ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

10 Σεπτεμβρίου 2024

Ο ΠΟΥΤΙΝ ΑΝΤΙΔΡΑ ΣΤΟΝ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟ ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣ ΣΑΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΡΑΓΙΑΠΕΤΡΙΤΗΣ: θα διαμαρτυρηθεί σε διεθνείς οργανισμούς μετά την μαζική ουκρανική επίθεση με drones κατά της Μόσχας.

 


Η ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΤΟΥ ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΕΙ ΜΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ DRONES ΤΗΝ ΜΟΣΧΑ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ. Μαζικές αεροπορικές επιδρομές. Τον θάνατο ενός 9χρονου παιδιού κατά την ουκρανική επιδρομή στην περιφέρεια της Μόσχας ανακοίνωσε η Ρωσία. Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ DRONES. Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΝΕΝΑ.

 


Σημερινή δήλωση Πούτιν: «οι ΗΠΑ προκαλούν μια κούρσα εξοπλισμών, αδιαφορώντας για την ασφάλεια των Ευρωπαίων συμμάχων τους». 

Η Ρωσία θα προσφύγει σε διεθνείς οργανισμούς μετά τη μαζική επίθεση της Ουκρανίας εναντίον της Μόσχας και της δυτικής Ρωσίας με μη επανδρωμένα αεροσκάφη, δήλωσε σήμερα η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα, σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων RIA.

Η Ζαχάροβα υποστήριξε πως τα πλήγματα των μη επανδρωμένων αεροσκαφών αποτελούν «παράνομη τρομοκρατική ενέργεια».


Το ρωσικό Ναυτικό άρχισε στρατηγικά γυμνάσια που εκτείνονται στον Ειρηνικό και τον Αρκτικό (Βόρειο Παγωμένο) Ωκεανό, καθώς και στη Μεσόγειο, τη Βαλτική και την Κασπία Θάλασσα, ανακοίνωσε σήμερα το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.

Στα γυμνάσια θα συμμετάσχουν περισσότερα από 400 πλοία και υποβρύχια και 90.000 προσωπικό, σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου Άμυνας.

Το ρωσικό Ναυτικό άρχισε στρατηγικά γυμνάσια που εκτείνονται στον Ειρηνικό και τον Αρκτικό (Βόρειο Παγωμένο) Ωκεανό, καθώς και στη Μεσόγειο, τη Βαλτική και την Κασπία Θάλασσα, ανακοίνωσε σήμερα το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.

Στα γυμνάσια θα συμμετάσχουν περισσότερα από 400 πλοία και υποβρύχια και 90.000 προσωπικό, σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου Άμυνας.

Επίσης ο γραμματέας του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας Σεργκέι Σοϊγκού δήλωσε, σύμφωνα με το RIA, πως εκπρόσωποι των χωρών των BRICS (Βραζιλία, Ρωσία, Ινδία, Κίνα, Νότια Αφρική) θα συζητήσουν πρωτοβουλίες για την Ουκρανία στη διάρκεια συνάντησής τους για την ασφάλεια που αρχίζει σήμερα.

Η συνάντηση διεξάγεται στη Ρωσία από τις 10 ως τις 12 Σεπτεμβρίου, δήλωσε ο Σοϊγκού.

Σύμφωνα με τον ίδιο, με την επίθεσή της στην περιφέρεια του Κουρσκ, η Ουκρανία ήθελε να αποσπάσει την προσοχή των ρωσικών δυνάμεων από τον Ντονμπάς, αλλά «έχουμε αρκετές δυνάμεις και συνεχίζουμε την επίθεσή μας».

Ο Σοϊγκού πρόσθεσε πως τον Αύγουστο και το Σεπτέμβριο οι ρωσικές δυνάμεις κατέλαβαν σχεδόν 1.000 τετραγωνικά χιλιόμετρα στο Ντονμπάς.


ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

3 σχόλια:

  1. .
    Το 1% των πλουσίων είναι ένας «ιός» που ελέγχει και την επιστήμη

    3 Οκτ. 2016

    Το 1% των πλουσίων του πλανήτη ελέγχει σχεδόν τα πάντα. Την οικονομία, την κοινωνία, αλλά κι έναν τομέα που κανείς θα πίστευε ότι οι ανισότητες δεν είναι τόσο διακριτές… την επιστήμη.

