ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

05 Σεπτεμβρίου 2023

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ "ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ" ΣΤΙΓΚΑΣ: "ΤΑ ΑΤΟΜΑ, ΠΟΥ ΕΓΩ ΔΙΑΛΕΞΑ ΓΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΜΑΦΙΟΖΟΙ..."



ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΤΕΡΙΩΝΕΙ "ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ" ΚΟΜΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ; ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΣ Η ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ; ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΙΣΧΥΕΙ: "ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ, ΠΕΦΤΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ". ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: "ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. ΤΟΥΣ "ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ" ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ".

 


ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΟΒΑΡΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΑΝ ΑΥΤΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ;




ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΕΛΟΝ ΜΑΣΚ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ. «Ο Έλον Μασκ συναναστρέφεται με λευκούς εθνικιστές και αντισημίτες» αναφέρουν εξοργισμένα τα ισραηλινά ΜΜΕ. ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΑΡΑΓΕ; ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕ ΚΑΙ Ο ΤΕΡΝΕΡ ΤΟΥ CNN.




Ο ΣΤΙΓΚΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ "ΜΑΦΙΟΖΟΥΣ" ΤΟΥ...


 Την παρέμβαση της (διορισμένης από τον ... Μητσοτάκη)  εισαγγελίας του Αρείου Πάγου προκάλεσαν οι καταγγελίες του αρχηγού του κόμματος των «Σπαρτιατών» Βασίλη Στίγκα, ο οποίος από το βήμα της Βουλής έκανε λόγο για ««Greek mafia ή Δον Κορλεόνε» και ανέφερε πως βουλευτές του κόμματος του καθοδηγούνται από «εξωκοινοβουλευτικά κέντρα», αφήνοντας ξεκάθαρα να εννοηθεί πως πίσω από αυτά βρίσκεται ο έγκλειστος (από την ADL) στις φυλακές Ηλίας Κασιδιάρης. 


Στο μεταξύ, ολοταχώς προς διάλυση τύπου ΛΑΟΣ οδηγούνται οι «Σπαρτιάτες» με τους 11 βουλευτές να έχουν απομονώσει πλήρως τον Βασίλη Στίγκα που νόμιζε ότι με το να είναι ο μπροστινός του Κασιδιάρη είχε λύσει το πρόβλημα. Σήμερα ο βουλευτής Γιώργος Μανούσος με επιστολή του προς τον Πρόεδρο της Βουλής, Κωνσταντίνο Τασούλα ανακοίνωσε την πρόθεση του να ανεξαρτητοποιηθεί. Στην ίδια κατεύθυνση προσανατολίζεται και ο Κωνσταντίνος Φλώρος, ο οποίος αναμένεται να πράξει το ίδιο.


Υπενθυμίζεται ότι για να παραμείνει η κοινοβουλευτική ομάδα χρειάζεται πέντε βουλευτές. Πλέον από τους συνολικά 11 βουλευτές, ο Βασίλης Στίγκας μένει με 7 ενώ αν προχωρήσει σε ανεξαρτητοποίηση και ο βουλευτής Φλώρος, τότε του απομένουν έξι βουλευτές.

Επέμβαση δικαιοσύνης στην πολιτική: Η Εισαγγελέας του Α.Π. καλεί τον «εκθρονισμένο» Β.Στίγκα να καταθέσει κατά της πρώην Κ.Ο. του κόμματος

«Σπαρτιάτες»: Ανεξαρτητοποιήθηκαν οι βουλευτές Γ.Μανούσος και Κ.Φλώρος – Προς ανεξαρτητοποίηση 6 ακόμη

Κουρτζίδης σε Στίγκα: «Θα τα πούμε στον Εισαγγελέα!»



ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

5 σχόλια:

  1. ΚΩΜΩΔΙΑ ΣΤΟΝ "ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ" ΧΩΡΟ: Ο Στίγκας ζήτησε συγγνώμη από τους "μαφιόζους" βουλευτές" που ο ίδιος διάλεξε. Έτσι Οι "μαφιόζοι" επιστρέφουν στους "Σπαρτιάτες".

