ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

02 Σεπτεμβρίου 2023

ΑΝΗΛΕΗΣ ΕΝΔΟΪΟΥΔΑΪΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ. Ο ΙΟΥΔΑΙΟΣ ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΦΥΛΑΚΙΣΕ ΤΟΝ ΙΟΥΔΑΙΟ ΜΑΦΙΟΖΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΙΓΚΟΡ ΚΩΛΟΜΟΪΣΚΙ. Ο ΜΑΦΙΟΖΟΣ ΚΩΛΟΜΟΪΣΚΙ ΔΙΟΡΙΣΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΤΟΝ ΖΕΛΕΝΣΚΙ. ΣΑΝ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΑΛΑΦΟΥΖΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ. Ή Ο ΜΑΚΡΟΝ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΗΝ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ" ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.

 


ΤΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΒΙΤΑΜΙΝΩΝ ΕΠΙΤΑΧΥΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ



Ο ΙΟΥΔΑΙΟΣ ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΑΝΗΛΘΕ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΑΝ ΠΙΟΝΙ ΤΟΥ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΥ ΙΟΥΔΑΙΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ Ihor Kolomoisky.


ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΑΠΟΘΕΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΣΑΝ ΤΟΝ "ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ ΕΒΡΑΙΟ ΗΡΩΑ".


ΕΠΙΣΗΜΗ ΔΗΛΩΣΗ (Τρίτη 4 Απριλίου 2022) ΤΟΥ ΠΙΑΝΙΣΤΑ ΖΕΛΕΝΣΚΥ: «ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΙΣΡΑΗΛ».




Η SBU επιβεβαίωσε επίσημα ότι ο Ουκρανός ολιγάρχης Igor Kolomoisky, (έχει επίσης και Ισραηλινό και Κυπριακό διαβατήριο !) που σύμφωνα με τα Pandora Papers διατηρούσε στενές επιχειρηματικές σχέσεις με το Ζελένσκι, συνελήφθη βάσει δύο άρθρων του Ποινικού Κώδικα της Ουκρανίας.


Ο Βολοντίμιρ Ολεκσάντροβιτς Ζελένσκι γεννήθηκε από Εβραίους γονείς στις 25 Ιανουαρίου 1978 στο Κράιβυ Ριχ και στη συνέχεια στην ουκρανική SSR. Ο πατέρας του, Oleksandr Zelenskyy, είναι καθηγητής και επικεφαλής του τμήματος cybernetics και του υλικού υπολογιστών στο ίδρυμα οικονομικών Kryvyi Rih Η μητέρα του, Rymma Zelenska, δούλευε ως μηχανικός. Ο παππούς του, Semyon (Simon) Ivanovych Zelenskyy, υπηρέτησε στον κόκκινο στρατό (στην 57$η κατηγορία μηχανοκίνητων τυφεκιοφόρων φρουρών) κατά τη διάρκεια δεύτερος παγκόσμιος πόλεμος Ο πατέρας του Semyon και τα τρία αδέλφια του σκοτώθηκαν στο Ολοκαύτωμα. Πριν από την έναρξη του δημοτικού σχολείου, Zelenskyy έζησε για τέσσερα έτη στη μογγολική πόλη Erdenet, όπου ο πατέρας του εργάστηκε. Στην ηλικία 16, πέρασε το τεστ της αγγλικής ως ξένη γλώσσα και έλαβε μια εκπαιδευτική επιχορήγηση για να σπουδάσει στο Ισραήλ, αλλά ο πατέρας του δεν του επέτρεψε να πάει. Αργότερα κέρδισε ένα πτυχίο νομικής από το Ινστιτούτο Οικονομικών Kryvyi Rih, έπειτα ένα τμήμα του Εθνικού Οικονομικού Πανεπιστημίου του Κιέβου και τώρα μέρος εθνικό πανεπιστήμιο Kryvyi Rih, αλλά δεν συνέχισε να εργάζεται στο νομικό τομέα. 

ΒΙΚΙΠΑΙΔΕΙΑ




Το άρθρο 190 περί απάτης και το άρθρο 209 για τη νομιμοποίηση (ξέπλυμα) περιουσίας που αποκτήθηκε με δόλια μέσα.

