ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

20 Ιουνίου 2022

ΒΡΕΤΑΝΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΓΕΣ: "ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΕΔΑΦΟΣ ΞΑΝΑ". ΤΟ ΤΟΝΙΖΕΙ: "ΣΕ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΕΔΑΦΟΣ". ΓΙΑΤΙ ΒΡΕΤΑΝΕ ΟΧΙ ΣΕ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ; ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΙ ΛΑΟΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΝ ΑΓΓΛΟΣΑΞΩΝΙΚΟ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟ, Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΝΑ ΘΗΣΑΥΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΡΔΟΙ ΝΑ ΑΔΕΛΦΟΦΕΡΝΟΥΝ ΜΕ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ;

 

 

ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΛΕΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΩΝ ΣΤΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

 

Η ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ, ΟΜΩΣ ΤΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΚΑΤΟΧΗΣ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ. ΠΟΣΟ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΝΑΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ; ΣΟΪΜΠΛΕ: "ΑΠΟ ΤΟ 1945 ΟΥΔΕΠΟΤΕ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΗΤΑΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΧΩΡΑ. ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕΘΟΔΙΚΑ ΩΣΤΕ ΚΑΙ Η ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΥΡΩΠΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ".

 

 

Ζεύγος αμερικανικών βομβαρδιστικών B-52 σε ασκήσεις πυρηνικών πληγμάτων μια «ανάσα» από τα ουκρανικά σύνορα. Ο ΣΟΡΟΣ ΜΠΑΪΝΤΕΝ ΘΕΛΕΙ (ΣΑΝ ΤΟΝ ΡΟΥΣΒΕΛΤ ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΩΡΤΣΙΛ) ΝΑ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΕΙ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ, ΤΗΝ ΔΡΕΣΔΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΙΡΟΣΙΜΑ.

 

 

ΓΙΑΤΙ Ο ΤΣΩΡΤΣΙΛ ΚΑΙ Ο ΡΟΥΣΒΕΛΤ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΑΝ ΣΤΟΝ Β΄ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΩΣ ΤΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ;



Αμερικανικά στρατηγικά (δηλαδή φορτωμένα με ατομικές βόμβες) βομβαρδιστικά Β-52 έρχονται στην κατεχόμενη Ευρώπη. Ο Πειραιάς, η Θεσσαλονίκη, η Δρέσδη, η Χιροσίμα και το Ναγκασάκι θα είναι μικροδοκιμές μπροστά σ’αυτά που θα πάθουν οι ευρωπαϊκές πόλεις από τους νέους Τσώρτσιλ, Ρούσβελτ και Τρούμαν.

 

Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ Wolfgang Bittner ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ Ζ.Π.: "Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΧΩΡΑ. Η ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΕΛΙΤ ΠΡΑΚΤΟΡΕΥΕΙ ΞΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ. ΤΟ ΝΑΤΟ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΝΑ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΜΕ ΠΟΛΕΜΟ".

 

 

Ο ΟΥΙΝΣΤΟΝ ΤΣΩΡΤΣΙΛ ΠΙΕΖΕ ΤΙΣ ΗΠΑ ΝΑ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΟΥΝ ΜΕ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΟΠΛΑ ΤΗΝ ΜΟΣΧΑ ΤΟ 1947

 

 

Το 1990 ο David Irving  έφερε στο φως μία δήλωση του Winston Churchill:  

«Δεν θέλω  καμία υπόδειξη για το πώς μπορεί να καταστραφούν σημαντικοί στρατιωτικοί στόχοι κοντά στην Δρέσδη. Θέλω συμβουλές για το πώς μπορούμε να ψήσουμε ζωντανούς τους 600.000 πρόσφυγες που κατέφυγαν από το Βρότσλαβ  στην Δρέσδη!»

 


Βρετανός Α/ΓΕΣ: «Προετοιμαζόμαστε για να πολεμήσουμε σε ευρωπαϊκό έδαφος ξανά»!
Επιδεινώνεται ραγδαία η κατάσταση στην ανατολική Ευρώπη με τον Αρχηγό του βρετανικού Στρατού να απευθύνει ζοφερή προειδοποίηση ότι ο Στρατός της χώρας του θα πρέπει να προετοιμάζεται να πολεμήσει για ακόμη μια φορά σε ευρωπαϊκό έδαφος, όπως αναφέρουν τα βρετανικά ΜΜΕ.
O στρατηγός Sir Patrick Sanders σε μήνυμα του προς τους στρατιώτες επ΄ευκαιρία της ανάληψης των νέων του καθηκόντων ως αρχηγός του Στρατού διαδεχόμενος τον στρατηγό Sir Mark Carleton ανέφερε:
«Υπάρχει σήμερα μια διακαής επιτακτική ανάγκη να σφυρηλατήσουμε ένα στράτευμα ικανό να μάχεται μαζί με τους συμμάχους μας και να νικήσει τη Ρωσία στο πεδίο της μάχης.
Είμαστε μια γενιά που πρέπει να προετοιμάσει τον Στρατό μας για να πολεμήσει για ακόμη μια φορά σε ευρωπαϊκό έδαφος.»

