ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

23 Ιουνίου 2024

Σχεδόν όλες οι κονσέρβες τόνου που ελέγχθηκαν στην Ελβετία έχουν παρουσία δισφαινόλης Α (BPA). Παρά τους ισχυρισμούς των εταιρειών ότι δεν χρησιμοποιούν δισφαινόλη Α στις κονσέρβες, οι δοκιμές δείχνουν ότι η μόλυνση προέρχεται από τις επενδύσεις των ίδιων των δοχείων. Τα επίπεδα δισφαινόλης Α είναι 50 φορές υψηλότερα από το νέο όριο που προτείνει η ΕΕ (12 νανογραμμάρια την ημέρα για έναν ενήλικα 60 κιλών). Η Δισφαινόλη Α καταστρέφει το σπέρμα και προκαλεί ενδοκρινικές διαταραχές, αυτοάνοσα νοσήματα και πνευμονίες. Γι αυτό δεν αναπαράγονται οι Ευρωπαίοι. Οι ακροδεξιοί όμως δεν καταλαβαίνουν απ' αυτά. Ασχολούνται με το εμβόλιο.

 

Ο Ζ.Π ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΣΦΑΙΛΟΛΗ Α ΑΠΟ ΤΟ 2000

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ: 

ΣΤΟ 90% ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΙΧΝΕΥΕΤΑΙ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΔΙΣΦΑΙΝΟΛΗ, ΠΟΥ ΘΗΛΥΚΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΚΑΡΚΙΝΟ. 


Ένας άνδρας με μειωμένο ανδρισμό είναι λιγότερο ενεργητικός και διεκδικητικός και στις υπόλοιπες πλευρές της ζωής του.



Η Δισφαινόλη Α (ΒΡΑ) βρίσκεται σε πλαστικά δοχεία και μπουκάλια νερού, στο εσωτερικό από κονσέρβες με τρόφιμα και σε ταμεία εισπράξεων.  

Σχεδόν το 90% των εφήβων στη Βρετανία έχουν στο σώμα τους χημικές ουσίες από πλαστικό που ”κάμπτουν το φύλο”.  (Daily Mail)

Όλες οι κονσέρβες τόνου σε λάδι είναι μολυσμένες με τις επιβλαβείς ουσίες δισφαινόλη Α ή γλυκιδόλη. Κονσέρβα Albo-tuna: Περιείχε τις πιο ανθυγιεινές ουσίες (Εικόνα: GettyiStock)

Ο ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΟΣ KAI Η ΘΗΛΥΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΓΟΡΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


ΜΙΑ ΕΥΡΩΠΗ ΧΩΡΙΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ. ΜΙΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗ ΙΑΤΡΟΓΕΝΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ.




Η ΘΗΛΥΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. Ο ΑΝΔΡΑΣ ΥΠΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ.




 ΤΟ ΕΒΡΑΪΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΗΣ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΑΞΙΟΛΟΓΕΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 200 ΜΕΛΕΤΩΝ: «ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ – ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ - ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ. Ο αριθμός των σπερματοζωαρίων των ανδρών από τη Βόρεια Αμερική, την Ευρώπη, την Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία φαίνεται να έχει μειωθεί κατά το ήμισυ σε λιγότερο από 40 χρόνια. Η εξαφάνιση του ανθρώπινου είδους. Δεν παρατηρήθηκε σημαντική μείωση στη Νότια Αμερική, την Ασία και την Αφρική». ΟΜΠΑΜΑ: «ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΕΝΑ ΚΟΣΜΟ ΧΩΡΙΣ ΛΕΥΚΟΥΣ».  

