ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

14 Μαρτίου 2023

ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΕΚΤΕΛΟΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ. Σαν σήμερα: Εκτελείται ο ήρωας του κυπριακού αγώνα Ευαγόρας Παλληκαρίδης. Κατέβασε και τεμάχισε την αγγλική σημαία την ημέρα της στέψης της βασίλισσας Ελισάβετ.

 


Βιομηχανία: Η αποβιομηχάνιση της χώρας μέσα από αριθμούς και επώνυμες μάρκες [γραφήματα]. Ποια brands και ποιες βιομηχανίες χάθηκαν

 











Στις 00.17 της 14ης Μαρτίου 1957, ο Ευαγόρας Παλληκαρίδης οδηγήθηκε στην αγχόνη. Δολοφονήθηκε σε ηλικία μόλις 19 ετών.

Ήταν ο νεαρότερος αλλά και ο τελευταίος αγωνιστής που απαγχονίστηκε από τους Άγγλους. Ο Ευαγόρας στο τελευταίο γράμμα του έγραφε: «Θ΄ ακολουθήσω με θάρρος τη μοίρα μου. Ίσως αυτό να ναι το τελευταίο μου γράμμα. Μα πάλι δεν πειράζει. Δεν λυπάμαι για τίποτα. Ας χάσω το κάθε τι. Μια φορά κανείς πεθαίνει. Θα βαδίσω χαρούμενος στην τελευταία μου κατοικία. Τι σήμερα τι αύριο; Όλοι πεθαίνουν μια μέρα. Είναι καλό πράγμα να πεθαίνει κανείς για την Ελλάδα. Ώρα 7:30. Η πιο όμορφη μέρα της ζωής μου. Η πιο όμορφη ώρα. Μη ρωτάτε γιατί». 

 Είναι θαμμένος στα Φυλακισμένα Μνήματα στη Λευκωσία. Έφυγε χαρούμενος, ελεύθερος και αδούλωτος .

Ένα χρόνο πριν, στις 14 Μαρτίου 1956, στη Λάρνακα , Άγγλος στρατιώτης πυροβόλησε στο κεφάλι τον επτάχρονο Δημητράκη Δημητριάδη .