 


Τα λόγια του Βρετανού στρατηγού φαίνεται να έρχονται σε πλήρη σύμπνοια με τα όσα είχε δηλώσει ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον μετά την επίσκεψή του στην Ουκρανία ότι «πρέπει να προετοιμαζόμαστε για ένα πόλεμο μεγάλης διάρκειας».
Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και ο γ.γ. του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ ο οποίος δήλωσε πριν από μερικές ημέρες ότι «ο πόλεμος στην Ουκρανία μπορεί να διαρκέσει χρόνια».

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: όλοι οι πόλεμοι έγιναν σε ευρωπαϊκό έδαφος. ΟΛΟΙ. Ο μόνος που εισέβαλε και κατέκτησε την Βρετανία των Κελτικών λαών ήταν ο Ιούλιος Καίσαρας. Την Βρετανία των γερμανόφωνων αγγλοσαξωνικών λαών δεν την απείλησε στο έδαφός της κανένας, αν εξαιρέσουμε μερικές βαρβαρικές προσωρινές εισβολές και βέβαια τους Νορμανδούς, που έγιναν τελικά αγγλοσάξονες. Ο τριακονταετής πόλεμος, ο Επταετής πόλεμος, οι πόλεμοι του Ναπολέοντα, ο Πρώτος Παγκόσμιος, ο Δεύτερος Παγκόσμιος, όλοι έγιναν επί ευρωπαϊκού εδάφους, μακριά από την Βρετανία, η οποία παρακολουθούσε το θέαμα.  

    Τώρα θέλουν να αφανίσουν πάλι την Ευρώπη.

 

 

 ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ 

 

 

 

11 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 1944, ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ. 10.000 ΝΕΚΡΟΙ ΠΕΙΡΑΙΩΤΕΣ ΑΠΟ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΕ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΤΟΥΝ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. Ο ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝ ΟΥΤΕ ΣΑΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.

 

Η ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ, ΟΜΩΣ ΤΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΚΑΤΟΧΗΣ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ. ΠΟΣΟ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΝΑΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ; 

 

 

Ο ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΛΥΠΑΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΒΑΘΕΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΙΑΣΕ ΟΠΛΟ ΣΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΤΟΥ ΘΗΤΕΙΑ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ «ΞΕΝΟΙ» ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΝ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΣΕ ΠΕΔΙΟ ΜΑΧΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΡΗΜΩΣΟΥΝ. ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΓΙΑΤΙ ΑΡΧΙΣΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ.

 

 

4 σχόλια:

