ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

15 Σεπτεμβρίου 2024

ΑΝΤΡΑΣ ΜΕ ΔΙΔΥΜΟΥΣ ΓΕΝΝΗΤΙΚΟΥΣ ΑΔΕΝΕΣ. Χωρίς την σημαία των Σκοπίων υποδέχθηκε ο Βούλγαρος πρόεδρος την Σκοπιανή "πρόεδρο". Ποτέ τα βρωμερά υποκείμενα που αυτοαποκαλούνται "έλληνες πολιτικοί" δεν θα έκαναν κάτι τέτοιο.

 



Ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς, που εκπροσωπεί τον ΣΥΡΙΖΑ στη ΔΕΘ λόγω της έκπτωσης του Σ.Κασσελάκη: «Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να πάρει δάνειο». Από ποιόν τοκογλύφο άραγε;

 








Διευκρίνηση για τον λόγο που απουσίαζε η σημαία των Σκοπίων κατά τη συνάντησης της προέδρου των Σκοπίων Γκόρντανα Σιλιάνοφσκα με τον Βούλγαρο Πρόεδρο Ρούμεν Ράντεφ, ζητά το προεδρικό γραφείο της Σιλιάνοφσκα.

Στη συνάντηση της  Γκόρντανα Σιλιάνοφσκα στη Σόφια, στο βουλγαρικό προεδρικό μέγαρο, με τον Βούλγαρο πρόεδρο δεν υπήρχε η σημαία του επικεφαλής του κράτους των Σκοπίων, ενώ υπήρχε η βουλγαρική σημαία και η σημαία της ΕΕ στη φωτογραφία πίσω τους.

Πολυάριθμα σχόλια έκαναν την εμφάνισή τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης των Σκοπίων και όταν ρωτήθηκε από τον ιστότοπο mkd.mk, η Σιλιανόφσκα διευκρίνισε ότι εμπνεύστηκε από την παράσταση «Valkyrie» από την Όπερα και Μπαλέτο της Σόφιας στα Σκόπια και «πεπεισμένη για τη δύναμη του πολιτισμού της διπλωματίας» υποσχέθηκε να παρακολουθήσει την παράσταση «Nabucco», με την οποία η Εθνική Λυρική Σκηνή και Μπαλέτο των Σκοπίων επισκέπτεται τη βουλγαρική πρωτεύουσα.

«Με την ευκαιρία αυτή διοργανώθηκε κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας της Βουλγαρίας κ. Ρούμεν Ράντεφ, γεύμα των εκπροσώπων των Σκοπίων και της Βουλγαρίας, καθώς και κοινή επίσκεψη στην Όπερα Nabucco».


ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...