ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

28 Ιουνίου 2023

«Το κόμμα ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ άρχισε την δράση του. Θα κάνει διαδήλωση κατά των ΛΟΑΤΚΙ».

 

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: ΝΕΝΙΚΗΚΑΜΕΝ


Προμήθεια 2023: 28ος χρόνος ανάδειξης της ελληνικής κοσμοθεάσεως στις υπώρειες του Ολύμπου. 6, 7, 8 και 9 Ιουλίου 2023 στον Όλυμπο, στον κέντρο της Ελλάδος. ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ.

 

   Πρώτη είδηση σήμερα πρωί στα κανάλια: «το κόμμα  ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ άρχισε την δράση του. Θα κάνει διαδήλωση κατά των ΛΟΑΤΚΙ». MA ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ;   Πάνε να επαναλάβουν τα τραγικά λάθη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ;  Ο Κασιδιάρης πρέπει να τους τραβήξει το αυτί.  Life style  θα καταντήσει η πολιτική του Εθνικού κόμματος; Έτσι θα πάει το κόμμα μπροστά; Προτεραιότητα του κόμματος θα είναι η κωλοτρυπίδα μερικών διεστραμμένων; Αυτοί θα επιβάλλουν την ατζέντα του κόμματος;  Θα ξαναασχολούμαστε κλωτσώντας τα καφάσια των πακιστανών στους δρόμους και θα παραβλέπουμε τους τοκογλύφους δουλέμπορους που μας κουβαλάνε τους λαθρομετανάστες; Αυτά είναι τα φλέγοντα ζητήματα του Ελληνικού λαού; Η ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ;  Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ είναι  μία σύνθετη τέχνη και επιστήμη της κοινωνικής δυναμικής που θέτει στην εξάσκησή της σαφείς προτεραιότητες. ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ «ΣΠΑΡΤΙΑΤΩΝ»: 1. ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ.  Το 60% του περιεχομένου της πολιτικής του κόμματος.  Τα δύο στα τρία θέματα πρέπει να είναι η οικονομία  – η ανεργία – η υπογεννητικότητα – η επιβίωση και ευημερία του Ελληνικού λαού -  η καθημερινότητα του Έλληνα πολίτη. 2. ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ, ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ. ΝΕΠΟΤΙΣΜΟΣ. (το 10%) 3.  ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ (10% - ΝΑΙ 10%). 4.  ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ  ΘΕΜΑΤΑ – ΟΛΑ – 10%.



Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΑΞΙΖΕΙ 930.000 ΕΥΡΩ; 

 

 

ΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ. Ο Μητσοτάκης πήρε στις εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019 2.251.618 ψήφους, στις εκλογές της 21ης Μαΐου 2023 2.407.750 ψήφους και στις εκλογές της 25ης Ιουνίου 2023 2.114.780. ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΕΧΑΣΕ 300.000 ΨΗΦΟΥΣ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΕ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ. Ένας στους δύο Έλληνες δεν ψήφισε. Από τα 9.968.716 Έλληνες ψήφισαν μόνο 5.269.361 και ο Μητσοτάκης πήρε 2.114.780. Ούτε το 20% του Ελληνικού λαού δεν πήρε. Ποια είναι η νομιμοποίησή του ως πρωθυπουργού, νομίζει ότι είναι ο Σουλτάνος και θέλει να παντρέψει και τους πούστηδες, χωρίς να το ανακοινώσει προεκλογικά.