  1. Ερντογάν Καρακούς: «Ο πόλεμος με την Ελλάδα θα είναι ολοκληρωτικός – Θα έχουμε σοβαρές απώλειες.
    Ο Ερντογάν Καρακούς είναι εκ των σημαντικότερων στρατιωτικών συμβούλων του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και απηχεί τις απόψεις του Τούρκου προέδρου.
    Την εκτίμησή του πως τυχόν «θερμό επεισόδιο» με την Ελλάδα, θα εξελιχθεί σε «ολοκληρωτικό πόλεμο» ανάμεσα στις δύο χώρες, εξέφρασε ο Τούρκος αναλυτής και απόστρατος αντιπτέραρχος Ερντογάν Καρακούς, επισημαίνοντας τη σημασία της «αεροπορικής υπεροχής» που θα πρέπει να έχει η Τουρκία, προκειμένου να μυν υποστεί σοβαρές απώλειες.
    «Χωρίς διασφάλιση της αεροπορικής υπεροχής δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί στρατιωτική επιχείρηση. Ακόμη και αν γίνει θα έχει πολύ μεγάλες απώλειες. Αυτές τις απώλειες πρέπει πάντοτε να τις υπολογίζουμε. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο λέμε πώς πρέπει να έχουμε αεροπορική υπεροχή. Για να μη γίνουν μάρτυρες οι άνθρωποι μας στο έδαφος» δήλωσε.
    Μιλώντας σε ενημερωτική εκπομπή, ο Καρακούς αναφέρθηκε και σε παρασκήνια της κρίσης του 1996 στις βραχονησίδες Ίμια, όπου -σύμφωνα με τον ισχυρισμό του- οι τουρκικές Ε.Δ. ήταν έτοιμες για ολοκληρωτικό πόλεμο με την Ελλάδα.
    «Ήμουν μέσα στα γεγονότα. Ήμουν επικεφαλής του σχεδίου δράσης στα Ίμια Καταρχήν οι αεροπορικές δυνάμεις εντός 12 ωρών πέρασαν σε κατάσταση πολέμου. Ακολούθως το Ναυτικό σε δύο μέρες. Σε επτά μέρες πέρασε σε κατάσταση πολέμου ο στρατός ξηράς. Και μετά εμείς βγάλαμε μία μονάδα στη βραχονησίδα Ίμια. Έτσι ώστε αν καθοιονδήποτε τρόπο επενέβαιναν κατά των ναυτικών μας, ήταν ολοκληρωμένες οι ετοιμασίες μας για έναν ολοκληρωτικό πόλεμο. Και για αυτό το λόγο αν καθοιονδήποτε τρόπο δεχόταν πυρά η μονάδα μας εκεί, 12 αεροσκάφη περίμεναν ήδη στον αέρα» (μετάφραση : tourkikanea.gr).
    Ο αναλυτής και απόστρατος αντιπτέραρχος δήλωσε πως και το 1994 υπήρξε ενδεχόμενο «θερμού επεισοδίου» με την Ελλάδα, που -σύμφωνα με τον ίδιο- θα οδηγούσε σε «ολοκληρωτικό πόλεμο» με τη χώρα μας. Στη διάρκεια της εκπομπής ο Καρακούς, που πρόσφατα υποστήριξε πως πρώτη απειλή σε βάρος της Τουρκίας είναι η Ελλάδα και πως η επίσκεψη Μητσοτάκη στην Ουάσιγκτον στράφηκε ουσιαστικά κατά της Τουρκίας, επανέλαβε πολλές φορές στη διάρκεια της εκπομπής πως αν υπάρξει σύγκρουση με την Ελλάδα «θα είναι ολοκληρωτικός πόλεμος» όπως τόνισε.
    «Το 1994 όταν υπήρχε το ενδεχόμενο επέκτασης στα 12 μίλια. Τότε η Ελλάδα είχε κάνει ένα συνέδριο το Νοέμβριο σχετικά με το δίκαιο της θάλασσας. Όταν λοιπόν είχε δηλώσει η Ελλάδα ότι θα επεκτείνει στα 12 μίλια τα χωρικά της ύδατα, τότε οι αεροπορικές μας δυνάμεις όπως και όλες μας οι δυνάμεις ήταν σε κατάσταση πολέμου. Αφού καταστούν οι δυνάμεις σε μία κατάσταση πολέμου, δεν συμβαίνει κανένα περιστατικό μεμονωμένης σύρραξης, αλλά γίνεται ολοκληρωτικός πόλεμος. Γίνεται ολοκληρωτικός πόλεμος. Και αυτό είναι κάτι που οφείλει να το ξέρει το έθνος μας. Αν υπάρξει οποιαδήποτε μάχη με την Ελλάδα αυτό θα είναι ολοκληρωτικός πόλεμος» επεσήμανε.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρόδος: 56 νέοι πράκτορες του Ερντογάν αφίχθησαν στην Ελλάδα – Ξεκινούν άμεσα οι διαδικασίες για μόνιμη εγκατάσταση στη χώρα.
      Στους 164 οι αλλοδαποί που έφτασαν στη χώρα μόνο σήμερα.
      Ιστιοφόρο σκάφος με 56 παράνομους μετανάστες έφτασε τις απογευματινές ώρες της Κυριακής σε κολπίσκο νοτιοδυτικά της Ρόδου.
      Οι παράνομοι μετανάστες δεν περίμεναν καμιά βοήθεια απλώς βγήκαν μόνοι από το σκάφος και παρέμειναν στην ακτή, προκειμένου να τους παραλάβουν οι αρμόδιες αρχές υποδοχής.
      Στην… εν λόγω θαλάσσια περιοχή επιχείρησαν ένα Πλοίο Ανοιχτής Θαλάσσης, ένα περιπολικό σκάφος του λιμενικού και από ξηράς δύο περιπολικά οχήματα του λιμενικού και ένα VAN της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ρόδου, για να μεταφερθούν οι αλλοδαποί μουσουλμάνοι στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου.
      Ζ.Π.

