ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

28 Μαρτίου 2023

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΣΤΙΣ 21 ΜΑΪΟΥ 2023, ΘΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΜΑΦΙΟΖΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

 

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: «Τα δημοσιεύματα που υπαινίσσονται εκρηκτική αύξηση των αιφνίδιων θανάτων τα τελευταία χρόνια είναι αναληθή. Τα επίσημα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ αποδεικνύουν μάλλον μείωση».

 

 


 

ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

13 σχόλια:

  1. Η ΜΕΘΟΔΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ. Το 23% του πληθυσμού της Γερμανίας, περίπου 20 εκατομμύρια ανήκουν σε μετανάστες, το 1/4 του πληθυσμού της Γερμανίας.
    Η πρώτη φορά που η στατιστική υπηρεσία αναλύει τον πληθυσμό της χώρας με βάση τα στοιχεία της μετανάστευσης και όχι μόνο την υπηκοότητα, η οποία είναι μια πιο ασαφής έννοια αφού πολλοί μετανάστες –και ειδικά τα παιδιά μεταναστών– έχουν λάβει γερμανική υπηκοότητα τα τελευταία χρόνια.
    Όταν πρόκειται για το 17,3 τοις εκατό που είναι μετανάστες πρώτης γενιάς, η Γερμανία κατατάσσεται πάνω από τον μέσο όρο της Ευρωπαϊκής Ένωσης που είναι 10,6%, ανέφερε το γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων dpa.
    Οι ισλαμιστικές συμμορίες χρησιμοποιούν βία και εκφοβισμό για να επιβάλουν τον νόμο της Σαρία σε μέρη της Γερμανίας, ιδιαίτερα κατά των Τσετσενών και τσετσενικής καταγωγής γυναικών με γερμανική υπηκοότητα που ζούν στο Βερολίνο, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

    Επιπλέον, άλλα 3,7 εκατομμύρια, ή το 4,5 τοις εκατό του πληθυσμού, έχουν έναν γονέα που μετανάστευσε και έναν γερμανό γονέα.
    Τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν πρόσφατα είναι από το 2021 και επομένως δεν περιλαμβάνουν τους περισσότερους από ένα εκατομμύριο Ουκρανούς που ήρθαν στη Γερμανία αναζητώντας καταφύγιο μετά την εισβολή της Ρωσίας στη χώρα τους πριν από ένα χρόνο.
    Η ομάδα του «Reality Check» του BBC επιβεβαίωσε τουλάχιστον 447 δολοφονίες και απόπειρες δολοφονίας από παράνομους μετανάστες, αιτούντες άσυλο και πρόσφυγες στη Γερμανία το 2017.

