ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

04 Ιουνίου 2023

Ηλίας Κασιδιάρης: «Καταθέτω άμεσα υπόμνημα για την απαγόρευση συμμετοχής στις εκλογές ΠΑΣΟΚ και ΝΔ». «Τα δύο κόμματα λειτουργούσαν συστηματικά και διαχρονικά ως πλυντήρια μαύρου χρήματος».

 



ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΕ ΥΠΟΜΝΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΓΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ Ν.Δ. ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΚΚΕ; «ΘΑ ΚΑΤΕΒΩ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ, ΑΝ ΜΟΥ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ Η ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ».

 


Το ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚ κατέθεσε υπόμνημα στο Α1 Τμήμα του Άρειου Πάγου (της Κλάπα) σχετικά με την προσπάθεια καθόδου στις εκλογές της 25ης Ιουνίου, του φυλακισμένου Πατριώτη Ηλία Κασιδιάρη 


Κατατέθηκε στον Άρειο Πάγο ο συνδυασμός ανεξαρτήτων υποψηφίων με την προσωνυμία «Έλληνες για την Πατρίδα και την Ελευθερία»



ΟΛΗ Η ΕΥΡΩΠΗ (ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ) ΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ ΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ, 20 ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ (ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ ΚΛΠ) ΚΑΙ ΔΥΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΑ: ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Ν.Δ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ. ΜΗΠΩΣ – ΜΗΠΩΣ - ΦΤΑΙΕΙ Ο ΕΜΠΟΤΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΡΩΜΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΓΟΜΕΝΗ «ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ»;










Άμεση ήταν η αντίδραση του φυλακισμένου Πατριώτη Ηλία Κασιδιάρη στο υπόμνημα του ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚ προς τον Άρειο Πάγο για την απαγόρευση της καθόδου στις εκλογές της 25ης Ιουνίου.

Όπως έκανε πριν λίγο γνωστό καταθέτει υπόμνημα στο Α1 τμήμα του Άρειου  Πάγου για την απαγόρευση καθόδου στις εκλογές της ΝΔ και του ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚ.

«Καταθέτω άμεσα υπόμνημα για την απαγόρευση συμμετοχής στις εκλογές του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας, με βάση την απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων  για την Siemens, που αναφέρει ρητά πως τα εν λόγω μορφώματα λειτουργούσαν συστηματικά και διαχρονικά ως πλυντήρια μαύρου χρήματος.

Ως εκ τούτου δεν υπηρετούν το δημοκρατικό πολίτευμα και με βάση το άρθρο 29 του συντάγματος πρέπει να απαγορευτεί η συμμετοχή τους στις εκλογές.

Γελώ με τα ΑΚΥΡΑ υπομνήματα του Μητσοτάκη και του Ανδρουλάκη, γιατί καταστρατηγούν το νόμο που οι ίδιοι ψήφισαν και αναφέρεται μόνο σε κόμματα και όχι σε ανεξάρτητους υποψηφίους.

Αποδεικνύουν τον πανικό τους, τον παροξυσμό τους και πρωτίστως το μένος τους ενάντια στην ελεύθερη βούληση των Ελλήνων πολιτών, τις ελεύθερες εκλογές και το δημοκρατικό πολίτευμα».


Ο Ηλίας Κασιδιάρης στις 2 Ιουνίου 2023 έκανε πράξη τη δήλωσή του για κάθοδο συνασπισμού ανεξάρτητων υποψηφίων στις εκλογές της 25ης Ιουνίου, καθώς κατέθεσε στον Άρειο Πάγο τη σχετική δήλωση.

Με την κίνησή του αυτή βάζει «φωτιά» στο πολιτικό σκηνικό καθώς πριν τον αποκλεισμό του κόμματός του από τον Άρειο Πάγο για τις πρώτες εκλογές της 21 Μαΐου, με βάση τις εκλογικές εκτιμήσεις κατέγραφε ένα ποσοστό της τάξης του 5%.


ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ


14 σχόλια:

  1. Δ.Αβραμόπουλος: «Ο Ερντογάν ανοίγει ένα νέο παράθυρο φιλίας – Ας μην χάσουμε την ευκαιρία για ηρεμία στο Αιγαίο».

    Για την επόμενη ημέρα των εκλογών στην Τουρκία και για τις σχέσεις με την Ελλάδα μίλησε ο Δημήτρης Αβραμόπουλος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

    Με αφορμή την «έξαρση στις μεταναστευτικές ροές από τον Έβρο», ο Δημήτρης Αβραμόπουλος ανέφερε σχετικά με τον ρόλο της Τουρκίας: “Όσο υπάρχει κρίση στην περιοχή θα επιδεινώνεται η κατάσταση. Ο ρόλος της Τουρκίας, έρχεται να δέσει με την κρίση στην περιοχή.”

