ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

30 Μαρτίου 2023

Ο ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ΧΑΜΖΑ ΓΙΟΥΣΑΦ ΟΡΚΙΣΤΗΚΕ ΧΘΕΣ ΝΕΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΣΚΩΤΙΑΣ ΜΕ ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΣΤΟΝ ΑΛΛΑΧ – ΙΕΧΩΒΑ. Οι διάλογοι των Πακιστανών μουσουλμάνων: «Θέλουμε 40-50 νεκρούς εβραίους». Ο (ΕΒΡΑΙΟΣ; ΚΑΙ ΚΑΡΔΙΑΚΟΣ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ) ΜΗΤΑΡΑΚΗΣ: "ΣΥΜΦΩΝΗΣΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 144.000 ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ, (ΟΧΙ Π.Χ. ΙΝΔΟΙ ΒΟΥΔΙΣΤΕΣ, ΜΟΝΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ).

 

Οι διάλογοι των Πακιστανών μουσουλμάνων με τον «εγκέφαλο» της ομάδας - «Θα σου στείλω φωτογραφίες από τους εβραίους που θα σκοτώσουμε».

«Θέλουμε 40-50 νεκρούς εβραίους».

 

ΤΟΥΡΚΙΑ: ΣΤΙΣ 27 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2023 ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΣΤΟ ΑΚΟΥΓΙΟΥ, ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ. ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΕΞΩΜΟΤΗΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ. ΘΑΝΑΣΙΜΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΕΙΣΑΚΟΥΣΤΗΚΕ Ο Ζ.Π ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΝΑ ΤΟ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΟ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΤΟΥ ΙΡΑΚ.

 

 

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΒΡΕΤΑΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ; ΙΝΔΟΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ. ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ. ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ ΙΝΔΟΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΙΡΛΑΝΔΙΑΣ ΛΕΟ ΒΑΡΑΝΤΚΑΡ, ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ(;) ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΘΙΟΥ ΜΠΑΡΕΤ. Μουσουλμάνος ο νέος πρωθυπουργός της Σκωτίας – Αναλαμβάνει από σήμερα καθήκοντα. ΖΗΤΩ Ο ΣΟΡΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ. ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ: ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΘΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣΑΝ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΜΗΤΑΡΑΚΗΣ: «ΘΕΛΟΥΜΕ 144.000 ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ».

 

 

 

Ο Χάμζα Γιούσαφ ορκίστηκε την Τετάρτη νέος πρωθυπουργός της Σκωτίας, σε μια τελετή που συνδύαζε την τοπική παράδοση με την πακιστανική κληρονομιά του.

Στην συνέχεια ανακοίνωσε το πρώτο υπουργικό συμβούλιο, η σύνθεση του οποίου μπορεί να εμβαθύνει το ρήγμα στους κόλπους του SNP, του Σκωτικού Εθνικού Κόμματος.




Πίστη στον βασιλιά Κάρολο ορκίστηκε ο νέος πρωθυπουργός της Σκωτίας


Ο Γιούσαφ, ο πρώτος μουσουλμάνος ηγέτης δυτικοευρωπαϊκού έθνους, φορούσε μαύρο πακιστανικό σαλβάρι κατά την ορκωμοσία του στο ανώτατο δικαστήριο της Σκωτίας. Η σύζυγός του, που παρακολουθούσε μαζί με τα παιδιά τους και τους γονείς του, δάκρυσε στην αρχή της τελετής.

Πίστη στον βασιλιά Κάρολο ορκίστηκε ο νέος πρωθυπουργός της Σκωτίας

Ο 37χρονος νέος πρωθυπουργός ορκίστηκε πίστη στον βασιλιά Κάρολο αν και στο παρελθόν έχει δηλώσει ότι θα ήθελε να καταργηθεί η μοναρχία και να αντικατασταθεί ο βασιλιάς από έναν εκλεγμένο αρχηγό κράτους, εφόσον πετύχει τον στόχο του, δηλαδή την ανεξαρτητοποίηση της Σκωτίας.

