ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

13 Δεκεμβρίου 2021

ΓΑΛΛΙΑ: Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΤΡΟΜΟ...

 

ΓΑΛΛΙΑ: Ο ΜΑΡΞ (=ΜΑΡΔΟΧΑΙΟΣ ΚΕΣΙΛΕ) "ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ" ΤΟΥ ΜΩΑΜΕΘ.

 

ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ, ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΦΡΑΓΚΩΝ. ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΟ 2100 Η ΝΕΑ ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑ, 1368 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΠΟΥΑΤΙΕ – ΤΟΥΡΣ ΤΟ 732 Μ.Χ. ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ ΗΓΕΤΗΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΡΟΛΟ ΜΑΡΤΕΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΩΘΟΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΕΞΙΣΛΑΜΙΣΜΟ.

 

Βρετανία: Ο (τουρκοεβραίος) πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον έγινε και πάλι πατέρας! Για έβδομη σίγουρα και πιθανώς για 27η φορά. Ξέρει ποια είναι η αληθινή δύναμη ενός λαού. Οι ρωμιοί αποτρελάθηκαν τελείως και αυτοκτονούν ομαδικά, αδέλφια ανύπαντρα εναντίον αδελφών και γονέων, Έλληνες χωρίς ελπίδα, χωρίς μέλλον, χωρίς συντρόφους, χωρίς παιδιά, κρυμμένοι μέσα στα κρύα διαμερίσματα. ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΕΒΡΑΙΟΙ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ. ΟΙ ΕΥΣΕΒΕΙΣ ΡΩΜΙΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΟ, ΚΑΝΟΥΝ 300.000 ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ ΕΤΗΣΙΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΙΕΧΩΒΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΕΣΙΛΕ, ΟΥΡΛΙΑΖΟΝΤΑΣ ΑΛΛΗΛΟΥΪΑ (ΕΒΡΑΙΣΤΙ = ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΙΕΧΩΒΑ), ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΟΥΝ ΕΝΑ ΝΕΓΡΑΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ.

 


 

 


Από Αρδην/Ρηξη

Η έγκυρη και σοβαρή εταιρεία δημοσκοπήσεων Harris Interactive δημοσιοποιεί σε εβδομαδιαία βάση κυλιόμενα κύματα καταγραφής της στάσης του γαλλικού εκλογικού σώματος ενόψει των Προεδρικών Εκλογών της άνοιξης του 2022.

Στις 20 Οκτωβρίου 2021, περιέλαβε στα στοιχεία που δημοσιοποίησε 2 ερωτήσεις που σφυγμομετρούν την στάση της γαλλικής κοινωνίας πάνω στο ζήτημα της ‘μεγάλης αντικατάστασης’, δηλαδή την μεταβολή της δημογραφικής και πολιτιστικής φυσιογνωμίας της Γαλλίας σα συνέπεια της πολυδεκαετούς μαζικής μετανάστευσης προς τη χώρα.

Τα ευρήματα της δημοσκόπησης, δείχνουν ότι η «μεγάλη αντικατάσταση», από εκεί που ήταν ένα σενάριο που παρέπεμπε αποκλειστικά στην θεματολογία και την ατζέντα της ακροδεξιάς, όπως συνέβαινε πριν από μερικά χρόνια, πλέον συνιστά την μεγάλη ανησυχία των Γάλλων ανεξαρτήτως μάλιστα κομματικής τοποθέτησης. 

 

Από μια άποψη, το φαινόμενο αυτό δεν αποτελεί ‘κεραυνό εν αιθρία’, αρκεί κανείς να αναλογιστεί τον κοινωνικό κατακερματισμό που έχει προκαλέσει η ισλαμική κοινωνική οργάνωση ενός μεγάλου μέρους μεταναστών μουσουλμανικής προελεύσεως στη Γαλλία, ή, την ένταση των τρομοκρατικών χτυπημάτων που έχουν συμβεί τα τελευταία χρόνια εκεί –από το Μπατακλάν, το Σαρλί Εμπντό, ή την επίθεση του λεωφορείου στο πλήθος στην Νίκαια– μέχρι τον αποκεφαλισμό του δασκάλου Σαμιουέλ Πατί.

