ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

26 Δεκεμβρίου 2021

Ο ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟΣ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΙΑΣ ΜΟΛΙΣ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ, ΕΨΑΞΕ ΑΜΕΣΩΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΤΗΝ ΒΡΗΚΕ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΤΙΜΙΑ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ (ο Κωστάκης, ο Τζέφρυ, ο Αντωνάκης, ο Προδότης, ο Κούλης) ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΨΑΝ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΨΑΞΟΥΝ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΙΣΟΒΙΩΣ ΘΑ ΑΡΜΕΓΟΥΝ ΑΕΡΓΟΙ (αυτοί και τα παιδιά τους) ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, (ΤΟΝ ΛΑΟ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΔΕΙΚΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ), ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙ.

 

 

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ: ΣΟΥΛΤΑΝΑΤΟ ΚΑΙ ΣΕΪΧΑΤΟ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ. Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΤΗΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ 22ου ΑΙΩΝΑ. Ο ΓΑΠ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ. Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ. Ένας Παπανδρέου φεύγει - Δύο Παπανδρέου έρχονται. Ν.Ανδρουλάκης: Ο νέος πρόεδρος του ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚ με καταθέσεις 846.486 ευρώ σε τοκογλύφους στο Βέλγιο (!)και 18 ακίνητα. 42 ΕΤΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΡΓΑΣΤΕΙ ΠΟΤΕ…

 

 

 Spiegel: «Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟΣ Βίλι Μπραντ ήταν πράκτορας αμερικανικής μυστικής υπηρεσίας». Δεν περιμέναμε βέβαια το Σπήγγελ να μας το αποκαλύψει.

 
 

ΩΡΙΓΕΝΗΣ, ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ. ΑΥΤΟΕΥΝΟΥΧΙΣΤΗΚΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ.

 

   Αυστρία: Ο πρώην καγκελάριος Κουρτς βρήκε άλλη δουλειά. Αν  μελετούσε  λίγο  ελληνική  πολιτική,  θα  απέφευγε  να  εργασθεί,  θα  παρέμεινε  από  τα  35  του  ισόβιος  συνταξιούχος  με  15.000  ευρώ σύνταξη,  συν  τα  έξοδα  παραστάσεως,  συν  50 αστυνομικούς  να  τον  φυλάνε  και  θα  περίμενε  τις  συγκυρίες  και  την  πρεσβεία  να  ξαναέρθει  πρωθυπουργός  ή  πρόεδρος  της  δημοκρατίας.  Καθημερινά  θα  τα  έτσουζε  στις  δεξιώσεις  της  πρεσβείας  καταγγέλλοντας  τους φασίστες.  Ταυτόχρονα  θα προετοίμαζε  το  σόι  του για  το μέλλον.  Μα  τι  ανόητοι  άνθρωποι  κυκλοφορούν  εις  τας  Ευρώπας;    

 

                      


 

 

Ο Κούρτς χρησιμοποίησε χρήματα φορολογουμένων για να παραγγείλει δημοσκοπήσεις προκειμένου να ανέλθει στην εξουσία

Ο πρώην καγκελάριος της Αυστρίας Σεμπάστιαν Κουρτς, εγκαταλείπει τη χώρα του για μια νέα καριέρα στη Σίλικον Βάλεϊ, στις ΗΠΑ  (!)

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Österreich» ο 35χρονος Κούρτς υπογραφεί συμβόλαιο με τον ιδιωτικό τομέα, ενώ η «Kronen-Zeitung» αναφέρει ότι θα αναλάβει διευθυντική θέση στη Σίλικον Βάλεϊ, στο Σαν Φρανσίσκο, όπου έχουν την έδρα τους μεγάλες τεχνολογικές εταιρείες.

Ο Κουρτς απέφυγε να σχολιάσει τα δημοσιεύματα, αλλά σε σύντομο μήνυμα του στο Twitter έστειλε στα αγγλικά (!)  (βλέπε και άρθρο:   Spiegel: «Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟΣ Βίλι Μπραντ ήταν πράκτορας αμερικανικής μυστικής υπηρεσίας». Δεν περιμέναμε βέβαια το Σπήγγελ να μας το αποκαλύψει.)  τις ευχές του προς όλους, για «Χαρούμενα Χριστούγεννα, χαλαρωτικές διακοπές και ευτυχισμένο το νέο έτος».