Στη συνέχεια ανακοίνωσε το νέο υπουργικό συμβούλιο που αποτελείται από έξι γυναίκες και τρεις άνδρες -όλοι τους ήταν στενοί συνεργάτες της Νίκολα Στέρτζον, της πρωθυπουργού που παραιτήθηκε τον περασμένο μήνα αφού κυριάρχησε στην πολιτική σκηνή της Σκωτίας επί μία δεκαετία.

Από την τοπική κυβέρνηση ωστόσο αποκλείστηκαν οι αντίπαλοι του Γιούσαφ στη διεκδίκηση της ηγεσίας του κόμματος και οι σύμμαχοί τους, που υποστήριξαν ότι τα αξιώματα που τους προτάθηκαν ισοδυναμούσαν με υποβιβασμό.

Οι αντίπαλοι του Γιουσάφ αποκλείστηκαν από την κυβέρνηση της Σκωτίας

Η Κέιτ Φορμπς, η κυριότερη αντίπαλός του στην εσωκομματική διαδικασία και μέχρι πρότινος υπουργός Οικονομικών, αρνήθηκε την πρόταση να αναλάβει υπουργός Αγροτικών Υποθέσεων και Νησιών, σύμφωνα με μια πηγή προσκείμενη στις συνομιλίες.

Ο πρώην υπουργός Υγείας Άλεξ Νιλ, που την στήριζε, είπε ότι η πρόταση που της έγινε ήταν «προσβολή και όχι πραγματική προσπάθεια επανένωσης» του κόμματος. Ο υπουργός Επιχειρηματικότητας Άιβαν Μακί, που επίσης στήριζε τη Φορμπς, είπε ότι αποχωρεί από την κυβέρνηση αφού του προσφέρθηκε ένα αξίωμα που το θεώρησε υποβιβασμό.

Η Σόνα Ρόμπισον, στενή φίλη της Στέρτζον, αναλαμβάνει υπουργός Οικονομικών και πρώτη αντιπρόεδρος της κυβέρνησης. Ο Άνγκους Ρόμπερτσον παραμένει στη θέση του, ως υπεύθυνος για τα συνταγματικά θέματα και τις εξωτερικές υποθέσεις.

 

 

 

Οι διάλογοι των Πακιστανών μουσουλμάνων με τον «εγκέφαλο» της ομάδας - «Θα σου στείλω φωτογραφίες από τους εβραίους που θα σκοτώσουμε».

«Θέλουμε 40-50 νεκρούς εβραίους».

 Η Αντιτρομοκρατική συνέλαβε δύο αλλοδαπούς πακιστανικής καταγωγής, γλιτώνοντας τη χώρα από μια τεράστια τραγωδία που θα προκαλούσε η επίθεση που σχεδίαζαν οι δύο τρομοκράτες.

ζούσε στη Ζάκυνθο και τον 29χρονο Χουσεΐν που ζούσε στη Λακωνία. Πρόκειται για δύο άτομα πακιστανικής καταγωγής που είχαν μπει παράνομα στη χώρα πριν από τέσσερα ή πέντε χρόνια κι εργάζονταν κάνοντας κυρίως αγροτικές εργασίες. Τον τελευταίο χρόνο είχαν έρθει στην Αθήνα και διέμεναν σε ενοικιαζόμενο δωμάτιο στην περιοχή της Ομόνοιας.

Οι δύο αλλοδαποί έπαιρναν εντολές από τον φερόμενο ως αρχηγό της οργάνωσης, που ήταν ένας συγχωριανός τους στο Πακιστάν, 30 ετών, ο οποίος έχει κατηγορηθεί για 4 ανθρωποκτονίες, που δεν σχετίζονται όμως με δράση τζιχαντιστών, αλλά πρόκειται για υποθέσεις του κοινού ποινικού δικαίου, ο οποίος φέρεται να δρούσε εν ονόματι της ομάδας «Δύναμη Κουντς» (Quds Force) των Φρουρών της Επανάστασης του Ιράν.