Στον 1ο πίνακα, λοιπόν, της Harris Interactive το κοινό της δημοσκόπησης ερωτάται για την πιθανότητα υλοποίησης της ‘μεγάλης αντικατάστασης’:

Το 61% του συνόλου των ερωτηθέντων απαντάει ότι θα συμβεί (27% συμβαίνει, 34% κατά πάσα πιθανότητα θα συμβεί), ενώ το 39%, ότι δεν θα συμβεί. Ενδιαφέρον έχουν οι τοποθετήσεις ανάλογα με την εκλογική εκτίμηση: Οι συμπαθούντες των δύο κομμάτων της αριστεράς, Ανυπότακτη Γαλλία (Μελανσόν), και Σοσιαλιστικό Κόμμα (Μοντεμπούρ), πιστεύουν ότι η Μεγάλη Αντικατάσταση θα συμβεί κατά 44%, εκείνοι του κόμματος του Εμμανουέλ Μακρόν (Η Δημοκρατία Μπροστά!) κατά 52%, ενώ οι συμπαθόντες των Ρεπουμπλικάνων, του ιστορικού κόμματος της δεξιάς που πλέον έχει επιλέξει ως υποψήφια για τις Γαλλικές Προεδρικές την Βαλερί Πεκρές, 72%. Συντριπτική είναι η αποδοχή της ‘μεγάλης αντικατάστασης’ από τους ψηφοφόρους του Εθνικού Συναγερμού, κόμματος της Μαρίν Λεπέν, ενώ εξίσου σημασία έχει ότι και το 56% τοποθετείται με τον ίδιο τρόπο. Το μικρότερο ποσοστό βρίσκεται στους Πράσινους (30%).

Στις ηλικίες, ενδιαφέρον είναι το γεγονός ότι οι μικρότερες ηλικιακές κατηγορίες, εκείνες δηλαδή που έχουν μεγαλύτερη προοπτική του μέλλοντος στην οπτική τους, καταγράφουν τα υψηλότερα ποσοστά ως προς την πεποίθηση ότι η ‘μεγάλη αντικατάσταση’ συμβαίνει (63% στις ηλικίες 18-24 & 25-34), 62% είναι το αντίστοιχο ποσοστό στις ηλικίες 25-49, ενώ ορισμένες μονάδες χαμηλότερο είναι μεταξύ των baby boomers, και της γενιάς της δεκαετίας του 1980, (65+ 61%, 50-64 57%).

Στην 2ο πίνακα ερωτάται η άποψη του κοινού, για το εάν ανησυχεί από την προοπτική της μεγάλης αντικατάστασης:

Το ποσοστό εδώ όσων ανησυχούν είναι υψηλότερο κατά έξι μονάδες (67% – 38% ανησυχούν πολύ, και 29% μάλλον ανησυχούν). Αντιστοίχως, η ανησυχία αυξάνει και σε όλους τους ψηφοφόρους των κομμάτων [πλην της Ανυπότακτης Γαλλίας]: Σοσιαλιστές 53%, Πράσινοι 41%, Η Δημοκρατία Μπροστά (61%), Ρεπουμπλικάνοι (83%), Εθνικός Συναγερμός (93%), Ανένταχτοι (64%).

Η έρευνα έρχεται να καταγράψει την κεντρικότητα του μεταναστευτικού και πολυπολιτισμικού αδιεξόδου, στην προεκλογική ατζέντα, ενόψει των εκλογών του 2022. Διόλου, τυχαία (βλ. κάτωθι πίνακα, πηγή Wikipedia), οι υποψήφιοι που βρίσκονται στην πρώτη πεντάδα των δημοσκοπήσεων (Μακρόν, Πεκρές, Λεπέν, Ζεμούρ, Μελανσόν) έχουν το ζήτημα πολύ ψηλά στην ατζέντα τους, με τον επικεφαλής την ‘Ανυπότακτης Γαλλίας’ που πρόσκειται στην αριστερά, να μιλάει κι αυτός για την ‘κρεολοποίηση’ της Γαλλικής κοινωνίας.

