ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

27 Ιουνίου 2023

Το καρτοτηλέφωνο - θρύλος του Κασιδιάρη στις φυλακές. Θα μπει κάποτε σε μουσείο. Μόνος του, φυλακισμένος και μόνο με ένα τηλέφωνο, απέναντι σε ένα τερατώδες και διεφθαρμένο σύστημα, τους νίκησε. ΜΕ ΕΝΑ ΚΑΡΤΟΤΗΛΕΦΩΝΟ. Προσπαθήσατε να τον γονατίσετε αλλά το τέλος εσείς γονατίσατε.

 

 

 

Πρώην CEO της Google: «Οι εκλογές στις ΗΠΑ το 2024 θα είναι ένα χάος λόγω τεχνητής νοημοσύνης».

 

 

 

 





 

ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

2 σχόλια:

  1. Μόνο το 45% του εκλογικού σώματος εκπροσωπούν τα κόμματα της Βουλής
    Το σουλτανάτο Μητσοτάκη πήρε το 21% των ψήφων του εκλογικού σώματος (9,97 εκατομμύρια πολιτών) και αυτό τού έδωσε το 53% εδρών. Η Ν.Δ. πήρε το ένα πέμπτο των ψήφων του εκλογικού σώματος και παίρνει τα τρία πέμπτα των εδρών.
    Όλα τα κόμματα που βρίσκονται στη Βουλή αντιπροσωπεύουν μόνο το 45% του εκλογικού σώματος. Το υπόλοιπο 55% είναι η αποχή, τα λευκά και άκυρα, μαζί με ψηφοφόρους που ψήφισαν κόμματα τα οποία δεν μπήκαν στη Βουλή.
    Παρά τις κλεψιές εδρών το σουλτανάτο Μητσοτάκη έμεινε στις ίδιες έδρες που είχε από το 2019. Και η σύνθεση της νέας κυβέρνησης επιβεβαίωσε ότι το εξελιγμένο απόστημα του ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚ κυριαρχεί την ΝΔ.
    Αυτό είναι αντιπροσωπευτική κοινοβουλευτική Δημοκρατία σουλτανικού τύπου. Όταν ένα κόμμα που πήρε το ένα πέμπτο των ψήφων του εκλογικού σώματος παίρνει κοντά τα τρία πέμπτα των εδρών, δυόμιση φορές περισσότερες έδρες και μάλιστα με βουλευτές που ΔΕΝ έχουν ψηφιστεί προσωπικά αλλά έχουν προεπιλεγεί από τον ιδιοκτήτη του κόμματος;
    Το ανθελληνικό και ξενοκίνητο απόστημα στο ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚ, που βρήκε καταφύγιο πριν από 10 χρόνια περίπου στον ΣΥΡΙΖΑ και σταδιακά έμπαινε στη Νέα Δημοκρατία, τώρα παρατάει τον ΣΥΡΙΖΑ και φουσκώνει τη Νέα Δημοκρατία. Η Νέα Δημοκρατία έχει γίνει ένα ανθελληνικό γρανάζι πού όμως έχει ζωγραφισμένο στην επιφάνειά του ένα παραπλανητικό πατριωτικό εικονίδιο. Ο ΣΥΡΙΖΑ στερεύει από το πασοκικό απόστημα που τον κρατούσε και πάει για κατάρρευση μαζί με το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ σε μικρά μονοψήφια ποσοστά.
    Στην καθεστωτική πολυκατοικία αδειάζει η πτέρυγα του ΣΥΡΙΖΑ και μετακομίζουν στο σουλτανάτο του Μητσοτάκη (αφήνοντας και μικροπράγματα στον χώρο του ΠΑΣΟΚ) αλλά η καθεστωτική πολυκατοικία μένει καθεστωτική. Χωρίς να έχει σημασία αν οι πτέρυγες είναι στα αριστερά, πάνω, κάτω, δεξιά ή στα υπόγεια. Όλοι ίδιοι είναι, όλοι εναντίον των Ελλήνων δουλεύουν στην καθεστωτική πολυκατοικία.
    Αυτά βέβαια τα έχουν κάνει με την βοήθεια του μεταλλαγμένου Τύπου, που φιμώνει την φωνή των άλλων κομμάτων και τυπώνει ή μεταδίδει μόνο αυτά που δίνουν οι συμμορίες γύρω από τον Μητσοτάκη, όπως επίσης και από τα αμερικανικής ιδιοκτησίας κοινωνικά δίκτυα που απροκάλυπτα παρεμβαίνουν στις εκλογές.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ: Πριν λίγους μήνες, όταν το Σύστημα διαφήμιζε τις αντισυνταγματικές τροπολογίες εις βάρος μου, είχα κάνει μία πρόβλεψη: Πως το βράδυ των εκλογών θα πέσει πολύ κλάμα στα κανάλια της διαπλοκής. Επαληθεύτηκα πλήρως, αλλά δεν κατάφερα να προβλέψω ότι τρεις ημέρες μετά τις εκλογές ο θρήνος θα συνεχίζεται ασταμάτητα, σαν να κηρύχθηκε τριήμερο πένθος για πολιτικούς και δημοσιογράφους. Περαστικά σας εθνικοί ολετήρες...
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...