ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

14 Μαρτίου 2024

Αποκάλυψη των Times of Israel: οι Χούθι της Υεμένης πραγματοποίησαν με επιτυχία δοκιμή υπερ-υπερηχητικού πυραύλου δικής τους κατασκευής. Οι «έλληνες» του Μητσοτάκη και του Καπουτζίδη δεν κατασκευάζουν ούτε ποδήλατο. Η Τουρκία δεν «επιτρέπει» στην Ελλάδα να κάνει αεροναυτικές ασκήσεις στην Κάρπαθο…



«Ζητωκραυγάζουν» οι Τούρκοι: «Με τους πυραύλους Atmaca, τουρκικής κατασκευής, θα πλήξουμε τον ελληνικό Στόλο στα λιμάνια του». Τουρκικά ΜΜΕ δημοσιεύουν χάρτες που στοχοποιούν την Ελλάδα: «με τους πυραύλους μας θα βομβαρδίσουμε βαθειά όλες τις πόλεις στην ηπειρωτική Ελλάδα». Το ελληνικό πολιτικό σύστημα έχει το μυαλό του μόνο στην οπίσθια εσοχή. Οι ακροδεξιοί ασχολούνται με το ...εμβόλιο.

 

 

 

Ο υπουργός Οικονομίας και Βιομηχανίας της Βουλγαρίας Μπογκντάν Μπογκντάνοφ δήλωσε χθες: «Η Βουλγαρία το 2023 κατασκεύασε πυρομαχικά που υπερέβησαν την παραγωγή όλης της υπόλοιπης Ευρώπης μαζί». Μητσοτάκης: «Η Ελλάδα δεν παράγει τίποτε, αλλά θα παντρεύουμε τους ομοφυλόφιλους».



ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ (150% ΠΑΝΩ), Ο ΠΟΛΕΜΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ 2024: 40 ΔΙΣ. ΔΟΛΑΡΙΑ. Το τουρκικό ΑΕΠ θα ξεπεράσει το 1,3 τρισ. δολάρια το 2023. Το ελληνικό ΑΕΠ στο ένα έκτο του τουρκικού. Το 1972 το ελληνικό και το τουρκικό ΑΕΠ ήταν σχεδόν ίσα.


Καστελόριζο: 4χρονη μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Τουρκίας – Δεν ανταποκρίθηκε το ελικόπτερο του ΕΚΑΒ της διεφθαρμένης μπανανίας Μητσοτάκη. Υπάρχει κίνδυνος να χάσει το χέρι της από τον αγκώνα και κάτω. Ο Μητσοτάκης αποσύρει και τον Ελληνικό Στρατό από τα Ελληνικά νησιά;

 



Η μεγάλη συνάντηση των δύο ανδρών. Φτου να μην αβασκαθούν. Σαν δίδυμες αδελφές μοιάζουν...

 Η ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΟΤΑΝ ΣΥΝΕΥΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΤΟ ΑΠΕΥΘΥΣΜΕΝΟ.

Σιγά να μην ασχοληθούμε με κατασκευές εργαλείων και όπλων στην Ελλάδα. Προηγείται ο κ...ος. 

Συζήτηση στο πλαίσιο τους 3ου Συνεδρίου του «The UPFRONT INITIATIVE» είχε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Γιώργο Καπουτζίδη, στην εκδήλωση που έχει ως στόχο την οριστική εξάλειψη του ρατσισμού στους εργασιακούς χώρους όπου δήλωσε ότι νομοθέτησε για να κάνουν γάμο και να παίρνουν παιδιά τα άτομα ΛΟΑΤΚΙ+ γιατί αντιστάθηκε στην «τυραννία της πλειοψηφίας»!

Ο Κ.Μητσοτάκης δηλώνει ότι όταν κάποιος δηλώνει ότι είναι μειονότητα/μειοψηφία πρέπει να λαμβάνει ειδική νομοθετική προστασία κάτι που όπως είπε έκανε και στην περίπτωση των ομοφυλοφίλων. Αποκάλυψε επισης ότι ένας από τους στόχους του είναι η μεγαλύτερη «ενσωμάτωση μεταναστών στην εργασία». «Θα καταστείλουμε, θα τιμωρήσουμε όσους μας αντιδρούν με τον πιο αυστηρό αντιρατσιστικό νόμο». 



 Οι σιίτες Χούθι πραγματοποίησαν επιτυχημένη δοκιμή υπερ-υπερηχητικού πυραύλου φτάνοντας ταχύτητα άνω των 8 Mach ( 6.200 μίλια την ώρα) όπως αποκάλυψαν οι Times of Israel!

Οι Χούθι ανήκουν σε μια φυλή από τη βορειοδυτική επαρχία Σαάντα της Υεμένης και είναι οπαδοί της σέκτας των Ζαϊντί, του σιιτικού Ισλάμ, στον οποίο εκτιμάται ότι ανήκει το 25% του πληθυσμού της χώρας.  

