ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

07 Σεπτεμβρίου 2024

Στις ΗΠΑ απολύθηκε κυβερνήτης αντιτορπιλικού καθώς κρατούσε όπλο με την διόπτρα τοποθετημένη… ανάποδα. Στην Ελλάδα "έλληνας" στρατηγός συγχαίρει τους Τούρκους για την σφαγή των Ελλήνων

 



Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΣΤΕΙΛΕ "ΕΛΛΗΝΑ" ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΓΧΑΡΕΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΚΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΗΓΕ - ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΟΣ. Σήμερα ο Μητσοτάκης δηλώνει: «Δεν ήταν η επέτειος της νίκης εναντίον των Ελλήνων στη Μικρά Ασία, αλλά γιόρταζαν οι τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις κι εμείς θέλαμε να τις τιμήσουμε». ΚΑΛΑ ΟΙ ΒΡΩΜΕΡΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ. Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ; ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕ Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ; ΤΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ;


Περισσότεροι από 500 Έλληνες αυτοκτονούν κάθε χρόνο. Η 10η Σεπτεμβρίου από το 2003 έχει οριστεί ως η Παγκόσμια Ημέρα για την Πρόληψη της Αυτοκτονίας


“Τώρα έχει πολύ καθαρό οπτικό πεδίο”.


Ο διοικητής ενός αντιτορπιλικού κλάσης Arleigh Burke του Ναυτικού των ΗΠΑ απαλλάχθηκε από τα καθήκοντά του περίπου τέσσερις μήνες αφότου εθεάθη σε μια φωτογραφία να πυροβολεί με ένα τυφέκιο μάχης αλλά με το  σκοπευτικό τοποθετημένο ανάποδα.

Η εικόνα γελοιοποίησε το αμερικανικό Ναυτικό στα social media.

Το Ναυτικό των ΗΠΑ είπε ότι ο Yaste απαλλάχθηκε από τα καθήκοντά του «λόγω της απώλειας εμπιστοσύνης στην ικανότητά του να διοικεί το αντιτορπιλικό κατευθυνόμενων πυραύλων» που βρίσκεται επί του παρόντος στον Κόλπο του Ομάν.


Τον Απρίλιο, μια επίσημη φωτογραφία του Ναυτικού που δημοσιεύτηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έδειχνε τον Yaste σε στάση βολής να κρατά το τουφέκι με το σκοπευτικό τοποθετημένο ανάποδα.

Το στρατιωτικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Stars and Stripes ανέφερε ότι αυτός που δημοσιοποίησε το θέμα ήταν το… Σώμα Πεζοναυτών μοιράζοντας τη φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωση και σημειώνοντας με ειρωνικό τρόπο: “Τώρα έχει πολύ καθαρό οπτικό πεδίο”.

Η ανάρτηση με τον Yaste διαγράφηκε τελικά, αλλά η ζημιά είχε γίνει.

«Σας ευχαριστούμε που υποδείξατε το σφάλμα του σκοπευτικού  μας στην προηγούμενη ανάρτηση», έγραψε αργότερα το Ναυτικό των ΗΠΑ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Η εικόνα έχει αφαιρεθεί έως ότου ολοκληρωθεί η ΕΔΕ»

O Yaste έχει αντικατασταθεί προσωρινά από τον Capt. Allison Christy, υποδιοικητή της Μοίρας Αντιτορπιλικών 21, η οποία είναι μέρος της ομάδας USS Abraham Lincoln Carrier Strike που βρίσκεται επίσης στον Κόλπο του Ομάν.


ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...