    Για την επόμενη μέρα στην Τουρκία μετά τις εκλογές και το νέο σχηματισμό κυβέρνησης από τον Ερντογάν, τόνισε πως «επιχειρεί ολική επαναφορά στο διεθνές σκηνικό με σκοπό να αναλάβει έναν ηγετικό ρόλο. Ο Φιντάν έχει μια εμπειρία από το παρελθόν, είναι έμπιστος σε αυτήν τη θέση όπως έμπιστος είναι και ο Ιμπραήμ Καλίν».
    Ακόμη σχολίασε πως στη νέα κυβέρνηση μπήκαν πιο «έμπιστοι» άνθρωποι του Ερντογάν, ένα «επιτελείο που αποτελείται από νομιμόφρονες στον ηγέτη Ερντογάν».
    Παράλληλα εκτίμησε πως η Άγκυρα θέλει να στραφεί προς τη Δύση ενώ για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις δήλωσε πως ο Ερντογάν «ανοίγει ένα νέο παράθυρο φιλίας» και «ας μην χάσουμε την ευκαιρία, για ηρεμία στο Αιγαίο και σταθερότητα».
    Ζ.Π.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Η ένταξη στη Μοσάντ είναι πολύ δύσκολο πράγμα, αφού από τους 5000 που επιλέγονται κάθε τρία χρόνια, το πολύ 15 να κατορθώσουν να ενταχθούν στην οργάνωση. Γενικά για να φτάσει κανείς στο σημείο να γίνει μέλος της Μοσάντ θα πρέπει να είναι διατεθειμένος να δώσει τη ζωή του για το Ισραήλ. Οι εκπαιδευόμενοι της Μοσάντ διδάσκονται να λένε απλώς στο κοινωνικό περιβάλλον τους πως δουλεύουν στο υπουργείο άμυνας. Η μυστική αυτή υπηρεσία προσπαθεί να είναι όσο μυστικότερη γίνεται, και αντίθετα με τη cia κι άλλες μυστικές υπηρεσίες ανά τον κόσμο, οι ιθύνοντές της δεν είναι γνωστοί, δεν αναφέρεται δημόσια το μέρος του προϋπολογισμού του Ισραήλ που πάει στην υπηρεσία, ούτε είναι επισήμως γνωστό το κεντρικό γραφείο της. Αν και ισχυρή, η οργάνωση είναι πολύ μικρή, με περίπου 1200 εργαζόμενους, μαζί με τις καθαρίστριες και τους οδηγούς. Η επιτυχία της οφείλεται μεν στο φανατισμό και την αποφασιστικότητα των μελών της, οι οποίοι σχεδόν ποτέ δε θα’λεγαν ούτε ένα πράγμα για τη δουλειά τους. Η Μοσάντ λοιπόν λειτουργεί σχεδόν ανεξάρτητα απ’το κράτος του Ισραήλ, και πρακτικά δε λογοδοτεί σ’αυτό. Στην Μοσάντ υπάρχει αυστηρή επιλογή και εκπαίδευση των μελών αυτής της κλειστής ομάδας, που, εκτός από την υψηλή νοημοσύνη κι ευστροφία τους,θα πρέπει επίσης σίγουρα νά’χουν ανεπτυγμένα όλα τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του κατασκόπου, όπως την τεχνική του χαμαιλέοντα (αληθοφανέστατη κάλυψη για παραπλάνηση), την αποφασιστικότητα, την τάση να είναι αδίστακτοι".
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Από τους αρχαίους καιρούς όποιος ξένος (βάρβαρος) ήθελε να ενταχθεί στον Ελληνικό Πολιτισμό ενεργά,΄το πρώτο που άλλαζε, ήταν το βαρβαρικό όνομά του. Υπάρχουν χιλιάδες παραδείγματα. Όλοι οι φιλλέληνες ελληνικοποιούσαν τα ονόματά τους ή τα άλλαζαν σε τελείως ελληνικά, για να ταιριάζουν με το ελληνικό γλωσσικό αισθητήριο, σαν ένας φόρος τιμής στην σπουδαιότερη γλώσσα του κόσμου, την γλώσσα της επιστήμης και της τεχνολογίας, την γλώσσα της φιλοσοφίας και της τέχνης, την γλώσσα του αθλητισμού και της ανδρείας. Δεν το έκαναν με την βία αλλά με την θέλησή τους. ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΣΧΗΜΑ ΞΕΝΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ https://zenonpapazaxos.blogspot.com/2022/01/blog-post_74.html
    Σήμερα ένας αξιωματικός του ελληνικού στρατού μπορεί να ονομάζεται Αλί Νετζίμπα και ούτε ο ίδιος ούτε οι ρωμιοί συνάδελφοί του αισθάνονται ότι κάτι δεν πάει καλά. Τόσο πολύ έχουν αλλάξει τα πράγματα.
    ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ( ! ) ΜΑΛΩΝΕΙ ΜΕ ΨΑΛΤΗ ΓΙΑ ΤΟ «ΝΙΚΑΣ ΤΟΙΣ ΒΑΣΙΛΕΥΣΙΝ». https://zenonpapazaxos.blogspot.com/2022/01/blog-post_37.html
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιατί δε βαζει και το συριζα? Και γιατί δεν αναφερει τα υπολοιπα εγκλήματα που εχουν κανει? Την αποβιομηχανιση και την υπερχρεωση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. «Ανώριμοι» οι πολίτες δήλωσε ο Τσίπρας στο Star.
    «Το πολιτικό σύστημα δεν είναι ώριμο για την απλή αναλογική, στην ανωριμότητα αυτή το ακολούθησε και η πλειοψηφία των πολιτών» είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, κατά τη χθεσινοβραδυνή πρώτη τηλεοπτική εμφάνισή του μετά την εκλογική συντριβή, στο δελτίο ειδήσεων του Star, με τη Μάρα Ζαχαρέα.

