχουν ακόμη εξιχνιαστεί.

Οι τραυματίες είναι άλλος ένας έφηβος, επίσης 15 ετών, ένας άνδρας και μια γυναίκα, αντίστοιχα 45 και 65 ετών, πάντα σύμφωνα με την αστυνομία.

Άλλα τρία επεισόδια τις τελευταίες ημέρες

Την Παρασκευή, τρεις άνθρωποι τραυματίστηκαν από σφαίρες σε χωριστά επεισόδια στην περιφέρεια της Στοκχόλμης.

Τα τελευταία χρόνια, η Σουηδία δυσκολεύεται να κάμψει κύμα επιθέσεων με όπλα και βομβιστικών ενεργειών, αποδιδόμενο σε ξεκαθαρίσματα λογαριασμών μεταξύ συμμοριών που επιδίδονται κυρίως σε διακίνηση ναρκωτικών.

Η σκανδιναβική χώρα έγινε θέατρο 391 επιθέσεων με τη χρήση όπλων το 2022, εκ των οποίων 62 ήταν θανατηφόρες, έναντι 45 την προηγούμενη χρονιά, σύμφωνα με τα δεδομένα της αστυνομίας.

 

ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

1 σχόλιο:

  1. «Αν μηδενιστούν οι ρύποι οι μισοί άνθρωποι θα πεθάνουν από πείνα και αρρώστιες». Πρώην πρόεδρος της Green Peace Canada για κλιματική αλλαγή. «Μια μεταμφιεσμένη επιθυμία θανάτου».
    Σε ένα ξέσπασμα παράνοιας έχουν επιδοθεί οι χώρες του δυτικού κόσμου υποστηρίζοντας το δήθεν αφήγημα της κλιματικής αλλαγής και επιδιώκοντας να μηδενίσουν τους ρύπους τους έως το 2050 προκαλώντας φτώχεια και εξαθλίωση στους πολίτες τους ενώ ο πρώην πρόεδρος της Greenpeace Canada Πάτρικ Μουρ, σε συνέντευξή του στο Biznews προειδοποιεί πως αν γίνει αυτό η μισή Ανθρωπότητα θα πεθάνει από την πείνα και τις ασθένειες!
    «Αν όντως φτάσουμε στο καθαρό μηδέν, τουλάχιστον το 50 τοις εκατό του πληθυσμού θα πεθάνει από την πείνα και τις ασθένειες», προειδοποίησε
    «Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για αυτό».
    Ήδη σήμερα, περισσότερο από το ήμισυ του πληθυσμού εξαρτάται από τα αζωτούχα λιπάσματα, εξήγησε.
    «Υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν την απαγόρευση των λιπασμάτων», είπε ο Μουρ, ο οποίος επεσήμανε ότι ήδη γίνονται βήματα στη Σρι Λάνκα και στην Ολλανδία.
    «Είναι μια μεταμφιεσμένη επιθυμία θανάτου», είπε και συνέχισε: «Όλα αυτά συμβαίνουν υπό το πρόσχημα της ‘σωτηρίας της γης’. «Η γη δεν χρειάζεται να σωθεί».
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...