Υπενθυμίζεται ότι ο Σεμπάστιαν Κουρτς παραιτήθηκε από την καγκελαρία τον Οκτώβριο, έπειτα από καταγγελίες για σκάνδαλο διαφθοράς. Λέγεται ότι τόσο ο ίδιος όσο και μερικοί από τους στενότερους πολιτικούς συμβούλους του χρησιμοποίησαν χρήματα φορολογουμένων για να παραγγείλουν δημοσκοπήσεις προκειμένου να ανέλθει στην εξουσία.

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:  σιγά  το  σκάνδαλο.  Εδώ  ο  Κούλης  δίνει  (ξετσίπωτα, ξε-πέτσωτα)  ένα  σωρό  χρήματα  του  δημοσίου  σε  δημοσιογράφους  και καναλάρχες  για  να  τον κρατούν  στην εξουσία.

 

Ο Κουρτς, αρχικά αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες και παρέμεινε επικεφαλής του συντηρητικού Λαϊκού Κόμματος και ηγέτης της κοινοβουλευτικής του ομάδας.

Στις αρχές όμως Δεκεμβρίου ανακοίνωσε ξαφνικά την παραίτησή του από όλα τα αξιώματα.

Ο Κουρτς που επί μια δεκαετία ήταν στο πολιτικό προσκήνιο, έχει διατελέσει υπουργός Εσωτερικών, υπουργός Εξωτερικών και καγκελάριος. 

(βλέπε και άρθρα: 

Ζήνων Παπαζάχος: ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ CIA ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ  (zenonpapazaxos.blogspot.com)  "Έτσι  διάφορες  συγκυρίες  και  εξελίξεις,  (το  παιγνίδι  είναι    μακροχρόνιο - μπορεί  να  κρατήσει  μια  ζωή),  φέρνουν  εναλλαγές  στην  ζωή  του  πράκτορα  και  ξαφνικά  τον  βλέπουμε  δήμαρχο,  βουλευτή,  μεγαλοδημοσιογράφο,    μεγαλοεπιχειρηματία,  υπουργό,  πρωθυπουργό,  πρόεδρο  δημοκρατίας. Ο  λαός,  και  εδώ  και  στην  Ευρώπη,  αποτελείται  βέβαια,  από  τον  διπλανό  κ.  ηλίθιο".

Ζήνων Παπαζάχος: ΒΙΟΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΙ: ΠΕΝΤΕ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ, ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ CIA, ΜΕ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΛΟΝ. Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΗΣ. (zenonpapazaxos.blogspot.com)

 

Τα σχέδια για το μέλλον  (3/12/2021).

Φυσικά ένας πολιτικός σαν τον Σεμπάστιαν Κουρτς δεν πρόκειται να συνταξιοδοτηθεί στα 35 του χρόνια. Τι θα κάνει από δω και πέρα; Ο ίδιος δηλώνει ότι θα ήθελε να αφοσιωθεί στην οικογένειά του και ότι με τη γέννηση του γιου του συνειδητοποίησε «πόσο σημαντικά πράγματα υπάρχουν πέρα από την πολιτική». Λέει όμως επίσης ότι με την καινούρια χρονιά θα αναζητήσει «μία νέα επαγγελματική πρόκληση». Δημοσιεύματα κάνουν λόγο για επικερδείς δραστηριότητες του Σεμπάστιαν Κουρτς στον ιδιωτικό τομέα, κάτι που άλλωστε θεωρείται συνηθισμένο για πολλούς «πρώην» της πολιτικής. 

Μία επιπλέον πρόκληση θα ήταν βέβαια να ολοκληρώσει τις σπουδές του. Μετά τη στρατιωτική θητεία του ο Κουρτς είχε εγγραφεί στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου της Βιέννης, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει πάρει το πτυχίο του, λόγω των υποχρεώσεών του στην πολιτική. 

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:  μάλλον  πρόκειται  για  χαζό  άνθρωπο.  Αν  μελετούσε  λίγο  ελληνική  πολιτική,  θα  απέφευγε  να  εργασθεί,  θα  παρέμεινε  από  τα  35  του  ισόβιος  συνταξιούχος  με  15.000  ευρώ σύνταξη,  συν  τα  έξοδα  παραστάσεως,  συν  50 αστυνομικούς  να  τον  φυλάνε  και  θα  περίμενε  τις  συγκυρίες  και  την  πρεσβεία  να  ξαναέρθει  πρωθυπουργός  ή  πρόεδρος  της  δημοκρατίας.  Καθημερινά  θα  τα  έτσουζε  στις  δεξιώσεις  της  πρεσβείας  καταγγέλλοντας  τους φασίστες.  Ταυτόχρονα  θα προετοίμαζε  το  σόι  του  για  το μέλλον.  Μα  τι  ανόητοι  άνθρωποι  κυκλοφορούν  εις  τας  Ευρώπας;    

