ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

10 Σεπτεμβρίου 2024

Τουρκικό υπουργείο Άμυνας: «Με (Γερμανικά) άρματα Leopard θα υπερβούμε το εμπόδιο του Έβρου»

 


Ερντογάν Μπακάτογλου: «Απελευθερώσαμε την Αγία Σοφία και απαλύναμε τον πόνο όλου του ισλαμικού κόσμου. Μετά από 86 χρόνια στέρησης, εμείς φροντίσαμε την κληρονομιά του Μωάμεθ του Πορθητή. Είμαστε εδώ για να μην μείνει δίχως μαχητές το πεδίο του Ιερού Πολέμου (Τζιχάντ)».

 


Η Τουρκία παρουσίασε στη Διεθνή Αεροπορική Έκθεση της Αιγύπτου το ελαφρύ επιθετικό αεροσκάφος Hürjet, το μαχητικό αεροσκάφος KAAN, το ελικόπτερο T129 ATAK και το μη επανδρωμένο εναέριο όχημα Aksungur. Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΓΚΑΡΣΟΝΙΑ ΤΗΣ






Σε μια ανάρτηση-απειλή για την Ελλάδα προχώρησε το τουρκικό υπουργείο Άμυνας  όχι μια τυχαία ημέρα, αλλά στη μαύρη επέτειο των 69 χρόνων από το πογκρόμ κατά των Ελλήνων της Κωνσταντινούπολης.

Πιο συγκεκριμένα το τουρκικό υπουργείο Άμυνας ανάρτησε μια φωτογραφία ενός Leopard 2A4 εξοπλισμένου με αναπνευστήρα (σνόρκελ) τη στιγμή που βγαίνει από ένα ποταμό (παραπέμποντας ευθέως στον Έβρο) και  αναφέροντας: «Θα υπερβούμε κάθε εμπόδιο», υπονοώντας ξεκάθαρα εισβολή στην Ελλάδα.

Ο παραλληλισμός με τον Έβρο και την Ελλάδα είναι κάτι παραπάνω από εμφανής.

Η Τουρκία ξεκίνησε να τοποθετεί αναπνευστήρες για την διέλευση υδάτινων κωλυμάτων το 1987 στα Leopard 1 αλλά τώρα τους χρησιμοποιεί σε όλα τα άρματα της 1ης Στρατιάς.



Σε άλλη σημερινή ανάρτηση το τουρκικό υπουργείο αναφέρει ότι συνελήφθησαν 7 άτομα τα οποία επιχειρούσαν να περάσουν τον Έβρο προς την Ελλάδα και τους οποίους χαρακτήρισε ως οπαδούς του FETO, λέγοντας ότι οι τουρκικές ένοπλες  φροντίζουν για την «ασφάλεια των συνόρων».

Με τη διαφορά και σε ότι αφορά τους λαθρομετανάστες εκεί δεν υπάρχει «ασφάλεια συνόρων» αφού τους σπρώχνουν όλους προς την Ελλάδα.


ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

1 σχόλιο:

  1. Οι Πράσινοι στην Γερμανία πρώτα έκλεισαν τους πυρηνικούς σταθμούς και μετά αγόρασαν ρεύμα από πυρηνικά εργοστάσια του εξωτερικού.

    Κατόπιν έστησαν παντού ανεμογεννήτριες, παρόλο που αυτή η τεχνολογία δεν μπορεί να καλύψει τις ανάγκες των Γερμανών.

    Και τώρα αγοράζουν το ακριβό υγρό αέριο από την Αμερική επειδή θέλουν να παραιτηθούν από το φθηνότερο ρωσικό αέριο για πολιτικούς λόγους.
    «Για τις γερμανικές αυτοκινητοβιομηχανίες που ήταν οι αδιαμφισβήτητοι ηγέτες της τεχνολογικής αγοράς στον κλάδο για σχεδόν 140 χρόνια και μετά βίας έπρεπε να ανησυχούν για τις πωλήσεις ή τον ανταγωνισμό, αυτή είναι μια άγνωστη κατάσταση», δήλωσε στο CNBC ο Dr. Andreas Ries, παγκόσμιος επικεφαλής στον τομέα του αυτοκινήτου στην KPMG.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...