Ο 30χρονος έβρισκε αλλοδαπούς που δεν είχαν ποινικό μητρώο και δεν είχαν εντοπιστεί από τις Αρχές τρίτων κρατών και τους χρησιμοποιούσε ως πληρωμένους εκτελεστές, καθώς ήταν δύσκολος ο εντοπισμός τους.

Μάλιστα, τα μηνύματα που αποκάλυψε το MEGA και αντάλλασσαν οι δύο αλλοδαποί με τον εγκέφαλο από την Τεχεράνη είναι άκρως αποκαλυπτικοί και δείχνουν πως ο 27χρονος Χαϊντέρ δρούσε ως ο αρχηγός της τρομοκρατικής ομάδας στην Ελλάδα, αλλά και με ποιον τρόπο θα γινόταν το χτύπημα στο εστιατόριο στου Ψυρρή, το οποίο αποσοβήθηκε την τελευταία στιγμή.

Ο διάλογος είναι ενδεικτικός των προθέσεων των τρομοκρατών, με τον «εγκέφαλο» της ομάδας που βρισκόταν στο Ιράν να στέλνει στον Χαϊντέρ οδηγίες για το πώς θα δράσει, υποστηρίζοντας ακόμα ότι θέλει τουλάχιστον 50 νεκρούς και βίντεο που να φαίνονται τα τραύματα από το αιματοκύλισμα που είχαν σκοπό να προκαλέσουν.

Αναλυτικά ο διάλογος

Πακιστανός εγκέφαλος στην Τεχεράνη: Δύο-τρία άτομα πηγαίνετε εκεί και βάλτε φωτιά στην κουζίνα όταν βρείτε ευκαιρία.

Χαϊντέρ: Εγώ θέλω να αξίζουν τουλάχιστον τα χρήματα και θέλω ή στον χώρο ή σε κεντρικό σημείο που να είναι τουλάχιστον 40 με 50 άτομα.

Πακιστανός εγκέφαλος στην Τεχεράνη: Να γίνει η δουλειά με τέτοιον τρόπο ώστε να μην έχουν περιθώριο, το καταλαβαίνεις;

Χαϊντέρ: Θα γίνει, σου το υπόσχομαι και από τον κάθε τραυματία θα σου στείλω φωτογραφίες και βίντεο.

Πακιστανός εγκέφαλος στην Τεχεράνη: Ό,τι πληγή και τραύμα θα υπάρχει να φαίνεται στο βίντεο.

Μάλιστα, το MEGA δημοσίευσε και δεύτερη συνομιλία του «εγκεφάλου» με τον Χαϊντέρ, η οποία δείχνει ότι υπήρχαν κι άλλοι τρομοκράτες στην ομάδα.

Πακιστανός εγκέφαλος στην Τεχεράνη: Εσύ κάνε μου τη χάρη να φτιάξεις βίντεο και φωτογραφίες. Εάν δεν μπορούμε να κάνουμε όπως είπαμε, η λύση είναι με ήρεμο τρόπο να πάει κάποιος να κάνει δυο-τρεις φωτογραφίες και να έρθει πίσω χωρίς να τον αντιληφθεί κανείς. Δεν θα του κάνουν έλεγχο. Να βρεις έναν τρόπο να γίνει κάτι

Χαϊντέρ: Άκου. Έχω ένα άλλο φιλαράκι σε άλλο νησί που έχει τρία όπλα και πιστόλια. Και εκείνος λέει πως μόλις τελειώσουμε με τις ελιές, να είμαστε δυο-τρία άτομα να τους καθαρίσουμε επιτόπου και μετά να στείλουμε το βίντεο. Ο άλλος λέει να είμαστε οι δυο μας.