    Πλήρης ανατροπή υπήρξε εντέλει σε ό,τι αφορά τα εσωκομματικά των «Σπαρτιατών», μετά και τη συνάντηση που έλαβε χώρα μεταξύ των βουλευτών, διαγεγραμμένων και μη, τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου, υπό τον πρόεδρο Βασίλη Στίγκα.
    Όπως γίνεται γνωστό, και οι 12 της κοινοβουλευτικής ομάδας τα «βρήκαν» συναποφασίζοντας στο εξής να ακολουθήσουν κοινή πορεία, αφού προηγουμένως ο κ. Στίγκας… ζήτησε συγγνώμη.
    Κατά τη διάρκεια της συνάντησης που προηγήθηκε, ο Βασίλης Στίγκας κατανόησε ότι υπέπεσε σε λεκτικές ακρότητες… γνωρίζοντας πολύ καλά ότι οι αναφορές περί Greek Mafia δεν έχουν καμία σχέση με τους βουλευτές των Σπαρτιατών που είναι ακέραιοι άνθρωποι.
    Επίσης, ο Βασίλης Στίγκας γνωρίζει πολύ καλά ότι ο Ηλίας Κασιδιάρης τον εκτόξευσε και ο Ηλίας Κασιδιάρης έστειλε το κόμμα στην Βουλή και ξέρει ότι με τις ενέργειες του διέλυσε τους Σπαρτιάτες.
    Υπενθυμίζεται πως μέχρι σήμερα το πρωί στην κοινοβουλευτική δύναμη των «Σπαρτιατών» είχαν απομείνει 7 βουλευτές και επίκειντο και άλλες αποχωρήσεις.
    Κατά την έναρξη της σημερινής συνεδρίασης της ολομέλειας της Βουλής, ο β’ αντιπρόεδρος της Βουλής, Γ. Γεωργαντάς, ανέγνωσε την επιστολή του πρόεδρου του κόμματος «Σπαρτιάτες» Β. Στίγκα, με την οποία έθετε εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας τους Ι. Κόντη, Ι. Δημητροκάλη και Χ. Κατσιβαρδά, καθώς και τις επιστολές των εκλεγέντων Γ. Μανούσου και Κ. Φλώρου, με τις οποίες γνωστοποιούσαν στη Βουλή ότι ανεξαρτητοποιούνται.
    Έπειτα από τις παραπάνω εξελίξεις η Κοινοβουλευτική Ομάδα «Σπαρτιάτες», που εισήλθε στη Βουλή με 12 βουλευτές, έφτασε να αποτελείται από 7 βουλευτές, καταλαμβάνοντας πλέον την τελευταία θέση από άποψη κοινοβουλευτικής δύναμης.
    Δήλωση Προέδρου «ΣΠΑΡΤΙΑΤΩΝ», Β. Στίγκα, για την επιστροφή των τριών διαγραφέντων βουλευτών στην Κ.Ο. του κόμματος

    «Παραθέτουμε το περιεχόμενο της δήλωσης του Προέδρου των «ΣΠΑΡΤΙΑΤΩΝ», Βασίλειου Στίγκα για την επιστροφή των τριών διαγραφέντων βουλευτών στην Κ.Ο. του κόμματος:

    ΠΡΟΣ: Βουλευτές

    κ. Δημητροκάλλη Ιωάννη (Ανατολικής Αττικής)
    κ. Κατσιβαρδά Χαράλαμπο (Β1′ Βόρειου Τομέα Αθηνών)
    κ. Κόντη Ιωάννη (Α΄ Θεσσαλονίκης)

    Αξιότιμοι κύριοι Βουλευτές,

    κατόπιν της σημερινής συνάντησης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας μαζί μου, και έπειτα από τις αμοιβαίες εξηγήσεις που δόθηκαν εκατέρωθεν, ως εκ τούτου, σας καλώ να επανενταχθείτε ως μέλη της Κ.Ο. σύμφωνα με τους όρους που υπήρχαν πριν τη διαγραφή σας.
    Στη σημερινή συνάντηση, εκτιμήθηκε η θέση των βουλευτών, και η παραδοχή ότι η μη παρουσία τους στην Ολομέλεια της Βουλής την 31/08/2023, αποτέλεσε ατόπημα για το οποίο ζητήθηκε συγγνώμη.
    Ως εκ τούτου, οι χαρακτηρισμοί, «Greek Mafia» και «ομάδα εκβιαστών», δεν έχουν καμία σχέση με κανέναν από τους διαγραφέντες ή κάποιον άλλον από την Κοινοβουλευτική Ομάδα μας.