 

 

ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ



6 σχόλια:

  1. Στη Ρωσία, που κατά το σουλτανάτο Μητσοτάκη είναι στη λάθος πλευρά της Ιστορίας, αρμόδια Υπουργός που ασχολείται με τα ζητήματα οικογένειας και παιδιού είναι η Μαρία Λβόβα-Μπελόβα με 5 βιολογικά παιδιά και 18 υιοθετημένα.
    Δίνει Μάχες ενάντια στις εκτρώσεις και την γκέι προπαγάνδα.
    Στο ίδιο πόστο, στην Ελλαδα του κληρονομικού σουλτάνου, που είναι στη σωστή πλευρά της Ιστορίας, η Ζαχαράκη, άτεκνη και μόνιμος θαμώνας των .γκέι παρελάσεων.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. “Έφυγε” από την ζωή ο Ήρωας της Κύπρου 1974 Στρατηγός Ηλίας Γλεντζές, ένας “μύθος” στους αξιωματικούς των καταδρομών, που ζούσε στη Σκάλα Λακωνίας.
    Η επική μάχη κατάληψης του «Κοτζά Καγιά» από τον λοχαγό Ηλία Γλεντζέ.
    Την Κυριακή 21 Ιουλίου 1974 το βράδυ, έγινε η επική μάχη του «Κοτζά Καγιά» στον Πενταδάκτυλο, μεταξύ καταδρομέων της 31ης Μοίρας Καταδρομών της Εθνικής Φρουράς και μεγάλης δύναμης Τουρκοκυπρίων τρομοκρατών και Τούρκων αλεξιπτωτιστών, οι οποίοι είχαν εισβάλει στην Κύπρο. Ως «μια ασύλληπτη σε ιδέα και εκτέλεση αποστολή», χαρακτηρίζει την επιχείρηση αυτή ο τότε ανθυπολοχαγός της Μοίρας Ματθαίος (Μάκης) Οικονομίδης, πρόεδρος του Παγκύπριου Συνδέσμου Εφέδρων Καταδρομέων.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Ηλίας Κασιδιάρης αποχαιρετά τον Ήρωα Στρατηγό της Κύπρου: «Στρατηγός Ηλίας Γλεντζές – ΑΘΑΝΑΤΟΣ».
      Ο Στρατηγός Ηλίας Γλεντζές τα μεσάνυχτα της 21/7/74 επικεφαλής Λόχου Κρούσεως της 31 Μοίρας Καταδρομών, εισέβαλε στη βάση των Τούρκων Αλεξιπτωτιστών στο πενταδάκτυλο. Έπιασε τον εχθρό στον ύπνο και κατέλαβε το στρατόπεδό του χωρίς καμία Ελληνική απώλεια. Ο Τούρκος διοικητής που βρέθηκε στον ίδιο χώρο μετά την κατάπαυση του πυρός, αναφέρει στο βιβλίο του, ότι η δύναμη του Αττίλα που προσβλήθηκε από την 31 ΜΚ αφανίστηκε ολοκληρωτικά.
      Συνάντησε μόνο καμένα και κρεμασμένα πτώματα τα οποία είχαν παγιδέψει οι Έλληνες με χειροβομβίδες. Ο Στρατηγός Γλεντζές, φύσει σεμνός και ευπρεπής άντρας, δεν μίλησε ποτέ εκτενώς για αυτήν την επιχείρηση που αποτελεί κορωνίδα στην ιστορία των Ελληνικών Ειδικών Δυνάμεων. Την πρώτη φορά που τον συνάντησα και μου έκανε την τιμή να με συγχαρεί για την πολιτική μου δράση, του απάντησα πως εγώ είμαι ένα τίποτα μπροστά σε αυτούς που φύλαξαν τις σύγχρονες Θερμοπύλες του Ελληνισμού και σε καιρούς δύσκολους διέσωσαν την τιμή της πατρίδας.
      Όλοι όσοι παραμένουμε πιστοί στο δόγμα Ο ΤΟΛΜΩΝ ΝΙΚΑ αναφωνούμε σήμερα σε στάση προσοχής: ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΗΛΙΑΣ ΓΛΕΝΤΖΕΣ ΑΘΑΝΑΤΟΣ!
      Ζ.Π.