 

ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

8 σχόλια:

  1. Ο Αλέξης Τσίπρας απέκτησε δίπλωμα ταχύπλοου – Τι πρέπει να θυμάται όταν κρατάει το τιμόνι του σκάφους.
    Μάνος Βουλαρίνος

    Καμία έκπληξη δεν μου προκάλεσε η πληροφορία ότι ο ηγέτης της ελληνικής αριστεράς απέκτησε δίπλωμα ταχύπλοου. Ένας κομμουνιστής χωρίς ταχύπλοο δεν είναι πραγματικός κομμουνιστής αλλά άλλο ένα από τα πολλά κορόιδα που ανεμίζουν τις κόκκινες σημαίες πιστεύοντας ότι αλλάζουν τον κόσμο ενώ το μόνο που αλλάζουν είναι οι περιουσίες των ηγετών τους ή των οργανισμών των οποίων οι ηγέτες ηγούνται. Και στο κάτω-κάτω ο Αλέκσης δεν μπορεί μονίμως να βασίζεται στη διάθεση των φίλων του να του δανείζουν τη θαλαμηγό τους. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι ένα αδέσμευτο, ανεξάρτητο πνεύμα και λογικό είναι να θέλει την ανεξαρτηρία του και ως σκαφάτος.

    Αντιστοίχως, καθόλου δεν με εξέπληξε και ο φθόνος κάποιων συμπολιτών οι οποίοι έσπευσαν να ξεστομίσουν και να γράψουν κακίες του τύπου «ελπίζω να μην πήρε το δίπλωμα όπως πήρε το πτυχίο του ΕΜΠ», ξεχνώντας ότι ο Αλέσκης μας είναι ένας πραγματικός μηχανικός, όπως σε κάθε ευκαιρία μας θυμίζει και ο ίδιος.

    Όμως υπάρχουν τρία πράγματα που ο καπετάν Αλέκσης θα πρέπει να προσέξει προκειμένου οι θαλάσσιες εξορμήσεις του να είναι το ίδιο πετυχημένες με τα έργα που, ως μηχανικός, έχει φέρει σε πέρας. Τρία πράγματα που, όπως φάνηκε, καμιά φορά τα ξεχνά (κανείς άλλωστε δεν μπορεί να τα θυμάται όλα) και τα οποία μπορεί να του φανούν χρήσιμα όταν θα κρατάει το τιμόνι του σκάφους του που είμαι βέβαιος ότι σύντομα θα αποκτήσει και μάλιστα σε εξωφρενικά χαμηλή τιμή. Όπως άλλωστε μάθαμε πρόσφατα χάρη στην ιστορία με το εξοχικό του, έχει ένα ιδιαίτερο ταλέντο στο να ανακαλύπτει μεγάλες ευκαιρίες (για όνομα του σκάφους προτείνω το «Ιπτάμενος Γάιδαρος» ή το «Τσε» ή το «Venceremos», αν και το τελευταίο ταιριάζει περισσότερο σε μεγάλη θαλαμηγό).

    1. Η στροφή 360 μοιρών μάς φέρνει στο σημείο από όπου ξεκινήσαμε
    Αν ο καπετάν Αλέκσης θέλει να αλλάξει κατεύθυνση στο σκάφος του θα πρέπει να προσέξει να ΜΗΝ κάνει στροφή 360 μοιρών κι αν θέλει να πάει στην ακριβώς αντίθετη κατεύθυνση από αυτήν στην οποία βρίσκεται θα πρέπει να πάρει μια στροφή 180 μοιρών. Λεπτομέρειες θα μου πείτε αλλά λεπτομέρειες που μπορεί να φανούν χρήσιμες σε έναν καπετάνιο, όσο ικανός κι αν είναι, θα σας πω εγώ.

    2. Η θάλασσα έχει σύνορα
    Αυτό το γράφω μήπως ξαφνικά ο Αλέκσης μας βρεθεί σε χωρικά ύδατα άλλης χώρας κι έχει τίποτα μπλεξίματα με τις τοπικές αρχές οι οποίες, αντικρύζοντας την απειλητική θωριά του, δεν αποκλείεται να πιστέψουν ότι αντιμετωπίζουν απόβαση Ελλήνων κομάντο. Αυτή, κανονικά, θα ήταν μια παρεξήγηση που θα μπορούσε σχετικά εύκολα να λυθεί αλλά φοβάμαι ότι πολλοί ένστολοι των χωρών τις περιοχής μπορεί να μη μιλούν καλά τα αγγλικά και έτσι η συνεννόηση να είναι αδύνατη.

