ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

06 Μαρτίου 2024

Οι ΗΠΑ μετατρέπουν την Τουρκία παγκόσμιο κέντρο συντήρησης κινητήρων πολεμικών σκαφών! – Θα συντηρούνται και τα αμερικανικά Arleigh Burke. Για την Ελλάδα έχουν.... φιλοφρονήσεις και Μύκονο.

 

 

 

Γερμανός 62 χρονών έκανε… 217 (διακόσια δέκα επτά) εμβόλια κατά του κορωνοϊού μέσα σε 29 μήνες. Του χορηγήθηκαν οκτώ διαφορετικά σκευάσματα. Δεν έπαθε τίποτε και είναι υγιέστατος. Εδώ οι ρωμιοί ακροδεξιοί «ηγέτες» φοβήθηκαν ένα τσίμπημα.

 

 

 

Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΙΟΥΔΑΙΟΣ ΜΠΛΙΝΚΕΝ: "ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΜΑΣ Η ΑΓΚΥΡΑ". ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ. Ο ΠΟΥΤΙΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΙ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ, Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ. ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΟΣ ΣΥΜΜΑΧΟΣ...

 

 

 


Η TUSAŞ Engine Industries (TEI) με έδρα το Εσκισεχίρ θα διατηρήσει τους κινητήρες του αμερικανικού ναυτικού και φαίνεται για ακόμα μία φορά ότι οι ΗΠΑ για εμάς έχουν τις φιλοφρονήσεις και την Τουρκία για τις δουλειές.

Η κορυφαία εταιρεία κινητήρων της Τουρκίας, TAI Engine Industries – TEI, θα πραγματοποιήσει συντήρηση σε επίπεδο αποθήκης και επιθεωρήσεις των αεριοστροβίλων LM2500 του ναυτικού των ΗΠΑ και εκ των διασημότερων κινητήρων πολεμικών σκαφών παγκοσμίως.

Με τη συμφωνία που υπεγράφη με τον κατασκευαστή κινητήρων GE Marine το 2023, το ΤΕΙ έκανε το πρώτο βήμα για να γίνει παγκόσμιο κέντρο συντήρησης, επισκευής και αναθεώρησης κινητήρων LM2500.

Σύμφωνα με δήλωση του Υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ, η συμφωνία που θα διαρκέσει έως τον Οκτώβριο του 2026, το ΤΕΙ θα παρέχει υπηρεσίες συντήρησης και επιθεώρησης σε επίπεδο αποθήκης για τους κινητήρες LM2500 που χρησιμοποιεί το ναυτικό των ΗΠΑ κατά τη διάρκεια αυτού του 14μηνου στις εγκαταστάσεις  της TUSAŞ .

Το LM2500, ένα παράγωγο των κινητήρων αεροσκαφών TF39 και CF6-6, είναι ένας από τους πλέον προτιμώμενους θαλάσσιους αεριοστρόβιλους στον κόσμο με μεγάλο αριθμό παγκόσμιων χρηστών ενώ είναι ο κινητήρας και των δικών μας ΜΕΚΟ.

Με αυτή τη σύμβαση, η οποία έχει ανώτατο όριο αξίας 45,6 εκατομμυρίων δολαρίων ΗΠΑ, το ΤΕΙ απέδειξε για άλλη μια φορά την παγκόσμια διεκδίκησή του όχι μόνο στους κινητήρες αεροσκαφών, αλλά και στις δραστηριότητες συντήρησης αεριοστροβίλων που προέρχονται από κινητήρες αεροπορίας.

Το 50,5% των μετοχών της TUSAŞ Engine Industries (TEI), που συνεχίζει τις δραστηριότητές του στο Εσκισεχίρ, ανήκει στην TUSAŞ, το 3,3% στην TAFF και την THK και το 46,2% στην αμερικανική εταιρεία General Electric.

 

ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...