      Διαγραφή
  3. ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΗΛΙΑΣ ΓΛΕΝΤΖΕΣ 21/7/74
    «Οι Τούρκοι επάνδρωναν στην περιοχή γύρω στα 150 πολυβολεία, που ακόμη και ολόκληρη η δύναμη της Εθνικής Φρουράς ίσως να μην μπορούσε να τα εκπορθήσει. Κι όμως το πετύχαμε. Ο 13ος λόχος κρούσεως στον οποίο ανήκα, είχε αποστολή να διεισδύσει στα μετόπισθεν του εχθρού και από το νότιο άκρο να επιτεθούν οι λόχοι 11 και 12. Στους καταδρομείς είχαμε πει πως επρόκειτο για μια απλή αποστολή όπως αυτές που εκατοντάδες φορές κάναμε στις ασκήσεις και ότι υπάρχει και ένα στρατόπεδο Τούρκων καταδρομών, το οποίο πρέπει να καταλάβουμε.
    »Με το που νύχτωσε φτάσαμε εκεί που ήταν οι Τούρκοι σκοποί, περάσαμε απαρατήρητοι από δίπλα τους και φτάσαμε στο δάσος της Αγύρτας. Εκεί, περνούσαμε μέσα από τα περίπολα των Τούρκων, χωρίς να μας έχουν αντιληφθεί διόλου. Ανεβοκατέβαιναν στην κορυφογραμμή όπου ήταν το στρατόπεδο, κάποια στιγμή μάλιστα, ένας Τούρκος αλεξιπτωτιστής πάτησε στο χέρι τον καταδρομέα Χριστοφή Πανίκο, από τη Λεμεσό!
    “Περάσαμε μέσα από τη χαράδρα του Αγίου Ιλαρίωνα, του οποίου η κατάληψη μάς είχε γίνει ψύχωση στην προηγούμενη ζωή μας στο στρατόπεδο. Και την ώρα εκείνη, από τη σκέψη όλων περνούσε η απόφαση αυτή και δοξάζαμε το Θεό που μας αξίωσε να βρεθούμε στο συγκεκριμένο σημείο. Το τραγούδι “Πάνω στον Άγιο Ιλαρίωνα εμείς θα βγούμε πρώτοι”, το τραγουδούσαμε πάντα στους στρατιωτικούς αγώνες και τις διάφορες εκδηλώσεις μας. Και η άγια εκείνη ώρα έφθασε!
    «Σηκωθείτε όλοι πάνω!»
    »Κάποια στιγμή φτάσαμε μπροστά στον μικρό τοίχο του στρατοπέδου, 22 συνολικά άντρες του 13ου λόχου. Πήδηξε τότε ο λοχαγός μας Γλεντζές Ηλίας από το τοιχάκι και έπεσε πάνω στον Τούρκο σκοπό, που τον εξουδετέρωσε ακαριαία. Ακολουθήσαμε κι εμείς. Εγώ προχώρησα προς ένα θάλαμο, όπως ήταν η αποστολή μου. Δεν είχε μέσα κρεβάτια, αλλά ήταν γεμάτος από Τούρκους αλεξιπτωτιστές, οι οποίοι καθόντουσαν κάτω με φως από δύο φανούς θυέλλης και με τα όπλα πάνω τους. Τους είπα στα ελληνικά “Σηκωθείτε όλοι πάνω!”. Αυτοί δεν κατάλαβαν, αλλά ούτε και περίμεναν καν ότι μέσα στο στρατόπεδο με 150 πολυβολεία πριν από αυτό και χωρίς να πέσει έστω και μια σφαίρα, αντίπαλοι θα έμπαιναν μέσα και θα τους έβλεπαν μπροστά τους. Ήταν κάτι το ασύλληπτο. Εγώ μαζί με τους άλλους που με ακολουθούσαν μαζέψαμε τότε όλους τους αλεξιπτωτιστές, τους απομονώσαμε και ετοιμαστήκαμε για τυχόν απόπειρα αντεπίθεσης. Οι φίλιες δυνάμεις βρίσκονταν κάποια χιλιόμετρα μακριά.
    »Με βάση την αποστολή μας, λίγο πριν από το φως της ημέρας έπρεπε να έρθει το Πεζικό για να καταλάβει το ύψωμα και οι καταδρομείς να πάμε να ξεκουραστούμε. Στο τούρκικο στρατόπεδο είχαν διεισδύσει και καταδρομείς από τους δύο άλλους λόχους, οι οποίοι και ενώθηκαν με εμάς. Μαζί με τον ανθυπολοχαγό του 12ου λόχου Κώστα Μαλεκίδη, πήραμε ένα τούρκικο πολυβόλο 50άρι και το στήσαμε λίγο πιο πάνω από την κορυφογραμμή, όπου υπήρχε και κάλυψη.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τούρκικο γιουρούσι!
