ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

05 Σεπτεμβρίου 2023

ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΕΛΟΝ ΜΑΣΚ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ. «Ο Έλον Μασκ συναναστρέφεται με λευκούς εθνικιστές και αντισημίτες» αναφέρουν εξοργισμένα τα ισραηλινά ΜΜΕ. ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΑΡΑΓΕ; ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕ ΚΑΙ Ο ΤΕΡΝΕΡ ΤΟΥ CNN.

 


Ποια χαρακτηριστικά προσωπικότητας πρέπει να έχουν οι Έλληνες νέοι, αν θέλουν να ζήσουν στον Πλανήτη Άρη.

 




ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ (ΚΑΙ ΟΙ ΣΩΦΡΟΝΕΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΒΡΑΙΟΙ) ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ. Σε διάσκεψη του think tank Ron Paul με θέμα "γιατί οι ΗΠΑ συνεχίζουν τον πόλεμο στην Ουκρανία", ο μή σιωνιστής αμερικανοεβραίος δημοσιογράφος Max Blumenthal δήλωσε: "Οι ΗΠΑ μεθοδεύουν την μετατροπή της Ουκρανίας σε «Μεγάλο Ισραήλ της Ευρώπης», προκαλώντας τον θάνατο σε εκατομμύρια νέους, Ουκρανούς και Ρώσους".







«Ο Έλον Μασκ συναναστρέφεται με λευκούς εθνικιστές και αντισημίτες που θέλουν να απαγορεύσουν την εβραϊκή ΜΚΟ  Anti-Defamation League από το Twitter, την ισχυρή πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που τώρα αποκαλεί Χ» αναφέρουν εξοργισμένα τα ισραηλινά ΜΜΕ.

Ο Μασκ ρώτησε το Σάββατο τους ακολούθους του εάν θα έπρεπε να κάνει δημοσκόπηση στην πλατφόρμα σχετικά με ένα hashtag, #BanTheADL, που αγκάλιασαν τις τελευταίες ημέρες οι «λευκοί εθνικιστές και άλλοι της ακροδεξιάς» αναφέρει η Jerusalem Post.

 

Ο Μασκ είχε νωρίτερα κάνει like στο tweet που κυκλοφόρησε το hashtag του Κιθ Γουντς, ενός Ιρλανδού ακτιβιστή.

«Η αγαπημένη τακτική του ADL είναι ο οικονομικός εκβιασμός των εταιρειών μέσων κοινωνικής δικτύωσης για να καταργήσουν την ελευθερία του λόγου στις πλατφόρμες τους», είπε ο Γουντς στο tweet του στις 31 Αυγούστου.

«Γιατί να έχουν μια πλατφόρμα στο X για να κρατήσουν τον @elonmusk για λύτρα; Ήρθε η ώρα να #BanTheADL.»

Η Anti-Defamation League, είναι μια πανίσχυρη διεθνής εβραϊκή μη κυβερνητική οργάνωση με έδρα τις Ηνωμένες Πολιτείες, που δημιουργήθηκε για να ελέγχει όλο τον κόσμο για τον "αντισημιτισμό". Ιδιαίτερα διαχειρίζεται με μαεστρία όλο το πολιτικό και οικονομικό σύστημα των ΗΠΑ (κυβέρνηση, γερουσιαστές, βουλευτές, επιχειρηματίες). Κυριολεκτικά δεν της ξεφεύγει τίποτε από τον ανηλεή έλεγχό της. Η αμερικανική κοινωνία είναι δεμένη χειροπόδαρα από την ADL. Στην Ελλάδα κατ' απαίτηση της  ADL μπήκαν 70 αθώοι Έλληνες πατριώτες στην φυλακή και λιώνουν ακόμη στα κάτεργα.


ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...