    Βασίλειος Στίγκας
    Πρόεδρος Κ.Ο. «ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ»

    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΩΜΩΔΙΑ ΣΤΟΝ "ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ" ΧΩΡΟ: Ο Στίγκας ζήτησε συγγνώμη από τους "μαφιόζους" βουλευτές" που ο ίδιος διάλεξε. Έτσι Οι "μαφιόζοι" επιστρέφουν στους "Σπαρτιάτες".

      Έκτακτη συνάντηση πραγματοποιήθηκε αργά το απόγευμα της Δευτέρας 4 Σεπτεμβρίου στο κόμμα «Σπαρτιάτες» και με τους 12 βουλευτές, καθώς ο πρόεδρος Bασίλης Στίγκας ανέκρουσε πρύμναν και, μετά τα περί «Greek mafia», επιδιώκει εξομάλυνση…
      Σκοπός της συνάντησης των βουλευτών, διαγεγραμμένων και μη, ήταν να εκτονωθεί η εσωκομματική κρίση που λαμβάνει χώρα τον τελευταίο καιρό.

      Τι συμβαίνει στους Σπαρτιάτες; – Ο Βασίλης Στίγκας εκτόξευσε ανυπόστατες κατηγορίες τις οποίες πρέπει να ανασκευάσει

      Ο Βασίλης Στίγκας ο Πρόεδρος των Σπαρτιατών, κατανόησε ότι υπέπεσε σε λεκτικές ακρότητες…
      Γνωρίζει πολύ καλά ότι οι αναφορές περί Greek Mafia δεν έχουν καμία σχέση με τους βουλευτές των Σπαρτιατών που είναι ακέραιοι άνθρωποι.

      Γνωρίζει πολύ καλά ότι ήδη 5 βουλευτές είναι εκτός κόμματος και θα ακολουθήσουν και άλλες ανεξαρτητοποιήσεις.

      Ο Βασίλης Στίγκας είτε από θυμό, είτε εξυπηρετώντας αλλότρια συμφέροντα εκτόξευσε κατηγορίες που δεν στέκουν, που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα, και ξέρει πολύ καλά ότι είναι fake κατηγορίες, είναι ξεκάθαρες κατηγορίες συκοφαντικής δυσφίμισης
      Ο Πρόεδρος των Σπαρτιατών γνωρίζει πολύ καλά την αιτία… οι βουλευτές ζήτησαν συνέδριο για να διοριστούν όργανα… και αντί συνεδρίου πρότεινε να μοιράσουν τα όργανα σε μια κλειστή συνεδρίαση πράξη παράνομη και αντιδημοκρατική.
      Ο ίδιος αναγνωρίζει ότι οι βουλευτές ζητούσαν συνέδριο… από πότε ένα συνέδριο η απόλυτη δημοκρατική διαδικασία είναι πρακτικές Greek Mafia;

      Οι βουλευτές των Σπαρτιατών είναι ακέραιοι άνθρωποι και δεν έχουν να φοβηθούν τίποτε… ο Βασίλης Στίγκας γνωρίζει πολύ καλά ότι ο Ηλίας Κασιδιάρης τον εκτόξευσε και ο Ηλίας Κασιδιάρης έστειλε το κόμμα στην Βουλή και ξέρει ότι με τις ενέργεις του διέλευσε τους Σπαρτιάτες.

      Ο Βασίλης Στίγκας στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου που καλείται την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2023 μόνο ένα δρόμο έχει να αποκαλύψει την αλήθεια…μονο την αλήθεια.
      Βγήκαν ορισμένοι βουλευτές της ΝΔ όπως ο Βορίδης και Γεωργιάδης και ανέφεραν ανοησίες ότι δήθεν όλα γίνονται για την χρηματοδότηση και υπάρχει σχέδιο με την κρατική χρηματοδότηση.