    ( από : breitbart.com )
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μουσουλμάνος ο νέος πρωθυπουργός της Σκωτίας – Αναλαμβάνει από σήμερα καθήκοντα.
      Μουσουλμάνος είναι ο νέος ηγέτης του σοσιαλδημοκρατικού, αυτονομιστικού Σκωτικού Εθνικού Κόμματος (SNP) Χάμζα Γιούσαφ, ο οποίος εξελέγη επίσημα πρωθυπουργός της αυτόνομης κυβέρνησης της Σκωτίας από το τοπικό κοινοβούλιο που συνεδρίασε στο Εδιμβούργο.
      Ο 37χρονος Γιούσαφ, ο οποίος εξελέγη τη Δευτέρα στην ηγεσία του SNP σε εσωκομματική ψηφοφορία, πρόκειται να αναλάβει καθήκοντα σήμερα Τετάρτη 29 Μαρτίου.
      Είναι ο πρώτος μουσουλμάνος που αναλαμβάνει την ηγεσία ενός μεγάλου πολιτικού κόμματος του Ηνωμένου Βασιλείου.
      Διαδέχεται τη Νίκολα Στέρτζον, η οποία ανακοίνωσε την αιφνιδιαστική παραίτησή της τον περασμένο μήνα μετά από οκτώ χρόνια στη θέση αυτή.
      «Είναι μια μέρα περηφάνιας για μένα και την οικογένειά μου και ελπίζω να είναι επίσης μια μέρα περηφάνιας για τη Σκωτία, γιατί λέει πολλά για τις αξίες μας», δήλωσε ο Γιούσαφ αμέσως μετά την ψηφοφορία.
      Εξήρε τα πεπραγμένα της Στέρτζον, η οποία έστειλε επίσημα την επιστολή παραίτησής της στον βασιλιά Κάρολο σήμερα το πρωί.
      Ο Γιούσαφ αναλαμβάνει το κόμμα με πρωταρχικό στόχο του να βάλει τέλος στην ένωση με την Αγγλία και στις πρώτες δηλώσεις του είπε ότι η Σκωτία χρειάζεται την ανεξαρτησία τώρα περισσότερο από ποτέ, ενώ υποσχέθηκε επίσης ότι θα προσπαθήσει να πάρει με το μέρος του εκείνους που διαφωνούν με την αποχώρηση από το Ηνωμένο Βασίλειο.
      «Ο λαός της Σκωτίας χρειάζεται την ανεξαρτησία τώρα, περισσότερο από ποτέ και εμείς θα είμαστε η γενιά που θα προσφέρει την ανεξαρτησία της Σκωτίας», είπε χθες ομιλία του.
      Περίπου τέσσερις στους 10 Σκωτσέζους στηρίζουν το αίτημα για ανεξαρτησία, σύμφωνα με μια δημοσκόπηση που δόθηκε στη δημοσιότητα αυτόν τον μήνα. Όμως η παραίτηση της χαρισματικής Νίκολα Στέρτζον μπορεί να επιβραδύνει τη δυναμική του κόμματος και να καθυστερήσει την προώθηση του αιτήματος για ανεξαρτησία.
      Δεν υπάρχει κάποια συμφωνημένη στρατηγική για το πώς θα πιέσει το κόμμα για να δεχθεί το Λονδίνο ένα νέο δημοψήφισμα και αυτός ήταν ένας από τους λόγους της αποχώρησης της Στέρτζον.
      Η νίκη του Γιούσαφ στην εσωκομματική διαδικασία σηματοδοτεί τη συνέχιση της πολιτικής της Στέρτζον και είναι μια ένδειξη ότι το κόμμα δεν θα εγκαταλείψει την προοδευτική πολιτική του. Ο ίδιος έχει δηλώσει ότι η πίστη του «δεν είναι η βάση επί της οποίας θα νομοθετεί» και ότι τάσσεται υπέρ του γάμου μεταξύ προσώπων του ίδιου φύλου, σε αντίθεση με την κυριότερη αντίπαλό του για το αξίωμα, την Κέιτ Φορμπς, που πρόσκειται στην Ελεύθερη Εκκλησία της Σκωτίας και για θρησκευτικούς λόγους διαφωνεί στο θέμα αυτό.
      Ο Γιούσαφ έχει πει επίσης ότι σχεδιάζει να προσφύγει κατά της κυβέρνησης του Ηνωμένου Βασιλείου η οποία μπλόκαρε έναν νόμο που είχε περάσει από το σκωτικό κοινοβούλιο και καθιστά ευκολότερη τη διαδικασία αλλαγής φύλου.
      Οι προοδευτικές κοινωνικές απόψεις του πιστεύεται ότι θα βοηθήσουν να συνεχιστεί η συνεργασία του SNP με το Κόμμα των Πρασίνων.
      Ο Γιούσαφ γεννήθηκε στη Γλασκώβη και σπούδασε πολιτικές επιστήμες στο τοπικό πανεπιστήμιο. Μετά την αποφοίτησή του εργάστηκε ως βοηθός ενός βουλευτή και το 2011 εξελέγη και ο ίδιος βουλευτής. Ο πατέρας του κατάγεται από το Πακιστάν και εγκαταστάθηκε στη Σκωτία τη δεκαετία του 1960 ενώ η μητέρα του γεννήθηκε στην Κένυα από γονείς που κατάγονται από τη Νότια Ασία. Έχει αποκτήσει ένα παιδί με τη δεύτερη σύζυγό του και έχει επίσης μία προγονή.
      Ανέλαβε για πρώτη φορά υφυπουργός στην τοπική κυβέρνηση το 2012 – ήταν ο νεότερος στην ιστορία και ο πρώτος που καταγόταν από μια εθνική μειονότητα. Το 2018 διορίστηκε υπουργός Δικαιοσύνης και τον Μάιο του 2021 ανέλαβε υπουργός Υγείας.
      Το 2016 ο Γιούσαφ ορκίστηκε βουλευτής στο Σκωτικό κοινοβούλιο στη γλώσσα ουρντού ενώ φορούσε κιλτ. Τάσσεται κατά της μοναρχίας και έχει δηλώσει ότι μια ανεξάρτητη Σκωτία θα έπρεπε να εξετάσει την πιθανότητα να την καταργήσει.
      Ζ.Π.