    Μιλώντας με ειλικρίνεια, όπως είπε, ο κ. Τσίπρας έκανε έναν απολογισμό για το εκλογικό αποτέλεσμα, αποδοκίμασε την «εικόνα Βαβυλωνίας» που έδιναν τα στελέχη του, αποφεύγοντας να τα κατονομάσει, περιέγραψε ως μεγάλο λάθος τον εγκλωβισμό στην απλή αναλογική, την οποία, ωστόσο, υπερασπίστηκε εκ νέου.
    Παράλληλα, κράτησε κλειστά τα χαρτιά για το πολιτικό του μέλλον, παρότι ρωτήθηκε επίμονα από τη Μάρα Ζαχαρέα για το αν θα παραιτηθεί, αφήνοντας να εννοηθεί ότι αυτό θα κριθεί από το τελικό αποτέλεσμα. Αποκάλυψε επίσης, για πρώτη φορά, ότι το βράδυ της εκλογικής συντριβής του ΣΥΡΙΖΑ η πρώτη του σκέψη ήταν να παραιτηθεί.

    Ανώριμος ο λαός
    Όταν ρωτήθηκε αν επιμένει για την απλή αναλογική, απάντησε πως «δεν μετανιώνουμε, γιατί ήταν και παραμένει και όραμα και διαχρονικό αίτημα της Αριστεράς η ισοτιμία της ψήφου», συμπληρώνοντας, ωστόσο, πως «το πολιτικό σύστημα δεν είναι ώριμο» για την απλή αναλογική και «στην ανωριμότητα αυτή το ακολούθησε και η πλειοψηφία των πολιτών», που φαίνεται ότι επιθυμεί κυβερνήσεις αυτοδυναμίας και όχι συνεργασίας.

    Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο παρακάτω βίντεο:
    https://twitter.com/i/status/1663600029641080843
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. AfD: Κατακόρυφη άνοδος στα ποσοστά του ακροδεξιού δεξιού κόμματος – Απορρίπτει κάθετα την «κλιματική αλλαγή».
    Στα ίδια ποσοστά με τους Σοσιαλδημοκράτες του καγκελαρίου Όλαφ Σολτς.
    Τις ευεργετικές προεκτάσεις της αρνητικής του στάσης απέναντι στην περιβαλλοντική πολιτική της κυβέρνησης βλέπει το δεξιό κόμμα της Γερμανίας AfD, με τη δημοτικότητά του να έχει εκτιναχθεί.


    Αν γίνονταν εκλογές αυτό το Σαββατοκύριακο στη Γερμανία, η Εναλλακτική για τη Γερμανία (AfD) θα έδινε μάχη στήθος με στήθος με τους Σοσιαλδημοκράτες (SPD) του καγκελαρίου Όλαφ Σολτς με τα δύο κόμματα να συγκεντρώνουν ποσοστό περίπου 18%, πίσω από το CDU (29%), αλλά πολύ μπροστά από τους Πράσινους (14%).