      Ξέρουν πολύ καλά ότι ο Κασιδιάρης δεν έχει λάβει ούτε ένα ευρώ.
      Ξέρουν πολύ καλά η πρόταση για δημιουργία ΙΚΕ για κοινωνικό έργο δεν είναι offshore, τελικά ούτε η ΙΚΕ δεν δημιουργήθηκε
      Ξέρουν πολύ καλά ότι ο μόνος που διαχειρίζεται την κρατική χρηματοδότηση είναι μόνο ο Βασίλης Στίγκας, δόθηκαν χρήματα που διαχειρίστηκε μόνος του ο Στίγκας… αυτό προφανώς είναι δημοκρατία.

      Οι βουλευτές των Σπαρτιατών δεν θέλουν να έχουν καμία σχέση με την κρατική χρηματοδότηση και αξίζουν συγχαρητήρια γιατί προτάσσουν την ιδέα πάνω από το χρήμα… πρότειναν όλη η χρηματοδότηση να πάει ως στήριξη σε συλλόγους και άλλες δράσεις εκτός κόμματος..
      Ο διαχειριστής της χρηματοδότησης είναι μόνο ο Βασίλης Στίγκας…

      Ο Βασίλης Στίγκας ξέρει πολύ καλά ότι του υπέδειξαν να πει περί greek mafia έπρεπε να εφεύρει μια κατηγορία… η οποία είναι ανυπόστατη… αλλά ξέρει πολύ καλά ότι είναι κατασκευασμένη fake news…
      Μόνο έτσι θα ενεργοποιούνταν οι εισαγγελικές αρχές… αλλά με κατασκευασμένες κατηγορίες δεν μπορεί να στηθεί κατηγορητήριο…
      Η επιχείρηση της κυβέρνησης να κατασκευάσει ενόχους με δούρειο ίππο τον Βασίλη Στίγκα έχει αποτύχει γιατί απλά.. δεν υπάρχει κατηγορία… ήθελαν να κατασκευάσουν νέα κατηγορία για να κρατήσουν μέσα στην φυλακή τον Ηλία Καδιάρη… αλλά κατάλαβαν ότι όλο αυτό είναι μια ανοησία…
      Στην Νέα Δημοκρατία άργησαν αλλά το κατάλαβαν…
      Ζ.Π.

      Διαγραφή

    2. Η ΚΩΜΩΔΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ. Πότε θα προβληθεί καινούργια κωμωδία;
      «Σπαρτιάτες»: Δήλωση στήριξης στον Β.Στίγκα από τους 11 βουλευτές.
      Τη δήλωση συνυπογράφουν τόσο οι «διαγραφέντες» Ι.Κόντης, Ι.Δημητροκάλης και Χ.Κατσιβαρδάς, όσο και οι Γ.Μανούσος και Κ.Φλώρος.
      Με κοινή τους δήλωση οι 11 βουλευτές των «Σπαρτιατών» -ανάμεσά τους και οι πρώην διαγραφέντες- μετά και τη χθεσινή ανακοίνωση του Βασίλη Στίγκα, συντάσσονται με τον πρόεδρο και ορκίζονται στην ενότητα του κόμματος.


      Τη δήλωση συνυπογράφουν τόσο οι «διαγραφέντες» Ι.Κόντης, Ι.Δημητροκάλης και Χ.Κατσιβαρδάς, όσο και οι Γ.Μανούσος και Κ.Φλώρος που είχαν στείλει επιστολές ανεξαρτητοποίησης στο προεδρείο της Βουλής.

      «Οι υπογράφοντες την παρούσα δήλωση, Βουλευτές της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κόμματος “Σπαρτιάτες”, έχοντας επίγνωση της ευθύνης μας προς τους ψηφοφόρους μας αλλά και τον Ελληνικό λαό, ο οποίος μαστίζεται από σοβαρά προβλήματα (καταστροφικές πυρκαγιές, ανεργία, ακρίβεια κ.α.) δηλώνουμε την προθυμία μας να στηρίξουμε ανεπιφύλακτα τον Πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας μας και να επιβεβαιώσουμε την ενότητα του Κόμματος» αναφέρουν στη δήλωση.
      Οι βουλευτές υποστηρίζουν ότι η στάση τους ήταν πάντα στο πλευρό των θεσμών και του δημοκρατικού πολιτεύματος και υπέρ του ελληνικού πατριωτικού εθνικισμού.