Η Κύπρος ήταν υπό βρετανική κατοχή από το 1878, όταν οι Άγγλοι υπέγραψαν μυστική σύμβαση με την Οθωμανική Αυτοκρατορία, μισθώνοντας ουσιαστικά την Κύπρο, ώστε να βοηθήσουν τους Οθωμανούς σε περίπτωση ρωσικής καθόδου.   Ύστερα από τον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο, η Μεγάλη Βρετανία κατήγγειλε την σύμβαση και το νέο καθεστώς επικυρώθηκε με την «Συνθήκη της Λοζάνης» το 1923.                                                                                                                                                                                                                                     Μέσα στην Αγγλοκρατούμενη Κύπρο θα γεννηθεί ένα παιδί που έδωσε την ζωή του «εις το όνομα της ελευθερίας». Άλλωστε το είπε και ο ίδιος κατά την διάρκεια της δίκης του: «Ό,τι έκαμα, το έκαμα ως Έλλην Κύπριος, όστις ζητεί την Ελευθερίαν του. Τίποτα άλλο»…Κατέβασε και τεμάχισε την αγγλική σημαία την ημέρα της στέψης της βασίλισσας Ελισάβετ.       
                                                                                                                                                                                                                                                                                  Γεννήθηκε στην Τσάδα της Πάφου, στις 26 ή 27 Φεβρουαρίου του 1938. Ο αγώνας για την απελευθέρωση είχε αρχίσει. Από τα μαθητικά του χρόνια κιόλας θα συμμετάσχει ενεργά σε αυτόν. Το 1953, όταν ήταν μόλις 15 χρονών, κατέβασε και τεμάχισε την αγγλική σημαία στο Κολέγιο της Πάφου, την ίδια μέρα που στέφτηκε βασίλισσα η Ελισάβετ. Η πράξη αυτή εξόργισε της αρχές, οι οποίες άρχισαν αμέσως συγκρούσεις εναντίον μαθητών.                                           Ο διοικητής έστειλε όμως αμέσως διαταγή να αποσυρθούν οι αστυνομικοί, για να μην βαφτεί ο εορτασμός της στέψης της βασίλισσας με αίμα. Παρολ’ αυτά, η Πάφος έγινε το μόνο μέρος υπο βρετανική κατοχή, που δεν γιορτάστηκε η στέψη.  Η φήμη του θα φτάσει σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Κύπρου. Με την ίδρυση της ΕΟΚΑ το 1955 (Εθνική Οργάνωσις Κυπρίων Αγωνιστών), θα γίνει αμέσως μέλος της. Την ίδια χρονιά θα συλληφθεί λόγω της συμμετοχής του σε παράνομη πορεία. Σε εκείνη την πορεία είχε επιτεθεί σε δυο Άγγλους στρατιώτες που κακοποιούσαν τον συμμαθητή του Λουκά Πετρίδη και τον ελευθέρωσε. 
                                                                                                                                                                                                                                                                         Η δεύτερη σύλληψη.    Απέφυγε την δίκη καταφεύγοντας στο βουνό, απ’ όπου, όπως ανακοίνωσε στην οικογένειά του, θα συνέχιζε τον αγώνα. Στις 16 Δεκεμβρίου του 1955 επικηρύχθηκε από τους Άγγλους με το, τεράστιο για εκείνη την εποχή, ποσό των 5.000 λιρών. Τον επόμενο χρόνο θα συλληφθεί ξανά σε ενέδρα της αγγλικής στρατιωτικής περιπόλου (που λειτουργούσε «βάσει ληφθησών πληροφοριών»), αυτή την φορά για κατοχή και διακίνηση παράνομου οπλισμού. Την στιγμή της σύλληψής του είπε στους Άγγλους, «Είμαι ο Ευαγόρας Παλληκαρίδης και πολεμώ για την πατρίδα μου».     Βασανίστηκε όσο λίγοι άλλοι κατά την διάρκεια της κράτησης του. Αλλά δεν λύγισε. Μεταφέρθηκε στο δικαστήριο στις 25 Φεβρουαρίου του 1957. Ούτε εκεί του έλειψε το θάρρος. Παραδέχθηκε την ενοχή του ενώ γνώριζε πως θα τον κρεμάσουν. Δεν ήθελε να αφήσει καμία υπερασπιστική γραμμή στους συνηγόρους του. Δεν υπήρχε τιμή σε κάτι τέτοιο. 
Ο δικαστής τον καταδίκασε σε θάνατο, αφού δεν συγκινήθηκε καθόλου από την πρωτοφανή εφηβική λεβεντιά του 19χρονου Ευαγόρα.                                                                                                                                                                                          Οι προσπάθειες για να απονεμηθεί χάρη.  Έγιναν πολλές προσπάθειες να αποτραπεί η εκτέλεση του. Την επόμενη της καταδίκης του οι συμμαθητές του έστειλαν επιστολή στον στρατηγό Χάρντινγκ, με την οποία ζητούσαν να απονεμηθεί χάρη στον Παλληκαρίδη. Από τότε ξεκίνησε σειρά διαδηλώσεων. Η κυπριακή αδελφότητα Αθηνών ζήτησε την συνδρομή του βασιλιά Παύλου. Η ελληνική κυβέρνηση έστειλε δεκάδες τηλεγραφήματα στην αγγλική κυβέρνηση και στον ΟΗΕ. Ο σκληρός στρατηγός Σερ Χάρντινγκ και οι Άγγλοι διπλωμάτες ήταν ανένδοτοι.  
Η εκτέλεση                                                                                                               Μια μέρα πριν από την εκτέλεση έγραψε σε ένα κομμάτι χαρτί:  «Θ΄ ακολουθήσω με θάρρος τη μοίρα μου. Ίσως αυτό να ναι το τελευταίο μου γράμμα. Μα πάλι δεν πειράζει. Δεν λυπάμαι για τίποτα. Ας χάσω το κάθε τι. Μια φορά κανείς πεθαίνει. Θα βαδίσω χαρούμενος στην τελευταία μου κατοικία. Τι σήμερα, τι αύριο; Όλοι πεθαίνουν μια μέρα. Είναι καλό πράγμα να πεθαίνει κανείς για την Ελλάδα. Ώρα 7:30. Η πιο όμορφη μέρα της ζωής μου. Η πιο όμορφη ώρα. Μη ρωτάτε γιατί».  Τα μεσάνυχτα και αφού θα μεταλάβει, πήγε να τον δει η μητέρα του. «Μη θρηνείς μάνα, πεθαίνω για την Ελλάδα». Η μητέρα του είπε αργότερα: «Μου έλεγε αστεία και προσπαθούσε να με παρηγορήσει…». Την ίδια στιγμή ακούγονταν οι φωνές των διαδηλωτών της ΕΟΚΑ για ένωση με την Ελλάδα.

