ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

03 Σεπτεμβρίου 2022

ΤΜΗΜΑ ΧΗΜΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ: «ΘΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΚΛΗΡΟΤΡΑΧΗΛΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ, ΣΕ ΑΔΕΛΦΕΣ ΠΟΥ ΖΗΤΑΝΕ ΕΡΩΤΑ». «Πούστηδες και παλληκάρια, θα γίνουνε μαλλιά κουβάρια».

 


ΘΑ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΧΗΜΙΚΕΣ ΟΥΣΙΕΣ (ΩΚΥΤΟΚΙΝΗ) ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

 



 AΝ ΞΕΡΑΜΕ ΤΙ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΜΕ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ. ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟ 2006 ΤΟΝ ΦΟΝΟ ΤΟΥ 90% ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΙΟ «ΑΕΡΟΒΙΟ ΕΜΠΟΛΑ».

 

Η ΛΥΣΗ ΤΗΣ ΜΑΓΙΟΜΥΓΑΣ 

 

Η ΘΗΛΥΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ

   

Gay  βόμβα στο οπλοστάσιο  των ΗΠΑ,   13  Ιουνίου  2007.
 
Μετά το «Enola Gay», το βομβαρδιστικό που έσπειρε τον όλεθρο στη Χιροσίμα ρίχνοντας την πρώτη πυρηνική βόμβα λίγο πριν από το τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, οι Αμερικανοί ήταν έτοιμοι το 1994 για ένα ακόμη «βρώμικο» όπλο: την gay βόμβα!

Το αμερικανικό Πεντάγωνο παραδέχτηκε ότι είχε μελετήσει το ενδεχόμενο χρηματοδότησης ενός προγράμματος που είχε στόχο τη δημιουργία μιας ορμονικής βόμβας η οποία, όταν θα έπεφτε στο στρατόπεδο των εχθρών, θα προκαλούσε την επιθυμία για... «make gay love και σε καμία περίπτωση   war»! 

 





 

 
Συγκεκριμένα, η ουσία στην οποία θα βασιζόταν αυτή η βόμβα θα επέφερε μεταβολή του σεξουαλικού προσανατολισμού των στρατιωτών, οι οποίοι θα άρχιζαν να ερωτοτροπούν μεταξύ τους, προκειμένου να μειωθεί το αγωνιστικό τους φρόνημα. Αυτή η βόμβα ανήκει στην ευρύτερη προσπάθεια εξουδετέρωσης του εχθρού με μη θανατηφόρο τρόπο. Το ίδιο πρόγραμμα περιελάμβανε και τη δημιουργία μιας ουσίας που θα είχε την ιδιότητα να κάνει τους στρατιώτες στόχους επιθέσεων από σφήκες και άγριους αρουραίους, ενός χημικού όπλου που θα τους προκαλούσε φωτοευαισθησία ώστε να υποφέρουν από ηλιακά εγκαύματα και μιας ακόμη ουσίας που θα τους προκαλούσε κακή αναπνοή και θα έκανε έτσι τη συνεννόηση μεταξύ τους αδύνατη!

Οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για την kinky βόμβα που θα εντασσόταν στο μη θανατηφόρο οπλοστάσιο του αμερικανικού στρατού ήρθαν στο φως ύστερα από έρευνα του Εντουαρντ Χάμοντ, του προγράμματος «Sunshine» του Berkley, ο οποίος κάνοντας χρήση του Διατάγματος για την Ελευθερία της Πληροφόρησης είχε πρόσβαση στα διάφορα projects που έχουν τρέξει κατά καιρούς στο εργαστήριο Wright του αμερικανικού Στρατού στο Οχάιο. Στην πρόταση, λοιπόν, που κατέθεσε το εργαστήριο στον αμερικανικό Στρατό για τη δημιουργία μη θανατηφόρων όπλων ήταν, μεταξύ άλλων, και μια βόμβα με ισχυρά αφροδισιακά στοιχεία που θα έκανε τους εχθρούς από σκληροτράχηλους μαχητές παλικάρια... μαλλιά κουβάρια!   Η αμερικανική Πολεμική Αεροπορία, λοιπόν, αποφάσισε να προωθήσει αυτή την ιδέα στο Πεντάγωνο το 1994. Οπως δήλωσε ο εκπρόσωπός του, «το αμερικανικό υπουργείο Αμυνας είναι προσηλωμένο στον εντοπισμό, την έρευνα και την ανάπτυξη μη θανατηφόρων όπλων που θα ενισχύουν την υπεροχή των ενστόλων μας σε σχέση με τους εχθρούς», ενώ υπογράμμισε ότι το σχέδιο για τη δημιουργία της gay βόμβας απορρίφθηκε τάχιστα.

Αν είχε όμως υιοθετηθεί τελικά, άραγε θα το δήλωνε ένας στρατιωτικός μηχανισμός ανοιχτά;

Ο Χάμοντ επισημαίνει ότι από τα έγγραφα που έχει στα χέρια του προκύπτει ότι το αμερικανικό υπουργείο Αμυνας κάθε άλλο παρά απέρριψε στα γρήγορα αυτό το πρόγραμμα, που απαιτούσε μόλις 7,5 εκατομμύρια δολάρια για να αναπτύξει αυτό το «υπερόπλο». Πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν ότι δεν αποκλείεται το πρόγραμμα της gay  βόμβας να προχώρησε σιωπηρά και χωρίς γραφειοκρατικά ίχνη.

Ενδεικτικό είναι ότι την είδηση γι’ αυτό το όπλο, που είχε αποκαλυφθεί για πρώτη φορά από το BBC τον Ιανουάριο του 2005, επανέφερε χθες η βρετανική εφημερίδα «Guardian», γεγονός που αποδεικνύει ότι οι υπόνοιες για την ολοκλήρωση του project «gay βόμβα» έχουν αναζωπυρωθεί. Οπως και να 'χει, η επαναφορά του θέματος στη δημοσιότητα έδωσε νέο έναυσμα στους ομοφυλόφιλους να ξεσπαθώσουν. Οι ηγέτες της κοινότητας ομοφυλοφίλων των ΗΠΑ χαρακτήρισαν την ιδέα μιας gay βόμβας προσβλητική και γελοία.

 

ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...