ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

27 Δεκεμβρίου 2021

Από τα «Πρωτόκολλα» του 1903 στα «μνημόνια» του 2010 και στα νέα μνημόνια του 2022.

 


Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΣΤΙΣ 27 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 1947, ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ὑπ’ ἀριθ. 509, ΔΙΑΛΥΕΙ ΤΟ ΚΚΕ. Ἄρθρον 1. 1. Τὸ Κομμουνιστικὸν Κόμμα Ἑλλάδος, τὸ Ἐθνικὸν Ἀπελευθερωτικὸν Μέτωπον (ΕΑΜ) καὶ ἡ Ἐθνικὴ Ἀλληλεγγύη προπαρασκευάσαντα καὶ ἐνεργοῦντα τὴν κατὰ τῆς ἀκεραιότητος τῆς Χώρας προδοτικὴν ἀνταρσίαν διαλύονται.

 

Η ΔΙΚΗ ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΦΟΝΙΑΔΩΝ ΤΟΥ ΚΚΕ.

 

ΑΙΩΝΙΑ Η ΜΝΗΜΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ ΔΑΣΚΑΛΑΣ ΕΛΠΙΔΑΣ ΦΩΤΙΑΔΟΥ. ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΚΕ.




ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΥΤΙΝ: «ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΥΞΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΘΥΣΙΑ ΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΤΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΡΩΣΩΝ». ΕΤΣΙ ΜΙΛΟΥΝ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ. ΤΕΤΟΙΑ ΟΝΕΙΡΑ ΕΧΟΥΝ. ΕΚΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ «ΠΕΝΤΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΡΙΑ» ΕΚΑΝΕ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: "ΣΥΡΡΙΚΝΩΝΟΜΑΣΤΕ. ΘΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΞΕΝΟΥΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΜΠΟΛΙΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΓΕΝΝΟΒΟΛΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΜΑΣ".





ΣΠΥΡΟΣ  ΧΑΤΖΑΡΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΩΝ  11

http://deltio11.blogspot.com/2021/12/blog-post_395.html


«Οι άνθρωποι που επιλέγουμε να διοικούν τους Γκογίμ δεν θα διστάσουν να θυσιάσουν την ευημερία όλων και την περιουσία των άλλων, για να εξασφαλίσουν τη δική τους». 


Αυτό ακριβώς, έκαναν οι διαδοχικές κυβερνήσεις, που υπέγραφαν τα μνημόνια και οι βουλευτές τους που τα ψήφιζαν!!!!!


 
Ο Ηρακλής Μοσκώφ, που γεννήθηκε το 1970 και υπηρέτησε στο Ναυτικό,  εισπράττει μισθό πρεσβευτή. Δηλαδή 4000 ευρώ τον μήνα και ο μισθός εξαιρείται από την φορολογία κατ'  αναλογία προς τους του εξωτερικού. Στην Ειδική Γραμματεία Προστασίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων όπου αντικατέστησε  την Ειρήνη Αγαπηδάκη, θα δουλεύει από χόμπι. 


 Σπούδασε Κοινωνιολογία και Κοινωνική Ανθρωπολογία στο Λονδίνο και είναι Διδάκτωρ Κοινωνιολογίας του London School of Economics, με εξειδίκευση στην πολιτική κουλτούρα της σύγχρονης Ελλάδας. 
Εργάζεται ως Εμπειρογνώμων Πρεσβευτής σύμβουλος του Υπουργείου Εξωτερικών σε θέματα Ανθρώπινης Ασφάλειας και Μεταναστευτικής Πολιτικής. 
Το 2013 ορίστηκε ως Επικεφαλής του Γραφείου Εθνικού Εισηγητή για την Καταπολέμηση της Εμπορίας Ανθρώπων με θητεία τεσσάρων ετών ή οποία ανανεώθηκε μέχρι το 2021. 

Είναι ο εκπρόσωπος το Υπουργείου  Εξωτερικών στο Εθνικό Συμβούλιο κατά του Ρατσισμού και της Μισαλλοδοξίας και στην Εθνική Επιτροπή για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου. 
Έχει επίσης εργαστεί ως Διδάσκων στο Τμήμα Πολιτισμού και ΜΜΕ του Παντείου Πανεπιστημίου, ως συντάκτης άρθρων γνώμης στην εφημερίδα ΤΟ ΒΗΜΑ, ως μέλος του Επιστημονικού Συμβουλίου του Ινστιτούτου Μεταναστευτικής Πολιτικής, ενώ μελέτες του έχουν δημοσιευτεί από τον Οργανισμό για την Ασφάλεια και την Συνεργασία στην Ευρώπη (ΟΑΣΕ),το ΕΛΙΑΜΕΠ, το Ινστιτούτο Αμυντικών Αναλύσεων, το Ινστιτούτο Τοπικής Αυτοδιοίκησης, το ίδρυμα Μαραγκοπούλου κ.α.

Ο Ηρακλής , όπως ο Εφιαλτάκης, όπως ο Αλιέκσι (Αξελ) Χαβαναγκίλα, όπως ο Ελίας είναι δικό τους παιδί και τον προστατεύει η Τράπεζα του Θεού

Αυτοί , δεν είναι Γκογίμ σαν ΕΜΑΣ. Είναι δικά τους παιδιά.  Των «Σοφών» που «ανατράφηκαν και εκπαιδεύτηκαν από την παιδική τους ακόμα ηλικία για να διευθύνουν τους Γκογίμ» και τους «καθοδηγούν οι σοφοί μας, και οι σύμβουλοι μας», που λένε και τα «Πρωτόκολλα».

Ο Κανόνας για τα παιδιά των «παρφέ» που κυβερνούν εμάς τους Ρατέ Γκογίμ λέει: 

«Οι διοικούντες, θα επιλέγονται από εμάς μέσα από το λαό των Γκογίμ, με αποκλειστικό κριτήριο την δουλικότητα του χαρακτήρα τους. Πρέπει να είναι πρόσωπα ανίκανα και χωρίς προπαρασκευή για την διακυβέρνηση. Έτσι θα γίνουν εύκολα πιόνια μας , που θα τους οδηγούν οι σοφοί μας, και οι σύμβουλοι μας που ανατρέφονται και εκπαιδεύονται από την παιδική τους ακόμα ηλικία για να διευθύνουν τις υποθέσεις ολοκλήρου του κόσμου».


ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...