Συγκεκριμένα, διαπιστώθηκε ότι κατά την περίοδο 2013-2020, ο Kolomoisky νομιμοποίησε περισσότερα από 500 εκατομμύρια UAH μεταφέροντάς τα στο εξωτερικό, χρησιμοποιώντας την υποδομή ελεγχόμενων τραπεζικών ιδρυμάτων.

Η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη.

Προηγουμένως, είχαν ήδη πραγματοποιηθεί έρευνες στο σπιτι του Kolomoisky, ως αποτέλεσμα των οποίων η SBU «εξέθεσε» σχέδια μεγάλης κλίμακας για υπεξαίρεση σχεδόν 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων από τις εταιρείες Ukrnafta και  Ukrtatneft.

Ο ολιγάρχης αυτή τη στιγμή έχει χάσει την περιουσία και την εξουσία του, αφού η περιουσία του εθνικοποιήθηκε επίσης στην Κριμαία από τις Ρωσικές αρχές.

Δικαστήριο στην Ουκρανία διέταξε να τεθεί υπό κράτηση για δύο μήνες ο ολιγάρχης  Ίχορ Κολομόισκι, που κατηγορείται για απάτη και νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα, δίνοντάς του ωστόσο τη δυνατότητα να καταβάλει εγγύηση ύψους άνω των 509 εκατομμυρίων χρίβνια, ποσό που ισοδυναμεί με περίπου 13 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι, σε μια έμμεση αναφορά στη δικαστική δίωξη του Κολομόισκι, ευχαρίστησε τις υπηρεσίες επιβολής του νόμου που με τις ενέργειές του οδηγούν ενώπιον της δικαιοσύνης χρονίζουσες υποθέσεις.

«Ευχαριστώ τους αξιωματούχους των υπηρεσιών επιβολής του νόμου για την αποφασιστικότητά τους να επιλύσουν δίκαια καθεμιά από τις υποθέσεις που καθυστερούσαν επί δεκαετίες» ανέφερε ο Ζελένσκι στο βραδινό, βιντεοσκοπημένο διάγγελμά του.

Αν και έγινε ευρύτερα γνωστός στο κοινό όταν υποδυόταν τον πρόεδρο σε μια τηλεοπτική σειρά που μεταδιδόταν από ένα κανάλι ιδιοκτησίας του ίδιου  του Κολομόισκι, ο οποίος  και χρηματοδότησε την προεκλογική του καμπάνια το 2019, τώρα ο Ζελένσκι αρνείται ότι τον ήξερε καν!

Ο Ζελένσκι του είχε αφαιρέσει την Ουκρανική ιθαγένεια από το καλοκαίρι. Ο Κωλομόισκι όμως έχει Ισραηλινό και Κυπριακό διαβατήριο (!)  και δεν είναι πια στην Ουκρανία.

Ο Κολομόισκι είναι πρώην ιδιοκτήτης της μεγάλης ουκρανικής τράπεζας PrivatBank, η οποία εθνικοποιήθηκε στα τέλη του 2016 στο πλαίσιο αναδιοργάνωσης του τραπεζικού συστήματος της χώρας.

Νωρίτερα φέτος αξιωματούχοι των υπηρεσιών ασφαλείας πραγματοποίησαν έρευνα στην κατοικία του Κολομόισκι σε σχέση με μια ξεχωριστή έρευνα για υπεξαίρεση και φοροδιαφυγή στις δύο μεγαλύτερες πετρελαϊκές εταιρίες της χώρας που ανήκαν εν μέρει στον επιχειρηματία.

ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ


9 σχόλια:

  1. Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚ ζητά αναστολή στην χρηματοδότηση των «Σπαρτιατών». ΤΟ ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚ, ΠΟΥ ΡΗΜΑΞΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΦΙΟΖΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΒΙΑ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΝΟΣΕΙ ΒΑΡΥΤΑΤΑ.
    Το ΠΑΣΟΚ, ζητά την αναστολή χρηματοδότησης στους «Σπαρτιάτες» μετά τις καταγγελίες του Βασίλη Στίγκα για greek mafia και δον Κορλεόνε.

