ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

06 Σεπτεμβρίου 2023

6 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 1955 - ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ – ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΑΝΑ 1955: Η ΦΡΙΚΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ.

 

Ο Ελον Μάσκ κατά της εβραϊκής ADL (Δαυίδ Χάρρις, AJC κλπ, φίλος του Σαμαρά), που διέταξε την ελληνική δικαιοσύνη να φυλακίσει 70 αθώους Έλληνες πατριώτες: Κατέθεσε αγωγή «μαμούθ» κατά της εβραϊκής υπερκυβέρνησης των ΗΠΑ ύψους 22 δισ.$. ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΟΝΑΝΕ, ΣΤΑ ΔΟΛΛΑΡΙΑ – «Δεν ανέχομαι κατηγορίες για το TWITER μου».

 




«Ό πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αναφερόμενος στην Κωνσταντινούλη σε ξένο κανάλι την ονομάτισε Ιστανμπούλ ! Και αυτό επανελήφθη και σε άλλη εμφάνισή του πάλι σε ξένο κανάλι. Όχι, δεν ήταν έκ παραδρομής. Ήξερε τι έλεγε. Και ήξερε και την σημειολογία όσων έλεγε αναφερόμενος στην τούρκικη ονομασία της Βασιλεύουσας. Όταν ό πρωθυπουργός της Ελλάδας, αναφερόμενος στην πάλαι ποτέ πρωτεύουσα του ελληνισμού την Κωνσταντινούπολη, την αναφέρει ως Ιστανμπούλ, σημαίνει πώς έχει παραδοθεί πλήρως και ψυχικά και πνευματικά σε αυτούς τους κύκλους πού μας διαγράφουν από τον χάρτη».


Η ΕΥΧΕΤΗΡΙΑ ΚΑΡΤΑ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟ "ΙΣΤΑΝΜΠΟΥΛ"

Ο Κούλης συναντά τον Ερντογάν. Ο ορισμός του απόλυτου τίποτε. Ο ορισμός του Mr Bean. Αλλόκοτες γκριμάτσες, χιμπατζίδικοι μορφασμοί προσώπου, άσκοπα χάχανα, αμήχανη στάση σώματος, νευρικά ψυχοπαθολογικά τικ.

Ο τύπος είναι ο ορισμός του χαζού γόνου που έπρεπε, ντε και καλά, να κληρονομήσει την κυβέρνηση της χώρας, κατ’ εντολήν από δύο τρεις επιχειρηματικούς ομίλους που συνεργάζονται με την πρεσβεία.


Ο  ΓΙΟΣ  ΤΟΥ  ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ  ΓΙΑΪΡ  ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ: "Τούρκοι,  δεν είστε ντόπιοι στην Ανατολία, ήρθατε από την Κεντρική Ασία και διαπράξατε γενοκτονία εις βάρος του τοπικού ελληνικού χριστιανικού πληθυσμού. Η Ιστανμπούλ είναι στην πραγματικότητα η Κωνσταντινούπολη και την καταλάβατε παράνομα.  Κατέχετε τώρα παράνομα τη βόρεια Κύπρο".

ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ: "κανείς δεν λέει μια λέξη για την Τουρκία, που κατέχει την βόρεια Κύπρο".


@YairNetanyahu

To all the Turkish bots that follow me here - quick history lesson. You are not native to Anatolia, you came from Central Asia and did a genocide to the local Greek Christian population. Istanbul is actually Constantinople and you illegally occupied it. You also did a genocide >>

1:15 μ.μ. · 13 Μαΐ 2021

 https://twitter.com/YairNetanyahu/status/1392803080048087043?s=20

 

Ο Γιαϊρ Νετανιάχου με μία ανάρτηση στα social media παρέδωσε όπως ο ίδιος είπε «μαθήματα ιστορίας» σε Τούρκους και "Έλληνες":


Η λεηλασία του μεγαλύτερου κοσμηματοπωλείου «Φραγκούλη» της Κωνσταντινούπολης και της ευρύτερης περιοχής στη περιοχή του Πέραν.


Επεισόδια σε βάρος των οικογενειών Ελλήνων αξιωματικών σημειώθηκαν και στη Σμύρνη όπου βρισκόταν το στρατηγείο του ΝΑΤΟ. Η σύζυγος και το παιδί του αξιωματικού Γιαννόπουλου δέχτηκαν επίθεση παρακρατικών μέσα στο σπίτι τους την ώρα που ο σύζυγος και πατέρας απουσίαζε στην υπηρεσία του


Οι ιερείς πλήρωσαν κι αυτοί τη μανία του όχλου. Επειδή δεν μπόρεσαν να παραβιάσουν την Πύλη του Οικουμενικού Πατριαρχείου στράφηκαν στις εκκλησίες της πόλης. Κι εκεί ξέσπασαν στους άτυχους κληρικούς.