Στο στόχαστρο των Αρχών εδώ και μήνες

Οι δύο αλλοδαποί είχαν μπει στο μικροσκόπιο των Αρχών τουλάχιστον εδώ και τρεις μήνες. Συνελήφθησαν πριν από περίπου έναν μήνα για παράνομη είσοδο και παραμονή στη χώρα και ήταν κρατούμενοι για διοικητική απέλαση. Κατά τη σύλληψή τους κατασχέθηκαν τα κινητά τους τηλέφωνα, usb και άλλα αντικείμενα και εστάλησαν για εξέταση στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Στα κινητά τους εντοπίστηκαν συνομιλίες με τον φερόμενο ως εγκέφαλο της τρομοκρατικής ομάδας για επιθέσεις, με πρώτη αυτή στο εστιατόριο στου Ψυρρή. Μάλιστα, όπως διαπιστώθηκε, είχαν κάνει προετοιμασία, ακόμα και κατόπτευση του χώρου. Οπλισμός μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί.

Μάλιστα, οι συλληφθέντες προσπάθησαν πολλές φορές να στρατολογήσουν και άλλους ομοεθνείς τους, χωρίς όμως να τα καταφέρουν.

Πλέον οι έρευνες των Αρχών επικεντρώνονται στο δίκτυο υποστήριξης των τρομοκρατών και αν είχαν και άλλους συνεργούς στην Ελλάδα.

Από 10.000 έως 15.000 ευρώ για κάθε νεκρό…


Το στοιχείο που σοκάρει είναι ότι διαπραγματεύονταν με οικονομικούς όρους την επίθεση που θα έκαναν. Ανάλογα με τα θύματα θα ήταν και η αμοιβή τους. Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι είχαν συμφωνήσει πως θα λάμβαναν ένα πόσο από 10.000 έως 15.000 για κάθε νεκρό και ανάλογα με τον συνολικό αριθμό των θυμάτων.

Για τον λόγο αυτόν σχεδίαζαν αρχικά να χτυπήσουν με εκρηκτικά για να είναι μαζικό το χτύπημα και στη συνέχεια να έμπαιναν με όπλα.

Το σχέδιό τους, που ήταν στην τελική ευθεία, ήταν να μπουν στη σάλα του εστιατορίου όταν θα υπήρχαν πάνω από 50 άτομα και στη συνέχεια ή με όπλα ή με εκρηκτικά ή ακόμα και πετώντας κάποιο εύφλεκτο υγρό και βάζοντας φωτιά, θα σκορπούσαν τον όλεθρο.

 

ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

 

7 σχόλια:

  1. Ν.Μπακογιάννη: «Η Τουρκία έχει δικαιώματα στο Αιγαίο γιατί διαθέτει πολλά χιλιόμετρα ακρογιαλιών».
    Μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό η πρώην υπουργός, νυν βουλευτής της ΝΔ και αδελφή του πρωθυπουργού Ν.Μπακογιάννη είπε για το Αιγαίο πως «Η Τουρκία έχει ακρογιαλιές πολλών χιλιομέτρων και έχει και δικαίωμα στο Αιγαίο»!
    Μάλιστα λίγο νωρίτερα δήλωσε πως «πρέπει να παρουσιάσουμε στον κόσμο όλη την εικόνα»!
    Σημειώνεται ότι η αδελφή του πρωθυπουργού, μιλώντας πριν σαράντα ημέρες στην εκπομπή Αντιθέσεις στο ΚΡΗΤΗ TV είπε πως για την ίδια δεν είναι… «ταμπού» η συνεκμετάλλευση των ενεργειακών πόρων στην ανατολική Μεσόγειο ενώ τάχθηκε κατά της επέκτασης των χωρικών μας υδάτων στα 12 ναυτικά μίλια στην περιοχή της Κρήτης, «αυτή την στιγμή».
    Μάλιστα σύμφωνα με την Ν. Μπακογιάννη η Ελλάδα δεν είναι προκεχωρημένο φυλάκιο της Δύσης, αλλά μπορεί να λειτουργήσει ως γέφυρα Δύσης-Ανατολής!
    Όμως, υπάρχει ένα πρόβλημα με τις «γέφυρες». Οι «γέφυρες» δεν εξυπηρετούν ποτέ τα δικά τους συμφέροντα, αλλά τα συμφέροντα κάποιων άλλων.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πέραμα: Συνελήφθη 43χρονος Ιρακινός μουσουλμάνος για τον βιασμό 6χρονου κοριτσιού.
    Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιά το πρωί της Πέμπτης (30/3).
    Συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων ένας 43χρονος Ιρακινός με το προσωνύμιο «Άγγελος», ο οποίος κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση σε βάρος 6χρονου κοριτσιού.
    Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 43χρονος διατηρούσε είχε «φιλική» σχέση με την 27χρονη μητέρα του παιδιού.
    Έτσι, βρήκε τρόπο να απομονώσει την 6χρονη στην αποθήκη του πλυντηρίου αυτοκινήτων που εργάζονταν και να προχωρήσει σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της.
    Μάλιστα, όπως προέκυψε από την προανακριτική έρευνα της Ασφάλειας, φαίνεται να έχει συμβεί παρόμοιο περιστατικό και σε προγενέστερο χρόνο.
    Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του αφορά γενετήσιες πράξεις με ανήλικο που δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο που εστάλη για ανάλυση στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. μαζί με πέντε μονάδες ψηφιακής αποθήκευσης (USB).
    Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιά το πρωί της Πέμπτης (30/3), ενώ παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση στην ανήλικη.
    Ζ.Π.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Ρωσία πλέον έχει μικρότερο χρέος από την Ελλάδα της οικογένειας Μητσοτάκη: Εκτόξευση της οικονομίας της εν μέσω πολέμου.
    Το εξωτερικό χρέος της Ρωσίας των 148 εκατ. κατοίκων, συν τα 12 εκατ. των νέων περιοχών της Ουκρανίας που έχουν ενσωματωθεί είναι μικρότερο πλέον από της Ελλάδας των 10 εκατ. κατοίκων: Το ρωσικό χρέος υποχώρησε το 2022 στα 380,5 δισεκατομμύρια δολάρια, στο χαμηλότερο επίπεδο των τελευταίων 15 ετών, ανακοίνωσε σήμερα (29/3) η Κεντρική Τράπεζα της Ρωσικής Ομοσπονδίας, ενώ το ελληνικό χρέος σκαρφάλωσε κατά τι επάνω από τα 400 δισ. ευρώ το 2022!
    Το ελληνικό χρέος είναι στο 175% του ΑΕΠ της χώρας και το ρωσικό, εν μέσω πολέμου μειώθηκε περίπου στο 12%!
    Έτσι το εξωτερικό χρέος της Ρωσίας συρρικνώθηκε το 2022 κατά 21,1% (ή κατά 101,8 δισεκ. δολάρια), φθάνοντας στο χαμηλότερο επίπεδο από το 2007.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  4. Νεαρός Βέλγος πατέρας δύο παιδιών αυτοκτόνησε μετά από δύο εβδομάδες εντατικής επικοινωνίας με πρόγραμμα Τεχνητής Νοημοσύνης.
    Άγνωστο του τι είπε το πρόγραμμα chatbot.
    Ένας νεαρός Βέλγος αυτοκτόνησε πρόσφατα αφού μιλούσε με ένα chatbot με το όνομα ELIZA για αρκετές εβδομάδες, προκαλώντας εκκλήσεις για καλύτερη προστασία των πολιτών και την ανάγκη ευαισθητοποίησης.
    «Χωρίς αυτές τις συνομιλίες με το chatbot, ο σύζυγός μου θα ήταν ακόμα εδώ», είπε η σύζυγος του άνδρα, σύμφωνα με τη La Libre. Αυτή και ο σύζυγός της ήταν και οι δύο τριάντα ετών, ζούσαν μια άνετη ζωή και είχαν δύο μικρά παιδιά.
    Ωστόσο, πριν από περίπου δύο χρόνια, άρχισαν να εμφανίζονται τα πρώτα σημάδια προβλημάτων. Ο άνδρας έγινε πολύ οικολογικός και βρήκε καταφύγιο στο ELIZA, το όνομα που δόθηκε σε ένα chatbot που χρησιμοποιεί το GPT-J, ένα μοντέλο γλώσσας τεχνητής νοημοσύνης ανοιχτού κώδικα που αναπτύχθηκε από την EleutherAI.