      Διαγραφή
  2. Λιάκο Κασιδιάρη, μιμήσου τον σοφό Άδωνι. ΚΑΝΕ ΚΙ ΕΣΥ ΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ… ΘΕΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟ.
    Του Θ. ΧΑΤΖΗΓΩΓΟΥ
    Θα καταγράψω κάτι ενδιαφέρον που ξεστόμισε ο παλιός μου φίλος και νύν Υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, τα μεσάνυχτα της προπερασμένης Τρίτης 7 Ιουνίου στην εκπομπή του Γιώργου Κουβαρά (ΕΡΤ-1). Το καταγράφω όχι μόνο για να μη χαθεί στην απεραντοσύνη του Σύμπαντος, αλλά και για να το πληροφορηθεί ο «Πατριάρχης του Ελληνικού Εθνικισμού» Κώστας Πλεύρης…
    Γ. ΚΟΥΒΑΡΑΣ: «Λάθη στην Πολιτική έχετε κάνει, για τα οποία έχετε μετανιώσει; Ποιό είναι το μεγαλύτερο, για το οποίο θα λέγατε «αυτό δεν έπρεπε να το έχω κάνει;»…»
    ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: «Το μεγαλύτερο πραγματικό μου λάθος ήταν η εμπλοκή μου με το βιβλίο του Πλεύρη για τους Εβραίους. Δεν έχω κάνει μεγαλύτερο λάθος στην ζωή μου. Παρότι εγώ δεν ήμουνα ποτέ αντισημίτης, θεωρώ τον Αντισημιτισμό μεγάλο δηλητήριο για την Κοινωνία μας, μεγάλο δηλητήριο. Λυπούμαι πάρα πολύ που για ένα, έστω περιορισμένο διάστημα της ζωής μου, κάποιοι άνθρωποι μπορεί να είχαν θεωρήσει ότι ήμουν αντισημίτης. Θέλω πάρα πολύ να βοηθήσω ώστε να καταπολεμηθεί ο Αντισημιτισμός όσο γίνεται περισσότερο. Πρέπει να σάς πω ότι θεωρώ το Ισραήλ τον καλύτερο φίλο της Ελλάδος και είμαι εξαιρετικά ευτυχής που δεκάδες επενδυτές του Ισραήλ έρχονται και επενδύουν εδώ στην Ελλάδα, και εκατομμύρια Ισραηλινοί τουρίστες έρχονται εδώ και ζούν οι δύο λαοί τόσο αγαπημένοι»!..
    ΙΔΟΥ ΠΕΔΙΟΝ ΔΟΞΗΣ λαμπρόν για τον Ηλία Κασιδιάρη… Λιάκο, άσε τα πείσματα και τα παιδιαρίσματα που σου έμειναν από την πολύχρονη συναναστροφή σου με τον Νίκο τον Μιχαλόλια: Μιμήσου τον σοφό Άδωνι και κάνε μια δημόσια Δήλωση Μετανοίας προς τους πανίσχυρους Εβραίους. Σε έναν χρόνο από σήμερα, θα δείς τους «Έλληνες για την Πατρίδα» να μπαίνουν θριαμβευτικά στην Βουλή με ποσοστό 8% και πάνω, έχοντας για πλάκα 20 πατριώτες βουλευτάδες στην δύναμή τους …
    1η δημοσίευση στον «Στόχο» της 16ης Ιουνίου 2022
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟΥ.
    Ο Πτέραρχος Γκέρχαρτς της Γερμανικής Πολεμικής Αεροπορίας κάλεσε το ΝΑΤΟ να προετοιμαστεί για χρήση πυρηνικών όπλων εναντίον της Ρωσίας.
    "Το ΝΑΤΟ θα πρέπει να προετοιμαστεί για το γεγονός ότι η συμμαχία θα πρέπει να χρησιμοποιήσει πυρηνικά όπλα εναντίον της Ρωσίας".

    Η έκκληση αυτή έγινε από τον διοικητή της Πολεμικής Αεροπορίας της Γερμανίας, Πτέραρχο Ingo Gerhartz, στο διεθνές συμπόσιο ναυτικών δυνάμεων στην πόλη του Κιέλου, αναφέρει η εφημερίδα Bild.
    "Το ΝΑΤΟ πρέπει να προετοιμαστεί για τη χρήση πυρηνικών όπλων, καθώς μπορεί να προκύψει κατάσταση έκτακτης ανάγκης ανά πάσα στιγμή. Για αξιόπιστη αποτροπή, χρειαζόμαστε τόσο τα μέσα καταστροφής όσο και την πολιτική βούληση για εφαρμογή της πυρηνικής αποτροπής, εάν χρειαστεί ", είπε ο Γερμανός Πτεραρχος.

    Νωρίτερα, ο πρώην υπουργός Εξωτερικών της Πολωνίας και νυν μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Ράντοσλαβ Σικόρσκι δήλωσε ότι η Ρωσία φέρεται να παραβίασε τις διατάξεις του μνημονίου της Βουδαπέστης, οπότε οι δυτικές χώρες έχουν το δικαίωμα να μεταφέρουν πυρηνικά όπλα στην Ουκρανία.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...