    Σε ανακοίνωση του το κόμμα της Χαριλάου Τρικούπη, δηλώνει επίσης ότι «από τις πρόσφατες εξελίξεις προκύπτει αναμφίβολα ότι η πραγματική διεύθυνση του κόμματος ασκείται από τον καταδικασμένο και έγκλειστο στις φυλακές Δομοκού, Ηλία Κασιδιάρη, και συνεπώς θα ήταν επικίνδυνο και προσβλητικό για τη Δημοκρατία και τους θεσμούς τα χρήματα του ελληνικού λαού να αφεθούν να αποτελέσουν αντικείμενο διένεξης και λάφυρο ναζιστικών μορφωμάτων και καταδικασμένων για βαρύτατες εγκληματικές πράξεις».

    Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚ:
    Τα όσα παρακολουθούμε να συμβαίνουν στο ακροδεξιό μόρφωμα «Σπαρτιάτες» τον τελευταίο καιρό, αποτελούν στίγμα για την κοινοβουλευτική μας δημοκρατία.

    Ένα «κόμμα» με δανεικές ψήφους, ένας πολιτικός «αρχηγός» χωρίς βουλευτές και καταγγελίες για μαφιόζικες πρακτικές παρασκηνίου, αν μη τι άλλο, είναι πρωτόγνωρα και άκρως επικίνδυνα φαινόμενα, που πρέπει να ενεργοποιήσουν τα δημοκρατικά μας αντανακλαστικά.

    Πρέπει άμεσα να ελεγχθούν οι καταγγελίες που ακούστηκαν στη Βουλή και στα μέσα μαζικής ενημέρωσης από τον ίδιο τον «πρόεδρο» των Σπαρτιατών σχετικά με εκβιασμούς που δέχεται για την κρατική χρηματοδότηση και την ευθεία εμπλοκή του Ηλία Κασιδιάρη στα εσωτερικά του κόμματος με τη χειραγώγηση βουλευτών.

    Ταυτόχρονα, καλούμε τον Πρόεδρο της Βουλής και τις κοινοβουλευτικές ομάδες του δημοκρατικού τόξου να ενεργήσουμε τα δέοντα ώστε να ανασταλεί η χρηματοδότηση του κόμματος των Σπαρτιατών, ζήτημα που έχει ήδη κριθεί συνταγματικά από τη νομολογία του ΣτΕ.
    Από τις πρόσφατες εξελίξεις προκύπτει αναμφίβολα ότι η πραγματική διεύθυνση του κόμματος ασκείται από τον καταδικασμένο και έγκλειστο στις φυλακές Δομοκού, Ηλία Κασιδιάρη, και συνεπώς θα ήταν επικίνδυνο και προσβλητικό για τη Δημοκρατία και τους θεσμούς τα χρήματα του ελληνικού λαού να αφεθούν να αποτελέσουν αντικείμενο διένεξης και λάφυρο ναζιστικών μορφωμάτων και καταδικασμένων για βαρύτατες εγκληματικές πράξεις.