Την επόμενη μέρα, στις 14 Μαρτίου του 1957, ο 19χρονος Ευαγόρας Παλληκαρίδης θα εκτελεστεί από τους Άγγλους, χωρίς να λυγίσει ούτε δευτερόλεπτο. Οι Άγγλοι θα τον θάψουν μέσα στην φυλακή για να μην μετατρέψουν τον τάφο του σε λαϊκό προσκύνημα. Ο ατρόμητος 19χρονος, ήταν ένα παλικάρι όνομα και πράγμα, που η θυσία του στο όνομα της ελευθερίας οδήγησε στην απελευθέρωση της Κύπρου δυο χρόνια αργότερα.


ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

5 σχόλια:

  1. ΙΟΥΔΑΙΟΣ Τζόζεφ Στίγκλιτζ: «Η FED ήθελε να αρπάξει τις ανασφάλιστες καταθέσεις της SVB – Επικίνδυνος ο ΜΗ ΙΟΥΔΑΙΟΣ πρόεδρός της».
    Ο βραβευμένος με Νόμπελ οικονομολόγος ιουδαίος δημοκρατικός Τζόζεφ Στίγκλιτζ αρθρογραφώντας για την κατάρρευση της SVB καταλόγισε ως κύριο υπεύθυνο τον μη ιουδαίο ρεπουμπλικάνο πρόεδρο της Federal Reserve, Τζερόμ Πάουελ, χαρακτηρίζοντάς τον, «ακατάλληλο» και επικίνδυνο και του χρεώνει δόλο καθώς τον κατηγορεί ότι ήθελε να αρπάξει τις ανασφάλιστες καταθέσεις!
    «O Πάουελ είχε πει πως, καθώς η Fed αυξάνει τα επιτόκια, ο πόνος θα μεγαλώνει…
    Αλλά όχι γι’ αυτόν ή τους φίλους του, που, σύμφωνα με πληροφορίες, σχεδίαζαν να διαπράξουν μια… δολοφονία: να αγοράσουν ανασφάλιστες καταθέσεις στην SVB στα 50-60 σεντς στο δολάριο, προτού η κυβέρνηση καταστήσει σαφές ότι οι καταθέτες θα τύγχαναν προστασίας».
    H διαφορά του Τζόζεφ Στίγκλιτζ από τους υπόλοιπους αναλυτές σχετικά με τη νέα αμερικανική τραπεζική κρίση, είναι ότι πέραν της ανικανότητας, διαβλέπει δόλο από πλευράς της FED με συγκεκριμένο σκοπό.
    O πρόεδρος της Fed ήταν μέλος του επιτελείου του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, Donald Trump – είχε εργαστεί για την ελαστικοποίηση της νομοθεσίας Dodd-Frank, που θεσπίστηκε μετά την οικονομική κατάρρευση του 2008, προκειμένου να απελευθερωθούν οι “μικρότερες” τράπεζες από τους κανονισμούς που ισχύουν για τις μεγαλύτερες, συστημικά σημαντικές τράπεζες. Ήθελε δηλαδή να απελευθερωθούν οι μικρές μη ιουδαϊκές τράπεζες από την κυριαρχία του ιουδαϊκου χρηματιστηρίου.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Silicon Valley Bank: Ο ελληνικής καταγωγής Τιμ Μαγιόπουλος νέος CEO μετά την κατάρρευση.
      Ο ελληνικής καταγωγής, Τιμ Μαγιόπουλος, αναλαμβάνει τη θέση του CEO στη Silicon Valley Bank μετά την κατάρρευση της τράπεζας και την απόλυση των διευθυντών και του προκατόχου του, Γκρεγκ Μπέκερ.
      Μόλις ανέλαβε τη νέα θέση ο Τιμ Μαγιόπουλος έστειλε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προκειμένου να καθησυχάσει τους πελάτες της τράπεζας για να τους πει ότι η δουλειά συνεχίζεται κανονικά παρά τις «εξαιρετικά δύσκολες» τελευταίες ημέρες.