    Δέκα χρόνια μετά την ίδρυσή του το AfD καταφέρνει να πετύχει τα υψηλότερα ποσοστά του στην πρόθεση ψήφου από το καλοκαίρι του 2018.


    Στα κρατίδια της ανατολικής Γερμανίας τα ποσοστά του ξεπερνούν το 20%, γεγονός που σημαίνει ότι το δεξιό κόμμα μπορεί να βρεθεί πρώτο στις τοπικές εκλογές που διεξάγονται το 2024. Στις εκλογές του 2021, το AfD είχε μόλις ξεπεράσει το 10%.

    Πώς εξηγείται η άνοδος του κόμματος αυτού;


    Αρχικά το AfD εκμεταλλεύεται την έλλειψη δημοφιλίας του κυβερνητικού συνασπισμού, τις πολιτικές του οποίου — σε ένα πλαίσιο ανόδου του πληθωρισμού, ύφεσης και ανησυχιών λόγω του πολέμου στην Ουκρανία– εγκρίνει μόλις ένας Γερμανός στους πέντε, σύμφωνα με δημοσκόπηση που δημοσίευσε την Πέμπτη το τηλεοπτικό δίκτυο ARD.

    Αν και παραμένουν στην πρώτη θέση των δημοσκοπήσεων, οι συντηρητικοί του CDU/CSU, που είναι στην αντιπολίτευση μετά την αποχώρηση της Άγγελα Μέρκελ, δυσκολεύονται να παρουσιάσουν μια εναλλακτική.

    «Η Ένωση θα πρέπει να κάνει την αυτοκριτική της και να διερωτηθεί για ποιο λόγο δεν ωφελούμαστε ουσιαστικά από αυτή την τόσο μεγάλη δυσαρέσκεια προς την κυβέρνηση», σχολίασε ο Νόρμπερτ Ρέτγκεν στέλεχος του CDU, ο οποίος χαρακτήρισε «καταστροφή» τη δημοσκόπηση που εμφανίζει το AfD στο 18%.


    Αν και δύο ψηφοφόροι του AfD στους τρεις εξακολουθούν να δηλώνουν ότι η μετανάστευση αποτελεί τη μεγαλύτερη ανησυχία τους, το δεξιό κόμμα φαίνεται να ωφελείται από την ολοένα και πιο ανοικτή αντίθεση των Γερμανών στα μέτρα για την προστασία του κλίματος.

    «Δεν θέλουμε μια πολιτική προστασίας του κλίματος, διότι το κλίμα πάντα άλλαζε με την πάροδο των ετών», δηλώνει η Μπέατριξ φον Στορχ αντιπρόεδρος του κόμματος.


    Η επιθυμία των Πρασίνων να απαγορεύσουν ήδη από του χρόνου τις νέες εγκαταστάσεις θέρμανσης που χρησιμοποιούν ορυκτά καύσιμα, κάτι στο οποίο υπάρχουν αντιρρήσεις ακόμη και στο εσωτερικό του κυβερνητικού συνασπισμού, δίνει υλικό στο AfD.

    Ο συμπρόεδρός του Τίνο Χρουπάλα επικεντρώνει τα πυρά του εναντίον των Πρασίνων, «το μοναδικό» κόμμα με το οποίο δεν θα συμμετείχε σε καμία περίπτωση σε συνασπισμό.

    «Οι πολίτες μπορούν να δουν πού οδηγεί η πολιτική των Πρασίνων, δηλαδή στον οικονομικό πόλεμο, τον πληθωρισμό και την αποβιομηχανοποίηση», κατήγγειλε μιλώντας στον δημοσιογραφικό όμιλο Funke.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. AfD: Κατακόρυφη άνοδος στα ποσοστά του ακροδεξιού δεξιού κόμματος – Απορρίπτει κάθετα την «κλιματική αλλαγή».
    Στα ίδια ποσοστά με τους Σοσιαλδημοκράτες του καγκελαρίου Όλαφ Σολτς.
    Τις ευεργετικές προεκτάσεις της αρνητικής του στάσης απέναντι στην περιβαλλοντική πολιτική της κυβέρνησης βλέπει το δεξιό κόμμα της Γερμανίας AfD, με τη δημοτικότητά του να έχει εκτιναχθεί.


    Αν γίνονταν εκλογές αυτό το Σαββατοκύριακο στη Γερμανία, η Εναλλακτική για τη Γερμανία (AfD) θα έδινε μάχη στήθος με στήθος με τους Σοσιαλδημοκράτες (SPD) του καγκελαρίου Όλαφ Σολτς με τα δύο κόμματα να συγκεντρώνουν ποσοστό περίπου 18%, πίσω από το CDU (29%), αλλά πολύ μπροστά από τους Πράσινους (14%).