      «Ως βαθιά Δημοκρατικοί και νομοταγείς πολίτες δεν θα επιθυμούσαμε να διαρρέουν και να πλανώνται στοιχεία αδιευκρίνιστα και αόριστα που εμπλέκουν τα ονόματα μας σε άνομες πράξεις και τακτικές», δηλώνουν και καταλήγουν: «Προχωράμε ενωμένοι στην επόμενη μέρα για την επιταγή που μας έδωσε ο Ελληνικός λαός υπό την ηγεσία του Προέδρου, Βασίλη Στίγκα και με τη βοήθεια του Θεού ακάθεκτοι σε μία σκληρή και γόνιμη αντιπολίτευση. Το μέλλον ανήκει σε αυτούς που το δημιουργούν».


      Ο Στίγκας στηρίζει Κασιδιάρη για τον δήμο της Αθήνας

      Την ίδια ώρα, ο Β.Στίγκας, μετά από τρίωρη παραμονή στο γραφείο της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Γεωργίας Αδειλίνη, εξέφρασε τη στήριξή του στον Ηλία Κασιδιάρη για τον δήμο Αθηναίων.

      Ειδικότερα, ο Β.Στίγκας, ο οποίος μάλιστα δεν ολοκλήρωσε την κατάθεσή του και θα επανέλθει στο εισαγγελικό γραφείο εντός της εβδομάδα για να συνεχίσει, απαντώντας σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων είπε πως δεν αναιρεί τίποτα από όσα είπε στη Βουλή και ποτέ δεν ανέφερε «ότι ο κ.Κασιδιάρης έδινε οδηγίες από το Δομοκό».


      Μεταξύ άλλων ο αρχηγός των «Σπαρτιατών» ανέφερε στους δημοσιογράφους: «Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων για το εάν μίλησε γιΑ συγκεκριμένα προσώπα στην κατάθεσή του, αν εμμένει στις καταγγελίες του και αν στηρίζει τον Ηλία Κασιδιάρη, ο κ. Στίγκας μετά την έξοδό του από τον Άρειο Πάγο απάντησε, μεταξύ άλλων, τα εξής: «Δεν μπορώ να πω τι ακριβώς κατέθεσα, διότι η συζήτηση θα συνεχιστεί μέσα στην εβδομάδα.

      Εχθές κάναμε μια συγκέντρωση με την κοινοβουλευτική ομάδα, οι τρεις διαγραφέντες βουλευτές ζήτησαν συγνώμη για αυτή την απρέπεια και την εικόνα που παρουσίασαν στο Κοινοβούλιο αλλά και προς το πρόσωπο μου, άρα είναι στη κοινοβουλευτική ομάδα συνεχίζουν κανονικά και επίσης υπάρχει και μια δήλωση στήριξης από ολόκληρη τη κοινοβουλευτική ομάδα ότι με στηρίζουν ως πρόεδρο του κόμματος. Αφήστε με να πω στην εισαγγελέα ότι ξέρω.

      Υπάρχουν μεθοδεύσεις οι οποίες παραπέμπουν με πάρα πολλούς τρόπους σε Greek Mafia και Δον Κορλεόνε όπως το είπα από διάφορους από εξωκοινοβουλευτικούς . Αν υπάρχουν αξιόποινες πράξεις θα το κρίνει η κυρία εισαγγελέας. Και για τον Κασιδιάρη μιλήσαμε. Εγώ δεν είχα κάνει δήλωση ότι πηγαίνουν στο Δομοκό. Να παίρνουν οδηγίες από κάποιους άλλους ενδεχομένως να ήταν. Θα δούμε αλλά δεν είπα ποτέ ότι ο κ. Κασιδιάρη έδινε οδηγίες από το Δομοκό και δεν αναιρώ τίποτα. Δεν είχαμε καμία σχέση με τον κ. Κασιδιάρης καμία τηλεφωνική επικοινωνία και τίποτα περισσότερο. Τον στηρίζω για το Δήμο της Αθήνας».
      Ζ.Π.