      «Η Silicon Valley Bank, N.A. είναι ανοιχτή και διεξάγει τις δραστηριότητές της ως συνήθως» έγραψε χαρακτηριστικά.
      «Είμαστε εδώ για να σας εξυπηρετήσουμε. Αναγνωρίζω ότι οι τελευταίες ημέρες ήταν μια εξαιρετικά δύσκολη περίοδος για τους πελάτες μας και τους υπαλλήλους μας και είμαστε ευγνώμονες για την υποστήριξη της εκπληκτικής κοινότητας που υπηρετούμε», συμπλήρωσε ο νέος CEO και πρόσθεσε: «Από σήμερα αναλαμβάνω καθήκοντα Διευθύνοντος Συμβούλου στην εταιρεία».
      Συμπλήρωσε, επίσης, ότι αναλαμβάνει το ρόλο με «ταπεινότητα», «εμπειρία» και «εκτίμηση για την οικονομία της καινοτομίας».
      Ποιος είναι ο Τιμ Μαγιόπουλος
      Ο Τimothy J. Mayopoulos γεννήθηκε στις 7 Μαρτίου 1959 από τον Harry B. Mayopoulos και τη σύζυγό του Eleanor Ida Mayopoulos. Ο πατέρας του ήταν τεχνικός αεροναυπηγικής, συνδικαλιστής και μέλος της United Auto Workers. Η μητέρα του εργαζόταν με καθεστώς μερικής απασχόλησης σε αλυσίδα πολυκαταστημάτων.
      Ο Τιμ πήρε πτυχίο Αγγλικής φιλολογίας από το Πανεπιστήμιο Κορνέλ το 1980 και έκανε το διδακτορικό στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης το 1984.
      Ο Μαγιόπουλος διαθέτει εμπειρία τόσο σε χρηματοπιστωτικά ιδρύματα που είχαν πληγεί παλιότερα από κρίσεις, όσο και στον τομέα της τεχνολογίας. Εντάχθηκε στη Fannie Mae στον απόηχο της χρηματοπιστωτικής κρίσης του 2008 και έφτασε να γίνει πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος, επαναφέροντας την εταιρεία σε κερδοφορία.
      Ο Μαγιόπουλος αποχώρησε το 2018 και τον Ιανουάριο του 2019 εντάχθηκε στην τεχνολογική εταιρεία Blend, η οποία παρέχει λογισμικό βασισμένο σε cloud για να επιτρέπει σε τράπεζες, πιστωτικούς οργανισμούς, υποθηκοφύλακες και άλλες εταιρείες να επεξεργάζονται δισεκατομμύρια δολάρια ενυπόθηκων δανείων και καταναλωτικών τραπεζικών συναλλαγών ημερησίως.
      Επίσης, διετέλεσε γενικός σύμβουλος της Bank of America και εργάστηκε επίσης στις Deutsche Bank, Credit Suisse First Boston και Donaldson, Lufkin & Jenrette.
      Ο Μαγιόπουλος αναδείχθηκε στην πρώτη κατηγορία των «Legends in Law», στα Βραβεία Burton το 2007, ενώ το 2011, ονομάστηκε ένας από τους 500 δικηγόρους με τη μεγαλύτερη επιρροή στις Ηνωμένες Πολιτείες από τον Lawdragon. Ο Μαγιόπουλος έλαβε, επίσης, το βραβείο επιλογής των εργαζομένων της Glassdoor ως Διευθύνων Σύμβουλος με την υψηλότερη βαθμολογία το 2017.
      Ο Μαγιόπουλος ήταν παντρεμένος με την Amy Lefkof (ιουδαία;) και έχουν δύο παιδιά.
      Ζ.Π.

