ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

18 Ιουνίου 2024

Οι Ισραηλινοί επιδιώκουν την αύξηση των πυρηνικών τους κεφαλών. Ισραήλ: Αναβαθμίζεται ο πυρηνικός αντιδραστήρας της Dimona – Θα παράγει πλουτώνιο σε ισραηλινό έδαφος για πρώτη φορά. ΤΕΛΙΚΑ, ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΜΑΦΙΟΖΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΗΣ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ ΧΩΡΙΣ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ (-και χωρίς αντιπυρηνικά καταφύγια, το ελληνικό σκορποχώρι για εξόντωση).

 


«Είμαι 34 ετών και κάθε μέρα ξυπνάω σε μία Ευρωπαϊκή Ένωση που είναι ψηφιακή αποικία των Η.Π.Α., οικονομική αποικία της Κίνας, δημογραφική αποικία της Αφρικής και μετατρέπεται σε θρησκευτική και πολιτική αποικία του Ισλάμ.» - Μαριόν Λεπέν


Δήλωση Πούτιν: "Είναι περίεργο ότι κανένας στη γερμανική ηγεσία δεν υπερασπίζεται τα γερμανικά συμφέροντα! Είναι ξεκάθαρο ότι η Γερμανία δεν έχει πλήρη εθνική κυριαρχία! Υπάρχουν όμως Γερμανοί, σκεφτείτε λίγο και τα συμφέροντά τους!"

 

 Βίκτωρ Όρμπαν: "Δεν υπάρχουν αρκετά χρήματα σε όλο τον κόσμο για να μας αναγκάσουν να δεχθούμε λαθρομετανάστες ή να αφήσουμε τα παιδιά και εγγόνια μας στα χέρια των λοατκι ακτιβιστών". 

 

Μανώλης Κοττάκης:  "Ο - Αχρείος - Πάγος της Κλάπας διώκει τον ελληνικό εθνικισμό, αλλά δίνει «ελευθέρας» στον τουρκικό".







 "Οία η μορφή, τοιάδε και η ψυχή", που έλεγαν κι οι αρχαίοι μας πρόγονοι.

 

Το Ισραήλ φαίνεται πως πραγματοποιεί αναβαθμίσεις για τον εκσυγχρονισμό του αντιδραστήρα της Dimona που θα επιτρέπει την παραγωγή πλουτωνίου κατάλληλου για πολεμική χρήση, ενισχύοντας το πυρηνικό του οπλοστάσιο.

Η έκθεση από το Διεθνές Ινστιτούτο Ερευνών για την Ειρήνη της Στοκχόλμης (SIPRI) κατατάσσει το Ισραήλ στην όγδοη θέση στον κόσμο ως προς τον συνολικό αριθμό των πυρηνικών κεφαλών, διαθέτοντας 90 κεφαλές.

Παρά το γεγονός ότι το Ισραήλ δεν αναγνωρίζει δημόσια την κατοχή πυρηνικών όπλων, η αναφορά υποδεικνύει ότι η χώρα εργάζεται για την ενίσχυση και εκσυγχρονισμό του οπλοστασίου της.

Ο αντιδραστήρας Dimona αποτελεί τον πυρήνα του ισραηλινού πυρηνικού προγράμματος.

Η στρατηγική τοποθεσία και η δυνατότητά του να αναπτύσσει πλουτώνιο παρέχουν στο Ισραήλ ένα σημαντικό πλεονέκτημα στον τομέα των στρατιωτικών δυνατοτήτων.


ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...