ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

03 Δεκεμβρίου 2021

ΟΙ ΑΝΤΙΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΣ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΑΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ.

 

O ΣΟΡΟΣ, Ο ΜΕΝΤΟΡΑΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ, ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΣΥΝΤΗΞΗ, ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΕΣ, ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΒΟΥΝΑ. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ.


Οι ανοησίες των λεγόμενων αντιεμβολιαστών πέτυχαν τον σκοπό τους. Εξύψωσαν τον Μητσοτάκη, ο οποίος φαίνεται τώρα σαν ο μάρτυρας, που αγωνιά για την υγεία μας. Οι ακροδεξιοί μεσαιωνιστές αντιεμβολιαστές εγκλωβίστηκαν σε ένα αδιέξοδο. Εδώ και ένα χρόνο ο Ζ.Π. εκλιπαρεί τους ακροδεξιούς ηγέτες να πάνε πρώτοι να κάνουν το εμβόλιο.
ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΕΣΤΡΕΨΑΝ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ «ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ».
Οι στόχοι ήταν δύο: πρώτον, να στρέψουν αλλού τον ενδιαφέρον των νοήμονων τετράποδων που αυτοαποκαλούνται ρωμιοί και όχι στα καυτά κοινωνικά, οικονομικά, πολιτικά και εθνικά θέματα και δεύτερον να εμφανιστεί ο Κούλης σαν σωτήρας της υγείας μας, αφού είναι ανύπαρκτος σε άλλα έργα.
Πέτυχαν και οι δύο στόχοι.

Έλληνες, γιατί με την συμπεριφορά σας ενισχύετε τον Μητσοτάκη; Έλληνες, κόψτε τον βήχα στον Μητσοτάκη. Κάντε το εμβόλιο. Τηρήστε με ευλάβεια όλα τα ιατρικά μέτρα. Και μετά επιτεθείτε του. Έχει τόσα τρωτά. Είναι τόσο διεφθαρμένος. Από πού να αρχίσουμε και πού να τελειώσουμε. Η Μαφία και η Κόζα Νόστρα είναι παιδική χαρά μπροστά στην οικογενειοκρατία Μητσοτάκη. Γιατί τον αφήνετε να βαυκαλίζετε ότι προσέχει δήθεν την υγεία μας και έτσι αυτοαθωώνεται μέσα του για τις μαφιόζικες πρακτικές του;


ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΩΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟ 10 ΠΑΙΔΙΑ.
Έτσι θα δώσουν το καλό παράδειγμα. Η Ελλάδα χάνεται και αυτοί ασχολούνται με το εμβόλιο.
Τι πατριώτες και κουραφέξαλα. 40άρηδες, 50άρηδες και 60άρηδες ανύπαντροι, χωρίς παιδιά που θέλουν να σώσουν και την Πατρίδα. Να σώσουν πρώτα τις ανύπαρκτες οικογένειές τους.

 

 

 

ΔΙΕΡΩΤΑΤΑΙ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΒΑΘΙΩΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΒΑΘΙΩΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΞΕΓΕΙΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΙ ΛΑΟΙ ΣΕ ΟΣΑ ΠΑΡΑΛΟΓΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ. Η ΕΞΗΓΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ KAI ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΑΜΕ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΑΡΘΡΑ: Χάθηκαν οι όρχεις από την ελληνική και την ευρωπαϊκή νεολαία. Αποκόπηκαν χημικά. Οι περισσότεροι άνδρες κυκλοφορούν πλέον χωρίς όρχεις, τεστοστερόνη και σπερματοζωάρια. Δεν μπορούν και δεν πρόκειται να αντιδράσουν σε τίποτε. Δεν θέλουν αγώνες, επιζητούν την ησυχία τους, αλλιώς προτιμούν τον θάνατο. Οι λίγοι αντιδραστικοί (με όρχεις) είναι στις φυλακές. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΩΣ ΣΥΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ Η ΠΑΘΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΛΗΘΑΡΓΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΚΑΙ Η ΜΕΙΩΜΕΝΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΣΠΕΡΜΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ.

