ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

28 Ιουνίου 2023

ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ: Πριν λίγους μήνες, όταν το Σύστημα διαφήμιζε τις αντισυνταγματικές τροπολογίες εις βάρος μου, είχα κάνει μία πρόβλεψη: Πως το βράδυ των εκλογών θα πέσει πολύ κλάμα στα κανάλια της διαπλοκής. Επαληθεύτηκα πλήρως, αλλά δεν κατάφερα να προβλέψω ότι τρεις ημέρες μετά τις εκλογές ο θρήνος θα συνεχίζεται ασταμάτητα, σαν να κηρύχθηκε τριήμερο πένθος για πολιτικούς και δημοσιογράφους. Περαστικά σας εθνικοί ολετήρες...

 


Το καρτοτηλέφωνο - θρύλος του Κασιδιάρη στις φυλακές. Θα μπει κάποτε σε μουσείο. Μόνος του, φυλακισμένος και μόνο με ένα τηλέφωνο, απέναντι σε ένα τερατώδες και διεφθαρμένο σύστημα, τους νίκησε. ΜΕ ΕΝΑ ΚΑΡΤΟΤΗΛΕΦΩΝΟ. Προσπαθήσατε να τον γονατίσετε αλλά το τέλος εσείς γονατίσατε.

 






ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

1 σχόλιο:

  1. Πρώτη είδηση σήμερα πρωί στα κανάλια: «το κόμμα ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ άρχισε την δράση του. Διαδήλωση κατά των ΛΟΑΤΚΙ». MA ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ; Πάνε να επαναλάβουν τα τραγικά λάθη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ; Ο Κασιδιάρης πρέπει να τους τραβήξει το αυτί. Life style θα καταντήσει η πολιτική του Εθνικού κόμματος; Έτσι θα πάει το κόμμα μπροστά; Προτεραιότητα του κόμματος θα είναι η κωλοτρυπίδα μερικών διεστραμμένων; Αυτοί θα επιβάλλουν την ατζέντα του κόμματος; Θα ξαναασχολούμαστε κλωτσώντας τα καφάσια των πακιστανών στους δρόμους και θα παραβλέπουμε τους τοκογλύφους δουλέμπορους που μας κουβαλάνε τους λαθρομετανάστες; Αυτά είναι τα φλέγοντα ζητήματα του Ελληνικού λαού; Η ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ;
    Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ είναι μία σύνθετη τέχνη και επιστήμη της κοινωνικής δυναμικής που θέτει στην εξάσκησή της σαφείς προτεραιότητες.
    ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ «ΣΠΑΡΤΙΑΤΩΝ»:
    1. ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. Το 60% του περιεχομένου της πολιτικής του κόμματος. Τα δύο στα τρία θέματα πρέπει να είναι η οικονομία – η ανεργία – η υπογεννητικότητα – η επιβίωση και ευημερία του Ελληνικού λαού.
    2. ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ, ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ. ΝΕΠΟΤΙΣΜΟΣ. (το 10%)
    3. ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ (10% - ΝΑΙ 10%).
    4. ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΘΕΜΑΤΑ – ΟΛΑ – 10%.

    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...