ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

10 Μαρτίου 2023

ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ ΑΛΛΗΛΟΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ ΒΙΑΙΑ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΟΤΕ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ (ΙΟΥΔΑΙΟΙ, ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ, ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ, ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ). ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΔΕΣΠΟΤΗΣ: «ΤΟΥΣ 57 ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΕΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΑΣ, Ο ΙΕΧΩΒΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΑΝ ΣΤΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ». «Τα Τέμπη είναι μία έκφρασις της οργής του Κυρίου μας».




ΟΙ ΣΤΑΘΜΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ. ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΚΙ ΟΠΟΥ ΒΓΕΙ.

 


Η εξάντληση της προφητείας ή το νέο “εβραϊκό ζήτημα”

 Η ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΑ, Ο ΜΕΣΣΙΑΝΙΣΜΟΣ.

Το πνεύμα του Μεσσιανισμού είναι κοινό βασικό χαρακτηριστικό και των  τεσσάρων αβρααμογενών θρησκειών, του Ιουδαϊσμού, του Χριστιανισμού, του  Ισλαμισμού και του Κομμουνισμού.   Με τον όρο Μεσσιανισμός χαρακτηρίζεται το σύνολο των παραδόσεων που ανέπτυξαν οι Ιουδαίοι, για την έλευση κάποιου Λυτρωτή (Μεσσία), που θα αποκαταστήσει το ιουδαϊκό έθνος και θα τους απαλλάξει από διάφορα δεινά.  Οι αντιλήψεις αυτές, μεταδόθηκαν και κληρονομήθηκαν στα τέκνα του Ιουδαϊσμού (Χριστιανισμό,  Ισλαμισμό  και Κομμουνισμό), γεμάτες με συγκεχυμένες αοριστίες και αλληγορίες  και απόκτησαν  θρησκευτική και  κοινωνικοπολιτική διάσταση.
Οπλισμένοι φανατικά με την πίστη αυτοί, οι οπαδοί των Αβρααμογενών θρησκειών εξόρμησαν με βία  στην ανθρωπότητα, προκειμένου να σφάξουν,  α κάψουν και να εξολοθρεύσουν όλους τους αντιφρονούντες.

 




 Αμβούργο: Οκτώ οι νεκροί από την επίθεση σε κέντρο των Μαρτύρων του Ιεχωβά.

Ο δράστης φαίνεται να ήταν πρώην μέλος του κέντρου.

 
Οκτώ είναι οι νεκροί από την χθεσινοβραδινή επίθεση σε χώρο λατρείας των Μαρτύρων του Ιεχωβά, στο Αμβούργο, στη βόρεια Γερμανία, ανακοίνωσε η γερμανική αστυνομία
Μεταξύ των νεκρών είναι και ο δράστης της επίθεσης
Αυτός «άνοιξε πυρ στους μετέχοντες σε τελετή» που είχε διοργανωθεί από την κοινότητα των Μαρτύρων του Ιεχωβά, διευκρίνισε η αστυνομία, προσθέτοντας ότι ορισμένοι από αυτούς που τραυματίστηκαν από την επίθεση είναι σε σοβαρή κατάσταση.
Ο δράστης της επίθεσης σε χώρο λατρείας των Μαρτύρων του Ιεχωβά στο Αμβούργο στη Γερμανία πιστεύεται ότι ήταν πρώην μέλος της κοινότητάς τους, ανέφερε σήμερα παράλληλα το γερμανικό περιοδικό Der Spiegel.
Ο δράστης ήταν ηλικίας μεταξύ 30 και 40 ετών και δεν ήταν γνωστός στις αρχές ως εξτρεμιστής, σημείωσε το γερμανικό έντυπο, το οποίο επικαλείται πηγές που δεν κατονομάζει.
Το Der Spiegel διευκρινίζει επίσης ότι ο δράστης ήταν οπλισμένος με πιστόλι.
Εκπρόσωπος της αστυνομίας του Αμβούργου δεν ήταν σε θέση να επιβεβαιώσει τις πληροφορίες αυτές και δήλωσε ότι συνέντευξη Τύπου έχει προγραμματιστεί στις 13:00 ώρα Ελλάδος.
Οι Μάρτυρες του Ιεχωβά εκφράζουν «βαθιά θλίψη» για την επίθεση «εναντίον των μελών» τους στο Αμβούργο
Ο γερμανός καγκελάριος Όλαφ Σολτς απηύθυνε τις «σκέψεις» του στα θύματα «μιας βάναυσης, βίαιης πράξης» και η κοινότητα των Μαρτύρων του Ιεχωβά εξέφρασε σήμερα τη «βαθιά θλίψη» της για τη φονική επίθεση που διαπράχθηκε «εναντίον των μελών» της έπειτα από θρησκευτική τελετή χθες, Πέμπτη, το βράδυ σε κέντρο της οργάνωσης στο Αμβούργο.
«Η θρησκευτική κοινότητα είναι βαθιά θλιμμένη για το τρομερό φονικό που διαπράχθηκε εναντίον των μελών της σε μια Αίθουσα του Βασιλείου στο Αμβούργο έπειτα από θρησκευτική τελετή», σύμφωνα με ανακοίνωση που αναρτήθηκε στον ιστότοπό της. «Άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι τραυματίσθηκαν σοβαρά», προστίθεται στο κείμενο, ενώ ο ακριβής αριθμός των θυμάτων δεν είναι ακόμη γνωστός.
Η γερμανίδα υπουργός Εσωτερικών Νάνσι Φέζερ αντέδρασε επίσης μέσω του Twitter δηλώνοντας «συγκλονισμένη από την τρομερή πράξη βίας που διαπράχθηκε εναντίον κοινότητας Μαρτύρων του Ιεχωβά
 στο Αμβούργο».