 


ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ EINAI ΗΛΙΘΙΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ, ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΞΕΝΩΝ ΠΡΕΣΒΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ, ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΤ’ ΑΝΑΓΚΗ ΟΤΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΕΧΟΥΝ ΑΔΙΚΟ. ΟΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΟΥΝ ΤΑ ΣΩΣΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ, ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ, ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΞΕΝΩΝ ΠΡΕΣΒΕΙΩΝ.

 

 

 

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΟΡΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΙ ΑΡΙΣΤΟΤΕΧΝΙΚΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΩΝ ΧΑΖΟΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑΝΤΑΙ ΑΠΟ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ. ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΗΣ ΛΗΜΝΟΥ, ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΚΟΥΤΑΛΗ, ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΛΗ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ. ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ, ΣΕ ΜΙΑ ΠΙΘΑΝΗ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΥΡΡΑΞΗ, ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΕΣ...

 

 

 

 

ΜΙΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΗ ΡΑΤΣΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΒΑΛΙΚΕΨΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 70 ΧΡΟΝΙΑ ΤΡΕΙΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΕΣ ΜΑΦΙΟΖΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ (ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ) ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΜΙΚΡΟΜΑΦΙΟΖΟΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΡΟΥΦΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΖΥΓΟΥ ΤΗΣ ΜΑΦΙΟΖΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ, TO ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΠΟΡ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑΛΟΓΗ ΚΑΙ ΣΤΡΕΒΛΗ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΑΠΙΘΑΝΑ ΘΕΜΑΤΑ.

 


 

 


ΜΑΖΙΚΗ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΑ; ΟΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΣΕ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ. "Ο ΠΑΣΤΕΡ, ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ ΜΙΚΡΟΒΙΑ, ΗΤΑΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΙΚΡΟΒΙΑ". Ο ΝΕΟΣ ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ. ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ, ΤΟΝ ΓΑΛΗΝΟ, ΤΟΝ ΑΣΚΛΗΠΙΟ. "ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΑΣΘΕΝΕΙΣ. Η ΤΟΞΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΟΥ ΚΑΙ Η ΑΡΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ. Ο ΚΟΥΡΚΟΥΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ".

 



 

 

ΤΟ 95% ΤΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.


Κάθε αξιόπιστο εμβόλιο, εγκεκριμένο από τα αρμόδια όργανα, είναι απόλυτα ασφαλές. Δεν χρειάζεται να συζητάμε με τις ώρες πάνω σ' αυτό το ζήτημα, γιατί είναι χωρίς νόημα. Τα εμβόλια είναι μία από τις σπουδαιότερες και ασφαλέστερες κατακτήσεις του ανθρωπίνου πνεύματος. Όλα τα άλλα που γράφονται από αδαείς, είναι παραπληροφόρηση της κακιάς ώρας, για να μην γράψουμε κάτι χειρότερο. Και θα ήταν για γέλια, αν δεν επηρέαζαν ένα πληθυσμό άσχετων.
Το 2009 με την γρίπη των πτηνών οι πρώτοι που πήγαν και εμβολιάσθηκαν ήταν οι 80.000 ιατροί της Ελλάδος και όλοι οι ευρωπαίοι και αμερικανοί γιατροί. Ρωτήστε γι αυτό τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο. 'Ολοι αυτοί, οι συνεχιστές του Ιπποκράτη, που έφαγαν 30 - 40 - 50 χρόνια στην εξάσκηση της Ιατρικής, δεν γνωρίζουν το αντικείμενό τους, είναι άσχετοι με την επιστήμη τους και τους πείθουν "διάφοροι" να κάνουν εμβόλια για να βλάψουν την υγεία τους;
Κάθε χρόνο όλοι οι συνταξιούχοι γιατροί εμβολιάζονται για την εποχική γρίπη. Ελάχιστοι κραυγαλέοι "ιατροί" αποφεύγουν τον εμβολιασμό και το δηλώνουν περήφανα στους αδαείς. Είμαστε όμως βέβαιοι ότι αυτοί οι ελάχιστοι "ιατροί"- νούμερα παρακολουθούνται όλοι από ψυχίατρο και παίρνουν τακτικά τα φάρμακά τους. Κανένας ιατρός που έχει σώας τα φρένας, δεν αποφεύγει τους εμβολιασμούς, τόσον για τον ίδιο, όσον και για την οικογένειά του.
Πολλοί απ’ αυτούς που προσφέρθηκαν να κάνουν τις πειραματικές δοκιμές για τα νέα εμβόλια, που ετοιμάζονται για τον κορωνοϊό, είναι γιατροί. Εδώ μάλιστα το εμβόλιο είναι πειραματικό, άρα μπορεί να ενέχει και κάποιο κίνδυνο.
Και όμως πρώτοι οι γιατροί προσφέρθηκαν. Μήπως αυτοί οι γιατροί είναι αναλώσιμοι; Μήπως τους έχουμε για ξεμπέρδεμα;