Δείτε την έρευνα της Harris Interactive, εδώ

Αρδην/Ρηξη

 

ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

7 σχόλια:

  1. Πάνω από 14.000 ανήλικοι αλλοδαποί στα ελληνικά σχολεία μόνο το 2021.
    Και μετά αναρωτούνται γιατί δεν υπάρχουν ελληνόπουλα στα σχολεία.
    Περί τους 14.500 αλλοδαπούς ανήλικους έχουν ενταχθεί μόνο φέτος στην εκπαιδευτική διαδικασία, μέσω των «δομών» και των «υπερδομών» που λειτουργούν από το Υπουργείο Παιδείας χωρίς να αναφέρονται στοιχεία για τα προηγούμενα χρόνια, οπότε ο καθείς μπορεί να φανταστεί τι έχει γίνει με τα σχολεία.
    Πρόκειται για 1.500 αλλοδαπούς ανήλικους που φοιτούν σε κέντρα με τον ευφάνταστο τίτλο «Δομές Υποδοχής Εκπαίδευσης Προσφύγων» (ΔΥΕΠ) οι οποίες λειτουργούν εντός των καταυλισμών, 5.000 που μετά από διετή φοίτηση στις ΔΕΥΠ έχουν ενταχθεί στις τάξεις υποδοχής και 8.000 που βρίσκονται στις τάξεις των σχολείων.
    Τα στοιχεία αυτά έδωσε στη δημοσιότητα ο Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας, Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων Αλέξανδρος Κόπτσης.
    Επισήμανε, τέλος, ότι στις ΔΥΕΠ, για την αντιμετώπιση των πρόσθετων αναγκών λόγω της πανδημίας, αναβαθμίστηκαν τα δίκτυα και χορηγήθηκαν περί τα 1.000 tablets και ηλεκτρονικές συσκευές για τους μαθητές- πρόσφυγες.
    Ζ.Π.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΕΠ 250 ΔΙΣ. Η APPLE ΑΕΠ 3 ΤΡΙΣ. ΥΠΕΡΔΕΚΑΠΛΑΣΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑ ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
    Η Apple γίνεται η πρώτη εταιρεία που πλησιάζει σε αξία τα 3 τρισ. Δολάρια.
    Η μετοχή της εταιρείας σημείωσε άνοδο περίπου 1% στα 181,12 δολάρια.
    Άνοδο 1% σημείωσε σήμερα η μετοχή της Apple, φέρνοντας τον κατασκευαστή των iPhone σε απόσταση αναπνοής από το να γίνει η πρώτη εταιρεία στον κόσμο που θα ξεπεράσει τα 3 τρισεκατομμύρια δολάρια σε χρηματιστηριακή αξία.
    Η μετοχή της εταιρείας σημείωσε άνοδο περίπου 1% στα 181,12 δολάρια τη Δευτέρα, λίγο λιγότερο από 2 δολάρια πριν φτάσει στο σημείο-ορόσημο. Την περασμένη εβδομάδα, οι μετοχές της Apple αυξήθηκαν σχεδόν κατά 11% και σημείωσαν υψηλά ρεκόρ σε τέσσερις συνεδριάσεις.
    Οι μετοχές της Apple ανέβηκαν φέτος καθώς οι επενδυτές παραμένουν βέβαιοι ότι οι καταναλωτές θα συνεχίσουν να πληρώνουν μεγάλα χρηματικά ποσά για να αποκτήσουν προϊόντα όπως iPhone, MacBook και υπηρεσίες όπως το Apple TV και το Apple Music.
    Όταν η Apple φτάσει στο σημείο-ορόσημο όπου θα έχει χρηματιστηριακή αξία άνω των 3 τρισ. δολαρίων, η Microsoft θα είναι η μόνη εταιρεία που θα περιλαμβάνεται στην «ομάδα» εταιρειών με 2 τρισ. δολάρια αξία ενώ η Alphabet της Google, η Amazon και η Tesla έχουν ξεπεράσει το 1 τρισεκατομμύριο δολάρια.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρωσία: «Δεν αποτελεί κίνδυνο παγκόσμιας ασφάλειας η κλιματική αλλαγή». Βέτο σε ψήφισμα του ΣΑ.

