ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

06 Σεπτεμβρίου 2024

Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΣΤΕΙΛΕ "ΕΛΛΗΝΑ" ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΓΧΑΡΕΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΚΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΗΓΕ - ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΟΣ. Σήμερα ο Μητσοτάκης δηλώνει: «Δεν ήταν η επέτειος της νίκης εναντίον των Ελλήνων στη Μικρά Ασία, αλλά γιόρταζαν οι τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις κι εμείς θέλαμε να τις τιμήσουμε». ΚΑΛΑ ΟΙ ΒΡΩΜΕΡΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ. Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ; ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕ Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ; ΤΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ;

 


Ελαιόλαδο: Στους 3.200 χιλιάδες τόνους προβλέπεται η φετινή παγκόσμια παραγωγή. ΠΡΩΤΗ ΧΩΡΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΜΕ 1.300 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΟΝΟΥΣ. ΔΕΥΤΕΡΗ ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕ 300 ΧΙΛ. ΤΟΝΟΥΣ. ΤΡΙΤΗ ΤΥΝΗΣΙΑ ΜΕ 260 ΧΙΛ. ΤΟΝΟΥΣ. ΤΕΤΑΡΤΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ 230 ΧΙΛ. ΤΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΜΠΤΗ ΙΤΑΛΙΑ ΜΕ 180 ΧΙΛ. ΤΟΝΟΥΣ. Μπράβο στο μαφιόζικο πολιτικό σύστημα. Μας πέρασε η Τουρκία και η Τυνησία στις Ελιές και έπεται συνέχεια. Εμείς όμως έχουμε περισσότερα γκαρσόνια.

 



Ο χαμογελαστός "έλληνας" στρατηγός συγχαίρει τους Τούρκους για τις σφαγές που διέπραξαν στους Έλληνες. Μπροστά σε αφίσα που απεικονίζει τις σφαγές των Ελλήνων. Το σώμα των ελλήνων αξιωματικών τελείως σάπιο.


Προσπαθεί να ελέγξει τη ζημιά η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη για την απόφαση να στείλει έναν υποστράτηγο του Ελληνικού Στρατού στην εκδήλωση των τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων για την «Ημέρα της Νίκης».

Ο Παύλος Μαρινάκης, επιχείρησε να «καθαρίσει» το κυβερνητικό ατόπημα με ανακοίνωσή του, τρεις ημέρες μετά το περιστατικό: 




Συγκεκριμένα, ο ίδιος ανέφερε: «Η εκδήλωση στην τουρκική πρεσβεία, όπως αναφέρεται ρητά στην επίσημη πρόσκληση, σύμφωνα και με τα επίσημα στοιχεία της τουρκικής πρεσβείας στην Αθήνα, η οποία απεστάλη από τον Τούρκο πρέσβη και τον Τούρκο ακόλουθο Άμυνας, αφορούσε την ημέρα των τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων.

Αναφέρεται χαρακτηριστικά “Turkish Armed Forces Day” και όχι “ημέρα νίκης”, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα. Άρα, ένα ανακριβές δεδομένο είναι αυτό. Σε αυτή, λοιπόν, ακριβώς την εκδήλωση παρέστη Ελληνας υποστράτηγος του Στρατού Ξηράς και όχι σε εκδήλωση για την “ημέρα νίκης”, όπως γράφεται.

Το έχουμε διαψεύσει πάρα πολλές φορές. Στην οποία η χώρα μας, κατά πάγια τακτική, όπως είναι αυτονόητο, δεν εκπροσωπείται, ούτε στέλνει εκπρόσωπο, ούτε ποτέ πρόκειται να στείλει εκπρόσωπο. Το ίδιο ισχύει και για τις προηγούμενες από εμάς κυβερνήσεις και φαντάζομαι αυτό θα συνεχιστεί στο μέλλον» είπε χαρακτηριστικά.

Φυσικά, δεν διευκρίνισε πώς στην υποτιθέμενη «αθώα» εκδήλωση των τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων εμφανίστηκε αφίσα που απεικονίζει τους εορτασμούς για τη σφαγή των Ελλήνων.

Καθώς, η Κύπρος συνεχίζει να κατέχεται κατά 39% από τις τουρκικές δυνάμεις, χωρίς να έχει υπάρξει καμία πρόοδος για την επίλυση του ζητήματος, όσο οι τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις δεν σταμάτησαν ποτέ να παραβιάζουν τον ελληνικό εναέριο και θαλάσσιο χώρο, δημιουργώντας συνεχώς εντάσεις στο Αιγαίο και απειλώντας με θερμά επεισόδια, όπως συνέβη πρόσφατα στην Κάσο.

Πώς λοιπόν δικαιολογείται η ελληνική κυβέρνηση να στέλνει έναν ανώτατο αξιωματικό, έναν υποστράτηγο, για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα σε μια εκδήλωση που τιμά τις Τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις, όταν αυτές οι ίδιες απειλούν τη χώρα μας και κατέχουν παράνομα το βόρειο τμήμα της Κύπρου;

Πώς δικαιολογούνται απέναντι στους εκατοντάδες Έλληνες στρατιωτικούς της ΕΛΔΥΚ έχασαν τη ζωή τους υπερασπιζόμενοι την Κύπρο το 1974;

Η σιωπή του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και του Γενικού Επιτελείου Στρατού για το γεγονός, μιλάει από μόνη της.


ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ


3 σχόλια:

  1. Ανήμερα της μαύρης επετείου των Σεπτεμβριανών, απειλεί Έβρο και Ελλάδα με Leopard το τουρκικό υπουργείο Άμυνας: «Θα υπερβούμε κάθε εμπόδιο».
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ελλάδα: Περισσότερες από 500 αυτοκτονίες ετησίως. Μόνο οι χοντρόπετσοι στρατηγοί δεν αυτοκτονούν.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. .
    Το Διεθνές Δικαστήριο κήρυξε το Ισραήλ παράνομο κράτος

    6 Σεπ 2024

    https://www.youtube.com/watch?v=bImsDbYSUec
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...