Oι Xούθι σχεδιάζουν να ξεκινήσουν την κατασκευή των πυραύλων για χρήση εναντίον στόχων στην Ερυθρά Θάλασσα, στην Αραβική Θάλασσα και στον Κόλπο του Άντεν, καθώς και στο Ισραήλ.

 

Εάν όντως διαθέτουν έναν τέτοιο πύραυλο πρόκειται για μία εξαιρετικά σημαντική εξέλιξη, σε μία συγκυρία που η ελληνική φρεγάτα «ΥΔΡΑ», επιχειρεί στην περιοχή

Η οργάνωση με έδρα την Υεμένη δήλωσε ότι θα κλιμακώσει τις επιθέσεις κατά τη διάρκεια του ιερού μουσουλμανικού μήνα του Ραμαζανιού σε ένδειξη αλληλεγγύης με τους Παλαιστίνιους εν μέσω του συνεχιζόμενου πολέμου μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς στη Γάζα.

Μήνες επιθέσεων των Χούθι στην Ερυθρά Θάλασσα έχουν διαταράξει την παγκόσμια ναυτιλία, αναγκάζοντας τις εταιρείες να επαναδρομολογήσουν σε μακρύτερα και ακριβότερα ταξίδια από τη Νότια Αφρική και ενισχύοντας τους φόβους ότι ο πόλεμος Ισραήλ-Χαμάς θα μπορούσε να επεκταθεί για να αποσταθεροποιήσει την ευρύτερη Μέση Ανατολή.

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, οι μαχητές της Υεμένης που έχουν προκαλέσει τεράστιο πλήγμα στην διεθνή ναυτιλία, έχουν πλέον ολοκληρώσει οποιαδήποτε βελτίωση των αντιπλοϊκών πυραύλων τους και των drones που θα τους δώσει τη διπλάσια ισχύ στα χτυπήματα.

 

 

 

Η Τουρκία δεν «επιτρέπει» στην Ελλάδα να κάνει αεροναυτικές ασκήσεις στην Κάρπαθο

Μια φορά ακόμα η Τουρκία μέσω NAVTEX επιχειρεί την προβολή των αμφισβητήσεων και διεκδικήσεων της έναντι της Ελλάδας.

Συγκεκριμένα, οι τουρκικές Αρχές αμφισβητώντας την αρμοδιότητα της Ελλάδας για έκδοση NAVTEX για ολη την περιοχή της Ανατολικης Μεσογείου στα όρια του FIR Αθηνών, εξέδωσαν αντι-NAVTEX, αναλαμβάνοντας όπως αναφέρουν, οι ίδιες την ευθύνη ενημέρωσης των ναυτιλομένων για την αεροναυτική άσκηση που έχουν προγραμματίσει να πραγματοποιήσουν σήμερα οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις σε περιοχή νότια της Καρπάθου.

 Για την άσκηση αυτή είχε εκδοθεί από τις Ελληνικές Αρχές από την Τρίτη η σχετική NAVTEX, την οποία θέλει να «ακυρώσει» με αυτόν τον τρόπο η τουρκική πλευρά.

Η ελληνική NAVTEX:

 

ZCZC HA18
121145 UTC MAR 24

IRAKLEIO RADIO NAVWARN 230/24

KARPATHIO SEA
SOUTHEAST OF KARPATHOS ISLAND

AERONAUTICAL EXERCISES WITHOUT FIRING

ON 14 MAR 24 FROM 0600 UTC UNTIL 1000 UTC
IN AREA BOUNDED BY:
35-30.00N 027-40.00E

35-00.00N 027-15.00E
34-40.00N 028-00.00E
35-20.00N 028-20.00E
AVOID CROSSING ABOVE AREA
CANCEL THIS MSG 141100 UTC MAR 24
NNNN

Η Τουρκική NAVTEX:

TURNHOS N/W : 0281/24 (Antalya NAVTEX Station) (Published Date: 13-03-2024 19:30)
TURNHOS N/W : 0281/24
MEDITERRANEAN SEA

1. IRAKLEIO NAVTEX STATION MESSAGE HA18-230/24 TRANSMITTED COVERING A REGION IN TURKISH NAVTEX SERVICE AREA, RETRANSMITTED BY ANTALYA NAVTEX STATION FOR MARINERS’ SAFETY.
2. AERONAUTICAL EXERCISES WITHOUT FIRING, ON 14 MAR 24 FROM 0600Z TO 1000Z IN AREA BOUNDED BY;
35 30.00 N – 027 40.00 E
35 00.00 N – 027 15.00 E
34 40.00 N – 028 00.00 E
35 20.00 N – 028 20.00 E
CAUTION ADVISED.
3. CANCEL THIS MESSAGE 141100Z MAR 24.



ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...