    «Στοπ» βάζει η Ρωσία στην παραφιλολογία περί κλιματικής αλλαγής την οποία μάλιστα ο Έλληνας πρωθυπουργός Κ.Μητσοτάκης την αναφέρει ως «κρίση» έχοντας επενδύσει πολιτικά σε αυτή.
    Όπως έγινε γνωστό πριν λίγο η Ρωσία έβαλε «βέτο» σε ψήφισμα του ΣΑ του ΟΗΕ σύμφωνα με το οποίο η κλιματική αλλαγή θα αναγνωριζόταν ως παράγοντας κινδύνου για την διεθνή ειρήνη και ασφάλεια.
    Με το βέτο αυτό η Ρωσία δίνει την δική της θέση αναφορικά με τη νέα «πανδημία» αυτή της αλλαγής του κλίματος που χρησιμοποιείται πλέον ως πρόφαση για νέους περιορισμούς και ελέγχους από τους διεθνείς τοκογλύφους.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εκλογή Ν.Ανδρουλάκη στο ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚ: Ένας Παπανδρέου φεύγει - Ένας Παπανδρέου έρχεται. ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ ΣΟΥΛΤΑΝΑΤΟ ΚΑΙ ΣΕΪΧΑΤΟ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.

    Ο Γιώργος Παπανδρέου μπορεί να έχασε από τον Νίκο Ανδρουλάκη και να ετοιμάζεται να αποχωρήσει από το ΚΙΝΑΛ, παρόλα αυτά οι πολιτικές εξελίξεις της χώρας στέλνουν τον Νίκο Παπανδρέου στην Ευρωβουλή.
    Ο Νίκος Ανδρουλάκης έχει ξεκαθαρίσει ότι σε αυτή τη φάση δεν πρόκειται να παραιτηθεί από ευρωβουλευτής προκειμένου να εγκατασταθεί αποκλειστικά στη Χαριλάου Τρικούπη.
    Με δεδομένο, όμως, ότι οι επόμενες ευρωεκλογές θα γίνουν το 2024, θεωρείται δεδομένο ότι οι εσωτερικές πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα θα τρέξουν νωρίτερα οπότε ο πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ θα πρέπει να εγκαταλείψει τις Βρυξέλλες.
    Η παραίτησή του από ευρωβουλευτής θα ανοίξει την πόρτα των Βρυξελλών στον Νίκο Παπανδρέου, αδερφό του Γιώργου.
    Ο Νίκος Παπανδρέου, είχε πάρει την τρίτη θέση στις ευρωεκλογές του 2019 με 140.00 ψήφους, πίσω από τον πρώτο Νίκο Ανδρουλάκη και την δεύτερη Εύα Καϊλή, τους δυο υποψηφίους που εκλέχθηκαν.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΓΑΠ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ. ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ ΣΟΥΛΤΑΝΑΤΟ ΚΑΙ ΣΕΪΧΑΤΟ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.
      Μόλις ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα που προεξοφλούσαν την ήττα του στις εκλογές του ΚΙΝΑΛ, ο ΓΑΠ μετέβη στο Ιδρυμα «Ανδρέας Παπανδρέου», απ’ όπου και τηλεφώνησε στον Νίκο Ανδρουλάκη και έκανε τη δήλωσή του.
      Στη συνέχεια, και χωρίς να είναι κάτι προσχεδιασμένο, ο Γιώργος Παπανδρέου, συνοδευόμενος από την κόρη του Μαργαρίτα, αλλά και από τη σύντροφό του Γουέντι Κόνελι και την κόρη της, πήγε μαζί με τους συνεργάτες του στο μεζεδοπωλείο «ΤΡΑΤΑ» της οδού Θεμιστοκλέους, στα Εξάρχεια.
      Το «παρών» στο κάλεσμά του έδωσαν πολλοί συνεργάτες του όπως και οι Δημήτρης Ρέππας, Πωλίνα Λάμψα, Εφη Χαλάτση, Τόνια Αντωνίου, Μιχάλης Καρχιμάκης, Γιαννης Παναγόπουλος, Γιώργος Ελενόπουλος, ο Φίλιππος Σαχινίδης με το γιο του, Σωτήρης Μάνεσης, Θανάσης Σερέπας, Αφροδίτη Παπαθανάση, Αποστόλης Ραφτόπουλος, Κώστας Κουλούρης, Δημήτρης Οικονόμου, Απόστολος Πόντας, Νίκος Ιωσήφ, Ασπα Παπαηλιού, Νίκος Ζιώγας, Λευτέρης Πλασκοβίτης, Ελένη Σταύρου, Δήμητρα Γότη, Βασίλης Νούσιος, Γιώργος Αποστολόπουλος, Βασίλης Κίτσιος, Δημήτρης Σκουρόγιωργας, Λεονάρντο Χριστοδούλου κ.α.
      Η «Μαργαρώ» του ΓΑΠ έκανε ηγετική κίνηση και… άναψε φωτιές στο ΚΙΝ.ΑΛ.!
      Ρίχνει ξανά το όνομα Παπανδρέου στην πολιτική πιάτσα ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου;
      Η κόρη του Γιώργου και της Άντας (μετά το Κολλέγιο Αθηνών συνέχισε τις σπουδές της στο Imperial College του Λονδίνου, κάνοντας και διδακτορικό στη Βιολογία) ήταν επί τουλάχιστον μία τετραετία ερωτευμένη με τον τενίστα και φοιτητή της Ιατρικής Χάρη Καπόγιαννη, με τον οποίο μάλιστα συζούσε στο Ηράκλειο της Κρήτης.
      Εκεί, όμως, που όλοι περίμεναν γάμο, η Μαργαρίτα Έλενα ανέτρεψε τα πάντα κι ερωτεύτηκε άλλον. Μάλιστα, πέρσι τον Οκτώβριο έκανε την πρώτη κοινή δημόσια εμφάνιση με τον νέο σύντροφό της Νίκο, στη συναυλία του Σταύρου Ξαρχάκου στο Ηρώδειο.
      Ζ.Π.