    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χθες η πρώτη δημόσια εμφάνιση του προδότη Α.Τσίπρα μετά την ανακοίνωση της παραίτησής του: Στο ΟΑΚΑ με τον Γ.Βαρδινογιάννη.
    Τώρα συνειδητοποίησε τι συμβαίνει στις μαφιόζικες δημοκρατίες: όλοι έχουν κι από ένα μαφιόζο επιχειρηματία να τους τηρίζει, χρηματοδοτεί και προσδτατεύει. Ο Τσώρτσιλ είχε τον Μπέρναρντ Μπαρούχ, ο Μητσοτάκης έχει τρείς - τέσσερεις, ο Μακρόν τον Ρότσιλντ, ο Ζελένσκι τον Κωλομοΐσκι κ.ο.κ. Ας αρπάξω, είπε ο Προδότης, κι εγώ τα αρχ... του Βαρδινογιάννη.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ζάκυνθος: Προσαγωγή τεσσάρων Αλβανών ως υπόπτων για εμπρησμό στην τοποθεσία Καλαμάκι.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κύπρος: Συνελήφθη ο ισραηλινός μεγιστάνας Στάινμετς – Είχε συλληφθεί και στην Ελλάδα αλλά τον άφησαν να φύγει.
    Ο Ισραηλινός μεγιστάνας που δραστηριοποιείται στον κλάδο της εξόρυξης, Μπένι Στάινμετς, συνελήφθη στην Κύπρο μετά από ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε από τη Ρουμανία, δήλωσε την Κυριακή εκπρόσωπός του.
    Ο Στάινμετς βρίσκεται στο επίκεντρο μιας υπόθεσης που χρονολογείται πριν από αρκετά χρόνια και σχετίζεται με τη συμμετοχή του σε έναν όμιλο που φέρεται να προσπάθησε να εξασφαλίσει παράνομα δικαιώματα γης στη Ρουμανία. Έχει ήδη συλληφθεί σε ορισμένες άλλες ευρωπαϊκές χώρες, ανάμεσά τους και στην Ελλάδα, βάσει του εντάλματος που εκδόθηκε από τη Ρουμανία, αλλά αφέθηκε ελεύθερος
    Αναμένεται να παρουσιαστεί ενώπιον κυπριακού δικαστηρίου εντός της εβδομάδας.
    Ο Στάινμετς συνελήφθη την Πέμπτη «κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο Λάρνακας, λόγω ευρωπαϊκού εντάλματος σύλληψης (EAW) που εξέδωσαν οι ρουμανικές αρχές, το οποίο έχει ήδη ακυρωθεί σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες, μεταξύ των οποίων η Ελλάδα και η Ιταλία», είπε ο εκπρόσωπός του.
    Η κυπριακή αστυνομία δεν προέβη σε κανένα άμεσο σχόλιο, όπως μετέδωσε το Reuters.
    Ο Στάινμετς εμπλέκεται και σε μια δικαστική διαμάχη στην Ελβετία, όπου κρίθηκε ένοχος για διαφθορά σε μια υπόθεση σχετικά με άδειες εξερεύνησης για κοιτάσματα σιδηρομεταλλεύματος στη Γουινέα.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. «Ο Μπένι Στάινμετς χαιρετίζει την ευκαιρία να δικαιωθεί σε ένα ακόμη Ευρωπαϊκό Κράτος, εναντίον της Ρουμανίας, μιας χώρας διαβόητης για την ασέβεια των ανθρωπίνων δικαιωμάτων», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Στάινμετς.

      Στην Ελλάδα είχε συλληφθεί υπό άκρα μυστικότητα στο Ελ. Βενιζέλος τον Δεκέμβριο του 2021, αλλά τελικά αφέθηκε ελεύθερος.

      Τον Απρίλιο του 2021, πολλές από τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του αποκαλύφθηκαν στα Panama Papers της δικηγορικής εταιρείας Mossack Fonseca.

      Ένα χρόνο πριν από αυτό, οι διαρροές μυστικών τραπεζικών λογαριασμών που διατηρούνται στο υποκατάστημα της HSBC στη Γενεύη, που εκτείνονται από το 1988 έως το 2007, έδειξαν ότι διατηρούσε δεκάδες λογαριασμούς συνολικού ύψους άνω των 100 εκατομμυρίων δολαρίων.

      Μόλις πριν από λίγα χρόνια, το Bloomberg υπολόγισε την περιουσία του σε 8 δισεκατομμύρια δολάρια, καθιστώντας τον τον πλουσιότερο άνθρωπο του Ισραήλ.

      Τον Απρίλιο του 2021, πολλές από τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του αποκαλύφθηκαν στα Panama Papers της δικηγορικής εταιρείας Mossack Fonseca.

      Ένα χρόνο πριν από αυτό, οι διαρροές μυστικών τραπεζικών λογαριασμών που διατηρούνται στο υποκατάστημα της HSBC στη Γενεύη, που εκτείνονται από το 1988 έως το 2007, έδειξαν ότι διατηρούσε δεκάδες λογαριασμούς συνολικού ύψους άνω των 100 εκατομμυρίων δολαρίων. Ο Στάινμετς εξακολουθεί να έχει ένα από τα πιο ακριβά σπίτια στο Ισραήλ, ένα γιοτ και ένα ιδιωτικό αεροπλάνο που τον μεταφέρει μεταξύ Ισραήλ, Ελβετίας και Λονδίνου.
      Ζ.Π.