    Δέκα χρόνια μετά την ίδρυσή του το AfD καταφέρνει να πετύχει τα υψηλότερα ποσοστά του στην πρόθεση ψήφου από το καλοκαίρι του 2018.


    Στα κρατίδια της ανατολικής Γερμανίας τα ποσοστά του ξεπερνούν το 20%, γεγονός που σημαίνει ότι το δεξιό κόμμα μπορεί να βρεθεί πρώτο στις τοπικές εκλογές που διεξάγονται το 2024. Στις εκλογές του 2021, το AfD είχε μόλις ξεπεράσει το 10%.

    Πώς εξηγείται η άνοδος του κόμματος αυτού;


    Αρχικά το AfD εκμεταλλεύεται την έλλειψη δημοφιλίας του κυβερνητικού συνασπισμού, τις πολιτικές του οποίου — σε ένα πλαίσιο ανόδου του πληθωρισμού, ύφεσης και ανησυχιών λόγω του πολέμου στην Ουκρανία– εγκρίνει μόλις ένας Γερμανός στους πέντε, σύμφωνα με δημοσκόπηση που δημοσίευσε την Πέμπτη το τηλεοπτικό δίκτυο ARD.

    Αν και παραμένουν στην πρώτη θέση των δημοσκοπήσεων, οι συντηρητικοί του CDU/CSU, που είναι στην αντιπολίτευση μετά την αποχώρηση της Άγγελα Μέρκελ, δυσκολεύονται να παρουσιάσουν μια εναλλακτική.

    «Η Ένωση θα πρέπει να κάνει την αυτοκριτική της και να διερωτηθεί για ποιο λόγο δεν ωφελούμαστε ουσιαστικά από αυτή την τόσο μεγάλη δυσαρέσκεια προς την κυβέρνηση», σχολίασε ο Νόρμπερτ Ρέτγκεν στέλεχος του CDU, ο οποίος χαρακτήρισε «καταστροφή» τη δημοσκόπηση που εμφανίζει το AfD στο 18%.


    Αν και δύο ψηφοφόροι του AfD στους τρεις εξακολουθούν να δηλώνουν ότι η μετανάστευση αποτελεί τη μεγαλύτερη ανησυχία τους, το δεξιό κόμμα φαίνεται να ωφελείται από την ολοένα και πιο ανοικτή αντίθεση των Γερμανών στα μέτρα για την προστασία του κλίματος.

    «Δεν θέλουμε μια πολιτική προστασίας του κλίματος, διότι το κλίμα πάντα άλλαζε με την πάροδο των ετών», δηλώνει η Μπέατριξ φον Στορχ αντιπρόεδρος του κόμματος.


    Η επιθυμία των Πρασίνων να απαγορεύσουν ήδη από του χρόνου τις νέες εγκαταστάσεις θέρμανσης που χρησιμοποιούν ορυκτά καύσιμα, κάτι στο οποίο υπάρχουν αντιρρήσεις ακόμη και στο εσωτερικό του κυβερνητικού συνασπισμού, δίνει υλικό στο AfD.

    Ο συμπρόεδρός του Τίνο Χρουπάλα επικεντρώνει τα πυρά του εναντίον των Πρασίνων, «το μοναδικό» κόμμα με το οποίο δεν θα συμμετείχε σε καμία περίπτωση σε συνασπισμό.

    «Οι πολίτες μπορούν να δουν πού οδηγεί η πολιτική των Πρασίνων, δηλαδή στον οικονομικό πόλεμο, τον πληθωρισμό και την αποβιομηχανοποίηση», κατήγγειλε μιλώντας στον δημοσιογραφικό όμιλο Funke.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Περιοδεία του διοικητή της CIA σε Έβρο και Αλεξανδρούπολη – Ουκρανός και Μολδαβός πρεσβευτής στην Αλεξανδρούπολη.
    Ενώ η «υπηρεσιακή» ασχολείται με τους μουσουλμάνους αλλοδαπούς τον Έβρο.
    Στον Έβρο και την Αλεξανδρούπολη βρέθηκε ο ο διοικητής της αμερικανικής υπηρεσίας πληροφοριών (CIA) William Burns την Πέμπτη (2/6_ και την Παρασκευή (3/6) χωρίς να συνοδεύεται από κάποιο Έλληνα επίσημο ενώ η ΕΛ.ΑΣ δήλωνε άγνοια για την παρουσία του στην περιοχή!

