ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

22 Μαρτίου 2024

Ο ΠΟΥΤΙΝ ΚΗΡΥΞΕ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΩΝ ΑΝΩΜΑΛΩΝ - ΚΙΝΗΜΑ ΛΟΑΤΚΙ+ -, ΤΟ FACEBOOK ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛ ΚΑΪΝΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜA, ΕΞΤΡΕΜΙΣΤΙΚA, ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚA ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ CIA. ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

 


O Ερντογάν Μπακάτογλου σε ομιλία του προς Τούρκους στρατιωτικούς σήμερα: «Το 1974 κάναμε λάθος και δεν καταλάβαμε όλη την Κύπρο. Αν είχαμε προχωρήσει στο νότο, σήμερα δεν θα υπήρχε βόρεια και νότια Κύπρος».

 


TO KOMMOYNIΣTIKO ΚΟΜΜΑ ΚΙΝΑΣ ΠΗΡΕ ΕΠΙΣΗΜΗ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ: «Η ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΙΚΗ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ ΚΑΙ ΧΡΗΖΕΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ».

 Απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου της Κίνας: Η ομοφυλοφιλία είναι ψυχική ασθένεια.

Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΕΙ ΜΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΩΝ ΛΟΑΤΚΙ+ ΣΤΟΛΙΣΜΕΝΗ ΜΟΝΙΜΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ 

Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΒΟΜΒΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΙΦΡΟΝΟΥΝΤΕΣ

Η Ρωσία ταξινόμησε το «κίνημα ΛΟΑΤΚΙ+» ως εξτρεμιστικό και τρομοκρατικό, όπως μετέδωσαν σήμερα κρατικά μέσα ενημέρωσης.

Η κίνηση συμβαδίζει με απόφαση του ρωσικού Ανώτατου Δικαστηρίου τον περασμένο Νοέμβριο που έκρινε ότι οι ακτιβιστές ΛΟΑΤΚΙ+ θα πρέπει να χαρακτηριστούν εξτρεμιστές, μια κίνηση που εκπρόσωποι ομοφυλόφιλων και διεμφυλικών φοβούνται ότι μπορεί να οδηγήσει σε συλλήψεις και διώξεις.

Ο κατάλογος τελεί υπό την εποπτεία μιας υπηρεσίας που ονομάζεται Rosfinmonitoring, η οποία έχει την εξουσία να «παγώσει» τους τραπεζικούς λογαριασμούς 14.000 και πλέον ανθρώπων και οντοτήτων που έχουν χαρακτηριστεί εξτρεμιστές και τρομοκράτες.

Στον κατάλογο αυτό περιλαμβάνονται από την αλ Κάιντα και τον αμερικανικό τεχνολογικό κολοσσό Meta έως συνεργάτες του εκλιπόντος ηγέτη της ρωσικής αντιπολίτευσης Αλεξέι Ναβάλνι.

Η νέα καταχώρηση αναφέρεται στο «διεθνές κοινωνικό κίνημα ΛΟΑΤΚΙ+ και τις διαρθρωτικές του μονάδες», ανέφερε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων RIA.

Στο πλαίσιο της στροφής, υπό τον πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν, προς αυτό που ο ίδιος περιγράφει ως οικογενειακές αξίες που έρχονται σε αντίθεση με συμπεριφορές και στάσεις στην παρακμάζουσα Δύση, η Ρωσία έχει υιοθετήσει πιο αυστηρούς περιορισμούς την τελευταία δεκαετία σε ό,τι αφορά τις εκφράσεις σεξουαλικού προσανατολισμού και την ταυτότητα φύλου.

Μεταξύ άλλων μέτρων, έχει περάσει νόμους που χαρακτηρίζουν παράνομη την προώθηση «μη παραδοσιακών» σεξουαλικών σχέσεων και έχει απαγορεύσει τη νομική ή ιατρική αλλαγή φύλου. 


ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...