      Διαγραφή
  5. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ "ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ" ΣΤΙΓΚΑΣ: "ΤΑ ΑΤΟΜΑ, ΠΟΥ ΕΓΩ ΔΙΑΛΕΞΑ ΓΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΜΑΦΙΟΖΟΙ..."
    Την παρέμβαση της εισαγγελίας του Αρείου Πάγου προκάλεσαν οι καταγγελίες του αρχηγού του κόμματος των «Σπαρτιατών» Βασίλη Στίγκα, ο οποίος από το βήμα της Βουλής έκανε λόγο για ««Greek mafia ή Δον Κορλεόνε» και ανέφερε πως βουλευτές του κόμματος του καθοδηγούνται από «εξωκοινοβουλευτικά κέντρα», αφήνοντας ξεκάθαρα να εννοηθεί πως πίσω από αυτά βρίσκεται ο έγκλειστος στις φυλακές Ηλίας Κασιδιάρης. Στο μεταξύ, ολοταχώς προς διάλυση τύπου ΛΑΟΣ οδηγούνται οι «Σπαρτιάτες» με τους 11 βουλευτές να έχουν απομονώσει πλήρως τον Βασίλη Στίγκα που νόμιζε ότι με το να είναι ο μπροστινός του Κασιδιάρη είχε λύσει το πρόβλημα. Σήμερα ο βουλευτής Γιώργος Μανούσος με επιστολή του προς τον Πρόεδρο της Βουλής, Κωνσταντίνο Τασούλα ανακοίνωσε την πρόθεση του να ανεξαρτητοποιηθεί. Στην ίδια κατεύθυνση προσανατολίζεται και ο Κωνσταντίνος Φλώρος, ο οποίος αναμένεται να πράξει το ίδιο.

    Υπενθυμίζεται ότι για να παραμείνει η κοινοβουλευτική ομάδα χρειάζεται πέντε βουλευτές. Πλέον από τους συνολικά 11 βουλευτές, ο Βασίλης Στίγκας μένει με 7 ενώ αν προχωρήσει σε ανεξαρτητοποίηση και ο βουλευτής Φλώρος, τότε του απομένουν έξι βουλευτές.

    Επέμβαση δικαιοσύνης στην πολιτική: Η Εισαγγελέας του Α.Π. καλεί τον «εκθρονισμένο» Β.Στίγκα να καταθέσει κατά της πρώην Κ.Ο. του κόμματος

    «Σπαρτιάτες»: Ανεξαρτητοποιήθηκαν οι βουλευτές Γ.Μανούσος και Κ.Φλώρος – Προς ανεξαρτητοποίηση 6 ακόμη

    Κουρτζίδης σε Στίγκα: «Θα τα πούμε στον Εισαγγελέα!»
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΤΕΡΙΩΝΕΙ "ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ" ΚΟΜΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;
      ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΤΕΡΙΩΝΕΙ "ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ" ΚΟΜΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ; ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΣ Η ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ; ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΙΣΧΥΕΙ: "ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ, ΠΕΦΤΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ". ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: "ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. ΤΟΥΣ "ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ" ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ". https://zenonpapazaxos.blogspot.com/2021/01/blog-post_897.html ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΟΒΑΡΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΑΝ ΑΥΤΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ; https://zenonpapazaxos.blogspot.com/2021/01/blog-post_391.html
      Ζ.Π.

      Διαγραφή

  6. Πού βρίσκεται ο 66χρονος Νίκος Μιχαλολιάκος;

    Τού Θεοδώρου Χατζηγώγου

    Παραμένει στο «Εθνικό Κέντρο Αποκατάστασης» του Ιλίου, όπου σε λίγες ημέρες κλείνει 16 μήνες συνεχούς παραμονής.
    Τις περισσότερες ώρες της ημέρας τίς περνάει στο δωμάτιό του στον 2ο όροφο, όπου γράφει πυρετωδώς άρθρα για την οικογενειακή ιστοσελίδα «Κοινωνικός Εθνικισμός». Ο μόνιμος φόβος του Νικόλα είναι μήπως τον αναγκάσουν να ξαναγυρίσει στις Φυλακές Υψίστης Ασφαλείας Δομοκού, μιάς και η υγεία του πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο: Περπατάει χωρίς καμμία βοήθεια, ανεβοκατεβαίνει άνετα τα σκαλιά για να πάει στο καφενείο του ισογείου και στο φυσικοθεραπευτήριο, έχει χάσει και αρκετά κιλά…

    Η εξαίρετη σύζυγός του, Ελένη Ζαρούλια, τον επισκέπτεται σχεδόν καθημερινά με το άσπρο «Ford»: Από τον περασμένο Ιούνιο σταμάτησε να χρησιμοποιεί το θηριώδες αμερικάνικο Jeep, μετά τις αποκαλύψεις του «Στόχου» που εξόργισαν όσο τίποτα τον Νικόλα. Εσχάτως άρχισε να έρχεται στο ΕΚΑ και η μονάκριβη θυγατέρα του η Ουρανία. Όσο για τα άρθρα που ανεβάζει στην οικογενειακή ιστοσελίδα ο παλιός μου φίλος ο Νικόλας, μία από τα ίδια…

