ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

24 Σεπτεμβρίου 2022

248 αλλοδαποί μουσουλμάνοι κατέπλευσαν χθες σε Ρόδο, Λέρο και Πύλο. Θα μεταφερθούν σε ΚΕΠΑ για να εγκατασταθούν μόνιμα στην Αττική. ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΟΥΛΗ - ΠΡΟΔΟΤΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΑΠΡΟΣΚΟΠΤΑ.

 


Ο ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΑΥΞΗΘΗΚΕ ΚΑΤΑ 174.000 ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΡΟΝΟ ΕΝΩ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕΙΩΘΗΚΕ ΚΑΤΑ 39.933 ΑΤΟΜΑ. Η ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ.

 





Με κανονικούς ρυθμούς συνεχίζεται η μεταφορά αλλοδαπών μουσουλμάνων από τα τουρκικά παράλια στις ελληνικές ακτές. Σε τρεις περιπτώσεις 248 αλλοδαποί έφτασαν σε Ρόδο, Λέρο και Πύλο.

 

Στην πρώτη περίπτωση 114 μουσουλμάνοι αποβιβάστηκαν στο νησί χωρίς όμως να έχουν προνοήσει να έχουν τα απαραίτητα πόσα μαζί τους για να αγοράσουν τα απαραίτητα έγγραφα που θα τους προωθούσαν στην Αθήνα.

Έτσι οι αλλοδαποί κυκλοφορήσαν σε διάφορα μέρη της πόλης της Ρώσου.

Από τη δύσκολη αυτή θέση τους έβγαλε η Αστυνομία η οποία τους συγκέντρωσε και τους προώθησε στο ΚΕΠΑ της Κω για τα περαιτέρω.

Ταυτόχρονα άλλοι 85 αλλοδαποί  κατέπλευσαν στην Πύλο κι άλλοι 49 Αφρικανοί στην παραλία Μπλεφούτι της Λερου.

Σύμφωνα με τις πάγια διαδικασία οι αλλοδαποί θα καταγραφούν και στη συνέχεια θα μεταφερθέν στην Αττική για μόνιμη εγκατάσταση, με την αυστηρή σύσταση να μην επιχειρήσουν να εγκαταλείψουν τη χώρα γιατί αυτό θα είναι παράνομο.


ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...