ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

26 Ιουνίου 2023

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΩΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΩΝ ΣΤΗΝ ΘΟΥΡΙΓΓΙΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ. Εξελέγη ο πρώτος ακροδεξιός περιφερειάρχης. Πήρε την Θουριγγία έχοντας απέναντί του υποψήφιο, που στήριζαν ΟΛΑ τα υπόλοιπα κόμματα. Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο της Γερμανίας για τη νίκη της δεξιάς στη Θουριγγία αναζητά ένα Γερμανό παναθηναϊκάκια για να χώσει τους Γερμανούς πατριώτες στις φυλακές υψίστης ασφαλείας στον Δομοκό.

 

 

 

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΛΑΪΚΗΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ. Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΕΧΑΣΕ 400.000 ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ.

 

 

 Φαίνεται ότι οι εβραίοι της Ευρώπης, παρ΄όλο που ίδρυσαν ανεξάρτητο κράτος, δεν θέλουν να αφήσουν τους ευρωπαϊκούς λαούς ελεύθερους, για να αποφασίζουν για το μέλλον τους. Θέλουν την υποταγή, την επιτήρηση και την συνεχή σκλαβιά των ευρωπαϊκών λαών. Πότε επιτέλους θα τους επιτρέψουν να εκλέξουν ελεύθερα τους ηγέτες που επιθυμούν; Ως  πότε θα απαγορεύεται στους Ευρωπαίους να ψηφίζουν όποιον επιθυμούν;  Ως πότε οι Ευρωπαίοι θα είναι σκλάβοι των Ιουδαίων;

Ερνέστος Ρενάν: «ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ, ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΝ, ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΚΑΤΑΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΦΟΡΗΤΗ».



Ιουδαίος Elad Nehorai: «ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΚΡΙΝΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΕΟ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΚΡΙΝΕΙΣ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ».



 

Ο Ρόμπερτ Ζέσελμαν έγινε ο πρώτος διοικητής περιφέρειας της Γερμανίας που εκλέγεται με το ακροδεξιό κόμμα της Εναλλακτικής για τη Γερμανία AfD.

Δέκα χρόνια μετά την ίδρυσή του, το ακροδεξιό Γερμανικό AfD κερδίζει για πρώτη φορά κορυφαία θέση σε εκλογές. Ο Ρόμπερτ Ζέσελμαν , με 52,8%, επικράτησε στον β′ γύρο του αντιπάλου του, του Γιούργκεν Κέπερ (CDU), παρότι μαζί με τον υποψήφιο του CDU συντάχθηκαν όλα τα άλλα κόμματα, συμπεριλαμβανομένης και της Αριστεράς.

 

Ως «σήμα κινδύνου για όλες τις δημοκρατικές δυνάμεις», περιέγραψε ο υπουργός Εσωτερικών της Θουριγγίας και αρχηγός της κρατιδιακής οργάνωσης του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος (SPD) Γκέοργκ Μάιερ τη νίκη του υποψηφίου της Εναλλακτικής για τη Γερμανία στις περιφερειακές εκλογές του Ζόνεμπεργκ και την ανάδειξή του ως πρώτου επικεφαλής περιφέρειας στη χώρα από το συγκεκριμένο κόμμα.

O Ρόμπερτ Ζέσελμαν έγινε σήμερα ο πρώτος διοικητής περιφέρειας της Γερμανίας που εκλέγεται με την Εναλλακτική για τη Γερμανία (AfD).

Ο Ρόμπερτ Ζέσελμαν είναι δικηγόρος και από το 2019 μέλος του κρατιδιακού κοινοβουλίου, ενώ είχε και το 2018 θέσει υποψηφιότητα για την περιφέρεια του Ζόνεμπεργκ, χωρίς επιτυχία. Τότε είχε συγκεντρώσει ποσοστό 29,8% και δεν είχε περάσει καν στον β’ γύρο.

Ο 50χρονος επικράτησε στον β’ γύρο των εκλογών για την περιφέρεια Ζόνεμπεργκ της Θουριγγίας με 52,8% του αντιπάλου του Γιούργκεν Κέπερ από το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα (CDU), ο οποίος στηρίχτηκε μάλιστα από όλα τα υπόλοιπα κόμματα, συμπεριλαμβανομένης της Αριστεράς, αλλά περιορίστηκε στο 47,2%.

Ο πρωθυπουργός της Θουριγγίας Μπόντο Ράμελο βλέπει την επιτυχία της AfD στην περιοχή ως «ένδειξη δυσαρέσκειας». Πρέπει, δήλωσε, «να επαναπροσδιορίσουμε το πνεύμα της γερμανικής ενότητας, να πάρουμε μαζί μας τους Ανατολικογερμανούς και να μην τους δίνουμε την αίσθηση ότι τους ξεγελάμε».