      “Πράγματι, σε λίγο άρχισαν οι αντεπιθέσεις των Τούρκων. Ερχόντουσαν με αλαλαγμούς προς τα πάνω καθοδηγούμενοι από κάποιον χότζα, ο οποίος τους παρότρυνε να επιτεθούν! Να ανακαταλάβουν βέβαια το ύψωμα δεν μπορούσαν, γιατί μόλις έφταναν κοντά στα 2-4 μέτρα (για να μην βλέπουν από πού δέχονταν τα πυρά) τους κτυπούσαμε και τους εκκαθαρίζαμε. Μέχρι να χαράξει το φως τη Δευτέρα 22 Ιουλίου, το ύψωμα ήταν κατάσπαρτο από πτώματα! Οι επιθέσεις τότε των Τούρκων σταμάτησαν και το θέαμα εκεί ήταν φρικιαστικό, αφού άρχισαν να κάνουν εξορμήσεις γύπες, που έπαιρναν πτώματα και έφευγαν!
      “Ο λοχαγός Γλεντζές ζήτησε τότε οδηγίες, γιατί, επαναλαμβάνω, λίγο πριν από το πρώτο φως, έπρεπε να έρθει το Πεζικό για να καταλάβει το ύψωμα κι εμείς να φύγουμε. Σε λίγο, ο λοχαγός με πληροφόρησε πως η εντολή του διοικητή Καταδρομών ήταν να εγκαταλείψουμε το ύψωμα και να πάμε στον χώρο της απόβασης, στο Πέντε Μίλι της Κερύνειας, “γιατί εκεί παίζεται το μεγαλύτερο χαρτί”.
      Παγίδες στο τουρκικό στρατόπεδο
      »Ήταν μέρα πια κι εμείς ήμασταν περικυκλωμένοι από χιλιάδες Τουρκοκύπριους και εισβολείς από την Τουρκία. Ήρθε τότε εκεί ο ταγματάρχης Αλέξανδρος Μανιάτης, ο οποίος και παρέλαβε τη Μοίρα, αφού ο διοικητής μας είχε τραυματισθεί κατά το πραξικόπημα, ενώ ο υποδιοικητής μας είχε σκοτωθεί και η Μοίρα ήταν ακέφαλη!
      Στον λοχαγό μου έδωσε οδηγίες να παγιδέψει το στρατόπεδο και να μείνουμε και οι δυο εκεί. Πράγματι, όλοι οι άλλοι της Μοίρας έφυγαν και μείναμε μόνο ο λοχαγός κι εγώ. Οι Τούρκοι είχαν αντιληφθεί προφανώς ότι η Μοίρα έφευγε, οπότε άρχισαν να κινούνται προς τα πάνω. Αν γνώριζαν, βέβαια, ότι στο ύψωμα ήμασταν μόνο δύο άτομα, θα μας παραλάμβαναν εύκολα. Ο Γλεντζές ασχολείτο την επόμενη ώρα με την παγίδευση αντικειμένων στο διοικητήριο με χειροβομβίδες, κι εγώ παρακολουθούσα τους Τούρκους που έρχονταν.
      Στεκόμουν στην πόρτα και έλεγα στον λοχαγό “οι Τούρκοι είναι στα τόσα μέτρα…”! Απέφυγα να βάλω, γιατί θα καταλάβαιναν εύκολα οι Τούρκοι ότι τα πυρά προέρχονταν μόνο από ένα όπλο.
      Γύριζα συνέχεια με αγωνία και έβλεπα τον λοχαγό που συνέχιζε την παγίδευση, ενώ στο πάτωμα ήταν νεκρός και ο διοικητής των Τούρκων!
      “Όταν πια οι Τούρκοι έφτασαν στα 15 μέτρα, είπα στον Γλεντζέ “φεύγουμε”.
      Αρχίσαμε τότε να βάλλουμε ενώ αποχωρούσαμε και, αφού διασπάσαμε τον κλοιό των επιτιθέμενων Τούρκων, φτάσαμε σώοι κάποιαν ώρα στη διάβαση Αγίου Παύλου. Εκεί έγινε προσκλητήριο. Διαπιστώσαμε ότι είχαμε μόνο ένα νεκρό: Τον Χριστοφόρου Χριστόφορο, από τον Ποταμό του Κάμπου…».
      Ζ.Π.