    Προνόμιο των προνομιούχων είναι και η επιστήμη, γράφει το έγκριτο επιστημονικό περιοδικό «Nature». Όπως εξηγεί, όσοι ξεκινούν από πλεονεκτική θέση ήδη από τις σπουδές τους, έχοντας τη δυνατότητα να φοιτήσουν σε καλύτερα πανεπιστήμια, κάνοντας κατά συνέπεια καλύτερες γνωριμίες, πιάνουν στη συνέχεια και καλύτερα επιστημονικά «πόστα». Έτσι τυγχάνουν μεγαλύτερων μισθολογικών απολαβών, έχουν περισσότερα ερευνητικά κονδύλια στη διάθεση τους, κάνουν περισσότερες επιστημονικές δημοσιεύσεις σε περιοδικά κύρους, κερδίζουν μεγαλύτερο πρεστίζ και κατά συνέπεια επιρροή στην κοινωνία.

    Σε πολλές χώρες οι καριέρες στην επιστήμη τείνουν να πηγαίνουν στα παιδιά των οικογενειών που ανήκουν στις ανώτερες κοινωνικο-οικονομικές ομάδες, με το αποτέλεσμα αυτής της διευρυνόμενης ανισότητας εδώ και λίγες δεκαετίες να είναι ότι πολλοί μη προνομιούχοι κοινωνικά και οικονομικά υποψήφιοι επιστήμονες να απογοητεύονται και να ακολουθούν άλλη καριέρα, είτε -ακόμη κι αν γίνουν τελικά επιστήμονες- να «θάβονται» μέσα στην ανωνυμία, στην έλλειψη ερευνητικών κονδυλίων και στους μέτριους μισθούς.

    Κάπως έτσι οι χώρες και οι κοινωνίες χάνουν πολύτιμα ταλέντα, που θα μπορούσαν να συνεισφέρουν σημαντικά στην ανάπτυξη και στην ευημερία τους.

    Τραγική ειρωνεία μάλιστα αποτελεί το γεγονός ότι με δεδομένο ότι η επιστήμη χρηματοδοτείται στην πλειοψηφία της από δημόσιο χρήμα, είναι τελικά οι ίδιοι οι πολίτες των χαμηλότερων κοινωνικό – οικονομικών τάξεων που μέσω της φορολογίας συμβάλλουν στην χρηματοδότηση των προυχόντων και στη διεύρυνση των ανισοτήτων στον επιστημονικό κλάδο.

    Όπως πολύ χαρακτηριστικά περιγράφει την κατάσταση αυτή το «Nature», ο πλούτος που απολαμβάνει και ο έλεγχος που ασκεί στην οικονομία και στην κοινωνία το προνομιούχο 1%, σχεδόν οπουδήποτε στον κόσμο, είναι ένας «ιός», ο οποίος δεν αφήνει αμόλυντη και την επιστήμη.

    .
    https://tvxs.gr/news/sci-tech/1-ton-ploysion-einai-enas-ios-poy-elegxei-kai-tin-epistimi/

    .
    ΑΝΤΟΝΙΟ ΓΚΟΥΤΕΡΕΣ

    Το σύστημα επινοήθηκε από μια ομάδα πλούσιων χωρών και φυσικά βασικά ωφελεί πλούσιες χώρες
    .
    Γκουτέρες: Ζητά σαρωτική αναθεώρηση του διεθνούς χρηματοπιστωτικού συστήματος
    .
    Με Ψηφιακές Μονάδες από τις Τράπεζες Ρόθτσαϊλντ και Ροκφέλερ, Εβραίοι που γίνονται ξαφνικά και από το πουθενά Δισεκατομμυριούχοι αγοράζουν τη Κύπρο

    August 26, 2024
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. .
      Δώστε πολύ μεγάλη προσοχή σ’ αυτό το εξάλεπτο βίντεο, γιατί θα το βρούμε μπροστά μας.