      Διαγραφή
  5. Ν.Ανδρουλάκης: Ο νέος πρόεδρος του ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚ με καταθέσεις 846.486 ευρώ σε τοκογλύφους στο Βέλγιο (!)και 18 ακίνητα.
    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΡΓΑΣΤΕΙ ΠΟΤΕ…
    Το σύνθημα του: «Είμαι ένας από εσάς».
    Ο 42χρονος που έρχεται να φέρει την «ανανέωση» στο κόμμα είναι «παιδί του κομματικού σωλήνα» του ΠΑΣΟΚ: Δεν έχει εργαστεί ποτέ, αλλά έχει μάθει άριστα να ελίσσεται και να κερδίζει στα εσωκομματικά παιχνίδια.
    Η θητεία του στις Βρυξέλλες τον έφερε ακόμα πιο κοντά με όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που πρεσβεύει η γραφειοκρατία της Ενωσης: Αποεθνοτικός, λάτρης της άχρωμων πολιτικών τοποθετήσεων, «περιβαλλοντιστής», με ότι αυτό συνεπάγεται, μακριά από οτιδήποτε έχει να κάνει με το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ, οπαδός των ΜΚΟ και του ρόλου της και άσχετος με την πραγματική οικονομία-άλλωστε ούτε αυτός, ούτε και ο Α.Τσίπρας έχουν εργαστεί ποτέ στην ζωή τους (ο Κ.Μητσοτάκης είχε διοριστεί μετά τις σπουδές του στην Alpha Bank, την Εθνική Τράπεζα και μία θυγατρική της).
    Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το πόθεν έσχες που έχει καταθέσει τη Βουλή το 2020 (αφορά το έτος 2019), ο νέος Πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, μετρά 18 ακίνητα και καταθέσεις που ξεπερνούν τα 848 χιλιάδες ευρώ.
    Ως ευρωβουλευτής προτιμάει να διατηρεί το μεγαλύτερο μέρος των καταθέσεών του σε ξένη τράπεζα και να μην τις μεταφέρει σε ελληνικές. Στην τράπεζα ING Belgium S.A. διατηρεί πέντε λογαριασμού με συνολικό ποσό 846.486 ευρώ. Σε ότι αφορά τις ελληνικές τράπεζες το μεγαλύτερο ποσό μόλις 2.139 ευρώ είναι κατατεθειμένο σε λογαριασμό στην Εθνική Τράπεζα.
    Από τη βελγική τράπεζα έχει λάβει και ένα δάνειο 80.000 ευρώ το υπόλοιπο του οποίου είναι μόλις 11.314 ευρώ.
    Επίσης είναι μέτοχος στην εταιρεία ΜΑΝΙ ΑΕΒΕ.
    Να θυμίσουμε ότι το σύνθημα του με το οποίο εκλέχθηκε στις εκλογές του ΚΙΝΑΛ ήταν το «είμαι ένας από εσάς».
    Συγκεκριμένα σε ομιλία του είχε πει: «Είμαι ένας από εσάς, δεν εκμεταλλεύθηκα ποτέ, καμία μορφή πελατειακού κράτους, δε μπήκα ποτέ στα ασανσέρ της εγχώριας ολιγαρχίας.
    Όλη μου η πορεία είναι αυτή ενός απλού Έλληνα, όπως όλων εσάς».
    «Ένας από εμάς» λοιπόν, με 18 ακίνητα, χωρίς να έχει εργαστεί μια ώρα στη ζωή του και με καταθέσεις που φτάνουν κοντά στο 1 εκατ. ευρώ. Δεν το λες και άσχημα...
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΠΟ ΙΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΛΟΙΜΩΞΙΟΛΟΓΟΙ ΕΓΙΝΑΝ ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΚΔΙΔΟΥΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΘΑΝΑΤΟΥ. «Ο ΤΡΑΓΚΑΣ ΠΕΘΑΝΕ ΑΠΟ ΣΑΚΧΑΡΟ».
    Παρά το προφανές για την αιτία θανάτου, πολλοί «αντιεμβολιαστές» δημοσιογράφοι κυκλοφόρησαν την είδηση με τον τίτλο: «Έχασε» τη μάχη ο Γιώργος Τράγκας - Τον νίκησε το σάκχαρο (!)