      Διαγραφή
  4. Στίγκας: «Δεν είναι φυσιολογική η gay παρέλαση» – Οι «Σπαρτιάτες» θέτουν θέμα παραβίασης της ηθικής.
    «Με ενοχλεί η χαλαρότητα των θεσμών και της ηθικής» είπε ο πρόεδρος των «Σπαρτιατών».
    Ο πρόεδρος του κόμματος «Σπαρτιάτες» Βασίλης Στίγκας μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή και τόνισε ότι είναι υπέρμαχος της παραδοσιακής οικογένειας, υποστηρίζοντας ότι δεν είναι ηθικό να φιλιούνται δύο άνδρες δημόσια, ενώ πρόσθεσε ότι δεν θέλει ομοφυλόφιλους στο κόμμα του.
    Ο Βασίλης Στίγκας είπε μεταξύ άλλων ότι τον ενοχλεί «η χαλαρότητα των θεσμών και της ηθικής» και ειδικά για τα θέματα γάμου και υιοθεσίας μεταξύ ομόφυλων ζευγαριών, ο πρόεδρος των «Σπαρτιατών» έκανε λόγο για «μοντερνισμό» και για «νέα τάξη πραγμάτων», σημειώνοντας ότι «δεν καταλαβαίνει» γιατί γίνεται αυτή η συζήτηση.
    Παράλληλα ο Β.Στίγκας αναφέρθηκε στην gay παρέλαση, με την οποία εξέφρασε ανοιχτά τη διαφωνία του.
    Όσα είπε ο πρόεδρος των Σπαρτιατών, Βασίλης Στίγκας:
    • Β.Σ. Δεν έχω πρόβλημα με τους ομοφυλόφιλους. Ο καθένας το τι κάνει στο σπίτι του δεν με ενδιαφέρει, είναι δικό του θέμα, αρκεί να μην εμπλέκονται παιδιά.
    • Γ.Λ. Ένας ομοφυλόφιλος θα μπορούσε να γίνει βουλευτής του κόμματός σας;
    • Β.Σ. Προσωπικά όχι.
    • Γ.Λ. Τι σας ενοχλεί στον ομοφυλόφιλο;
    • Β.Σ. Με ενοχλεί η χαλαρότητα των θεσμών και της ηθικής.
    • Γ.Λ. Δηλαδή, ένας ομοφυλόφιλος που φιλιέται έχει χαλαρή ηθική και ένας άντρας με μια γυναίκα που φιλιούνται δεν έχουν χαλαρή ηθική;
    • Β.Σ. Όχι βέβαια. Γιατί είναι κάτι το φυσιολογικό, έτσι μεγαλώσαμε. Η gay παρέλαση είναι κάτι το φυσιολογικό; Θα τρελαθούμε στο τέλος; Υπάρχει η δυνατότητα του ανθρώπου να εκφράζεται, αλλά δεν μπορεί να εκφράζεται δημοσίως για κάτι που πιστεύει αυτός ενδεχομένως. Δεν με απασχολεί τι κάνει κάποιος στο σπίτι του, είτε ετερόφυλος είτε ομοφυλόφιλος. Από εκεί και πέρα, εσείς θεωρείτε σωστή την εικόνα δύο άντρες να φιλιούνται στον δρόμο;
    • Γ.Λ. Δεν με ενοχλεί καθόλου, αλήθεια σας λέω.
    • Β.Σ. Εμένα με ενοχλεί. Έχουμε μεγαλώσει φυσιολογικά. Δεν υπάρχει σύγχρονος Καιάδας, ούτε θα πετάξουμε κανέναν εκεί. Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα από εμάς.
    • Γ.Λ. Άρα ο γάμος και η υιοθεσία είναι πολύ μακριά από εσάς…
    • Β.Σ. Γιατί πρέπει να υπάρχει όλο αυτό; Δεν καταλαβαίνω. Είναι μοντερνισμός; Νέα τάξη πραγμάτων;
    Γάμους ομόφυλων ζευγαριών στην Ελλάδα προανήγγειλε ο Κ.Μητσοτάκης
    Να θυμίσουμε ότι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξη που παρέθεσε στο Bloomberg προανήγγειλε γάμους ομόφυλων ζευγαριών στην Ελλάδα.
    «Οι γάμοι ομόφυλων ζευγαριών θα αποτελέσουν πραγματικότητα και είναι μέρος της στρατηγικής μας» είπε χαρακτηριστικά για το θέμα αυτό ο Έλληνας πρωθυπουργός προσθέτοντας ότι «η ελληνική κοινωνία είναι πολύ πιο έτοιμη και ώριμη».
    Όπως σημειώνει το Bloomberg η Ελλάδα κατέγραψε άλμα πέντε θέσεων στην κατάταξη της οργάνωσης ILGAEurope σχετικά με τα δκαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ στην Ευρώπη, ξεπερνώντας χώρες όπως η Βρετανία και η Γερμανία.