Η επικεφαλής των Πρασίνων Ρικάρντα Λανγκ εξέφρασε την ανησυχία της για το αποτέλεσμα, το οποίο χαρακτήρισε «προειδοποίηση για τα δημοκρατικά κόμματα».

Την ίδια ώρα η AfD καταρρίπτει το ένα μετά το άλλο τα δημοσκοπικά ρεκόρ της, με το ποσοστό της να φθάνει έως και το 20%, συχνά πάνω και από το SPD. Σε δημοσκόπηση που διενεργήθηκε για λογαριασμό της BILD, το 30% των ερωτηθέντων δηλώνει ότι για την άνοδο της ακροδεξιάς δεν ευθύνεται κάποιος συγκεκριμένα, ενώ το 29% επιρρίπτει την ευθύνη στους Πράσινους, το 13% στη Χριστιανική Ένωση (CDU/CSU) και το 10% στο SPD.

 

Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο της Γερμανίας για τη νίκη της δεξιάς στη Θουριγγία.


Το γερμανικό κεντρικό ισραηλιτικό συμβούλιο εξέφρασε χθες Κυριακή βαθύ σοκ για την εκλογική νίκη του δεξιού κόμματος Εναλλακτική για τη Γερμανία (AfD) στις τοπικές εκλογές στη Θουριγγία.
«Δεν έχουν όλοι οι ψηφοφόροι της AfD ακροδεξιές απόψεις», εκτίμησε ο πρόεδρος του κεντρικού ισραηλιτικού συμβουλίου, ο Γιόζεφ Σούστερ, σύμφωνα με την εφημερίδα Jüdische Allgemeine.
«Όμως το κόμμα που ψήφισαν είναι, σύμφωνα με την υπηρεσία προστασίας του Συντάγματος, ακραία ακροδεξιό», πρόσθεσε.
Ο κ. Σούστερ δήλωσε βαθιά ανήσυχος για το γεγονός πως τόσοι πολίτες (σ.σ. το 52,8% του εκλογικού σώματος της περιφέρειας) ψήφισαν το AfD. Έκανε λόγο για «ρήγμα στο φράγμα» το οποίο «οι δημοκρατικές πολιτικές δυνάμεις σε τούτη τη χώρα δεν μπορούν απλά να αποδεχθούν».
Η Διεθνής Επιτροπή του Άουσβιτς εξέφρασε εξάλλου φρίκη για το εκλογικό αποτέλεσμα.
Ο εκτελεστικός αντιπρόεδρός της, ο Κριστόφ Χόιμπνερ, υπογράμμισε πως η χθεσινή ήταν «θλιβερή ημέρα για την περιφέρεια Ζόνεμπεργκ, για τη Γερμανία και για τη δημοκρατία. Η πλειοψηφία των ψηφοφόρων προφανώς είπε αντίο στη δημοκρατία και επέλεξε συνειδητά ακροδεξιό κόμμα (…) στο οποίο κυριαρχεί ένας ναζί».

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:  Φαίνεται ότι οι εβραίοι της Ευρώπης, παρ΄όλο που ίδρυσαν ανεξάρτητο κράτος, δεν θέλουν να αφήσουν τους ευρωπαϊκούς λαούς ελεύθερους, για  να αποφασίζουν  για το μέλλον τους. Θέλουν την υποταγή, την επιτήρηση και την συνεχή σκλαβιά των ευρωπαϊκών λαών.  Πότε επιτέλους θα τους επιτρέψουν να εκλέξουν ελεύθερα τους ηγέτες που επιθυμούν;

 

ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

12 σχόλια:

