ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

24 Σεπτεμβρίου 2022

Ο Μητσοτάκης χαμογελάει στο Ground Zero της Νέας Υόρκης μπροστά στα ονόματα των Ελλήνων νεκρών. Γελούσε και την ώρα της κηδείας του πατέρα του. Έδενε τα κορδόνια του μπροστά στο άγημα. Και άλλα πολλά...



248 αλλοδαποί μουσουλμάνοι κατέπλευσαν χθες σε Ρόδο, Λέρο και Πύλο. Θα μεταφερθούν σε ΚΕΠΑ για να εγκατασταθούν μόνιμα στην Αττική. ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΟΥΛΗ - ΠΡΟΔΟΤΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΑΠΡΟΣΚΟΠΤΑ.

 


Ο ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΑΥΞΗΘΗΚΕ ΚΑΤΑ 174.000 ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΡΟΝΟ ΕΝΩ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕΙΩΘΗΚΕ ΚΑΤΑ 39.933 ΑΤΟΜΑ. Η ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ.







Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε η παρουσία του Έλληνα πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο μνημείο του Ground Zero εκεί που κατέπεσαν οι δίδυμοι πύργοι.

Mπροστά στα ονόματα των Ελλήνων νεκρών αυτός χαμογελούσε ασυναίσθητα δείχνοντας να μην κατανοεί την βαρύτητα της στιγμής και το που βρίσκεται!

 

Χαρακτηριστικά αναφέρεται πως εκείνη την στιγμή η Ανθούλα Κατσιματίδη διηγούνταν το δικό της δράμα για τον χαμό του αδελφού της.

Σημειώνεται ότι το μνημείο των θυμάτων των τρομοκρατικών επιθέσεων της 11ης Σεπτεμβρίου 2001 στη Νέα Υόρκη επισκέφθηκε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη.

Ο Πρωθυπουργός και η σύζυγός τους επισκέφθηκαν το σημείο όπου βρίσκονται οι πλάκες στις οποίες είναι χαραγμένα τα ονόματα των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους στους Δίδυμους Πύργους, μαζί με την Ανθούλα Κατσιματίδη, η οποία έχασε τον αδελφό της, Γιάννη, στις επιθέσεις.

Όπως ήταν φυσικό στάθηκαν ιδιαίτερα σε σημεία όπου αναγράφονται θύματα ελληνικής καταγωγής και τοποθέτησαν μικρές ελληνικές σημαίες και λευκά λουλούδια.

Εκεί όμως στην στιγμή που ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ο πρωθυπουργός «έσκασε» ένα χαμόγελο.


ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ










 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...