Υπήρξε περίπτωση ιερέως που τον έβαλαν σε φέρετρο ζωντανό και τον έριξαν στον Βόσπορο!


Ο ηλικιωμένος μοναχός Χρύσανθος βρισκόταν στο Ναό της Ζωδόχου Πηγής στο Μπαλουκλή. Ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου.


Ο Τουρκικός όχλος αποφάσισε να λεηλατήσει το σπίτι του πρώην βουλευτή της Τουρκικής Εθνοσυνέλευσης, Βακατσέλη στην περιοχή Βανικιόϊ. Με την κυνηγετική του καραμπίνα προσπάθησε να προστατευτεί. Τραυμάτισε μάλιστα κι έναν από τους επίδοξους εισβολείς. Αυτοί κάλεσαν την Αστυνομία που τον συνέλαβε, αλλά αργότερα τον άφησε ελεύθερο μέσα στη γενική κατακραυγή για τα όσα είχαν συμβεί





Ο Ελληνισμός της Πόλης υπέφερε πολλές διώξεις από το 1924 που υπογράφηκε η Συνθήκη της Λωζάνης η οποία, υποτίθεται, ότι τον προστάτευε. Βαριά φορολογία, διώξεις, εκτοπισμοί συνέθεσαν την ιστορία του. 

Τα όσα έγιναν από το απόγευμα της 6ης Σεπτεμβρίου 1955 στην ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ (το Ίστανμπουλ του Βρωμομητσοτάκη) δεν έχουν προηγούμενο. Έμειναν στη συλλογική μνήμη ως Σεπτεμβριανά.

 

Τούρκοι παρακρατικοί που είχαν μεταφερθεί από την Ανατολία ξεχύθηκαν στις ελληνικές συνοικίες της Κωνσταντινούπολης. Αιτία ήταν η δήθεν έκρηξη βόμβας στο σπίτι του Κεμάλ στη Θεσσαλονίκη στο κτίριο του Τουρκικού Προξενείου.


Εκείνο το απόγευμα και το βράδυ καταστράφηκαν 4.348 καταστήματα, 27 φαρμακεία, 26 σχολεία, 5 πολιτιστικοί σύλλογοι, οι εγκαταστάσεις 3 εφημερίδων, 12 ξενοδοχεία, 11 κλινικές, 21 εργοστάσια, 110 ζαχαροπλαστεία και εστιατόρια, 73 εκκλησίες, ενώ συλήθηκαν πάρα πολλοί τάφοι σε 2 κοιμητήρια, καθώς και οι τάφοι των πατριαρχών στην Μονή Βαλουκλή.

Επίθεση δέχτηκαν και ένας μικρός αριθμός αρμενικών και εβραϊκών περιουσιών, ορισμένες αρμενικές εκκλησίες και μια εβραϊκή συναγωγή.

Τουλάχιστον 30 Έλληνες σκοτώθηκαν και εκατοντάδες άλλοι κακοποιήθηκαν βάναυσα. Σε δύο περίπου χιλιάδες υπολογίζονται από τους κύκλους της ομογένειας οι βιασμοί, αν και επισήμως καταγγέλθηκαν μόνο 200.

Ιδιαίτερο μίσος επεδείχθη κατά των ιερωμένων, αφού πολλοί απ’ αυτούς ξυλοκοπήθηκαν αγριότατα, άλλοι γυμνώθηκαν και διαπομπεύθηκαν, εξαναγκαζόμενοι να φωνάζουν: «Η Κύπρος είναι τουρκική», ενώ υπάρχουν μαρτυρίες ότι σε κάποιο ιεροδιάκονο έγινε αναγκαστική περιτομή. Ο Επίσκοπος Παμφίλου Γεράσιμος και ο ηλικιωμένος μοναχός Χρύσανθος Μαντάς ξυλοκοπήθηκαν μέχρι θανάτου, ενώ ο Μητροπολίτης Ηλιουπόλεως Γεννάδιος παραφρόνησε από τους ξυλοδαρμούς και ύστερα από λίγο απεβίωσε.


ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

8 σχόλια:

  1. ΚΑΚΟΥΡΓΟΙ ΠΕΤΑΞΑΝ 36ΧΡΟΝΟ ΒΙΟΠΑΛΑΙΣΤΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ, ΜΕ ΝΟΗΤΙΚΗ ΥΣΤΕΡΗΣΗ, ΣΤΗΝ ΘΑΛΛΑΣΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΝΙΓΕΙ. Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΑΔΕΙΛΙΝΗ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΙΓΚΑ. ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΞΕΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΤΗΣ. ΙΣΩΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΜΕ ΜΙΣΘΟ 20.000 ΕΥΡΩ.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Πούτιν εκπαιδεύει 500 τούρκους στην Μόσχα στην Πυρηνική Μηχανική. ΟΙ "ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ" ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΕΙΛΗ, ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΥΡΗΝΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΠΌ ΤΟΥΣ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ" ΡΩΣΟΥΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ. ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: «Έρχεται νομοθετική πρωτοβουλία για τον γάμο ομοφυλόφιλων – Έχω δεσμευθεί» λέει ο πρωθυπουργός.
    Δεν θα ασχοληθεί με τις πυρκαγιές και τις πλημμύρες. Ούτε με τα Τέμπη και το πνίξιμο νέων στην Θάλασσα.
    Θα ασχοληθεί με τον Στίγκα και τον μεγάλο του έρωτα και καημό: να παντρεύονται οι ομοφυλόφιλοι.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι Ουκρανοί κατασκεύασαν επιθετικό UAV με ακτίνα δράσης 400 χλμ. και υψηλή υποηχητική ταχύτητα!
    Διαθέτει τζετ κινητήρα και εμπροσθοκλινείς πτέρυγες.

    ΡΩΜΙΟΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ, ΑΛΛΑ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΝΙΓΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ.
    Η Ουκρανία κατασκεύασε ένα αεριωθούμενο UAV με εμπροσθοκλινείς πτέρυγες και ικανό να αναπτύσσει ταχύτητες της τάξης των 800 χ.α.ω.

    Το UJ-23 Topaz, όπως ονομάζεται το UAV θα έχει εμβέλεια 400 χλμ. και θα μπορεί να πραγματοποιεί τόσο πολεμικές όσο και αποστολές αναγνώρισης και ηλεκτρονικού πολέμου σε όλες τις καιρικές συνθήκες.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πούτιν: Η Δύση τοποθέτησε τον εβραϊκής καταγωγής Β.Ζελένσκι για να διεξάγει γενοκτονία κατά των ρωσόφωνων.
    Τι ανέφερε ο Ρώσος πρόεδρος στην κρατική τηλεόραση.

    Επίθεση στη Δύση ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν.

    Ο Πούτιν κατηγόρησε τις δυτικές δυνάμεις πως τοποθέτησαν τον εβραϊκής καταγωγής Βολοντίμιρ Ζελένσκι στην προεδρία της Ουκρανίας για να συγκαλύψουν τον εκθειασμό του ναζισμού.

    Αυτή ήταν η απάντηση του προέδρου της Ρωσίας σε ερώτηση του Ρώσου δημοσιογράφου Πάβελ Ζάουμπιν.
    Η Μόσχα, αιτιολογώντας την στρατιωτική της επιχείρηση στην Ουκρανία κατηγορεί την ουκρανική ηγεσία ότι είναι νεοναζί που επιδιώκει μια γενοκτονία του ρωσόφωνου πληθυσμού της Ουκρανίας.

    Αυτό τον ισχυρισμό, τόσο το Κίεβο, βέβαια όσο και δυτικές χώρες απορρίπτουν ως «αβάσιμο» πρόσχημα για τον πόλεμο που διεξάγει η Μόσχα από τις 24 Φεβρουαρίου 2022.
    Ο Ζελένσκι, ο οποίος έχει αναφέρει ότι ορισμένοι από τους αδελφούς του παππού του σκοτώθηκαν στο Ολοκαύτωμα, έχει επανειλημμένα απορρίψει ως «ψευδείς» τις ρωσικές κατηγορίες πως υποστηρίζει τους νεοναζί της Ουκρανίας.
    Ζ.Π.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πόσο κρατά μια ημέρα στον πλανήτη Αφροδίτη;
    Ο πλανήτης Αφροδίτη έχει κάποιες ιδιαιτερότητες που είναι πολύ ενδιαφέρουσες. Όπως και κάθε πλανήτης του ηλιακού μας συστήματος.