  1. Φαίνεται ότι οι εβραίοι της Ευρώπης, παρ΄όλο που ίδρυσαν ανεξάρτητο κράτος, δεν θέλουν να αφήσουν τους ευρωπαϊκούς λαούς ελεύθερους, για να αποφασίζουν για το μέλλον τους. Θέλουν την υποταγή, την επιτήρηση και την συνεχή σκλαβιά των ευρωπαϊκών λαών. Πότε επιτέλους θα τους επιτρέψουν να εκλέξουν ελεύθερα τους ηγέτες που επιθυμούν;
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚ, αφού κατέστρεψε και καταχρέωσε τον Ελληνικό λαό στους ξένους τοκογλύφους, επέστρεψε στα ποσοστά του 1974, (ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚ, εκλογές 1974: Αριθμός ψήφων 666.413 Ποσοστό 13,58% - ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚ, εκλογές 2023: αριθμός ψήφων 618.000 Ποσοστό 11,85%), τότε που το πρωτοΐδρυσε, με λεφτά της CIA, ο μασόνος Ανδρέας Παπανδρέου, ο σεβάσμιος της μασονικής στοάς της Βοστόνης «Το ξίφος του Βασιλέως Δαυίδ», ουρλιάζοντας γυμνόστηθος «Ουζαί, Ουζαί, Ουζαί: Ζήτω ο Βασιλεύς των Ιουδαίων». Αυτό το θεωρούν μεγάλη επιτυχία σήμερα.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πρώην CEO της Google: «Οι εκλογές στις ΗΠΑ το 2024 θα είναι ένα χάος λόγω τεχνητής νοημοσύνης».
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚ Φλωρίδης και σημερινός υπουργός Δικαιοσύνης του Σουλτανάτου Μητσοτάκη κατηγορούσε…την ΝΔ για τη χρεοκοπία της Ελλάδας.
    «Η ΝΔ και ο Κ.Καραμανλής μαζί με τον Α.Σαμαρά που είχαν οδηγήσει την Ελλάδα στη χρεοκοπία διασώθηκαν από τον Γ.Παπανδρέου».
    https://twitter.com/i/status/1673370223901024258
    https://twitter.com/i/status/1673402964340252688
    Ζ.Π.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟ ΣΟΥΛΤΑΝΑΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ θέλει απόλυτη υποταγή της δικαιοσύνης στα σχέδιά του. Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚ Φλωρίδης και σημερινός υπουργός Δικαιοσύνης με γυναίκα δικαστή, γιο δικαστή και αδελφό εισαγγελέα λέτε να τα καταφέρει;
      Ζ.Π.