    O Burns βρέθηκε στον Έβρο κάτω από απόλυτη μυστικότητα παράλληλα με την παρουσία του Αμερικανού πρέσβη Τζορτζ Τσούνη, αλλά και των πρέσβεων Ουκρανίας, Μολδαβίας, Βουλγαρίας και Ρουμανίας στην περιοχή όπως αποκαλύπτει το Evros – news.gr.

    Εκτός από την παρουσία όμως του Burns ερωτήματα προκαλεί και η παρουσία ειδικά των πρέσβεων της Ουκρανίας και της Μολδαβίας στην Αλεξανδρούπολη και για ποιο λόγο έπρεπε να ενημερωθούν από για τον σταθμό (υγροποιημένου φυσικού αερίου) FSRU και το λιμάνι ως στρατιωτικού κόμβου.


    Όλα αυτά χωρίς την παρουσία κανενός κυβερνητικού υπηρεσιακού εκπροσώπου, αφού η κυρία ασχολία της υπηρεσιακής είναι να διεκπεραιώνει μουσουλμάνους αλλοδαπούς από την Τουρκία στην Ελλάδα.

    Για ποιο λόγο ο Ουκρανός και ο Μολδαβός έπρεπε να ενημερωθούν από τον Τζορτζ Τσούνη για την Αλεξανδρούπολη, ως το λιμάνι να υπάρχει για την εξυπηρέτηση των δικών τους συμφερόντων και όχι αυτών της Ελλάδας.


    Οι επαφές του Burns

    Ο διοικητής της CIA μετά την Αθήνα, όπου βρέθηκε την Τρίτη (30/5/2023) πραγματοποιώντας σειρά συναντήσεων με στελέχη «υπηρεσιών» μετέβη και στον Έβρο για να δει τον… φτάχτη.

    Αξίζει να σημειωθεί πως ο διοικητής της CIA μετέβη μόνος του την Πέμπτη (1/6), στον Έβρο χωρίς τον κ. Τσούνη και τους άλλους πρέσβεις που ταξίδεψαν την Παρασκευή στον Έβρο.


    Ο Burns συνοδευόταν από πράκτορες της υπηρεσίας.

    Επισκέφθηκε και επιθεώρησε τις εγκαταστάσεις του λιμανιού της Αλεξανδρούπολης, ενώ μετέβη και στον φράχτη στις Φέρες όπως επίσης στην περιοχή του Πέπλου, για να δει πως έρχονται οι μουσουλμάνοι αλλοδαποί στη χώρα.

    Πρέπει να τονιστεί, πώς η ΕΥΠ και οι αστυνομικές αρχές τελούσαν εν αγνοία της επίσκεψης Burns στην περιοχή.

    Από την πλευρά του ο κ.Τσούνης που βρέθηκε στην Αλεξανδρούπολη μαζί με τους πρέσβεις της Ουκρανίας, της Βουλγαρίας, της Μολδαβίας και την επιτετραμμένη της Ρουμανίας, μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος των επίσημων συναντήσεων και του γεύματος που παραχώρησε στους ομολόγους του, μετέβη μόνος του στο Στρατόπεδο «Γιαννούλη» .

    Εκεί συναντήθηκε και μίλησε με τους Αμερικανούς στρατιωτικούς που βρίσκονται στην Αλεξανδρούπολη και συμμετέχουν στην μεταφορά του στρατιωτικού υλικού των Ενόπλων Δυνάμεων των ΗΠΑ που μετέχουν στο ΝΑΤΟ.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο Μ.Νετανιάχου συγκάλεσε «πολεμικό συμβούλιο» για «προληπτικά μέτρα» έναντι του Ιράν..
    Η ισραηλινή κυβέρνηση απειλεί με προληπτικά στρατιωτικά πλήγματα στο Ιράν εφόσον αποτύχει η διεθνής διπλωματία.
    Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου επανέφερε χθες Κυριακή στο προσκήνιο τις απειλές για «προληπτικά πλήγματα» σε πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν, κατά τη σύγκληση «πολεμικού συμβουλίου» στο υπόγειο κέντρο επιχειρήσεων του ισραηλινού στρατού στο Τελ Αβίβ, με αντικείμενο την ευρείας κλίμακας στρατιωτική άσκηση που έχει την κωδική ονομασία «Firm Hand».


    Καθώς η Τεχεράνη αυξάνει σημαντικά τα αποθέματα εμπλουτισμένου ουρανίου, παρότι αρνείται κατηγορηματικά ότι φιλοδοξεί να αποκτήσει πυρηνική βόμβα, η ισραηλινή κυβέρνηση απειλεί με προληπτικά στρατιωτικά πλήγματα στο Ιράν εφόσον αποτύχει η διεθνής διπλωματία.