Ο Δρ Levine, από το Εβραϊκό Πανεπιστήμιο της Ιερουσαλήμ,   διαπίστωσε μείωση   της συγκέντρωσης των σπερματοζωαρίων κατά 52,4% και μείωση του συνολικού αριθμού των σπερματοζωαρίων κατά 59,3% στους άνδρες από τη Βόρεια Αμερική, την Ευρώπη, την Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία. Η μελέτη δείχνει επίσης ότι ο ρυθμός παρακμής των ανδρών που ζουν σε αυτές τις χώρες συνεχίζεται και ενδεχομένως αυξάνεται. Αντίθετα, δεν παρατηρήθηκε σημαντική μείωση στη Νότια Αμερική, την Ασία και την Αφρική.  Ο Δρ Levine λέει ότι υπάρχει επείγουσα ανάγκη να ανακαλυφθεί γιατί μειώνεται ο αριθμός των σπερματοζωαρίων και να βρεθούν τρόποι αντιστροφής της τάσης.

ΤΑ ΚΟΠΡΑΝΑ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ. «Κάθε δείγμα περιέχει 20 σωματίδια μικροπλαστικών ανά δέκα γραμμάρια κοπράνων».

 

Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΤΕΧΕΙ ΒΟΜΒΑ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑΣ (GAY BOMB)



Να απαγορευθούν στα παιχνίδια χημικά που επηρεάζουν τις ορμόνες ζητά η Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Πρόταση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για απαγόρευση των ενδοκρινικών διαταρακτών στα παιχνίδια. ΤΩΡΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑΝ; ΟΤΑΝ ΣΤΑ ΜΙΣΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΑΛΛΟΙΩΘΗΚΕ Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΦΥΛΟΥ; Τις ουσίες αυτές τις γνωρίζουμε 50 χρόνια τώρα. Δημιούργησαν μια γενιά ομοφυλόφιλα πειραματόζωα, επέτρεψαν την δημιουργία καρκινογενέσεων και τώρα κάνουν πως ενδιαφέρονται.

 

«Ο ΑΝΔΡΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΑΘΟΛΟΓΙΑ, ΠΟΥ ΧΡΗΖΕΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ». ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ "ΨΥΧΟΛΟΓΟΙ" ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΑΡΡΕΝΩΠΟΤΗΤΑ ΣΕ ΠΑΘΟΛΟΓΙΑ. «Η παραδοσιακή αρρενωπότητα είναι ψυχολογικά επιβλαβής».


 ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 30 ΕΤΩΝ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΝΑ ΤΕΤΑΡΤΟ ΤΩΝ ΣΠΕΡΜΑΤΟΖΩΑΡΙΩΝ ΟΣΩΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΠΡΙΝ ΤΟ 1970. Η κόρη του Ομπάμα: «Φανταστείτε έναν Κόσμο χωρίς Λευκούς». Ένας άνδρας με μειωμένο ανδρισμό είναι λιγότερο ενεργητικός και διεκδικητικός και στις υπόλοιπες πλευρές της ζωής του. Γι αυτό αφαιρούν την αναγραφή φύλου στις ταυτότητες στο Βέλγιο. Γι αυτό η Λίνα Άξελσον Κίλμπλομ έγινε η πρώτη τρανσέξουαλ υπουργός της Σουηδίας. ΟΙ ΡΩΜΙΟΙ ΛΥΣΣΑΛΕΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ.

  

Η Μάριαμ Ναμπατάνζι, 39 ετών, είναι μια γυναίκα από την Ουγκάντα. Έχει 44 παιδιά από 28 γέννες. Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ: Η ΠΡΟΓΙΑΓΙΑ ΤΗΣ ΕΙΧΕ 12 ΠΑΙΔΙΑ. Η ΓΙΑΓΙΑ ΤΗΣ ΕΙΧΕ 6 ΠΑΙΔΙΑ. Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΙΧΕ 2 ΠΑΙΔΙΑ. ΑΥΤΗ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΕΚΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΕΝΑ ΣΚΥΛΟ. 