      Διαγραφή
  5. Ένα νέο κόμμα 3 εβδομάδων βγήκε 4ο στους νέους ανθρώπους δείχνοντας την δίψα της νέας γενιάς για επιστροφή στην ΠΑΤΡΙΔΑ που τους γέννησε. Αυτοί οι νέοι είναι που θα διαμορφώσουν το μέλλον της Πατρίδας μας και για αυτούς τους νέους εμείς θα αγωνιστούμε.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πρώτο απόσταγμα των εκλογών και οδυνηρό για κάποιους είναι πως ο Ηλίας ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ είναι αναμφισβήτητα πολιτικός ηγέτης - φαινόμενο. Το να στέλνει στο 4,7% ένα άγνωστο κόμμα σαν τους #ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ μόνο με μια δήλωση στήριξης δείχνει την πολιτική του δύναμη. Απόλυτη ηθική δικαίωση.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το καρτοτηλέφωνο - θρύλος του Κασιδιάρη στις φυλακές. Θα μπει κάποτε σε μουσείο.
    Μόνος του, φυλακισμένος και μόνο με ένα κινητό τηλέφωνο απέναντι σε ένα τερατώδες και διεφθαρμένο σύστημα τους νίκησε. ΜΕ ΕΝΑ ΚΑΡΤΟΤΗΛΕΦΩΝΟ. Προσπαθήσατε να τον γονατίσετε αλλά το τέλος εσείς γονατίσατε.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τζήμερος: «Ευτυχώς που το Σουλτανάτο του Μητσοτάκη ίδρυσε υπουργείο Οικογένειας με επικεφαλής μια άγαμη άτεκνη για να αρχίσουμε να γεννάμε».
    Ο Θάνος Τζήμερος σχολίασε με ανάρτησή του στο Twitter τη νέα κυβέρνηση της ΝΔ και έκανε μια ανάρτηση που προκάλεσε πλήθος σχολίων.
    Συγκεκριμένα έγραψε στο Τwitter:
    «Πάντως το ότι ένα κόμμα που έχει στο πρόγραμμά του την ανατροπή της δημοκρατίας διά των όπλων και την επιβολή δικτατορίας αύξησε τη δύναμή του κατά 45% από το 2019 κανένας δεν το είδε ως άνοδο της ακροαριστεράς. Ούτε το ότι η Αυτής Σουργελότης του ΟΧΙ ξαναμπήκε στη Βουλή. Βούβα περί αυτού, οι εκπρόσωποι της ΝΔ. Φαίνεται με το καλημέρα, πόσα αυγά είναι διατεθειμένοι να σπάσουν. Ευτυχώς που ιδρύθηκε Υπουργείο Οικογένειας, με επικεφαλής άγαμη άτεκνη για να αρχίσουμε να γεννάμε. Η 2η τετραετία επαναλαμβάνεται ως φάρσα».
    Το σχόλιο του Θ. Τζήμερου προκάλεσε πλήθος σχολίων στο διαδίκτυο με αποτέλεσμα να αποσύρει την τελευταία φράση για το υπουργείο Οικογένειας.
    Στη συνέχεια, με νέα ανάρτησή του στο Facebook ο Θ.Τζήμερος έγραψε:
    «Και κάτι ακόμα, θλιβεροί γαλαζαίοι, που σπεύσατε να βγάλετε τη χολή σας, χειρότερα κι από τους συριζαίους για την τελευταία φράση του σχολίου μου, κάνοντας γαργάρα όλες τις προηγούμενες. Ναι, η άποψή μου είναι πως είναι προσόν για κάποιον με θέση ευθύνης να έχει ιδίαν πείραν του θέματος που εποπτεύει.
    Το τι σημαίνει να έχεις ένα σημαντικό meeting στη δουλειά και να σου τηλεφωνούν από το σχολείο ότι το παιδί σου τραυματίστηκε σοβαρά στο διάλειμμα,
    δεν το ξέρεις αν δεν το ζήσεις. Το τι σημαίνει να ψάχνεις νοσοκομείο γιατί ανέβασε πυρετό στις 4 το πρωί, το τι σημαίνει να σου λέει γυρνώντας από το σχολείο για αδιάφορους δασκάλους και νταήδες συμμαθητές, για όλους τους κινδύνους που το απειλούν, το τι σημαίνει το κράτος να εμποδίζει τους γονείς και ιδιαίτερα τους πολύτεκνους από το να προσφέρουν μια ποιοτική ζωή στα παιδιά τους και τι σημαίνουν εκατοντάδες άλλα θέματα που σχετίζονται με την ανατροφή ενός παιδιού δεν μπορείς να το ξέρεις αν δεν το ζήσεις. Δεν γίνεται αυτό με «περιγραφές συνεργατών». Ούτε το τι σημαίνει να πρέπει συνεχώς να ισορροπείς ανάμεσα στον ρόλο της μητέρας, της συζύγου και της εργαζόμενης, με αναπόφευκτους συμβιβασμούς και παραχωρήσεις και στους τρεις τομείς. Δεν τα ξέρεις αυτά αν δεν τα ζήσεις.
    Το να είναι μία γυναίκα άγαμη και άτεκνη δεν είναι μεμπτό. Είναι όμως μειονέκτημα όταν χειρίζεται θέματα οικογένειας. Δεν έκανα το ίδιο σχόλιο όταν ήταν στα υπουργεία Τουρισμού και Παιδείας.
    Και είναι γκάφα του ΚΜ σε σημειολογικό επίπεδο. Είναι σαν να τοποθετείς Υπουργό Άμυνας κάποιον που δεν έχει υπηρετήσει στον Στρατό. Δεν αμφισβητώ ότι η Ζαχαράκη – που μου είναι συμπαθής ως άνθρωπος – θέλει να ασχοληθεί με τα προβλήματα που προανέφερα. Άλλο όμως να ακούς για την οικογένεια και άλλο να έχεις εσύ και να είσαι υπεύθυνος γι’ αυτή».
    ΣΗΜΕΙΩΣΗ: πόσοι πολιτικοί ήταν υπουργοί «Εθνικής Αμύνης» χωρίς να έχουν υπηρετήσει στον Στρατό;»

    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ακροδεξιός Βορίδης για «Σπαρτιάτες»: «Αξιολογούμε» τα όσα είπε ο πρόεδρός τους περί στήριξης από τον Η.Κασιδιάρη».
    ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥΣ.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥΣ. Ο - τρομάρα μας – «συνταγματολόγος» Κώστας Χρυσόγονος:
    «Για την άνοδο των δεξιών κομμάτων που παρατηρήθηκε «φέρει ευθύνη και η πολιτεία, καθώς συστηματικά έχει υποβαθμίσει το μάθημα της πολιτειακής παιδείας».
    Με λίγα λόγια η ελεύθερη επιλογή στην ψήφο δεν πρέπει να είναι και τόσο «ελεύθερη», αλλά θα πρέπει να γίνεται σωστή διαπαιδαγώγηση–πλύση εγκεφάλου ώστε οι πολίτες να επιλέγουν αυτό που θέλει το σύστημα.
    Με λίγα λόγια θα πρέπει να υπάρχει μία δημοκρατία με συγκεκριμένες επιλογές και οι υπόλοιπες να είναι απαγορευμένες…
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΣΟΥΛΤΑΝΑΤΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ: «Κυβέρνηση» με 63 υπουργούς, μικρή και ευέλικτη.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...