      Διαγραφή


    3. Η ΚΩΜΩΔΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ. Πότε θα προβληθεί καινούργια κωμωδία;
      Αναλυτικά η δήλωση των βουλευτών του κόμματος «Σπαρτιάτες»

      «Οι υπογράφοντες την παρούσα δήλωση, Βουλευτές της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κόμματος “ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ”, έχοντας επίγνωση της ευθύνης μας προς τους ψηφοφόρους μας αλλά και τον Ελληνικό λαό, ο οποίος μαστίζεται από σοβαρά προβλήματα (καταστροφικές πυρκαγιές, ανεργία, ακρίβεια κ.α.) δηλώνουμε την προθυμία μας να στηρίξουμε ανεπιφύλακτα τον Πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας μας και να επιβεβαιώσουμε την ενότητα του Κόμματος.


      Η στάση μας ήταν πάντα στο πλευρό των Θεσμών και του Δημοκρατικού Πολιτεύματος, υπέρ του Ελληνικού Πατριωτικού Εθνικισμού και εναντίον οποιουδήποτε ολοκληρωτικού ξενόφερτου καθεστώτος και ιδεολογίας.

      Ως βαθιά Δημοκρατικοί και νομοταγείς πολίτες δεν θα επιθυμούσαμε να διαρρέουν και να πλανώνται στοιχεία αδιευκρίνιστα και αόριστα που εμπλέκουν τα ονόματα μας σε άνομες πράξεις και τακτικές.

      Προχωράμε ενωμένοι στην επόμενη μέρα για την επιταγή που μας έδωσε ο Ελληνικός λαός υπό την ηγεσία του Προέδρου, Βασίλη Στίγκα και με τη βοήθεια του Θεού ακάθεκτοι σε μία σκληρή και γόνιμη αντιπολίτευση.

      Το μέλλον ανήκει σε αυτούς που το δημιουργούν».

      Μετά τιμής,

      Οι βουλευτές

      ΧΑΛΚΙΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (Α’ Αθηνών)

      ΚΑΤΣΙΒΑΡΔΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ (Β1′ Βόρειου Τομέα Αθηνών)

      ΜΑΝΟΥΣΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (Β2′ Δυτικού Τομέα Αθηνών)

      ΖΕΡΒΕΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (Β’ Πειραιώς)

      ΔΗΜΗΤΡΟΚΑΛΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (Α’ Ανατολικής Αττικής)

      ΒΑΛΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ (Αιτωλοακαρνανίας)

      ΑΣΠΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (Αχαΐας)

      ΓΑΥΓΙΩΤΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ (Ηρακλείου)

      ΚΟΝΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (Α’ Θεσσαλονίκης)

      ΠΕΤΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ (Β’ Θεσσαλονίκης)
      ΦΛΩΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (Λάρισας)
      Ζ.Π.

      Διαγραφή


  2. Στίγκας στο ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚ: «Να πάτε στις Βρυξέλλες στις βαλίτσες της κας. Καϊλή».
    Ο πρόεδρος των Σπαρτιατών Βασίλης Στίγκας με παρέμβασή του στην Ολομέλεια απάντησε στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ Μιχάλη Κατρίνη που νωρίτερα στην ομιλία ζήτησε «να εφαρμοστεί επιτέλους από την Κυβέρνηση ο νόμος απέναντι στο κόμμα Κασιδιάρη», καθώς όπως είπε ο κ. Κατρίνης, «έχουμε πλέον ξεκάθαρα ενδείξεις, αλλά και ομολογίες, για την πραγματική ηγεσία αυτού του κόμματος, που παραπέμπει στον προφυλακισμένο Κασιδιάρη» και δεν μπορεί «η Ελληνική Πολιτεία να χρηματοδοτεί ένα κόμμα που καθοδηγείται από έναν καταδικασμένο και έγκλειστο αρχηγό όταν υπάρχει και σχετική νομολογία του ΣτΕ».
    Ο πρόεδρος των Σπαρτιατών Βασίλης Στίγκας χαρακτήρισε «θλιβερά και δυσώδη τα όσα είπε κατά του κόμματός του».