      Διαγραφή
    2. ΧΙΤΛΕΡ, «Ο ΑΓΩΝ ΜΟΥ»: «Η χειρότερη, μη αντιστρεπτή καταστροφή που μπορεί να πάθει ένας λαός, δεν είναι η οικονομική καταστροφή και η οικονομική σκλαβιά. Δεν είναι μία τραπεζική και χρηματιστηριακή κρίση. Δεν είναι η απώλεια ενός πολέμου και η απώλεια εδαφών. Δεν είναι η ξένη υποδούλωση. Δεν είναι η μαζική πείνα και δυστυχία. Δεν είναι οι σεισμοί, οι λοιμοί και οι καταποντισμοί. Δεν είναι οι σφαγές και οι δηώσεις.
      Όλα αυτά ξεπερνιούνται. Ένα μόνο δεν μπορεί να ξαναγίνει: Αν χάσει ο λαός την ταυτότητά του, την Ψυχή του, γιατί έχασε το αίμα του.
      Το αίμα και μόνο το αίμα χαρακτηρίζει την Ψυχή ενός λαού. Έτσι η απώλεια του Αίματος, η νόθευση του Αίματος του λαού, η αργόσυρτη αλλά μεθοδική Γενοκτονία ενός λαού με υποχρεωτικές διασταυρώσεις με άλλους λαούς, θα φέρει την οριστική και ανεπανόρθωτη εξολόθρευση του λαού».
      (Σημείωση: Με σύγχρονους όρους η γενετική κατάρρευση, η απώλεια της ιδιαίτερης γενετικής παρακαταθήκης – κληρονομιάς ενός λαού, η απώλεια των χαρακτηριστικών γονιδίων που καθορίζουν ένα λαό).
      Αυτά διάβασαν και ξαναδιάβασαν στο βιβλίο του Χίτλερ οι Ρότσιλντ, οι Σόρος, οι Σβαμπ, η Σχολή της Φραγκφούρτης, όλη η διεθνής, εξαρτώμενη από τους τοκογλύφους, μαφία της αριστεράς (π.χ. Ζαίοι κλπ) και έγιναν οι καλύτεροι μαθητές του Χίτλερ. Όλο το περιεχόμενο της ιδεολογίας τους, όλο το τραπεζικό χρυσάφι τους, όλη η ενέργειά τους διοχετεύθηκε από το 1945 και μετά στην προσπάθεια να εφαρμόσουν αντίστροφα την ιδεολογία του Χίτλερ στον Γερμανικό λαό και σε όλους τους ευρωπαϊκούς λαούς, γιατί, όπως έγραψε ο Μπρέχτ: «η κοιλιά που γέννησε τους ευρωπαϊκούς λαούς είναι ακόμη γόνιμη και πρέπει να την καταστρέψουμε».
      Ζ.Π.

      Διαγραφή
    3. ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ ΙΝΔΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΙΡΛΑΝΔΙΑΣ ΛΕΟ ΒΑΡΑΝΤΚΑΡ, ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ; ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΘΙΟΥ ΜΠΑΡΕΤ.
      ΖΗΤΩ Ο ΣΟΡΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ.
      Ζ.Π.

      Διαγραφή
  2. ΟΙ 5.000.000 ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΔΙΨΑ.
    Ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΥΔΑΠ Χάρης Σαχίνης γράφει στον υπουργό Επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη και τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σκρέκας στις 9 Μαρτίου 2023: «Κίνδυνος ασφαλούς τροφοδοσίας της Αττικής με νερό».
    «…σε περίπτωση ζημιάς στο Υδραγωγείο Μόρνου, κάτι που έχει ήδη συμβεί στο παρελθόν και παράλληλα και αστοχίας του επισφαλούς πλέον Ενωτικού Υδραγωγείου, θα δημιουργηθεί ένα έλλειμμα της τάξεως του 30-40% της αναγκαίας ποσότητας νερού για ύδρευση της Αττικής, γεγονός που εγκυμονεί απρόβλεπτες συνέπειες, καθώς ένα σημαντικό ποσοστό της Αθήνας θα μείνει χωρίς νερό για αρκετές ημέρες».
    Ο κ. Σαχίνης αναφέρεται σε τεχνικό πρόβλημα που υπήρξε στα τέλη της δεκαετίας του 2000, το οποίο αντιμετωπίστηκε. Ωστόσο όπως υποστηρίζει στο έγγραφο του, «ως ΕΥΔΑΠ αντιλαμβανόμενοι την κρισιμότητα των ανωτέρω προχωρήσαμε από το 2019 στις απαραίτητες ενέργειες και με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας μας εγκρίθηκε η διενέργεια των σχετικών διαγωνισμών καθώς και η χρηματοδότηση με ίδιους πόρους όλων των μελετών των αναγκαίων έργων που θα αποτρέψουν αυτούς τους κινδύνους. Οι σχετικές μελέτες έχουν ήδη ολοκληρωθεί».
    Και τότε γιατί υπάρχει πρόβλημα και κίνδυνος να μείνουμε χωρίς νερό στην Αττική;
    Η απάντηση έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και δίδεται από τον ίδιο τον διευθύνοντα σύμβουλο:
    «Οι εν λόγω υποδομές ανήκουν 100% στο Ελληνικό Δημόσιο μέσω της εταιρείας παγίων της ΕΥΔΑΠ (ΕΠΕΥΔΑΠ) που έχει την ευθύνη για αυτές και το οποίο, από το καλοκαίρι του 2022, μας έχει εκφράσει την πρόθεσή του να αναθέσει στην ΕΥΔΑΠ την κατασκευή των έργων βελτίωσής τους με προϋπολογισμό της τάξης των 80 εκατ. ευρώ προκειμένου να ελαχιστοποιηθεί η πιθανότητα του ανωτέρω σεναρίου.
    Δυστυχώς όμως μέχρι στιγμής το ΥΠΥΜΕ δεν έχει ακόμη αποφασίσει για τον τρόπο χρηματοδότησής τους ούτε έχει προχωρήσει στην υπογραφή της σχετικής προγραμματισμένης σύμβαση με την ΕΥΔΑΠ, παρά τις επανειλημμένες οχλήσεις της».