    «Έχουμε δεσμευτεί ότι θα αναλάβουμε δράση ενάντια στα πυρηνικά του Ιράν, ενάντια στις πυραυλικές επιθέσεις κατά του Ισραήλ, και στο ενδεχόμενο να ενωθούν αυτά τα μέτωπα», τόνισε ο Νετανιάχου από το υπόγειο κέντρο επιχειρήσεων του ισραηλινού στρατού στο Τελ Αβίβ.


    Η πιθανότητα απειλής από πολλαπλά μέτωπα απαιτεί τον προληπτικό σχεδιασμό δράσεων, είπε ο Νετανιάχου στους υπουργούς και τους επικεφαλής των ενόπλων δυνάμεων.

    Νωρίτερα, ο Ισραηλινός πρωθυπουργός είχε επικρίνει έντονα τον Διεθνή Οργανισμό Ατομικής Ενέργειας με αφορμή την προ ημερών έκθεσή του, στην οποία ο ΔΟΑΕ εξέφρασε ικανοποίηση για τις εξηγήσεις της Τεχεράνης σχετικά με το πρόγραμμα εμπλουτισμού ουρανίου και για την απόφαση των ιρανικών αρχών να επιτρέψουν την επανεγκατάσταση εξοπλισμού παρακολούθησης σε ορισμένες οποθεσίες.

    «Το Ιράν εξακολουθεί να ψεύδεται στον Διεθνή Οργανισμό Ατομικής Ενέργειας. Η συνθηκολόγηση του ΔΟΑΕ απέναντι στις ιρανικές πιέσεις αποτελεί μαύρη κηλίδα στην ιστορία του», υποστήριξε ο Νετανιάχου.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σαν σήμερα δολοφονείται στην Ακρόπολη ο Οδυσσέας Ανδρούτσος.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΙ ΑΓΩΓΗ ΣΤΟΥΣ 10 ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΑΡΕΟΠΑΓΙΤΕΣ, (ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΚΛΑΠΑΣ), ΓΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΟΜΙΜΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ. Η μήνυση και αγωγή μπορεί να στηριχτεί στην πολύτιμη γνώμη του μοναδικού διαφωνούντα Αρεοπαγίτου και μπορεί να γίνει από οποιοδήποτε στέλεχος των "Ελλήνων", ομαδικά ή και κατά μόνας. Προφανώς δε θα πετύχει, αλλά, μακροπρόθεσμα, θα παραμείνει σαν ένα πολύτιμο ιστορικό μνημείο της εποχής μας και της ελληνικής "δικαιοσύνης".
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ μετά το ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚ έστειλε και αυτός "υπόμνημα" στους δικούς του "δικαστές" στον Άρειο Πάγο για τον Κασιδιάρη.
    Πολιτικές εξελίξεις έχει φέρει η ενέργεια του Ηλία Κασιδιάρη να καταθέσει δήλωση στον Άρειο Πάγο, με την οποία ζητά τη συμμετοχή του Συνασπισμού Ανεξαρτήτων Υποψηφίων «Έλληνες για την Πατρίδα και την Ελευθερία» στις εκλογές της 25ης Ιουνίου.
    Ήδη το ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚ κατέθεσε υπόμνημα στο Α1 Τμήμα του Άρειου Πάγου σχετικά με την προσπάθεια καθόδου στις εκλογές της 25ης Ιουνίου, του προφυλακισμένου Ηλία Κασιδιάρη.
    Σειρά πήρε σήμερα η Νέα Δημοκρατία, η οποία επίσης κατάθεσε υπόμνημα, υπογεγραμμένο από τον πρόεδρό της Κυριάκο Μητσοτάκη, κατά της ανακήρυξης του συνδυασμού ανεξάρτητων υποψηφίων Κασιδιάρη, καθώς επίσης και κάθε άλλου συνδυασμού στον οποίο ο ίδιος είναι πραγματικός αρχηγός.
    «Η Νέα Δημοκρατία, ως κυβέρνηση, ήταν εκείνη που πρωτοστάτησε στη νομοθέτηση κανόνων που εμποδίζουν εγκληματικές οργανώσεις να μπουν στη Βουλή με τον μανδύα πολιτικού κόμματος. Σε αντίθεση με τον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος καταψήφισε τη σχετική απαγόρευση, δεν κατέθεσε υπόμνημα κατά της ανακήρυξης του κόμματος Κασιδιάρη στις εκλογές της 21ης Μαΐου και δεν έχει ακόμη καταθέσει σχετικό υπόμνημα ενόψει των προσεχών εκλογών, η Νέα Δημοκρατία, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στον ελληνικό λαό, δεσμεύεται ότι θα βρίσκεται πάντοτε στην πρώτη γραμμή του αγώνα υπέρ της Δημοκρατίας» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο ΚΑΣΙΑΔΙΑΡΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ.
    Στην αντεπίθεση πέρασε ο Ηλίας Κασιδιάρης, ο οποίος λίγη ώρα μετά το υπόμνημα που κατέθεσε η Νέα Δημοκρατία στον Άρειο Πάγο και με το οποίο ζητούσε τον αποκλεισμό του συνδυασμού «Έλληνες για την Πατρίδα και την Ελευθερία» από τις εκλογές της 25ης Ιουνίου, προχώρησε και ο ίδιος σε παρόμοια κίνηση, ζητώντας να αποκλειστεί τόσο η «γαλάζια» παράταξη, όσο και το ΠΑΣΟΚ.