    3. Η Μυτιλήνη είναι στη Λέσβο
    Πρόκειται για ένα μπέρδεμα για το οποίο ο καπετάν Αλέκσης δεν πρέπει να αισθάνεται άσχημα (εγώ ας πούμε για χρόνια μπέρδευα τα ονόματα του Μεϊμαράκη και του Βουλγαράκη). Απλώς καλό είναι να το έχει στο νου του ώστε να μη στήσει κανέναν σκαφάτο φίλο με τον οποίο μπορεί να έχουν δώσει ραντεβού. Και μπράβο του και καλοτάξιδος.

    https://www.athensvoice.gr/politics/738583-o-aleksis-me-diploma-tahyplooy-3-pragmata-poy-prepei-na-thymatai
    Ζ.Π.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μητσοτάκης για Παπούλια: «Οι Έλληνες σκύβουν με σεβασμό το κεφάλι».
    Όπως σημειώνει, «η πατρίδα αποχαιρετά, σήμερα, έναν μεγάλο Έλληνα. Γιατί ο Κάρολος Παπούλιας την υπηρέτησε πιστά σε όλη τη διάρκεια της ζωής του».
    Σημειώνει στην συνέχεια ο πρωθυπουργός πως ο Κάρολος Παπούλιας ήταν ο πρόεδρος της ενότητας, της πραότητας, αλλά και της αποφασιστικότητας.
    «Οι Έλληνες σκύβουν με σεβασμό το κεφάλι με τη σκέψη στον υπεύθυνο Πρόεδρο, τον οραματιστή υπουργό, τον ευγενή αντίπαλο και αφοσιωμένο πατριώτη», τονίζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης και εκφράζει και τη βαθιά του θλίψη. «Στην οικογένειά του, στους αγαπημένους του Ηπειρώτες, στους αμέτρητους φίλους του», καταλήγει.
    Η πατρίδα αποχαιρετά, σήμερα, έναν μεγάλο Έλληνα. Γιατί ο Κάρολος Παπούλιας την υπηρέτησε πιστά σε όλη τη διάρκεια της ζωής του. Από έφηβος ακόμη πολέμησε τον Γερμανό κατακτητή. Στα χρόνια της ωριμότητάς του αντιστάθηκε στη δικτατορία. Και, αργότερα, ως βουλευτής και υπουργός Εξωτερικών, υπήρξε απ’ τις εμβληματικότερες προσωπικότητες της δημοκρατικής ζωής της χώρας.
    Αποκορύφωμα της πορείας του, η ομόθυμη και πανάξια εκλογή του στο αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας. Θέση που υπηρέτησε με σύνεση και με σοφία επί μία δύσκολη δεκαετία. Απαντώντας στις προκλήσεις των καιρών με πολιτική συνέπεια. Και κρατώντας ψηλά τη σημαία της αλήθειας κόντρα στα κύματα του λαϊκισμού. Ήταν ο Πρόεδρος της ενότητας, της πραότητας, αλλά και της αποφασιστικότητας.
    Οι Έλληνες σκύβουν με σεβασμό το κεφάλι με τη σκέψη στον υπεύθυνο Πρόεδρο, τον οραματιστή υπουργό, τον ευγενή αντίπαλο και αφοσιωμένο πατριώτη. Στον προσιτό και ήπιο πολιτικό αλλά και στον ευαίσθητο και καλλιεργημένο άνθρωπο. Κρατούν τις δεκαετίες της ζωής του ως παράδειγμα πορείας ενός αληθινού δημόσιου άνδρα. Και εμπνέονται από το μήνυμα ενότητας και αξιοπρέπειας που θα εκπέμπει για πάντα.
    Για την απώλεια του Κάρολου Παπούλια εκφράζω και εγώ τη βαθιά μου θλίψη. Στην οικογένειά του, στους αγαπημένους του Ηπειρώτες, στους αμέτρητους φίλους του.