 

ΔΙΕΡΩΤΑΤΑΙ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΒΑΘΙΩΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΒΑΘΙΩΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΞΕΓΕΙΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΙ ΛΑΟΙ ΣΕ ΟΣΑ ΠΑΡΑΛΟΓΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ. Η ΕΞΗΓΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ KAI ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΑΜΕ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΑΡΘΡΑ: Χάθηκαν οι όρχεις από την ελληνική και την ευρωπαϊκή νεολαία. Αποκόπηκαν χημικά. Οι περισσότεροι άνδρες κυκλοφορούν πλέον χωρίς όρχεις, τεστοστερόνη και σπερματοζωάρια. Δεν μπορούν και δεν πρόκειται να αντιδράσουν σε τίποτε. Δεν θέλουν αγώνες, επιζητούν την ησυχία τους, αλλιώς προτιμούν τον θάνατο. Οι λίγοι αντιδραστικοί (με όρχεις) είναι στις φυλακές. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΩΣ ΣΥΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ Η ΠΑΘΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΛΗΘΑΡΓΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΚΑΙ Η ΜΕΙΩΜΕΝΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΣΠΕΡΜΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ.  



Στην τελευταία του κατοικία σήμερα ο 18χρονος που σκοτώθηκε σε τροχαίο στα Χανιά. Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο 19χρονος που τραυματίστηκε σε τροχαίο στα Χανιά. Συγκλονισμένη η Αιτωλοακαρνανία από τον θάνατο δύο νέων ηλικίας 21 και 22 ετών σε τροχαίο. ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ. Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΧΑΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΝΕΞΥΠΝΟΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ...

 


Σύμφωνα με τα αποτελέσματα μιας δοκιμής από το ελβετικό περιοδικό καταναλωτών Saldo   (Δοκιμή: Δεν συνιστάται ούτε ένας τόνος - Λεπτομέρεια - Δοκιμές προϊόντων - Δοκιμές - saldo.ch)  σχετικά με τη μόλυνση με δισφαινόλη των κονσερβοποιημένων τόνων βρέθηκε ότι σε 10 από τα 12 δείγματα κονσερβοποιημένου τόνου υπήρχε Δισφαινόλη Α, σε δόσεις υψηλότερες από αυτές που προτείνονται ως ασφαλείς από την EFSA.


Αυτή η χημική ένωση, μπορεί να βλάψει το ανθρώπινο ανοσοποιητικό σύστημα και να προκαλέσει  μεταξύ άλλων, ενδοκρινικές διαταραχές, μειωμένη γονιμότητα και αλλεργικές δερματικές αντιδράσεις. Οι καταναλωτές εκτίθενται σε BPA κυρίως μέσω της διατροφής, λόγω της παρουσίας BPA σε μια σειρά οικιακών σκευών και συσκευασιών τροφίμων και ποτών.


Οι ελβετικές αναλύσεις

Η έρευνα περιελάμβανε την αποστολή δειγμάτων κονσερβοποιημένου και βάζου τόνου σε εργαστήριο για να αναλυθούν για την παρουσία δισφαινόλης Α. Τα αποτελέσματα ήταν ανησυχητικά: Και οι δέκα κονσέρβες τόνου που αναλύθηκαν περιείχαν δισφαινόλη Α, μια ουσία η οποία, σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Αρχή για την Ασφάλεια των Τροφίμων (EFSA), μπορεί να θέσει σε κίνδυνο την ανθρώπινη γονιμότητα και το ανοσοποιητικό σύστημα. Οι ανεπιθύμητες ενέργειες περιλαμβάνουν πιθανό αυξημένο κίνδυνο εμφάνισης αυτοάνοσων νοσημάτων και αλλεργικής πνευμονίας, ακόμη και σε πολύ χαμηλές δόσεις.


