ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

05 Σεπτεμβρίου 2024

Η ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΕΟΡΤΑΖΕΙ ΤΑ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΥΡΗΝΙΚΟΥ ΤΗΣ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ. Τώρα οι αμερικανοί της δίνουν αμερικανικό καύσιμο για το πυρηνικό της εργοστάσιο στο Κοζλοντούι. Στην Ελλάδα καίνε τα δάση μας για να πλουτίζουν οι μαφιόζικες πολιτικές οικογένειες από εισαγωγές γερμανικών ανεμιστήρων.

 

 

 

Η πυρηνική ενέργεια στην Ελλάδα - Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημερίδας Τετάρτη, 04 Σεπτεμβρίου 2024

 

 

 

 


«Παρακολουθούμε επισταμένως τη λειτουργία της Μονάδας 5 του πυρηνικού σταθμού του Κοζλοντούι και την κατάσταση με το νέο καύσιμο. Επί του παρόντος δεν υπάρχουν ενδείξεις προβλημάτων».

Αυτό δήλωσε σήμερα ο Τσάνκο Μπατσίσκι, πρόεδρος της Βουλγαρικής Πυρηνικής Ρυθμιστικής Αρχής κατά τη διάρκεια του εορτασμού της 50ής επετείου από την έναρξη λειτουργίας της πρώτης μονάδας ηλεκτρικής ενέργειας του πυρηνικού σταθμού του Κοζλοντούι.

Ο αναπληρωτής υπουργός Ενέργειας Κρασιμίρ Νένοφ επιβεβαίωσε επίσης ότι τα συστήματα του πυρηνικού σταθμού λειτουργούν με ασφάλεια και εντός των παραμέτρων, προσθέτοντας ότι το σχέδιο για τις νέες δυναμικότητες του εργοστασίου έχει την πλήρη υποστήριξη σε δημόσιο και πολιτικό επίπεδο.

Τον Μάιο, σε εφαρμογή του προγράμματός του για τη διαφοροποίηση του πυρηνικού καυσίμου του, το Κοζλοντούι υπέγραψε σύμβαση με την Westinghouse Electric Sweden AB για την προμήθεια καυσίμου για τη Μονάδα 5.

 

ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

1 σχόλιο:

  1. Είμαστε χαμηλότερα από το 2009 σε Ακαθάριστο Εθνικό Προϊόν. Και μιλάμε ότι είμαστε στο 2024. Είμαστε 83 δισεκατομμύρια υψηλότερο χρέος από ό,τι είχαμε. Από ό,τι μπήκαμε στα μνημόνια. Βάλτε όμως και τα 100 δισεκατομμύρια που διαγράφηκαν από το PSI. Άρα δεν είμαστε 83. Είμαστε 83 συν 100. Περισσότερο χρέος. Περισσότερο χρέος. Όλο αυτό χωρίς μόχλευση. Γιατί αν πάμε με τη μόχλευση, η συνολική ζημιά της ελληνικής οικονομίας ξεπερνάει το 1,5-3 τρισεκατομμύριο ευρώ. Είναι πραγματικά νούμερα τα οποία ζαλίζουν, αλλά δείχνουν και γιατί δεν μπορούμε να ξεκολλήσουμε από εδώ που είμαστε.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...