      13 Σεπτεμβρίου, 2024

      https://attikanea.info/wp-content/uploads/2024/09/%CE%A0%CE%A1%CE%9F%CE%A3%CE%A9%CE%A0%CE%99%CE%9A%CE%9F%CE%A3-%CE%91%CE%A1%CE%99%CE%98%CE%9C%CE%9F%CE%A3-Screenshot_1.bmp
      .
      Γράφει η Καλλιόπη Σουφλή

      ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ…

      ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΝ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΜΕ…

      ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΝ ΤΟΝ ΑΡΝΗΘΟΥΜΕ…

      ΕΞΙ ΛΕΠΤΑ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ…

      ΕΞΙ ΛΕΠΤΑ ΠΟΥ ΜΟΝΟ Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ…

      ΑΝ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ, ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ, Ο ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ Ο ΨΥΧΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ…

      Ο ομιλών, είναι ο Δημήτρης Χιωτακάκος, Διδάκτωρ Παν/μίου Μάντσεστερ, Απόφοιτος Παν/μιου Essex, Σύμβουλος Επιχειρήσεων, Διευθυντικό Στέλεχος και μέχρι πρόσφατα, τεχνικός σύμβουλος του Δημήτρη Νατσιού… διεγράφη, επειδή ενημέρωσε πως θα διεκδικήσει την προεδρία του κόμματος.

      Παρακαλώ, να τον ακούσετε προσεκτικά… και να διαδώσετε το λιαν σοβαρό, περιεκτικό και επεξηγηματικό βίντεο.

      Καλλιόπη Σουφλή


      Πηγή

      .
      Το βίντεο της παρέμβασής μου για τον Προσωπικό Αριθμό στην ΗΜΕΡΙΔΑ της ΕΣΤΙΑ ΠΑΤΕΡΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ με θέμα: "EΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ

      .
      https://www.facebook.com/100002538625893/videos/1472799263339122/?__so__=watchlist&__rv__=video_home_www_playlist_video_list

      .
      https://attikanea.info/%CE%B4%CF%8E%CF%83%CF%84%CE%B5-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CF%8D-%CE%BC%CE%B5%CE%B3%CE%AC%CE%BB%CE%B7-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CE%BF%CF%87%CE%AE-%CF%83-%CE%B1%CF%85%CF%84%CF%8C-%CF%84%CE%BF-%CE%B5%CE%BE/
      .

      Διαγραφή
  2. .
    Με Ψηφιακές Μονάδες από τις Τράπεζες Ρόθτσαϊλντ και Ροκφέλερ, Εβραίοι που γίνονται ξαφνικά και από το πουθενά Δισεκατομμυριούχοι αγοράζουν τη Κύπρο

    https://ioanniskomninos.blogspot.com/2024/08/blog-post_26.html?m=1
    .
    6-Σεπ-2024

    Βόρεια Μακεδονία: Ο Έλληνας διπλωμάτης Μ. Ρόκας νέος επικεφαλής της διπλωματικής αντιπροσωπείας της ΕΕ στα Σκόπια

    .
    https://www.capital.gr/politiki/3861679/boreia-makedonia-o-ellinas-diplomatis-m-rokas-neos-epikefalis-tis-diplomatikis-antiprosopeias-tis-ee-sta-skopia/

    .
    .
    Το Μεγάλο Κόλπο με τις Πρέσπες του Αιγαίου, τα κοιτάσματα του και το Διεθνές Δικαστήριο

    Μαΐου 05, 2023

    https://zcode-gr.blogspot.com/2023/05/fvw4fzkagait6yb101016.html

    .
    14 Σεπτεμβρίου, 2024

    Υπάρχουν άραγε Έλληνες ακόμα/κυρίως δικαστικοί και στρατιωτικοί;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
    .
    Χρίστιαν Μίτσκοσκι: Θα αποκαλώ τη χώρα μου Μακεδονία, είναι ανθρώπινο δικαίωμά μου

    https://arxaiaithomi.gr/2024/09/14/%cf%85%cf%80%ce%ac%cf%81%cf%87%ce%bf%cf%85%ce%bd-%ce%ac%cf%81%ce%b1%ce%b3%ce%b5-%ce%ad%ce%bb%ce%bb%ce%b7%ce%bd%ce%b5%cf%82-%ce%b1%ce%ba%cf%8c%ce%bc%ce%b1-%ce%ba%cf%85%cf%81%ce%af%cf%89%cf%82-%ce%b4/?unapproved=20836&moderation-hash=b5c33e817010c7b39943555fa1a98843#comment-20836
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...