    Ο Ηλίας Κασιδιάρης, αναφέρει ότι στο υπόμνημα των 40 σελίδων το οποίο κατέθεσε πριν λίγη ώρα στον Άρειο Πάγο περιγράφονται εκτενώς οι λόγοι, σύμφωνα με τους οποίους ΝΔ και ΠΑΣΟΚ πρέπει να αποβληθούν από την εκλογική διαδικασία.

    Πρόκειται για μια κίνηση που είχε προαναγγείλει, μετά την κίνηση του ΠΑΣΟΚ να καταθέσει υπόμνημα στον Άρειο Πάγο, κατά του συνδυασμού του Η.Κασιδιάρη.

    Το υπόμνημα αυτό καλό θα ήταν να δημοσιευτεί στο διαδίκτυο για να γίνει κτήμα όλων των Ελλήνων διότι αποτελεί ένα σημαντικό έγγραφο που θα μείνει στην ιστορία.

    Η ανάρτηση του Η.Κασιδιάρη:

    «Μόλις κατετέθη αναλυτικό υπόμνημα 40 σελίδων στον Άρειο Πάγο, όπου περιγράφω εκτενώς την πληθώρα των εγκληματικών πράξεων και των σκανδάλων που πηγάζουν από τα πολιτικά μορφώματα της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ (Siemens, μίζες στα εξοπλιστικά, παράνομος τραπεζικός δανεισμός, λίστα Λαγκάρντ, υποκλοπές, παιδεραστία, QatarGate, παραδικαστικό, χρέη εκατοντάδων εκατομμυρίων, νόθευση των ελεύθερων εκλογών, παρεμβάσεις στην δικαιοσύνη κοκ).
    Με βάση αυτά τα βαρυσήμαντα στοιχεία και το άρθρο 29 του Συντάγματος ζητώ να αποβληθούν από την εκλογική διαδικασία τα μορφώματα της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, διότι συνιστούν απειλή για το δημοκρατικό πολίτευμα. Ακολουθεί το πλήρες κείμενο του υπομνήματος».
    Να θυμίσουμε ότι νωρίτερα σήμερα η Νέα Δημοκρατία, κατάθεσε υπόμνημα, υπογεγραμμένο από τον πρόεδρό της Κυριάκο Μητσοτάκη, κατά της ανακήρυξης του συνδυασμού ανεξάρτητων υποψηφίων Κασιδιάρη, καθώς επίσης και κάθε άλλου συνδυασμού στον οποίο ο ίδιος είναι πραγματικός αρχηγός.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Κάποτε πρέπει και οι ακροδεξιοί ηγέτες να μιλήσουν με την γλώσσα της αλήθειας. Τα υπομνήματα και τα αντιυπομνήματα καλά είναι, αλλά πρέπει να λέγονται και να γράφονται οι αλήθειες που κρύβονται από πίσω. Ο Μητσοτάκης και οι λοιποί αισθάνονται πανίσχυροι, γιατί έχουν τις πλάτες του διεθνούς Σιωνισμού πίσω τους. Αλλιώς δεν θα έκαναν καμία κίνηση κατά του Κασιδιάρη. Αυτό το ομολογεί ο Μητσοτάκης όταν λέει ότι είναι με την σωστή πλευρά της ιστορίας.
    Αρα γιατί ο Κασιδιάρης δεν προτάσσει στην επιχειρηματολογία του με ποιούς πράγματι έχει να κάνει;
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...