 

ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΔΕΣΠΟΤΗΣ:  «ΤΟΥΣ 57  ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΕΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΣΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΑΣ, Ο ΙΕΧΩΒΑΣ, ΓΙΑΤΙ  ΠΗΓΑΝ ΣΤΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ».

 "Μία έκφρασις της οργής του Κυρίου μας".

 «Τα Τέμπη είναι τιμωρία από τον Ιεχωβά για το Καρναβάλι».

Η ΙΟΥΔΑΪΚΗ ΕΞΗΓΗΣΗ ΤΟ ΚΟΣΜΟΥ.


Στην εθνική τραγωδία στα Τέμπη αναφέρεται ο ο πρώην Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος, ο οποίος δεν διστάζει να αναφέρει σε κείμενό του ότι το δυστύχημα στα Τέμπη ήταν τιμωρία από τον Θεό για το καρναβάλι.
Ο πρώην Μητροπολίτης έγραψε ένα άρθρο, κάνοντας εκτενή αναφορά στο σιδηροδρομικό δυστύχημα και επιχειρώντας να δώσει απάντηση στο ερώτημα «Γιατί, Θεέ μου;», που «ανεβαίνει στη σκέψη των περισσοτέρων» μετά την τραγωδία στα Τέμπη, όπως αναφέρει
Ο Αμβρόσιος επιχειρεί να συνδέσει το δυστύχημα… με το καρναβάλι, το οποίο χαρακτηρίζει ως «γιορτή του Διαβόλου».
«Προκειμένου δε περί του τραγικού συμβάντος εκεί ψηλά στα Τέμπη της Θεσσαλίας μήπως το γεγονός αυτό έρχεται ως ΤΙΜΩΡΙΑ από τον Θεόν για την υπερβολική ασέβεια του ανθρώπου και τον πλεονασμό της αμαρτίας κατά το προηγηθέν τριήμερο του Καρναβαλιού;», σημειώνει χαρακτηριστικά.
«Το ερώτημα «Γιατί, Θεέ μου;» έπειτα από την τραγωδία των Τεμπών ανεβαίνει στη σκέψη των περισσοτέρων. Γιατί, άραγε να συμβαίνουν τέτοιες δοκιμασίες στην καθημερινή μας ζωή; Σεισμοί, πλημμύρες, πυρκαϊές, καταποντισμοί, τροχαία ομαδικά ατυχήματα, και μάλιστα μέ τον σιδηρόδρομο, όπως έγινε στα Τέμπη; Θα προσπαθήσουμε, λοιπόν, να δώσουμε εμείς απάντηση με το σημερινό σημείωμά μας», αναφέρει αρχικά στο άρθρο του.
Στη συνέχεια, τονίζει ότι θα πρέπει να διερευνήσουμε «μήπως τα διάφορα αυτά έκτακτα και καταστροφικά σοβαρά γεγονότα, τα οποία τώρα τελευταία συμβαίνουν σ’ ολόκληρο τον Πλανήτη μας (όπως οι σεισμοί, οι καταποντισμοί, οι πλημμύρες, οι πυρκαϊές κλπ.), μήπως εκφράζουν την οργήν του Θεού για την αποστασία του σημερινού ανθρώπου από τον δρόμο της αρετής, από την αγκαλιά του Θεού; Προκειμένου δε περί του τραγικού συμβάντος εκεί ψηλά στα Τέμπη της Θεσσαλίας μήπως το γεγονός αυτό έρχεται ως ΤΙΜΩΡΙΑ από τον Θεόν για την υπερβολική ασέβεια του ανθρώπου και τον πλεονασμό της αμαρτίας κατά το προηγηθέν τριήμερο του Καρναβαλιού, που τόσο πολύ γιορτάσθηκε όχι μόνον σ’ ολόκληρη σχεδόν την Ελλάδα, αλλά και σε διάφορες άλλες περιοχές του Πλανήτου μας;».
Σύμφωνα με τον πρώην Μητροπολίτη, το καρναβάλι είναι η γιορτή του διαβόλου και παραθέτει σχετικά δημοσιεύματα για να… ενισχύσει τα επιχειρήματά του. «Και γιατί ερωτώ για το Καρναβάλι, Αδελφοί μου; Διότι το Καρναβάλι είναι η γιορτή του Διαβόλου!!! Και το πλήθος των ανθρώπων, που ξεχύθηκε στους δρόμους με τις αποκριάτικες φορεσιές, στη ουσία ΕΚΑΝΑΝ ΛΙΤΑΝΕΙΑ ΣΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ! ΕΛΑΤΡΕΥΣΑΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ, καθ’ όσον στο τριήμερο αυτό κυριαρχούσαν η σαρκολατρεία, η ανηθικότης, η χυδαιότης κλπ. Ανεπίσημα, με την μορφή του κουτσομπολιού, κυκλοφορεί η είδησις, ότι πολλά προφυλακτικά από την σεξουαλική ικανοποίηση ευρέθησαν ακόμη και στους δρόμους των Πατρών!», τονίζει στο άρθρο του.
«Η Ελλάδα μεταβάλλεται αργά-αργά, πλήν όμως σταθερά, σε μια Χώρα ΑΘΕΩΝ και ΜΑΓΩΝ!!! Ο Διάβολος, λοιπόν, χορεύει στις ημέρες μας. Ο Διάβολος πανηγυρίζει για τις …κατακτήσεις του! Και κορυφαίο κατόρθωμα του Διαβόλου είναι το ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΡΗΑΣ, το τριήμερο του Καρναβαλιού! Μήπως, λοιπόν, αυτή η τραγωδία των Τεμπών είναι μια έκφρασις της οργής του Κυρίου μας γι΄αυτή την τόσο πανηγυρική Καρναβαλική εορτή του Διαβόλου;», συμπληρώνει ο πρώην Μητροπολίτης Καλαβρύτων.