    Το πιο ενδιαφέρον απ΄ όλα είναι το πόσο κρατά μια ημέρα στον πλανήτη της Αφροδίτης. Επειδή η Αφροδίτη κάνει περισσότερο χρόνο να στριφογυρίσει γύρω από τον άξονα της, απ΄ ότι να κάνει μια περιφορά γύρω από τον ήλιο, μια ημέρα στην Αφροδίτη διαρκεί 243 γήινες ημέρες. Θέλει δηλαδή τον περισσότερο χρόνο από κάθε άλλο πλανήτη στο ηλιακό μας σύστημα για να γυρίσει γύρω από τον άξονά της. Από την άλλη, για να κάνει μια περιφορά γύρω από τον ήλιο, χρειάζεται 224,7 ημέρες!

    Μάλιστα η Αφροδίτη είναι ο μόνος πλανήτης που περιστρέφεται γύρω από τον εαυτό του (και από τον Ήλιο) με τη φορά του ρολογιού, ενώ όλοι οι άλλοι πλανήτες περιστρέφονται με την αντίθετη φορά. Και αυτό συμβαίνει γιατί είναι ανάποδα, αφού άλλαξε θέση τον άξονα της κατά 180 μοίρες λόγω της ισχυρής βαρυτικής έλξης του ήλιου στην πολύ πυκνή της ατμόσφαιρα.
    Επίσης, η Αφροδίτη είναι πιο ζεστός πλανήτης από τον Ερμή, παρόλο που ο δεύτερος βρίσκεται πιο κοντά στον ήλιο. Η μέση θερμοκρασία της είναι 462 βαθμοί Κελσίου. Αυτό οφείλεται στην πολύ υψηλή συγκέντρωση διοξειδίου του άνθρακα στην ατμόσφαιρά της, κάτι που προκαλεί ένα πολύ πιο έντονο φαινόμενο του θερμοκηπίου. Η θερμότητα παγιδεύεται στην ατμόσφαιρα, με αποτέλεσμα η θερμοκρασία του πλανήτη να είναι πολύ υψηλότερη από ό,τι θα υποδείκνυε η απόστασή του με τον Ήλιο.
    Τέλος, πρόκειται για το δεύτερο πιο φωτεινό φυσικό αντικείμενο στον νυχτερινό μας ουρανό, μετά τη Σελήνη. Τα σύννεφα θειικού οξέος που υπάρχουν στην ατμόσφαιρά της, την κάνουν λαμπερή και αντανακλαστική. Η φωτεινότητά της την κάνει ορατή ακόμα και κατά τη διάρκεια της ημέρας.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ένας άνθρωπος κλωνοποιεί και φυτεύει τα μεγαλύτερα δέντρα στον κόσμο για να αποτρέψει την εξαφάνισή τους.
    https://europost.gr/aytos-o-anthropos-klonopoiei-fyteyei-ta-megalytera-dentra-ston-kosmo/
    Κάθε χρόνο εκατομμύρια εκτάρια δασών χάνονται από πυρκαγιές, εκτός από τα ζώα, τις συνέπειες της πυρκαγιάς υφίστανται και τα δέντρα. Με αποτέλεσμα χιλιάδες είδη χλωρίδας ή πανίδας να κινδυνεύουν με εξαφάνιση.

    Μπορείτε να φανταστείτε έναν κόσμο χωρίς δάση; Σήμερα, αυτό είναι ένα ερώτημα που κανείς δεν πρέπει να κάνει στον εαυτό του, ωστόσο, είναι γεγονός που έχει τη δυνατότητα να γίνει πραγματικότητα.

    Ο David Milarch ανέλαβε μια εξαιρετικά φιλόδοξη πρωτοβουλία, επικεντρώθηκε στην αναδάσωση χάρη στη γενετική, αντιγράφοντας βασικά ορισμένα χαρακτηριστικά διαφόρων ειδών για να τα πολλαπλασιάσει.

    Το έργο είναι μια κοινή και οικογενειακή προσπάθεια, μια από τις προτεραιότητές του ήταν η κλωνοποίηση δέντρων Redwood ή Sequoia (που θεωρούνται τα μεγαλύτερα στον κόσμο), ένα είδος που μπορεί να ζήσει για χιλιάδες χρόνια και μπορεί να φτάσει τα 100 μέτρα ύψος.
    Αυτοί οι τύποι δέντρων βρίσκονται στα εθνικά πάρκα της Καλιφόρνια των Ηνωμένων Πολιτειών και πριν από πολλά χρόνια αφθονούσαν, υπάρχουν φωτογραφικά στοιχεία ανθρακωρύχων που ποζάρουν δίπλα τους που δείχνουν την απεραντοσύνη τους.