 


 


 ΠΡΟΤΑΣΗ «ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ»: ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΩΝ ΛΕΓΟΜΕΝΩΝ «ΑΚΡΟΔΕΞΙΩΝ» ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΣΑΝ ΑΝΤΡΕΣ. ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΜΑΛΙΣΤΑ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΣΥΜΜΑΧΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ. ΛΙΓΟ ΑΝΔΡΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ; ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΝΕΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΚΑΝΑΝ ΕΘΕΛΟΥΣΩΣ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΟ, ΣΑΝ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΠΡΟΣΩΠΑ, ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΩΝ ΔΟΚΙΜΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΑΘΑΝ ΤΙΠΟΤΕ. ΞΕΡΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ «ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ» ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΩΣ ΣΑΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΥΤΟΙ; ΣΑΝ ΔΕΙΛΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ. 

 



Ο Ζ.Π. ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ: ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΩΝ ΛΕΓΟΜΕΝΩΝ «ΑΚΡΟΔΕΞΙΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ», (Κασιδιάρης, Λαγός, Πλεύρης, Βελόπουλος, Μιχαλολιάκος, Καρατζαφέρης, Κρανιδιώτης κλπ) . ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΜΙΑ ΣΩΣΤΗ ΣΧΕΣΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟIΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΟΥ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΖΕΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ Η… ΚΑΤΙΝΑ ΤΟΥ ΚΚ(εσ), Ο ΚΟΥΛΗΣ, Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ, Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΕΜΟΥΝ ΑΠΟ ΦΟΒΟ (ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΕΝΟΙ ΕΛΛΕΙΨΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ) ΟΙ «ΘΑΡΡΑΛΕΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ».




 

Η ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΚΟΥΒΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΖΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ 2 ΕΩΣ 18 ΕΤΩΝ. Η ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΚΟΥΒΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΖΕΙ ΠΑΙΔΙΑ 2 ΕΤΩΝ. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ...

 

 

 

Στο «Σωτηρία» το 25% των νοσηλευομένων είναι αλλοδαποί ηλικίας κάτω των 30 χρόνων

Στο 5% υπολογίζεται το ποσοστό των αλλοδαπών ασθενών που νοσηλεύονται στις ΜΕΘ. 

Στον «Ευαγγελισμό» δε οι αλλοδαποί με λοίμωξη COVID-19 αποτελούν το 55% των νοσηλευομένων, και μάλιστα ανήκουν στην ηλικιακή ομάδα 17-25 χρόνων. 

Στις ΜΕΘ του νοσοκομείου το 15% των σοβαρών περιστατικών και διασωληνωμένων είναι επίσης αλλοδαποί.

 

Πλήρωνε  ανόητε  Έλληνα  τους φόρους και  τους  τόκους  από  τα  δάνεια  των πολιτικών,  για  να  νοσηλεύονται  δωρεάν  οι  λαθρομετανάστες  που  θα  σε  αντικαταστήσουν.

 

ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ 

 

 

1 σχόλιο:

  1. ΤΟ ΚΚΕ ΤΟΥ ΚΕΣΙΛΕ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΟΥ Ζ.Π. ΑΝΤΙΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΣ: Ο ΒΟΛΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ. ΧΘΕΣΙΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ:
    "Η κυβέρνηση «με την στάση της ενισχύει όλες αυτές τις αντιεμβολιαστικές δυνάμεις που αποτελούν “βολικό αντίπαλο”, ώστε να κρύψει τις πραγματικές της ευθύνες για τις τεράστιες ελλείψεις και τα κενά στο δημόσιο σύστημα υγείας και στην αντιμετώπιση της πανδημίας».
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...