    Μετά από έξι εβδομάδες εντατικής αλληλεπίδρασης με το πρόγραμμα Τεχνικής Νοημοσύνης, αυτοκτόνησε.

    Την περασμένη εβδομάδα, η οικογένεια μίλησε με τον Mathieu Michel, Υπουργό Ψηφιοποίησης, του Βελγίου.

    «Είμαι ιδιαίτερα συγκλονισμένος από την τραγωδία αυτής της οικογένειας. Αυτό που συνέβη είναι ένα σοβαρό προηγούμενο που πρέπει να ληφθεί πολύ σοβαρά υπόψη», είπε την Τρίτη.

    Τόνισε ότι αυτή η υπόθεση υπογραμμίζει ότι είναι «ουσιαστικό να καθοριστούν με σαφήνεια οι ευθύνες ανάλογων προγραμμάτων.

    «Με τη διάδοση του ChatGPT, το ευρύ κοινό ανακάλυψε τις δυνατότητες της τεχνητής νοημοσύνης στη ζωή μας όσο ποτέ άλλοτε. Ενώ οι δυνατότητες είναι ατελείωτες, ο κίνδυνος χρήσης του είναι επίσης μια πραγματικότητα που πρέπει να ληφθεί υπόψη.”
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο νέγρος εισαγγελέας Άλβιν Μπραγκ (υπάλληλος του Σόρος) άσκησε δίωξη κατά του Τραμπ.
    Αποφασίστηκε η ποινική δίωξη από σώμα ενόρκων στη Νέα Υόρκη σε βάρος του πρώην προέδρου Ντόναλντ Τραμπ για υποτιθέμενη υπόθεση καταβολής 130.000 δολαρίων προκειμένου να εξαγοραστεί η σιωπή της πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς λίγο καιρό πριν από την εκλογική του νίκη του 2016.

    Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία των ΗΠΑ που ασκείται ποινική δίωξη σε βάρος πρώην προέδρου.
    Η απόφαση αυτή αναμένεται να προκαλέσει μεγάλες ταραχές στις ΗΠΑ και η χώρα κινδυνεύει με διχασμό που μπορεί να έχει απρόβλεπτα αποτελέσματα.

    Την ίδια στιγμή τα σκάνδαλα του υιού του Τζο Μπάιντεν, Χάντερ Μπάιντεν, έχουν «καταχωνιαστεί» κάπου στα αρχεία… της Δικαιοσύνης.
    Σκάνδαλα αποδεδειγμένα με οπτικοακουστικό υλικό.
    Η απόφαση να ασκηθεί ποινική δίωξη στον Αμερικανό πρώην πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ «ζημιώνει ανεπανόρθωτα» τις ΗΠΑ, κατήγγειλε ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων Κέβιν Μακάρθι.

    «Ο αμερικανικός λαός δεν πρόκειται να ανεχθεί αυτή την αδικία», είπε ο Μακάρθι διαμηνύοντας πως η Βουλή θα φροντίσει να λογοδοτήσει ο δημοκρατικός και αφροαμερικανός εισαγγελέας Άλβιν Μπραγκ για αυτή την «κατάχρηση εξουσίας άνευ προηγουμένου».

    Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ αναμένεται να παραδοθεί οικειοθελώς στη δικαιοσύνη της Νέας Υόρκης για να του απαγγελθούν κατηγορίες την Τρίτη 4η Απριλίου, δήλωσε δικηγόρος του, σύμφωνα με την εφημερίδα New York Times.

    Η εισαγγελία του Μανχάταν επικοινώνησε με δικηγόρο του Τραμπ για να διευθετηθεί η «παράδοσή του» στη δικαιοσύνη

    Η εισαγγελία του Μανχάταν ανακοίνωσε χθες Πέμπτη το βράδυ ότι επικοινώνησε με δικηγόρο του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ για να οργανωθεί η «παράδοσή του» ενώπιον της δικαιοσύνης της Νέας Υόρκης, επισημοποιώντας με αυτόν τον τρόπο πως πράγματι του ασκήθηκε ποινική δίωξη για την υπόθεση της πληρωμής σε πορνοστάρ το 2016.