    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θρηνεί απαρηγόρητος και ο τούρκος γαμπρός του Παπούλια. Ο φανατικός Τούρκος αξιωματικός των «Γκρίζων Λύκων» που παντρεύτηκε την κόρη του Παπούλια στην Γερμανία και έτσι ο Παπούλιας απέκτησε όμορφα ισλαμικά τουρκάκια εγγονάκια με χαριτωμένα ονόματα Αϊσέ, Φατμέ και Μωχαμέτ.
      Ζ.Π.

      Διαγραφή
    2. Πρεσβεία Ισραήλ για Παπούλια: «Η ζωή του είναι συνυφασμένη με τον αγώνα του ελληνικού έθνους για δημοκρατία».
      Η ανάμνηση από την επίσκεψή του στην Ιερουσαλήμ, την πρώτη επίσκεψη Έλληνα υπουργού Εξωτερικών στο Ισραήλ.
      Τη θλίψη της εκφράζει η πρεσβεία του Ισραήλ για την απώλεια του Καρόλου Παπούλια.
      Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της, «η ζωή του ενσαρκώνει την ελληνική σύγχρονη ιστορία και είναι συνυφασμένη με τον αγώνα του ελληνικού έθνους για ελευθερία και δημοκρατία». «Πάντα θα θυμόμαστε την συμβολή του στις σχέσεις των χωρών μας», καταλήγει.
      Ολόκληρη η ανακοίνωση:
      Με θλίψη πληροφορηθήκαμε για την απώλεια του πρώην Προέδρου Κάρολου Παπούλια και συμμετέχουμε στο πένθος της οικογένειάς του και του ελληνικού λαού.
      Η ζωή του ενσαρκώνει την ελληνική σύγχρονη ιστορία και είναι συνυφασμένη με τον αγώνα του ελληνικού έθνους για ελευθερία και δημοκρατία.
      Θυμόμαστε την επίσκεψή του στην Ιερουσαλήμ, την πρώτη επίσκεψη Έλληνα Υπουργού Εξωτερικών στο Ισραήλ και τον Πρόεδρο Παπούλια να φιλοξενεί την πρώτη επίσκεψη Ισραηλινού Προέδρου στην Ελλάδα.
      Πάντα θα θυμόμαστε την συμβολή του στις σχέσεις των χωρών μας.
      ΣΗΜΕΙΩΣΗ: δεν γνωρίζουμε αν κάποια από τις κόρες του Παπούλια παντρεύτηκε εβραίο. Πάντως περιμένουμε με αγωνία τις ανακοινώσεις της Τουρκίας και των «Γκρίζων Λύκων». Ζήτω η Αισέ. Λέτε να υπάρχει και καμιά Σάρα;
      Ζ.Π.

      Διαγραφή
    3. Αμερικάνικη Πρεσβεία για Παπούλια: «Περήφανος πατριώτης (ποιάς χώρας πατριώτης;) και υπέρμαχος της ειρήνης. Οι σκέψεις μας με την οικογένειά του».
      Συλλυπητήριο μήνυμα της αμερικανικής πρεσβείας για το θάνατο του Κάρολου Παπούλια.
      «Συμμετέχουμε με τους Έλληνες στο πένθος για τον θάνατο του πρώην Προέδρου Κάρολου Παπούλια, ενός περήφανου πατριώτη και υπέρμαχου της ειρήνης», αναφέρει η αμερικανική πρεσβεία σε ανάρτηση της στο twitter.
      «Οι σκέψεις μας είναι με την οικογένεια και τους φίλους του Προέδρου καθώς και με τον λαό της Ελληνικής Δημοκρατίας».
      Ζ.Π.

      Διαγραφή
  3. Η ΚΥΠΡΟΣ ΧΑΝΕΤΑΙ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΘΡΗΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΟΥΛΙΑ.

