ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

02 Σεπτεμβρίου 2024

«Το 2025 θα εγκαινιαστεί το νέο Γενικό Επιτελείο της Τουρκίας, σε σχήμα ημισελήνου, μακριά από την πρωτεύουσα. Θα «σπείρει τον φόβο» στους εχθρούς της Τουρκίας». Στην Ελλάδα θέλουν να το μεταφέρουν στην Ομόνοια...

 

ΤΟ ΝΕΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΔΟΓΜΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ. Ο ΡΑΓΙΑΠΕΤΡΙΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΚΟΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΤΟΥ: "Αν αντιστεκόταν θα ήταν βιασμός και θα ήταν χειρότερα. Του κάθισε και όλα έγιναν γλυκά. Ολοκληρώσαν κιόλας ανώδυνα". (Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΕΙ: "την ταλαιπώρησαν λιγάκι αλλά στο τέλος όλα καλά").


TO ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ. ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΠΥΘΙΟ ΕΛΑΣΣΟΝΟΣ, ΔΥΤΙΚΑ, ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ.



Σε μια έκταση 12,6 εκατομμυρίων τετραγωνικών μέτρων θα εκτείνεται το νέο Πεντάγωνο της Τουρκίας το οποίο σύμφωνα με την εφημερίδα Sabah θα εγκαινιαστεί το 2025.

Επίσης, θα διαθέτει κλειστούς χώρους 890.00 τετραγωνικών μέτρων.

Ωστόσο, οι μυστικές υπηρεσίες θα στεγάζονται σε άλλο κτίριο κοντά στο νέο Πεντάγωνο.

«Στο κτίριο θα εγκατασταθούν το υπουργείο Άμυνας της Τουρκίας, το Γενικό Επιτελείο των Ενόπλων Δυνάμεων το Αρχηγείο του Στρατού, το Αρχηγείο του Ναυτικού, το Αρχηγείο της Αεροπορίας. Θα έχει κλειστούς χώρους 890.000 τετρ. μέτρων και θα εξυπηρετεί 15.000 εργαζόμενους.

Στον κοινόχρηστο χώρο των εγκαταστάσεων θα υπάρχει ένα κτίριο σε σχήμα ημισεληνου και εκεί θα υπάρχουν πολλά αμφιθέατρα. Αυτό είναι ένα από τα έργα προς το δρόμο της μεγάλης και ισχυρής Τουρκίας» επισημαίνει η Sabah.


ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...