    «Παρακαλώ για την άμεση παρέμβαση της ώστε:
    Α.να συγκεκριμενοποιηθεί ο τόπος χρηματοδότης και να υπογραφεί η Σύμβαση μεταξύ ΥΠΥΜΕ, ΕΠΕΥΔΑΠ και ΕΥΔΑΠ και
    Β. τα έργα αυτά να εξαιρεθούν λόγω του κατεπείγοντος από τις διαδικασίες του 4412.
    Καθώς είμαι σίγουρος ότι αντιλαμβάνεσθε το επείγον του θέματος θα σας παρακαλούσα να συμβάλετε στη δρομολόγηση των ανωτέρω Α και Β το συντομότερο δυνατόν. Εάν θεωρείτε ότι αυτό δεν είναι εφικτό , θα μπορούσαμε ενδεχομένως να προχωρήσουμε με την προκήρυξη των σχετικών διαγωνισμών παρακρατώντας το κόστος από το τίμημα που αποδίδουμε στην ΕΠΕΥΔΑΠ για την προμήθεια ακατέργαστου νερού, ώστε να μην καθυστερήσουν τα έργα αυτά».
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΘΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣΑΝ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΜΗΤΑΡΑΚΗΣ: «ΘΕΛΟΥΜΕ 144.000 ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ».

    Ν.Μηταράκης: «Συμφώνησα με Πακιστάν και Μπαγκλαντές να μας στείλουν άντρες μετανάστες - Χρειαζόμαστε πάνω από 144.000».

    Πακιστανοί είναι τελικά οι συλληφθέντες που ετοίμαζαν επιθέσεις σε ισραηλινούς στόχους στην Ελλάδα, δείχνοντας μια κατάσταση διάλυσης στο αίσθημα ασφάλειας των Ελλήνων πολιτών σε μια χώρα που βρίσκεται κυριολεκτικά στο έλεος του κάθε μουσουλμάνου εποίκου που επιλέγει να παραβιάσει τα σύνορα με το «έτσι θέλω».
    Στην εξάρθρωση τρομοκρατικής ομάδας αλλοδαπών που είχαν έρθει παράνομα στη χώρα και που ετοίμαζε επιθέσεις σε ισραηλινούς στόχους Ελλάδα προχώρησαν η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών (ΕΥΠ) και η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.
    Κατά συνέπεια ο κρίσιμος ρόλος των ισραηλινών μυστικών υπηρεσιών στην αποκάλυψη της υπόθεσης είναι τόσο δεδομένος όσο και καθοριστικός.
    Στη βάση πληροφοριών που συνέλεξε και επεξεργάστηκε η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών πραγματοποιήθηκαν συντονισμένες επιχειρήσεις στελεχών της ΕΥΠ και της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας (Δ.Α.Ε.Ε.Β.) σε διάφορες περιοχές της επικράτειας.
    Στο πλαίσιο των συντονισμένων αυτών δράσεων των δύο Υπηρεσιών, συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί, από το Πακιστάν συνεργοί του τρομοκρατικού – ηγετικού στελέχους, που δραστηριοποιούνταν στο εξωτερικό (Τεχεράνη), ως «εγκέφαλος» του δικτύου.
    Σύμφωνα με όσα προέκυψαν, είχαν ως στόχο όχι μόνο να πλήξουν αθώους πολίτες, αλλά και να υπονομεύσουν το αίσθημα ασφάλειας στη χώρα, πλήττοντας ταυτόχρονα τους θεσμούς και απειλώντας τις διεθνείς σχέσεις της.
    Από την ανάλυση των κατασχεθέντων πληροφοριακών και ψηφιακών δεδομένων αποκαλύφθηκε και επιβεβαιώθηκε ότι τα μέλη του δικτύου:
    – είχαν επιλέξει ήδη ως στόχο της επίθεσης, κτίριο ιδιαίτερης σημειολογίας, Πληροφορίες αναφέρουν ότι επρόκειτο για εστιατόριο εβραϊκών συμφερόντων στου Ψυρρή, το οποίο λειτουργούσε και ως συναγωγή.
    Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο συλληφθέντες σχεδίαζαν άμεσα να προκαλέσουν τη μεγάλη έκρηξη στον εβραϊκό στόχο στο κέντρο της Αθήνας.
    Από τις συνακροάσεις των κινητών τους τηλεφώνων προέκυψε επίσης ότι σχεδίαζαν και δολοφονίες.
    – είχαν προβεί στην κατόπτευση του χώρου και στο σχεδιασμό της επίθεσης,
    – είχαν λάβει τελικές οδηγίες για την πραγματοποίηση του πλήγματος,
    – σε εφαρμογή οδηγιών αυτών αναζητούσαν και έτερα πρόσωπα για την καλύτερη δυνατή εκτέλεση της αποστολής τους.
    Σχηματίστηκε ποινική δικογραφία, ενώ πρωινές ώρες της 28/03/2023, οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν ενώπιον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών και παραπέμφθηκαν σε Ανακριτή.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Jonathan Jacob Meijer έχει 550 παιδιά.
    Ένας «κατά συρροή» δότης σπέρματος, ο οποίος έχει αποκτήσει 550 παιδιά, διώκεται εν μέσω κατηγοριών ότι οι δωρεές του αυξάνουν τον κίνδυνο τυχαίας αιμομιξίας.
    Το Ίδρυμα Donorkind της Ολλανδίας οδηγεί τον Jonathan Jacob Meijer στο δικαστήριο για να τον σταματήσει να δίνει σπέρμα και τον κατηγορεί ότι λέει ψέματα για τον αριθμό των παιδιών του.