    ΣΗΜΕΙΩΣΗ Ζ.Π. Ορθά όσα λέει ο Πρόεδρος των «Σπαρτιατών» κ. Στίγκας. Μόνο που κι εδώ παρουσιάζεται μία διαταραχή στις προτεραιότητες.
    Όπως όλοι γνωρίζουμε, την ανοιχτή ομοφυλοφιλία και τις δημόσιες εκδηλώσεις της υποστηρίζουν και επιβάλλουν σε όλες τις χώρες οι αμερικανικές πρεσβείες και ισχυρά οικονομικά συμφέροντα. Στην Ελλάδα σε κάθε δημόσια εκδήλωση των ομοφυλοφίλων πρωτοστατεί και είναι παρών ο αμερικανός πρέσβης.
    Τώρα τι νόημα έχει να κάνουμε αγώνα εναντίον μιας ελάχιστης μειοψηφίας δύστυχων διεστραμμένων συμπολιτών μας, που χρήζουν ψυχιατρικής παρακολουθήσεως και να μην λέμε λέξη για τους πανίσχυρους υποστηριχτές, διοργανωτές και χρηματοδότες αυτών των εκδηλώσεων, χωρίς τους οποίους δεν θα υπήρχε αυτό το νταραβέρι; Να δέρνουμε το σαμάρι και όχι τον γάιδαρο; Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΘΕΤΕΙ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΕΙ ΘΑΡΡΟΣ.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...