    Ο πυρετός του χρυσού τον περασμένο αιώνα, η εκμετάλλευση των πόρων και η υπερθέρμανση του πλανήτη ευθύνονται για την παρακμή των κόκκινων ξύλων.
    Παρατηρώντας την κρίση που αντιμετωπίζουν τα δάση, ο David άρχισε να δημιουργεί κλώνους δέντρων Redwood το 1994 . Για να το πετύχουν επιλέγουν δέντρα Sequoia και τις μεγαλώνουν για δυόμιση χρόνια.

    Μετά από αυτό, τα φυτεύουν στο δασικό καταφύγιο Presidio, που βρίσκεται στο Σαν Φρανσίσκο των Ηνωμένων Πολιτειών.

    Η πρωτοβουλία του επιδιώκει να σώσει, να προστατεύσει και να φροντίσει τα δέντρα της γης, εκτός από τα οφέλη της διατήρησης αυτών των τεράστιων δέντρων είναι περισσότερα από όσα φαντάζεστε, για παράδειγμα, μπορούν να αποθηκεύουν περισσότερο άνθρακα και να παράγουν περισσότερο οξυγόνο.

    Με περισσότερα από 40 χρόνια εμπειρίας στην αναδάσωση, ο Milarch αισθάνεται σίγουρος ότι θα έχει θετικό αντίκτυπο με το έργο του και τώρα το ίδρυμα Archangel Ancient Tree Archive.
    Ο στόχος είναι ο πολλαπλασιασμός, η συλλογή και η επαναφύτευση, καθώς και η επιθυμία περισσότερης ποικιλομορφίας στα δάση και μια ευκαιρία για κάτι τέτοιο να εξαπλωθεί σε άλλα μέρη του κόσμου.

    Η αποστολή του χωρίζεται σε τρία σημαντικά σημεία : πολλαπλασιάστε τα παλιά δέντρα πριν εξαφανιστούν. αρχειοθετήστε τη γενετική αυτών σε ζωντανές βιβλιοθήκες για τις μελλοντικές γενιές και αναδασώστε τη Γη με τους απογόνους δειγμάτων αρχαίων δέντρων.
    Η οικογένεια Milchard είναι ο κύριος υπεύθυνος του ιδρύματος αλλά έχει και την υποστήριξη άλλων συνεργατών.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Παραλίγο τραγωδία στον αέρα.
    https://www.documentonews.gr/article/paraligo-tragodia-ston-aera/

    Η επιτελική κυβέρνηση Μητσοτάκη αδυνατεί να προσφέρει έστω ασφάλεια πτήσεων, καθώς το ηλεκτρονικό σύστημα απέτρεψε εναέρια σύγκρουση την ύστατη στιγμή, ενώ διαπιστώνονται ελλείψεις σε προσωπικό και σε σύγχρονα συστήματα επιτήρησης της εναέριας κυκλοφορίας

    Μετά τις αποκαλύψεις για το έλλειμμα ασφαλείας σε 14 αεροδρόμια και σε όλες τις ελληνικές αεροπορικές εταιρείες το Documento φέρνει στο φως ένα σοκαριστικό περιστατικό που αποδεικνύει (πάλι) ότι το «επιτελικό κράτος» αδυνατεί να εγγυηθεί την ασφαλή μεταφορά των πολιτών ακόμη και στον αέρα. Στη σκιά της τραγωδίας των Τεμπών και της προκλητικής εξαίρεσης της τηλεδιοίκησης των τρένων από τα κονδύλια του Ταμείου Ανάκαμψης, παραλίγο δύο αεροπλάνα να συγκρουστούν στον αέρα, πετώντας στο ίδιο ύψος και προς αντίθετες κατευθύνσεις, με το σύστημα αποφυγής εναέριας σύγκρουσης να αποσοβεί το δυστύχημα.

    ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ; «Καμπανάκι» από τους ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας – «Σημαντικές ελλείψεις σε σύγχρονο εξοπλισμό και προσωπικό».
    http://zenonpapazaxos.blogspot.com/2023/03/blog-post_4.html
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...