      Διαγραφή
  2. Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ. Στη Ρόδο – Νεκρή 19χρονη σε τροχαίο.
    Την τελευταία της πνοή άφησε μία 19χρονη μετά από το τροχαίο που σημειώθηκε την Τρίτη (14/3) στο νησί της Ρόδου.
    Σύμφωνα με τη rodiaki, το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε ανάμεσα σε Ιαλυσό και Κρεμαστή, όταν ο 21χρονος οδηγός του οχήματος στο οποίο επέβαινε η 19χρονη, έχασε τον έλεγχο, με αποτέλεσμα να προσκρούσει σε παρακείμενη περιφραξη.
    Από τη σύγκρουση, το αυτοκίνητο μεταμορφώθηκε σε άμορφη μάζα σιδηρικών, ενώ η 19χρονη εκσφενδονίστηκε από αυτό, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.
    Ο οδηγός του οχήματος εξήλθε από αυτό ελαφρά τραυματισμένος και συνελήφθη λίγο αργότερα από τις Αρχές.
    Έρευνα για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί η Τροχαία.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάτρα: Έχασε την ζωή του 25χρονος σε τροχαίο δυστύχημα.
      ΤΟ ΒΡΩΜΕΡΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΟ ΖΩΝΤΑΝΟ, ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ.
      Δύο νέους ανθρώπους που έχασαν την ζωή τους στην άσφαλτο, σε μερικά 24ωρα διαφορά, θρηνεί η Πάτρα.
      Μετά τον 27χρονο Γιώργο Μασούρα που σκοτώθηκε με την μηχανή του στην οδό Κορίνθου, τραγικό θάνατο βρήκε 25χρονος όταν έχασε τον έλεγχο του οχήματος που οδηγούσε, στην μίνι περιμετρική, στην Πάτρα.
      Το θανατηφόρο τροχαίο συνέβη στις 10.30 το βράδυ της Τετάρτης όταν το I.X. που οδηγούσε ο 25χρονος και κινείτο στην μίνι περιμετρική, στο ρεύμα προς Ταμπάχανα, έχασε τον έλεγχο στον ύψος του αρχαίου υδραγωγείου και χτύπησε στο διαχωριστικό διάζωμα.
      Αποτέλεσμα ήταν λόγω της σφοδρότητας της σύγκρουσης να χάσει την ζωή του ο νεαρός οδηγός. Στο σημείο έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, αλλά ήταν πλέον αργά.
      Ενώ για τον απεγκλωβισμό του χρειάστηκε η παρέμβαση της Πυροσβεστικής που έφθασε στο σημείο με τρία οχήματα και οκτώ άνδρες.
      Ζ.Π.