Οι μολυσμένες κονσέρβες

Μεταξύ των προϊόντων που αναλύθηκαν, πολλά αφορούν μόνο την ελβετική αγορά, όπως ο “Λευκός τόνος σε ελαιόλαδο” της Albo, ο οποίος παρουσίασε επίπεδα δισφαινόλης Α 50 φορές υψηλότερα από το νέο όριο που προτείνει η ΕΕ (12 νανογραμμάρια την ημέρα για έναν ενήλικα 60 κιλών, 20.000 φορές κάτω από το ισχύον όριο των 4 μικρογραμμαρίων ανά κιλό σωματικού βάρους), ενώ τα προϊόντα της Rio Mare και της M-Classic είχαν επίπεδα 20 φορές υψηλότερα. Παρά τους ισχυρισμούς των εταιρειών ότι δεν χρησιμοποιούν δισφαινόλη Α στις κονσέρβες, οι δοκιμές δείχνουν ότι η μόλυνση προέρχεται από τις επενδύσεις των ίδιων των δοχείων.


Τι έχει συμβεί στο παρελθόν

Ακριβώς πριν από ένα χρόνο ο ίδιος συναγερμός σήμανε από το γερμανικό περιοδικό OekoTest για τις ντομάτες σε κονσέρβα με αναλύσεις που έδειξαν ξεκάθαρα την παρείσφρηση της δισφαινόλης Α στα κονσερβοποιημένα προϊόντα (18 στις 20 κονσέρβες!). Μέσα σε αυτόν τον κατάλογο, πολλές εταιρείες που έχουν αγορά μόνο στη Γερμανία, αλλά και ονόματα που είναι πολύ γνωστά στην Ιταλία, όπως η Cirio, η King’s Crown της Aldi, οι αποφλοιωμένες ντομάτες που παράγει η La Doria για τη Lidl και η Mutti.


Οι εξηγήσεις των εταιρειών

Η αντίδραση των εμπλεκόμενων εταιρειών ήταν πολύ ενδιαφέρουσα. Σύμφωνα με το OekoTest «Όλες διασφαλίζουν ότι χρησιμοποιούν κονσέρβες που δεν περιέχουν δισφαινόλη Α για το εσωτερικό στρώμα. Ορισμένες μάλιστα μας παρείχαν πιστοποιητικά», εξήγησαν οι Γερμανοί. Προσθέτοντας: «Μήπως η εξάπλωση της δισφαινόλης Α στο περιβάλλον έχει καταλήξει να μολύνει τις ντομάτες και επομένως η πηγή δεν είναι η κονσέρβα;».


Μια αμφιβολία που θεωρείται απίθανη από την OekoTest, μόνο και μόνο επειδή ακριβώς όπως και στη δοκιμή που μόλις δημοσιεύθηκε από τη Saldo, τα δύο μοναδικά προϊόντα που περιέχονται σε γυαλί – Naturata και La Selva – δεν έδειξαν την παρουσία αυτής της μόλυνσης στο προϊόν.


Συναγερμός στην Ελβετία: Σχεδόν όλες οι κονσέρβες τόνου που ελέγχθηκαν έχουν παρουσία δισφαινόλης Α (BPA) - Cibum



ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ


4 σχόλια:

  1. Ελληνοτουρκικά: 250 Bayraktar και 50 AKINCI φτιάχνουν οι Τούρκοι κάθε μήνα και το Αρχύτας...
    Επί του παρόντος, η BAYKAR έχει μια ομάδα εργασίας 4500 ατόμων και 2000 μηχανικούς και 2500 τεχνικούς.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γ.Στόλτενμπεργκ: «Το ΝΑΤΟ δεν έχει αρμοδιότητα να προστατέψει την Κύπρο από την Χεζμπολάχ γιατί η χώρα δεν είναι μέλος της Συμμαχίας».
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι Αμερικανοί εκπαιδεύουν τους Κοσοβάρους σε κέντρα στην Αλβανία.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παράνομοι μετανάστες από την Δομή στην Λέρο φωτογράφιζαν στρατιωτικές εγκαταστάσεις!
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...