    Σάββας Ιακωβίδης
    Η Κύπρος σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης - Δραματικές διαστάσεις στο μεταναστευτικό.
    Μετά την τουρκική εισβολή και τον εποικισμό των κατεχομένων, η Κυπριακή Δημοκρατία αντιμετωπίζει έναν τρίτο, ασύγκριτα χειρότερο και πιο επικίνδυνο Αττίλα: Την κατευθυνόμενη και οργανωμένη από την Τουρκία εισβολή ξένων, παράνομων μεταναστών στις ελεύθερες περιοχές. Η κατοχική χώρα επιχειρεί να δημιουργήσει μία νέα, κυπριακή αυτήν τη φορά, Αλεξανδρέττα:
    Διά της εισβολής αυτών των μεταναστών, που κουβαλά από αφρικανικές χώρες, κυρίως, στοχεύει ξεκάθαρα στην αλλοίωση της δημογραφικής σύνθεσης της νήσου, ώστε η ελληνική πλειοψηφία να καταστεί πολύ προσεχώς μία θλιβερή μειοψηφία εις αναζήτηση νέας εστίας.
    Όσα πρόσφατα (11/12/2021) δήλωσε ο Κύπριος Υπουργός Εσωτερικών, Νίκος Νουρής, σε συνέδριο της συντεχνίας ΣΕΚ, είναι άκρως ανησυχητικά και ενδεικτικά της κατάστασης έκτακτης, πλέον, ανάγκης, στην οποία βρίσκεται σήμερα η Κυπριακή Δημοκρατία.
    «Άλλωστε είναι, αν μη τι άλλο, τραγελαφικό να παραδίδει το ΑΚΕΛ μαθήματα διαχείρισης του μεταναστευτικού στην Κυβέρνηση, όταν επί των ημερών τους φρόντισαν να καταστήσουν την Κύπρο μεταναστευτικό παράδεισο».
    Να υπενθυμίσουμε ότι, επί διακυβέρνησης Δ. Χριστόφια, ακολουθήθηκε πολιτική «ανοικτής πόρτας», με αποτέλεσμα δεκάδες χιλιάδες παράνομοι οικονομικοί μετανάστες να εισβάλουν κυριολεκτικά στις ελεύθερες περιοχές, με κατευθυνόμενες ενέργειες της Τουρκίας.
    Κατ’ επανάληψιν κυπριακά ΜΜΕ αποκάλυψαν ότι ξένοι εισέπρατταν μηνιαία παχυλά επιδόματα χιλιάδων ευρώ και μάλιστα αρκετοί εξ αυτών ενίσχυαν συγγενείς στις χώρες καταγωγής τους ή ποιούσαν θερινές διακοπές σε ελληνικά νησιά!
    Έκτοτε, ο εφιάλτης του μεταναστευτικού προσέλαβε συγκεκριμένη μορφή: Πόλεις και χωριά χρωματίστηκαν από την Ασία και την Αφρική. Σχηματίστηκαν γκέτο. Η παλιά Λευκωσία γκετοποιείται, ισλαμοποιείται.
    Τα χωριά Χλώρακα, Δρούσεια, Κοκκινοτριμιθιά, Μάμμαρη, Τρούλλοι, Δένεια, Παλιομέτοχο και πολλές άλλες περιοχές, η Λεμεσός, η Πάφος, η Λάρνακα, η ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου, πλημμύρισαν από περιφερόμενους αλλά καλά σιτιζόμενους και απολαμβάνοντες επιδόματα, ξένους. Η εγκληματικότητα, η πορνεία, οι φόνοι μεταξύ τους, τα ναρκωτικά, βρίσκονται στην ημερησία διάταξη.
    Ο Κύπριος Υπουργός Εσωτερικών αποκάλυψε πως μόνο κατά τους μήνες Οκτώβριο-Νοέμβριο υποβλήθηκαν 3.856 αιτήσεις για άσυλο. Σε ευρεία σύσκεψη που έγινε στο Προεδρικό (10/11/2021) υπό τον Ν. Αναστασιάδη αναφέρθηκε ότι:
    Για τους πρώτους 10 μήνες του 2021 καταγράφηκαν παράτυπες ροές 10.868 προσώπων, από τις οποίες οι 9.270 είχαν διέλθει παράνομα από τη Γραμμή Αντιπαράταξης, με πιο σημαντικό το γεγονός πως το 70% των εν λόγω ροών αφορά μονήρεις άντρες ηλικίας 25 έως 40 ετών.