    Οι οδηγίες της ολλανδικής κλινικής σπέρματος λένε ότι οι δότες πρέπει να έχουν το πολύ 25 απογόνους ή να δωρίζεται σπέρμα σε 12 γυναίκες για να αποφευχθεί η ενδογαμία, η αιμομιξία ή τα ψυχολογικά προβλήματα για τα παιδιά του δότη.
    Τα 550 παιδιά
    Το θέμα ήρθε στο φως της δημοσιότητας από μια Ολλανδή μητέρα ενός από τα παιδιά του Meijer, η οποία ονομάζεται Eva και απέκτησε το παιδί το 2018.

    «Αν ήξερα ότι είχε ήδη αποκτήσει περισσότερα από 100 παιδιά, δεν θα τον είχα επιλέξει ποτέ», είπε.
    «Αν σκεφτώ τις συνέπειες που μπορεί να έχει αυτό για το παιδί μου, αρρωσταίνω».
    Η Donorkind θέλει το δικαστήριο να διατάξει τον Meijer να σταματήσει τη δωρεά και να μάθει σε ποιες κλινικές έχει μέχρι τώρα δώσει σπέρμα.
    Θέλει επίσης να καταστραφεί όλο το σπέρμα του που είναι αποθηκευμένο, εκτός αν προορίζεται για μια γυναίκα που έχει ήδη ένα από τα παιδιά του.
    «Αναλαμβάνουμε δράση εναντίον αυτού του ανθρώπου επειδή η κυβέρνηση δεν κάνει τίποτα», δήλωσε ο πρόεδρος του ιδρύματος Donorkind, Ties van der Meer.
    «Έχει παγκόσμια εμβέλεια μέσω του Διαδικτύου και συναλλάσσεται με μεγάλες, διεθνείς τράπεζες σπέρματος».
    Μαύρη λίστα δωρεών
    Ο 41χρονος Meijer, ένας μουσικός από τη Χάγη, βρίσκεται στη μαύρη λίστα των ολλανδικών δωρεών, αλλά συνεχίζει να κάνει δωρεές στο εξωτερικό, συμπεριλαμβανομένης της Δανίας και της Ουκρανίας, είπε το Donorkind.
    Ο 41χρονος έχει επίσης προσεγγίσει υποψήφιους γονείς, μέσω διαδικτύου και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που αναζητούν να προβούν σε σπερματέγχυση, ανέφερε το ίδρυμα.
    Ο Meijer, ο οποίος τώρα ζει στην Κένυα, χρησιμοποιούσε μερικές φορές το ψευδώνυμο Ruud, όταν προσφέρθηκε να γίνει δότης σπέρματος, ανέφερε η εφημερίδα AD.
    Η ένωση ολλανδών γυναικολόγων NVOG σήμανε συναγερμό για τον Meijer το 2017, αφού αποκαλύφθηκε ότι είχε αποκτήσει τουλάχιστον 102 παιδιά από δέκα διαφορετικές κλινικές στην Ολλανδία.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΡΙΠΡΑΣ: «ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥΧΡΩΜΗ (ΤΡΑΒΕΣΤΙ) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ». ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ.

