ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

14 Ιουνίου 2024

Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΝΙΚΗΣΕ ΤΟΝ ΙΟΥΔΑΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟ ΣΤΑΝ ΓΚΡΗΝΜΠΕΡΓΚ, ΤΟΝ ΚΟΝΣΙΛΙΕΡΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ. Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΙΔΙΑ, ΔΙΩΧΝΕΙ ΤΟΝ ΙΟΥΔΑΙΟ ΜΥΣΤΙΚΟΣΥΜΒΟΥΛΟ, ΜΕΤΑ ΤΑ ΤΡΑΓΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ, ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΜΕΙΝΕ ΜΕ 1.000.000 ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ. ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΠΡΟΣΛΑΒΟΥΝ ΤΩΡΑ - ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΑΛΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ;

 



Μαρί Λεπέν: «Η Γαλλία πρέπει να αποχωρήσει από το ΝΑΤΟ. To ΝΑΤΟ δημιουργήθηκε για να πολεμήσει την Σοβιετική Ένωση. Σήμερα δεν υπάρχει Σοβιετική Ένωση. Ο Πούτιν είναι πολύ δημοφιλής στους Ρώσους».


Ο ΙΟΥΔΑΙΟΣ ΣΤΑΝ ΓΚΡΗΝΜΠΕΡΓΚ, Ο ΚΟΝΣΙΛΙΕΡΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ 

Η σύμβαση του Μαξίμου με τον Σταν Γκρίνμπεργκ πλησιάζει στο τέλος της, όπως ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Ο κ. Μαρινάκης δήλωσε συγκεκριμένα ότι «ο κ. Γκρίνμπεργκ ήταν υπό σύμβαση, η οποία προβλέπεται να λήξει στο τέλος Ιουνίου με τη Νέα Δημοκρατία και εισέπραττε μηνιαία αμοιβή με τιμολόγια που εξέδιδε προς τη Νέα Δημοκρατία».

Ο ΣΥΡΙΖΑ επιτέθηκε στην κυβέρνηση, υποστηρίζοντας πως ο πρωθυπουργός αποφεύγει την επαναλαμβανόμενη πρόταση του Στέφανου Κασσελάκη να πάνε μαζί στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, ώστε να κοστολογήσουν τα μέτρα που προτείνει η αξιωματική αντιπολίτευση.

Συγκεκριμένα δήλωσε:

«Στη συνέχεια για μία ακόμη φορά έδειξε να υπεκφεύγει της πρότασης-πρόκλησης του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη για κοινή αξιολόγηση των προγραμμάτων μας στο ΓΛΚ όπου θα δούμε αναλυτικά την κοστολόγηση των προτάσεων μας, αλλά και την επικοινωνιακή φούσκα περί «λεφτόδεντρων» που αναμασά η κυβέρνηση της ΝΔ. Προφανώς φοβάται να μην εκτεθεί όπως έγινε τον Μάρτιο όταν το ΥΠΟΙΚ κοστολογούσε 16 δισ. δηλαδή περίπου 10 δισ. περισσότερα απ΄ ότι αξιολόγησε το ΓΛΚ το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ».

Από την Κουμουνδούρου τονίζουν πως η ΝΔ «οφείλει να δώσει εξηγήσεις τόσο για το ύψος της αμοιβής όσο και για το είδος της σύμβασης που έχει συνάψει με τον κ. Γκρίνμπεργκ» και καλεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη να δώσει στη δημοσιότητα τα τιμολόγια και τα στοιχεία που «αφορούν την επαγγελματική σχέση του συγκεκριμένου σύμβουλου επικοινωνίας με το κόμμα και την κυβέρνηση:


ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

2 σχόλια:

  1. «Οι παράνομοι μετανάστες πιο σημαντικοί από τους Ευρωπαίους πολίτες για την ΕΕ» δήλωσε ο Ούγγρος πρωθυπουργός.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. Για τέταρτη φορά στο σκαμνί ο Ε.Κορκονέας με παρέμβαση του Αχρείου Πάγου
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...