    Ο Γιώργος Τράγκας, ο οποίος νοσηλευόταν με κορωνοϊό από τις 4 Δεκεμβρίου στο νοσοκομείο Σωτηρία, έφυγε από τη ζωή.
    Η κατάσταση του Γιώργου Τράγκα επιδεινώθηκε ραγδαία, και παρά τις προσπάθειες τους οι θεράποντες ιατροί δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή.

    Μ.Θεμιστοκλέους για Γ.Τράγκα: «Διάφορες φωνές χωρίς καθόλου σοβαρότητα στοιχίζουν ζωές».
    Ο Μάριος Θεμιστοκλέους, Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας τοποθετήθηκε για τον θάνατό του.
    «Διάφορες φωνές που υπήρχαν και εξακολουθούν να υπάρχουν, ορισμένες φορές και στα όρια της καθόλου σοβαρότητας, στοιχίζουν ζωές. Απόψεις που είτε παίρνουν πολιτική χροιά είτε οφείλονται σε βαθύτερα κοινωνικά, πολιτιστικά και θρησκευτικά ζητήματα… Η στιγμή μπροστά στον κορωνοϊό είναι η ζωή και ο θάνατος, και αυτό φαίνεται με τραγικό τρόπο στις ζωές που χάνονται σε καθημερινή βάση. Ο μόνος τρόπος να ξεφύγουμε από την πανδημία είναι ο εμβολιασμός», είπε ο κ. Θεμιστοκλέους εκφράζοντας τα βαθιά του συλλυπητήρια.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...