    «Η 21η του Μάη είναι η ημέρα που μπορεί να σηματοδοτήσει μια μεγάλη αλλαγή που έχει ανάγκη ο τόπος» σχολίασε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, στο πρώτο του σχόλιο μετά την γνωστοποίηση της ημερομηνίας των εθνικών εκλογών. Μιλώντας στη Λαμία, στο Συνέδριο «StarForum», ο κ. Τσίπρας τόνισε πως «όλες οι μετρήσεις, οι ποιοτικές λένε ότι ένα πάρα πολύ μεγάλο μέρος των ψηφοφόρων λένε ότι αποφασίζει τι θα ψηφίσει κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου», προσθέτοντας πως «είναι σημαντικό ότι γνωρίζουμε την ημερομηνία των εκλογών», παρότι, όπως είπε, δεν υπήρχαν άλλα χρονικά περιθώρια.
    Στην τελική ευθεία προς τις κάλπες, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ εξήγησε πως «αυτό που χρειάζεται ο ελληνικός λαός και οι Έλληνες πολίτες είναι να ακούσουν προγραμματικές θέσεις, να ακούσουν αλήθειες», σημειώνοντας πως «εμείς είμαστε εδώ, για να ενώσουμε και όχι για να διχάσουμε τους Έλληνες», εγκαλώντας παράλληλα τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη ότι θέτει «διχαστικά διλήμματα». «Θέλω να πιστεύω ότι ο κ. Μητσοτάκης θα αφήσει τα διχαστικά διλήμματα και τις κορώνες και θα έρθει να συζητήσουμε» συνέχισε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΔΣ, λέγοντας πως «εγώ θέλω να μιλήσουμε για την πολιτική ουσία», για τα πολιτικά προβλήματα που έχει ο τόπος και το πως αυτά θα συγκριθούν.
    Ως προς τις δυνητικές συνεργασίες και στο κεντρικό και στο αυτοδιοικητικό επίπεδο, «είναι πολύ ωραία η καινούρια ποδοσφαιρική στολή της Πορτογαλίας» σχολίασε με νόημα ο κ. Τσίπρας, λέγοντας ακόμη πως «υπάρχει και το πράσινο της οικολογίας βέβαια, το οποίο δεν πρέπει να το ξεχνάμε». Σε κάθε περίπτωση, «αυτό που χρειάζεται ο τόπος είναι μια κυβέρνηση που θα είναι πολύχρωμη γιατί θα αντανακλά την πολυχρωμία της κοινωνικής πλειοψηφίας» παρατήρησε ο κ. Τσίπρας, κάνοντας λόγο για μια προοδευτική κυβέρνηση με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, «βασισμένη σε ένα σαφές προγραμματικό πλαίσιο, προοδευτικό». Στο πλαίσιο αυτό, ο ίδιος έκανε λόγο για μια κυβέρνηση που «θα εκπλήσσει μέσα από την σύνθεσή της», με τη συμμετοχή νέων ανθρώπων και πολλών γυναικών.
    Επιπλέον, «θα κυβερνήσουμε με τον ελληνικό λαό, με την στήριξη του ελληνικού λαού και τη θέληση του ελληνικού λαού» περιέγραψε ο κ. Τσίπρας για την επαύριον των εκλογών και αναφερόμενος στον ΓΓ του ΚΚΕ, «ελπίζω να ζητήσετε από τον κύριο Κουτσούμπα να σας μιλήσει και γαλλικά γιατί έχει πολύ καλή προφορά», όπως είπε.
    Στον αντίποδα, απέκλεισε κατηγορηματικά μια κυβέρνηση αποτελούμενη από τα δύο μεγάλα κόμματα, καθώς οι κυβερνήσεις συνεργασίας δεν γίνονται με βάση την προσωπική σχέση την συμπάθεια ή την αντιπάθεια των προσώπων που ηγούνται στα κόμματα αλλά στη βάση επί των προγραμματικών θέσεων», όπως παρατήρησε, δηλώνοντας προβληματισμένος για τη στάση του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκου Ανδρουλάκη. «Με ξενίζει ότι το μόνο πρόβλημα του κ. Ανδρουλάκη για να συνεργαστεί το κόμμα του με τη δεξιά είναι μόνο ένα πρόσωπο, ο κ. Μητσοτάκης» τόνισε ο κ. Τσίπρας, αντιπαραβάλλοντας τις «πολιτικές του κ. Μητσοτάκη».
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις

    1. ΤΡΑΒΕΣΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ.
      Ακόμη, «είμαι εγώ που εμπνεύστηκα την απλή αναλογική» υπογράμμισε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, λέγοντας πως στην Ελλάδα «δεν έχουμε την εμπειρία και την κουλτούρα» συμμαχικών κυβερνήσεων, όταν «στην σε όλες τις χώρες οι κυβερνήσεις συνεργασίας είναι προγραμματικής συνεργασίας», όπως εξήγησε. «Δεν βγάζει σταθερές κυβερνήσεις η Γερμανία» διερωτήθηκε και συνέχισε, λέγοντας πως «πολύ σπάνια είναι κυβερνήσεις των δύο αντίθετων πόλων του πολιτικού συστήματος» οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις συνεργασίας. «Εμείς θεωρούμε ότι υπάρχει μια διαχωριστική γραμμή απέναντι στις φιλελεύθερες απόψεις» ανέφερε και προανήγγειλε πως ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ θα καταγράψει προεκλογικά τα πεδία μιας προγραμματικής μετεκλογικής συνεργασίας.
      Ερωτηθείς για την υπόθεση των υποκλοπών, «το μόνο που γνωρίζουμε με βεβαιότητα είναι ότι η ΕΥΠ παρακολουθούσε επισήμως υπουργούς, αρχηγό κόμματος, τους αρχηγούς των ενόπλων δυνάμεων» υποστήριξε μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, εκτιμώντας πως «σε οποιαδήποτε άλλη ευρωπαϊκή χώρα θα είχε παραιτηθεί ο πρωθυπουργός». Στο πλαίσιο αυτό, «απευθύνομαι στους πολίτες φανταστείτε το ενδεχόμενο να ξαναγίνει αυτοδύναμος ο κ. Μητσοτάκης. Τι άλλο θα κάνει;» υποστήριξε ο κ. Τσίπρας, συμπληρώνοντας πως «για μένα το θέμα των υποκλοπών δεν έχει κλείσει».
      Μάλιστα, «αυτό που αναμένουμε από αυτήν την εκλογική αναμέτρηση είναι αυτούς του συσχετισμούς που θα κάνουν τη χώρα μια κανονική ευρωπαϊκή χώρα», όπως είπε, κατηγορώντας τον κ. Μητσοτάκη πως «η μόνιμη επωσός ήταν «δεν ήξερα». Στον αντίποδα, «πρέπει να πάμε από το «Δεν γνωρίζω, δεν ξέρω, δεν απαντώ στο αναλαμβάνω την ευθύνη» σημείωσε, κάνοντας λόγο για την ανάγκη σημαντικών αλλαγών στη «στη λειτουργία του κράτους και στη θεσμική λειτουργία προκειμένου να υπάρχει διαφάνεια και λογοδοσία».
      «Δεν ξέρω αν οφείλεται στο ότι στα πρώτα χρόνια δεν είχε καμία κριτική από την 4η εξουσία» ανέφερε για τον Πρωθυπουργό ο κ. Τσίπρας, διευκρινίζοντας πως «αν ξαναγίνω πρωθυπουργός θα σας το ζητάω, να κρίνετε αυστηρά να κάνετε κριτική».
      Ζ.Π.

      Διαγραφή
  6. Μπακογιάννη: «Θα πάμε σε κυβέρνηση συνεργασίας με άλλα κόμματα αν δεν βγούμε αυτοδύναμοι στην δεύτερη κάλπη». Η ΜΑΦΙΟΖΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΔΙΕΞΟΔΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΣΒΕΡΚΟ ΜΑΣ.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΘΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙ ΤΟΝ ΝΤΟΓΙΑΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΚΛΑΠΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ;
    Είναι δυνατόν να πιέζονται η πρόεδρος και ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου να παραιτηθούν προκειμένου ο Μητσοτάκης να εκλέξει τους αντικαταστάτες τους;
    Ως γνωστόν η θητεία τόσο της Μαρίας Γεωργίου, όσο και του Ισίδωρου Ντογιάκου λήγει στις 30 Ιουνίου και, συνεπώς, επί των διαδόχων τους θα αποφανθεί η νέα κυβέρνηση. Αν όμως παραιτηθούν τώρα, την νέα ηγεσία θα ορίσει η κυβέρνηση Μητσοτάκη.
    Αν αυτό συμβεί θα αποτελεί τεράστιο πλήγμα για την ηγεσία της δικαιοσύνης, για αυτό και η στήλη πιστεύει πως τελικά τόσο η πρόεδρος όσο και ο εισαγγελέας θα απορρίψουν τυχόν τέτοιες πιέσεις.
    Υπενθυμίζεται δε ότι ο τότε πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος είχε αρνηθεί τα σχετικά Προεδρικά Διατάγματα που αφορούσαν στην επιλογή του προέδρου και του εισαγγελέως του Αρείου Πάγου που είχε αποφασίσει η τότε κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.
    Το documentonews.gr που έφερε στο φως τις σχετικές πληροφορίες γράφει χαρακτηριστικά:
    «Σε εξέλιξη είναι το τελευταίο χρονικό διάστημα έντονες διεργασίες στο χώρο της Δικαιοσύνης για την ανάδειξη νέας ηγεσίας στον Άρειο Πάγο, καθώς πλέον είναι ορατό το ενδεχόμενο να προκύψει μετεκλογικά κυβέρνηση προοδευτικού χαρακτήρα. Δεδομένου μάλιστα το πλήθος σκανδάλων στα οποία έχουν εμπλακεί στελέχη της κυβέρνησης Μητσοτάκη, είναι έκδηλη η αγωνία στη ΝΔ ώστε να καταφέρουν να εξασφαλίσουν ελεγχόμενη ηγεσία στη Δικαιοσύνη την επαύριον των εκλογών.
    Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες του documentonews.gr στο τραπέζι του κυβερνητικού σχεδιασμού έχει τεθεί το ενδεχόμενο να παραιτηθεί η τωρινή ηγεσία του Αρείου Πάγου πριν την ολοκλήρωση της θητείας της στα τέλη Ιουνίου ώστε να τοποθετηθεί η επόμενη.
    Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του documentonews.gr, ήδη ο υπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Τσιάρας έχει ξεκινήσει σειρά επαφών με πρόσωπα τα οποία θα αποτελέσουν τις επιλογές της κυβέρνησης Μητσοτάκη για την ηγεσία του Αρείου Πάγου.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις

