ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

05 Σεπτεμβρίου 2023

Ο Ελον Μάσκ κατά της εβραϊκής ADL (Δαυίδ Χάρρις, AJC κλπ, φίλος του Σαμαρά), που διέταξε την ελληνική δικαιοσύνη να φυλακίσει 70 αθώους Έλληνες πατριώτες: Κατέθεσε αγωγή «μαμούθ» κατά της εβραϊκής υπερκυβέρνησης των ΗΠΑ ύψους 22 δισ.$. ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΟΝΑΝΕ, ΣΤΑ ΔΟΛΛΑΡΙΑ – «Δεν ανέχομαι κατηγορίες για το TWITER μου».

 

ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΕΛΟΝ ΜΑΣΚ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ. «Ο Έλον Μασκ συναναστρέφεται με λευκούς εθνικιστές και αντισημίτες» αναφέρουν εξοργισμένα τα ισραηλινά ΜΜΕ. ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΑΡΑΓΕ; ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕ ΚΑΙ Ο ΤΕΡΝΕΡ ΤΟΥ CNN.




Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ "ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ" ΣΤΙΓΚΑΣ: "ΤΑ ΑΤΟΜΑ, ΠΟΥ ΕΓΩ ΔΙΑΛΕΞΑ ΓΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΜΑΦΙΟΖΟΙ..."




                           




Αγωγή κατέθεσε ο δισεκατομμυριούχος Έλον Μασκ κατά της εβραϊκής ΜΚΟ ADL (Anti-Defamation League) όπου την κατηγορεί για δυσφήμηση της πλατφόρμας του πρώην Twitter και τώρα “X”.

Η Anti-Defamation League, είναι μια διεθνής εβραϊκή μη κυβερνητική οργάνωση με έδρα τις Ηνωμένες Πολιτείες που ειδικεύεται στο δίκαιο των πολιτικών δικαιωμάτων και «καταπολεμά τον αντισημιτισμό και τον εξτρεμισμό» όπως αναφέρει η ίδια η ΜΚΟ.



«Για να καθαρίσουμε το όνομα της πλατφόρμας μας σχετικά με το θέμα του αντισημιτισμού, φαίνεται ότι δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να καταθέσουμε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση κατά του Συνδέσμου Anti-Defamation. 

«Στην περίπτωσή μας, η ADL θα ήταν δυνητικά υπεύθυνη  για την καταστροφή της μισής αξίας της εταιρείας, δηλαδή περίπου 22 δισεκατομμύρια δολάρια», συμπλήρωσε, ειρωνεία!»

Ο Έλον Μασκ σε άλλη του ανάρτηση ανέφερε ότι η ADL έχει αποδοθεί σε τέτοια μια προσπάθεια για να απαγορεύει λογαριασμούς στο “X” ακόμη και για το παραμικρό παράπτωμα που κάνει την ίδια ουσιαστικά αντισημιτική.

Εχθές ο Έλον Μασκ είχε ανακοινώσει δημοψήφισμα για το αν πρέπει να διαγράψει την ADL από το «Χ» η οποία κατηγορείται ότι εκβιάζει οικονομικά οργανισμούς.



ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ



1 σχόλιο:

  1. ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ – ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΑΝΑ 1955: Η ΦΡΙΚΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ.
    Τα όσα έγιναν από το απόγευμα της 6ης Σεπτεμβρίου 1955 στην ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΟΛΗ (το Ίστανμπουλ του Βρωμομητσοτάκη) δεν έχουν προηγούμενο. Έμειναν στη συλλογική μνήμη ως Σεπτεμβριανά.

    Τούρκοι παρακρατικοί που είχαν μεταφερθεί από την Ανατολία ξεχύθηκαν στις ελληνικές συνοικίες της Κωνσταντινούπολης. Αιτία ήταν η δήθεν έκρηξη βόμβας στο σπίτι του Κεμάλ στη Θεσσαλονίκη στο κτίριο του Τουρκικού Προξενείου.
    Εκείνο το απόγευμα και το βράδυ καταστράφηκαν 4.348 καταστήματα, 27 φαρμακεία, 26 σχολεία, 5 πολιτιστικοί σύλλογοι, οι εγκαταστάσεις 3 εφημερίδων, 12 ξενοδοχεία, 11 κλινικές, 21 εργοστάσια, 110 ζαχαροπλαστεία και εστιατόρια, 73 εκκλησίες, ενώ συλήθηκαν πάρα πολλοί τάφοι σε 2 κοιμητήρια, καθώς και οι τάφοι των πατριαρχών στην Μονή Βαλουκλή.
    Επίθεση δέχτηκαν και ένας μικρός αριθμός αρμενικών και εβραϊκών περιουσιών, ορισμένες αρμενικές εκκλησίες και μια εβραϊκή συναγωγή.
    Τουλάχιστον 30 Έλληνες σκοτώθηκαν και εκατοντάδες άλλοι κακοποιήθηκαν βάναυσα. Σε δύο περίπου χιλιάδες υπολογίζονται από τους κύκλους της ομογένειας οι βιασμοί, αν και επισήμως καταγγέλθηκαν μόνο 200.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...