    Αναρωτήθηκε δε, «εάν ο κ. Κατρίνης είναι δικαστής ή εισαγγελέας» και πρόσθεσε «υπάρχει καμία απόφαση; Τι έχει στα χέρια του και μιλάει έτσι;».
    Επιτέθηκε στο ΠΑΣΟΚ λέγοντας ότι «δεν μπορεί να τολμάνε να μιλούν για χρηματοδοτήσεις και κλεμμένα λεφτά, όταν το ΠΑΣΟΚ μαζί με τη ΝΔ χρωστάνε 1 δισεκατομμύριο ευρώ στις τράπεζες. Αυτό, μόνο που το λέμε είναι ντροπή για τον ελληνικό λαό όταν κάποιοι μπαίνουν μέσα στα σπίτια, σπάνε πόρτες και κατάσχουν σπίτια».

    Πρώτα, είπε ο κ. Στίγκας

    «το ΠΑΣΟΚ θα έπρεπε να ντρέπεται για τα αίσχη που έχει κάνει» και συμπλήρωσε
    «προφυλακισμένοι από τους Σπαρτιάτες δεν υπάρχουν, ούτε υπάρχουν κρυφοί αρχηγοί. Προφυλακισμένοι υπάρχουν από το ΠΑΣΟΚ, που έχουν φάει τα σπλάχνα αυτής της χώρας, με μίζες, προμήθειες, με ευρωπαϊκά κονδύλια, πακέτα Ντελόρ, τα πάντα.

    Το ΠΑΣΟΚ τα έχει κάνει αυτά, όχι οι Σπαρτιάτες, επομένως στο σπίτι του κρεμασμένου να μην μιλάτε για σχοινί».

    Ο κ. Στίγκας υποστήριξε πως «οι Σπαρτιάτες δεν ντρέπονται για τίποτα. Ενοχλήθηκαν επειδή είδαν ότι παρά τα προβλήματα που μπορεί να έχει ένα κοινοβουλευτικό κόμμα πάλι έχουμε διατηρήσει την συνοχή μας. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο για αυτή την χώρα. Οδηγίες όμως, αυτού του τύπου, δεν δεχόμαστε από ανθρώπους που έχουν καταστρέψει και καταληστέψει την χώρα»

    Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ Μιχάλης Κατρίνης απάντησε στον πρόεδρο των Σπαρτιατών λέγοντας ότι από τα ίδια τα δημοσίως λεχθέντα του κ. Στίγκα περί Greek Mafia και κυκλωμάτων που επηρεάζουν ή διαμορφώνουν απόψεις είναι εμφανές – και για μας είναι αδιαπραγμάτευτο όπως κάναμε και στα πρώτα νομοσχέδια που ήρθαν στην Βουλή- ότι δεν μπορεί να χρηματοδοτούνται κόμματα που είναι εμφανές ότι έχουν σύνδεση με ανθρώπους που έχουν αποκλειστεί από τις βουλευτικές εκλογές ως μέλη εγκληματικής οργάνωσης. Για αυτό ζητάμε από την Κυβέρνηση και τα κόμματα του δημοκρατικού τόξου να πάρουν θέση και να εγγυηθούν ότι εδώ δεν θα επιτρέψουμε στο ναό της Δημοκρατίας, «ανθρωποι οι οποίοι έχουν καταδικαστεί από την ελληνική δικαιοσύνη να νομίζουν ότι μπορούν να παρεμβαίνουν στα πολιτικά δρώμενα με έναν τρόπο ανίκειο, που δεν περιποιεί τιμή στην Δημοκρατία»

    Ο πρόεδρος των Σπαρτιατών αντέτεινε ότι « ο κ. Κατερίνης επιμένει να το παίζει δικαστής. Κατήγορος, ανακριτής και δεν ξέρω εγώ τι άλλο» και τον παρέπεμψε «να πάει να ψάξει στις Βρυξέλλες, στις βαλίτσες με τα χρήματα της κυρίας Εύας Καϊλή που προέρχεται από το κόμμα του».

    Οι Σπαρτιάτες είπε «δεν έχουν να κρύψουν τίποτα μεμπτό, ούτε να φοβηθούν. Όλα τα εξήγησα σήμερα στην κυρία Εισαγγελέα και δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα».
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...