 


ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

2 σχόλια:

  1. Ο 35χρονος δολοφόνος στο Αμβούργο ήταν πρώην Μάρτυρας του Ιεχωβά.

    Επτά νεκροί – τέσσερις άνδρες και δύο γυναίκες, ηλικίας 33 έως 66 ετών και ένα έμβρυο επτά μηνών – και οκτώ τραυματίες, εκ των οποίων οι τέσσερις σε σοβαρή κατάσταση, ήταν τα θύματα του 35χρονου Γερμανού, Φίλιπ Φ., ο οποίος εισέβαλε χθες το βράδυ σε χώρο εκδήλωσης Μαρτύρων του Ιεχωβά στο Αμβούργο και άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως εναντίον των παρευρισκομένων.
    Προηγουμένως είχε πυροβολήσει μια γυναίκα μέσα στο αυτοκίνητό της, στον χώρο στάθμευσης του κτιρίου, αλλά η οδηγός κατάφερε να διαφύγει.
    Ο δράστης, ο οποίος κατόπιν αυτοκτόνησε αυτοπυροβολούμενος, ζούσε τα τελευταία χρόνια στο Αμβούργο και εργαζόταν ως σύμβουλος επιχειρήσεων και μέχρι πρόσφατα ήταν και ο ίδιος Μάρτυρας του Ιεχωβά. Αποχώρησε οικειοθελώς πριν από ενάμιση χρόνο, «αλλά όχι σε καλό κλίμα», δήλωσε πριν από λίγη ώρα ο επικεφαλής της αστυνομίας του Αμβούργου Ματίας Τραπ.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΟΑΣΑ – ΕΠΕΣΕ ΟΡΟΦΗ ΣΕ ΟΧΗΜΑ ΜΕ 40 ΕΠΙΒΑΤΕΣ.
    Ακόμα δεν συνήλθαμε από την τραγωδία των Τεμπών, παραλίγο να ζήσουμε νέα, στο Φάληρο. Στο λεωφορείο της γραμμής 040, που πραγματοποιούσε δρομολόγιο Πειραιάς-Σύνταγμα με περίπου 40 επιβάτες, λίγο μετά τη μία το μεσημέρι, έπεσε ένα μεγάλο κομμάτι της οροφής.
    «Ευτυχώς δεν υπήρχαν όρθιοι επιβάτες, αλλιώς θα τους είχε πάρει το κεφάλι» είπε Στο Κόκκινο και την Κατερίνα Ακριβοπούλου, ο Διονύσης Καντιώτος, επιβάτης του συγκεκριμένου λεωφορείου.
    «Ακούσαμε έναν μεγάλο κρότο, την ώρα που το λεωφορείο κινούνταν στην Εθνάρχου Μακαρίου με κατεύθυνση προς Καλλιθέα. Στα καλά καθούμενα ξεκόλλησε ένα τμήμα της οροφής και έπεσε κάτω. Φωνάζαμε στον οδηγό να σταματήσει γιατί δεν το αντιλήφθηκε αμέσως. Τελικά μας κατέβασε όταν στρίψαμε στην Θησέως» εξήγησε.
    «Ζούμε από σύμπτωση γιατί πλέον δεν πιστεύουμε ούτε στα θαύματα» είπε σοκαρισμένος ο Διονύσης Καντιώτος.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...