      Διαγραφή
  3. Σεπόλια: «Μου αρέσουν οι άνω των 50 και παίρνω και τα δωράκια μου» κατέθεσε η 15χρονη που κατήγγειλε βιασμό από 54χρονο. Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΤΠΟΝ ΙΕΧΩΒΑ.
    Η 15χρονη κοπέλα, η οποία βιάστηκε από 54χρονο άνδρα που συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών κατέθεσε ότι «ότι έχει πάει με αρκετούς».
    Στελέχη της συγκεκριμένης υπηρεσίας αναφέρουν ότι το κορίτσι τους είπε… off the record, χωρίς να τα καταθέτει ότι “μου αρέσουν οι άνω των 50, παίρνω και τα δωράκια μου”, χωρίς να αναφέρει αριθμό ανδρών, χαρακτηριστικά ή ονόματα.
    Κάπως έτσι εξηγούν οι αστυνομικοί που χειρίστηκαν την υπόθεση, την προπληρωμένη κάρτα των 400 ευρώ που “της έβαλε στην τσάντα της χωρίς να το καταλάβει”, ο 54χρονος παιδεραστής. Σημειώνουν επίσης, ότι το 15χρονο κορίτσι με αυτήν την κάρτα αγόρασε κινητό τηλέφωνο. Σε επαναλαμβανόμενες ερωτήσεις για το διαμέρισμα airbnb, που εξελίχθηκε ο βιασμός της, το κορίτσι δεν απάντησε.
    Η συγκεκριμένη υπόθεση, παρότι έχει χαρακτηριστικά σαν αυτής του Κολωνού, δεν φαίνεται προς το παρόν να υπάρχει προαγωγός τύπου “Μίχος”.
    Η μητέρα της 15χρονης είπε στους αστυνομικούς: “Ήξερα ότι μιλούσε με κάποιον και ότι της έλεγε ότι την αγαπούσε”, αλλά δεν γνώριζε πως αυτή η κατάσταση φαίνεται να είχε επανάληψη.
    Ο 54χρονος φέρεται να κάνει δρομολόγια Κυλλήνη, Ζάκυνθο, Κεφαλλονιά και οι συνάδελφοι του δεν είχαν αντιληφθεί κάτι παράξενο. Ο κατηγορούμενος είναι παντρεμένος με μια κόρη 12 ετών.
    Το κινητό του 15χρονου κοριτσιού έχει μεταφερθεί στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών προκειμένου να εξεταστεί αν υπάρχουν και άλλες ύποπτες επαφές με άνδρες, ενώ παρόμοια εξερεύνηση γίνεται στα δύο κινητά τηλέφωνα του 54χρονου, στα οποία υπήρχαν δεκάδες καταγραφές και φωτογραφίες, γυμνών, ανήλικων αγοριών και κοριτσιών.
    Ταυτόχρονα εξετάζονται δύο “ύποπτες” επικοινωνίες άγνωστων ανδρών με την 15χρονη, οι οποίοι επιχείρησαν να την πείσουν να βρεθεί με τον δράστη, προσποιούμενοι τους αστυνομικούς της ΓΑΔΑ. Οι αρχές αναζητούν την ταυτότητα και τον ρόλο των δύο ανδρών που παρουσιάστηκαν με ψευδώνυμα μέσω διαδικτυακής εφαρμογής. “ΑΓΓΕΛΟΣ Χ”.
    Με αυτό το όνομα προφίλ, ξεκίνησε να προσεγγίζει τη μαθήτρια ο 54χρονος παιδόφιλος τον περασμένο Νοέμβριο, χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Snapchat. Γρήγορα τα μηνύματα του απέκτησαν ερωτικό περιεχόμενο και αφού άσκησε επίμονα πίεση, έπεισε το κορίτσι να βρεθούν το μεσημέρι της 3ης Μαΐου.
    Η 15χρονη έφυγε από το σχολείο της, μπήκε στο αυτοκίνητο του 54χρονου και κατέληξε σε ημιυπόγειο διαμέρισμα Airbnb στο Κολωνό, όπου έζησε τον απόλυτο εφιάλτη. Παρά τη θέληση της η ανήλικη βρέθηκε έρμαιο του παιδόφιλου, που άρχισε να ικανοποιεί τις αρρωστημένες του διαθέσεις.
    Το κορίτσι κατάφερε μετά από λίγα λεπτά να αμυνθεί και να δραπετεύσει από το διαμέρισμα και γρήγορα κινήθηκε προς το σχολείο όπου ενημέρωσε τους καθηγητές της. Άμεσα ειδοποιήθηκαν οι γονείς που κατήγγειλαν το συμβάν στις αρχές.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...