    Η βουλευτής του ΔΗΣΥ, Ρίτα Σούπερμαν, αποκάλυψε (22/11/2021) πως «οι αριθμοί ασυνόδευτων ανήλικων παιδιών είναι απειλητικοί. Από 26 αιτήσεις ασύλου το 2012 μέχρι σήμερα, το 2021 έχουν υποβληθεί 549 αιτήσεις. Αυτό δεν σημαίνει ότι έχουμε 549 ασυνόδευτους ανηλίκους, έχουμε πολύ περισσότερους. Τα περισσότερα παιδιά είναι ηλικίας 15 μέχρι 17 ετών και ως επί το πλείστον είναι αγόρια».
    Τι πράττει το Υπουργείο Εσωτερικών; Σε απάντηση σε κατηγορίες του ΑΚΕΛ, αναφέρονται και τα εξής:
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μηδενισμός του φαινομένου των εικονικών γάμων και η ανάκληση πέραν των 1.500 αδειών παραμονής. Τερματισμός του φαινομένου των εικονικών φοιτητών. Αύξηση της στελέχωσης της Υπηρεσίας Ασύλου με πέραν των 53 προσώπων πρόσθετου προσωπικού. Στελέχωση με 10 δικαστές του Δικαστηρίου Διεθνούς Προστασίας.
      Συγκρότηση λίστας ασφαλών χωρών, η σύναψη διμερών συμφωνιών με αριθμό χωρών για επιστροφές. Η αγορά συστήματος επιτήρησης (από το Ισραήλ). Ταχεία εξέταση εντός 10 ημερών αιτήσεων ασύλου με αποτέλεσμα να επιδοθούν μόνο για φέτος 12.500 απορριπτικές αποφάσεις.
      Όλα αυτά είναι σημαντικά αλλά... Καθ’ ομολογίαν του Ν. Νουρή «πρόβλημα παραμένει το μεγάλο μήκος της Γραμμής Αττίλα, από την οποία κάθε βράδυ περνούν παράνομα εκατοντάδες μετανάστες».
      Πριν από λίγες ημέρες (9/12/2021), οι κάτοικοι τεσσάρων χωριών που γειτνιάζουν με το κέντρο υποδοχής μεταναστών «Πουρνάρα» απέκοψαν τον αυτοκινητόδρομο σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τον υπερπληθυσμό στο κέντρο, αλλά κυρίως για την εφιαλτική προοπτική, σύντομα να είναι μειοψηφία! Ενδεικτικά, ο κοινοτάρχης Κοκκινοτριμιθιάς κατήγγειλε:
      «Γίνονται συνέχεια κλοπές, δεχόμαστε καταγγελίες ότι γυναίκες κάνουν πεζοδρόμιο στο κέντρο του χωριού και μέσα στο Πουρνάρα σύμφωνα με την Υπηρεσία Ασύλου. Πωλούν ναρκωτικά και διερωτόμαστε ποιος θα μας προστατεύσει».
      Θα περίμενε κανείς πως η ΕΕ θα ερχόταν αρωγός όχι μόνο οικονομικά αλλά και με εξαίρεση της Κύπρου από το δικαίωμα αιτητών σε άσυλο και επαναπροώθησή τους. Και όμως: Ο αντιπρόεδρος της Επιτροπής, Σχοινάς, έμμεσα αλλά σαφώς, με δημόσια δήλωσή του θεωρεί ότι η Κύπρος δεν είναι σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.
      Συμπέρασμα: Η Κυπριακή Δημοκρατία να κάνει ό,τι μπορεί μόνη της! Γιατί, λοιπόν, δεν μιμείται την Ουγγαρία, την Πολωνία, την Εσθονία, τη Δανία, που υπερασπίζονται τα σύνορα και τη δημογραφική σύνθεσή τους, χωρίς να περιμένουν τίποτε από τους γραβατωμένους των Βρυξελλών; Διακυβεύεται η ασφάλεια και η εθνική και βιολογική ύπαρξή μας. Ανησυχεί κανείς;
      *Πρώην Αρχισυντάκτης-Διευθυντής, Αρθρογράφος-αναλυτής στην κυπριακή εφημερίδα " Η Σημερινή". ΜΑ στις Διεθνείς Σχέσεις και Ευρωπαϊκές Σπουδές του Πανεπιστημίου Λευκωσίας- Πτυχιούχος της Ανωτάτης Σχολής Δημοσιογραφίας της Lille - Universite Catholique de Lille - France
      Ζ.Π.