    1. Κλάπα για πρόεδρος του Αρείου Πάγου;
      Ένα από τα πρόσωπα που φέρεται να είναι υποψήφιο για τη θέση της πρόεδρου του Αρείου Πάγου, είναι αυτό της Αρεοπαγίτη, Ιωάννα Κλάπα. Πρόκειται για την πρόεδρο του Ειδικού Δικαστηρίου που έκρινε ομόφωνα ένοχο το Νίκο Παππά για το αδίκημα σε βαθμό πλημμελήματος της παράβασης καθήκοντος επιβάλλοντας μάλιστα την ανώτατη προβλεπόμενη ποινή φυλάκισης δύο ετών με αναστολή, εξαντλώντας κάθε όριο αυστηρότητας.
      Σε ότι αφορά την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, δύο από τα πρόσωπα που θεωρούνται πολύ πιθανά είναι αυτό της αντεισαγγελέως του Αρείου Πάγου, Γεωργίας Αδειλίνη και του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Βασίλη Παπαδά.
      Το ερώτημα βέβαια που τίθεται και προβληματίζει την κυβέρνηση έχει να κάνει με την λήξη της θητείας της τωρινής ηγεσίας της Δικαιοσύνης. Συγκεκριμένα οι θητείες του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ισίδωρου Ντογιάκου και της προέδρου του Αρείου Πάγου, Μαρίας Γεωργίου λήγουν στις 30 Ιουνίου. Επομένως για να καταφέρει η κυβέρνηση να διορίσει την ηγεσία της αρεσκείας της θα πρέπει να υποβάλλουν νωρίτερα την παραίτησή τους.
      Ο «σκόπελος» του 2019 που βρίσκει μπροστά της η ΝΔ
      Ωστόσο εδώ η κυβέρνηση και οι όποιοι σχεδιασμοί έχουν να αντιμετωπίσουν ένα σκόπελο που δημιούργησαν οι ίδιοι την άνοιξη του 2019. Την περίοδο εκείνη όταν η τότε κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, επιχείρησε να τοποθετήσει νέα ηγεσία στον Άρειο Πάγο δέχτηκε σφοδρά πυρά και αντιδράσεις από την ΝΔ.
      «… Είναι, επομένως, αυτονόητο ότι, η υπό προθεσμία πλέον κυβέρνησή του, για λόγους στοιχειώδους πολιτικής και ηθικής τάξης δεν νοείται να λαμβάνει στο εξής καμία απόφαση που θα δεσμεύσει την χώρα για τα επόμενα χρόνια. Πολύ περισσότερο κρίσιμες αποφάσεις που αφορούν την ηγεσία της Δικαιοσύνης…» ανέφερε σε ανακοίνωσή της η ΝΔ στις 30 Μαΐου του 2019.
      Μάλιστα την περίοδο εκείνη ο τότε Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος είχε αρνηθεί να υπογράψει τα Προεδρικά Διατάγματα που αφορούσαν στην επιλογή του προέδρου και του εισαγγελέως του Αρείου Πάγου που είχε αποφασίσει η τότε κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.
      Με δεδομένα όλα αυτά είναι ερώτημα το πώς θα καταφέρει η ΝΔ να μεθοδεύσει αλλαγή ηγεσίας στη Δικαιοσύνη ειδικά μεσούσης της προεκλογικής περιόδου, με βάση το προηγούμενο του 2019».
      Ζ.Π.

      Διαγραφή
    2. Η…ΑΡΕΟΠΑΓΙΤΗΣ ΚΛΑΠΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΜΕΡΟΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.
      Αυτοί είναι οι 10 αεροπαγίτες του τμήματος (με μέλος την περιβόητη Ιωάννα Κλάπα που χειρίστηκε την δικογραφία της Χρυσής Αυγής) που θα πουν την τελευταία κουβέντα.
      Να σημειώσουμε ότι το αρμόδιο τμήμα του Αρείου Πάγου που θα κρίνει την νομιμότητα συμμετοχής του κόμματος Κασιδιάρη είναι το Α’ 1.
      Στο τμήμα είναι ο Χρήστος Τζανερρίκος, Αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου, ως πρόεδρος, και δέκα (10) Αρεοπαγίτες,
      1) Ευδοξία Κιουπτσίδου-Στρατουδάκη,
      2) Ιωάννα Κλάπα-Χριστοδουλέα,
      3) Χρήστος Κατσιάνης,
      4) Ασημίνα Υφαντή,
      5) Κανέλλα Τζαβέλλα-Δημαρά,
      6) Στέφανος-Σπυρίδων Πανταζόπουλος,
      7) Γεώργιος Παπαγεωργίου,
      8) Κορνηλία Πανούτσου,
      9) Φώτιος Μουζάκης και
      10) Αικατερίνη Χονδρορίζου, ως μέλη του.

      ΛΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΣΕ Ο ΠΟΝΗΡΟΣ ΒΟΡΙΔΗΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ; ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΑ ΚΟΥΤΟΥΡΟΥ, ΠΡΙΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ;

      ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ…
      Ζ.Π.

      Διαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...