    Το μίσος του για τον Κασιδιάρη είναι απερίγραπτο, το ανεπανάληπτο «σουξέ» του Λιάκου στον Πατριωτικό Χώρο προκαλεί λύσσα στον 66χρονο Μιχαλολιάκο: Την περασμένη Δευτέρα 28/8 ανέβασε στον «Κοινωνικό Εθνικισμό» ένα άρθρο (δείτε το εδώ ) όπου ισχυρίζεται ότι ο δικαιωματιστής πρώην δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, αβαντάρει τον Κασιδιάρη, όταν τον αποκαλεί «χρυσαυγίτη»!.. Κι ότι τα «ΝΕΑ» του εφοπλιστή Μαρινάκη που καθημερινά βρίζουν και συκοφαντούν τον Λιάκο, αβαντάρουν στην πραγματικότητα τον Κασιδιάρη, γιατί του κάνουν διαφήμιση, έστω και αρνητική! Αυτή ήταν πάντα η «ευαγγελική» λογική του Νικόλα του Μιχαλόλια: «Ὁ μή ὤν μετ' ἐμοῦ κατ' ἐμοῦ ἐστι» (Ματθ. 12,30 και Λουκ. 11,23) που σημαίνει… «όποιος δεν είναι μαζί μου, είναι εναντίον μου». Παραμένει νάρκισσος μέχρι εκεί που δεν παίρνει, κι ας εμφανίζεται εσχάτως ως πιστός Xριστιανός…

    Κάνω και δύο σχετικές αποκαλύψεις, την μία για πρώτη φορά: Στις αρχές Αυγούστου, όποτε ερχόταν (σχεδόν καθημερινώς) στο ΕΚΑ η σύζυγος Ελένη Ζαρούλια, παρακολουθούσε με κατάνυξη τις παρακλήσεις της Παναγίας στον ιερό ναό Ζωοδόχου Πηγής που βρίσκεται στο προαύλιο του ΕΚΑ!.. Κι ο ίδιος ο Νίκος Μιχαλολιάκος (αυτό το έχω ξαναπεί) την Μεγάλη Εβδομάδα του τρέχοντος έτους ζήτησε από τον ιερέα του ΕΚΑ, παπα-Δημήτρη, να τον εξομολογήσει. Κι όντως η εξομολόγηση έγινε δημοσίως σε ένα παγκάκι του προαυλίου, με τους δύο αστυνομικούς φρουρούς του Ιδρυτού της Χρυσής Αυγής να μένουν σε απόσταση ασφαλείας, για να μην ακούνε τις αμαρτίες του Νικόλα. Κι ο παπα-Δημήτρης του έδωσε την συγχωρητική ευχή, απλώνοντας το πετραχήλι του πάνω στο κεφάλι του εξομολογούμενου.

    ΘΥΜΙΖΩ ότι μέχρι πριν λίγα χρόνια ο φίλος μου ο Νικόλας έγραφε ποιήματα για τον Ανίκητο Πάνα (στην συλλογή «Η εξομολόγηση ενός εθνικού») και θεωρούσε τον Χριστιανισμό ως την Πέμπτη Φάλαγγα των Οβρηών για να διαλύσουν την Λευκή Φυλή!.. Τόσο μεγάλη είναι η δύναμη της Ανάγκης («ανάγκα και θεοί πείθονται»): Μετατρέπει σε πιστούς Xριστιανούς ακόμη και τους πρώην Xριστομάχους…
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΤΕΡΙΩΝΕΙ "ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ" ΚΟΜΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;
      ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΤΕΡΙΩΝΕΙ "ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ" ΚΟΜΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ; ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΣ Η ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ; ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΙΣΧΥΕΙ: "ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ, ΠΕΦΤΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ". ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: "ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. ΤΟΥΣ "ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ" ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ". https://zenonpapazaxos.blogspot.com/2021/01/blog-post_897.html ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΟΒΑΡΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΑΝ ΑΥΤΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ; https://zenonpapazaxos.blogspot.com/2021/01/blog-post_391.html
      Ζ.Π.

      Διαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...