      Διαγραφή
  4. Γίναμε ένας άκακος λαός καλοπερασάκηδων φλώρων.
    Σε περίπτωση πολέμου, ή ταραχών, οι Έλληνες θα πάνε σαν το σκυλί στ΄ αμπέλι, αφού είναι άκακοι και φλώροι.
    Οι εποχές που οι Έλληνες ήταν σκληροτράχηλοι πολεμιστές και εξερευνητές έχει παρέλθει για τα καλά και προ πολλού.
    Το σύνολο σχεδόν του πληθυσμού, αν κλείσουν τα σούπερ μάρκετ θα πεθάνει από την πείνα και αν κλείσουν τα φαρμακεία θα πεθάνει από τις απλές καθημερινές κακουχίες.
    Σε περίπτωση γενικευμένων ταραχών, εξέγερσης ή επανάστασης καταπιεσμένων μεταναστών (Έλληνες δεν υπάρχει περίπτωση να εξεγερθούν ακόμη και να τους κλείσουν σε στρατόπεδα συγκέντρωσης) οι Έλληνες2 κάτοικοι δεν θα μπουν οι περισσότεροι τουλάχιστον να τρέξουν για να σωθούν αφού είναι μαλθακοί, δεν θα ξέρουν πως να μετακινηθούν με ασφάλεια, ή πως να οχυρώσουν το σπίτι τους, ή να βρουν τρόφιμα για να μη πεθάνουν από την πείνα.
    Σε περίπτωση εισβολής ξένου κράτους ή εμφυλίου (όπως το πάει ο Μητσοτάκης που χωρίζει μαζί με τα βοθροκάναλα τους Έλληνες σε μπολιασμένους και αμπόλιαστους) θα χαθεί το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού σαν το σκυλί στ΄ αμπέλι, προσπαθώντας να εξηγήσει στους αντιπάλους ότι έχει δικαιώματα και δίκιο και προσπαθώντας να τους καλοπιάσει, μη πιστεύοντας ότι πρέπει να δράσει ασκώντας βία για να σωθεί. Θα περιμένουν όλοι να έρθει η αστυνομία και η πυροσβεστική, ή και κανένα ασθενοφόρο.
    Αν μου πει κανείς ότι δεν είναι και τόσο πιθανόν να βρεθούμε σε τέτοια κατάσταση, θα του απαντήσω ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΚΟΥΝΑΓΕ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟ!!!!
    Ο πλανήτης βρίσκεται σε αναβρασμό για πολλούς λόγους και όλα τα σενάρια έχουν σαν εξέλιξη την ωμή βία.
    Ο άκακος ελληνικός λαός, έχει εκπαιδευτεί από τα σχολεία την εκκλησία και από τα βοθροκάναλα, ότι πρέπει να υπομένει αμίλητος τα πάντα. Αμίλητος, πόσο μάλλον άπραγος. Ο κάτοικος της Ελλάδας σήμερα, δεν ξέρει τι θα πει παίρνω το δίκιο μου με το σπαθί μου. Εκπαιδεύτηκε να το πάρει σε δέκα χρόνια δια της δικαστικής οδού. Και “σπαθί” να μη σύρει, δεν μιλάει καν. Διαμαρτύρεται μέσω ποστ στα social media.
    Οι πιο πολλοί είναι ανίκανοι, μαλθακοί και ανεκπαίδευτοι φλώροι, που δεν διανοούνται καν να ασκήσουν βία για να προστατευτούν, καθώς με κομμουνιστική νοοτροπία περιμένουν να δράσει το “οργανωμένο κράτος” (θλιβερό ανέκδοτο).
    Σε περίπτωση ανάγκης θα πάνε οι πιο πολλοί, όπως λέει η παροιμία, πράγματι σαν το σκυλί στ΄ αμπέλι. Δεν προσφέρεται ούτε η στοιχειώδης εκπαίδευση από το κράτος, για να μην έχουν οι δυνάμεις ασφαλείας να αντιμετωπίσουν εκπαιδευμένους πολίτες σε περίπτωση εξέγερσης και για να μη περνάει καν από το μυαλό των υπηκόων η περίπτωση καθολικής εξέγερσης, ανυπακοής ή άσκησης βίας κατά των αρχών.
    Έτσι, η επίσης άκακη και απλά κουτοπόνηρη εξουσία αποτελούμενη κυρίως από ρεμάλια, αισθάνεται ασφαλής, αλλά δεν είναι, γιατί αν χρειαστεί τον λαό για να αμυνθεί σε παλλαϊκή άμυνα, θα πάνε όλοι στο μέτωπο με πανό και βιντεοσκοπώντας με τα smartphone.
    Είμαστε ένα άκακος λαός φλώρων. Ένα ανέμελο και άβουλο κοπάδι προβάτων. Μέσα στα πρόβατα όμως ρε ρεμάλια κρύβονται και λιοντάρια!!!
    Ο Αλέξανδρος είπε: “Δεν φοβάμαι ένα στρατό λιονταριών που διοικούνται από ένα πρόβατο. Φοβάμαι ένα στρατό προβάτων που τα διοικεί ένα λιοντάρι”.
    Το νου σας ρεμάλια!!!
    https://www.el.gr/nea-taxh-2/se-periptosi-polemoy-i-tarachon-oi-ell/
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...