    «Επικοινωνήσαμε απόψε με δικηγόρο του κ. Τραμπ για να συντονιστεί η παράδοσή του ενώπιον του εισαγγελέα του Μανχάταν (σ.σ. Άλβιν Μπραγκ) για την απαγγελία κατηγοριών ενώπιον δικαστηρίου» της Νέας Υόρκης, ανέφερε σε λακωνική ανακοίνωσή του εκπρόσωπος της εισαγγελίας, μετά την άσκηση ποινικής δίωξης κατόπιν ψηφοφορίας σώματος ενόρκων.

    Το κατηγορητήριο παραμένει για την ώρα «σφραγισμένο» και η ημερομηνία της ακροαματικής διαδικασίας δεν έχει οριστεί ακόμη, προστίθεται στην ανακοίνωση.

    Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ καταφέρθηκε με σφοδρότητα εναντίον της άσκησης ποινικής δίωξης σε βάρος του από τη δικαιοσύνη της Νέας Υόρκης, στην οποία βλέπει «πολιτικό διωγμό», «κυνήγι μαγισσών» και «ανάμιξη στις εκλογές» του 2024, στις οποίες ελπίζει να «ανακαταλάβει» τον Λευκό Οίκο.

    «Αυτός είναι πολιτικός διωγμός και ανάμιξη στις εκλογές στο υψηλότερο επίπεδο στην ιστορία», είπε σε ανακοίνωσή του ο 45ος πρόεδρος των ΗΠΑ, προεξοφλώντας πως η υπόθεση αυτή θα αποβεί «σε βάρος του Τζο Μπάιντεν».

    Οι κατηγορίες, που προέκυψαν από την έρευνα υπό τον δημοκρατικό εισαγγελέα του Μανχάταν, τον Άλβιν Μπραγκ, αναμένεται να προκαλέσουν πολιτικό διχασμό στις ΗΠΑ και στην αμερικανική κοινωνία.

    Ο Ν.Τραμπ είχε ήδη ξεκαθαρίσει προ ημερών πως θα συνέχιζε την εκστρατεία του για να εξασφαλίσει το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων ώστε να είναι ο υποψήφιος του κόμματος στις εκλογές ακόμη κι αν του ασκείτο ποινική δίωξη.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Β.Πούτιν: Υπέγραψε προεδρικό διάταγμα για την επιστράτευση 150.000 νέων στρατιωτών.
    Η περίοδος κατάταξης ξεκινά την 1η Απριλίου.
    Προεδρικό διάταγμα υπέγραψε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν σύμφωνα με το οποίο οι ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις πρόκειται να ξεκινήσουν νέα επιστράτευση νεοσυλλέκτων την Άνοιξη.
    Η περίοδος κατάταξης ξεκινά την 1η Απρίλιου και θα έχει διάρκεια έως τις 15 Ιουλίου.
    Στόχος είναι η κατάταξη στις ρωσικές ένοπλες δυνάμεις 147.000 νέων στρατιωτών.
    Την Άνοιξη του 2022 η ανάλογη κατάταξη είχε ως στόχο τους 134.500 στρατιώτες και το Φθινόπωρο του 2022 τους 120.000.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΕ ΛΙΓΟ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΓΕΡΙΝΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΤΟΥΡΚΟ. ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΜΙΑ ΝΕΓΡΟΪΝΔΗ. Στο επόμενο στάδιο οι εκφυλισμένοι ευρωπαϊκοί λαοί θα καούν σε ένα πυρηνικό ολοκαύτωμα, που ήδη προαναγγέλλεται. Το δυναμικό επιβίωσής τους έπιασε μηδέν. Η CIA και Μοσσάντ σε συνεργασία καταπνίγουν και δολοφονούν κάθε αντίσταση των ευρωπαϊκών λαών. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...