ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

23 Μαρτίου 2023

Ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Τζον Κίρμπι: «ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΜΕΛΙΟΣ ΛΙΘΟΣ ΤΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΩΝ ΗΠΑ…». ΑΠ’ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΘΕΜΕΛΙΟ ΛΙΘΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΘΑΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΤΗΝΟΒΑΣΙΑ ΕΝΑΣ ΜΙΚΡΟΣ ΔΡΟΜΟΣ.

 



 

Η ΙΣΠΑΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΚΤΗΝΟΒΑΣΙΑ. «Η κτηνοβασία δεν θα θεωρείται πλέον ποινικό αδίκημα, εάν δεν υπάρχουν τραυματισμοί στο ζώο». Αυτό καθιερώνεται από τον νέο Ποινικό Κώδικα. ΕΜΠΡΟΣ ΙΣΠΑΝΟΙ, ΚΑΝΤΕ ΣΕΞ ΜΕ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΣΑΣ.



 

Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΕ ΠΟΣΟ ΒΑΘΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΞΕΝΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΝΕΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΖΕΣΤΟ ΚΑΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΑΝ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΤΡΑΙΝΟ ΞΕΣΠΑΣΕ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ…

 

 

ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ Η ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ; ΟΙ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑΣ. ΜΙΑ ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΑΠΟΨΗ.






 

 

 

  

https://twitter.com/i/status/1638309406117863424


 «Τα δικαιώματα των LGBTQ++ αποτελούν θεμέλιο λίθο της εξωτερικής πολιτικής των ΗΠΑ και είμαστε πλήρως δεσμευμένοι σε αυτό, δηλαδή στο δικαίωμα του κάθε ανθρώπου να ζει όπως θέλει», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Τζον Κίρμπι.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: έχουμε μάλλον συνηθίσει σε τέτοιες δηλώσεις και δεν αντιλαμβανόμαστε πόσο αλλόκοτα και νοσηρά θα ακούγονταν όλα αυτά πριν 40 και 50 χρόνια.

 



ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΤΕΩΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ: «ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ, ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΔΑΦΗ ΣΑΣ. ΣΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΤΕ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΜΑΣ, ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ. Η Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΝΑΤΟ είναι οι καλοπληρωμένες πόρνες της Ουάσιγκτον».



ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...