ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

20 Ιουλίου 2024

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΑΞΗ λειτουργεί έχοντας σαν πρότυπο την Μαφία. ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

 

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΓΙΑ ΚΥΠΡΟ

 

ΑΛΙΜΟΝΟ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΣΗΜΕΡΑ

 



                                                           



Η  Ελλάδα  είναι  το  μοναδικό  κράτος  του  κόσμου,  που  το  κυβερνά  μία  οργανωμένη  συμμορία  μαφιόζικων  οικογενειών,  με  πλήρη  και  εμφανή  στοιχεία  οικογενειοκρατικής  Μαφίας.  

Δεν  θα  απαλλαγούμε  επιτέλους  από  τον  σφιχτό  εναγκαλισμό  αυτού  του  μαφιόζικου  τέρατος,  που  χρεοκόπησε  πολλές  φορές  την  χώρα  και  σήμερα  την  καβαλάει,  την απομυζεί  και  την  βιάζει;  

Όλα  τα  άλλα  θέματα  στην  Ελλάδα  είναι  δευτερεύοντα  θέματα. Η  ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΠΟΛΙΤΙΚΗ   ΤΑΞΗ  λειτουργεί  έχοντας  σαν  πρότυπο  την  Μαφία.  

ΜΟΝΑΔΙΚΟ  ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ  ΣΕ   ΟΛΟ  ΤΟΝ  ΚΟΣΜΟ.  

Στο  εσωτερικό  κανένα  ΜΜΕ  δεν  αναφέρεται  σ’ αυτό  το   φαινόμενο.  Την  σιωπή  του  φόβου  την  επέβαλε  η  πολιτική  Μαφία.  

Μόνο  στο  εξωτερικό  γράφεται  γι αυτό  το  περίεργο  ελληνικό  δημιούργημα  της  πολιτικής  οικογενειοκρατικής  μαφίας.






ΚΟΝΔΥΛΗΣ: Η επιλογή της Ευρώπης δεν υπήρξε μια προσπάθεια για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας αλλά «η διαφοροτρόπως καρυκευμένη και μεταμφιεσμένη επιθυμία άλλοι να μας ταΐζουν και άλλοι να φυλάνε τα σύνορά μας»

Η Ε.Ε. δεν πρόκειται να υπερασπιστεί την Ελλάδα, αλλά αντίθετα επειδή δεν μπορεί να ικανοποιήσει τις ευρωπαϊκές φιλοδοξίες της Τουρκίας, θα «επιδιώκει να την κατευνάσει με ελληνικά έξοδα, πιέζοντας δηλαδή την Ελλάδα να δεχθεί τις τουρκικές αξιώσεις στο Αιγαίο και στην Κύπρο». 

Η νεοελληνική εκδοχή της μαζικής δημοκρατίας και του μεταμοντερνισμού, η ροπή προς τον ηδονισμό και την μαζική κατανάλωση ακολούθησε την «διάλυση των εντόπιων ιδεολογημάτων, μαζί με τη διεθνή ρευστοποίηση των σαφών ψυχροπολεμικών ιδεολογικών ορίων».  

Η έλλειψη μίας παράδοσης  σκληρού εργασιακού  ήθους, ευνοούσε «την πνευματική νωθρότητα, τον εξυπνακιδισμό, την ημιμάθεια», ώστε «οι μίμοι και γελωτοποιοί εκπροσωπούνται με ποσοστά ιδιαιτέρως υψηλά στους κύκλους των διανοουμένων, στα πανεπιστήμια και στα μέσα μαζικής ενημέρωσης». 

Τελικά η νεοελληνική εκδοχή του μεταμοντερνισμού θα λάμβανε εξόχως τραγικά χαρακτηριστικά:     "Η  εκποίηση του έθνους με την υλική έννοια θα συνοδευθεί και από την πλήρη πνευματική του στειρότητα".


"Ε, ΑΜΕΡΙΚΑΝΕ ΠΡΕΣΒΗ. ΚΑΝΕ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ". ΤΑ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΜΑΦΙΟΖΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ ΛΥΣΣΟΜΑΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΒΑΛΙΚΕΨΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΩΝ ΧΑΧΟΛΩΝ, ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΞΕΝΟΥ ΑΦΕΝΤΗ.

 

Την πατρίδα μας κυβερνάει σήμερα ένας  βρωμερός, διεφθαρμένος και διαπλεκόμενος εσμός πρακτόρων πολιτικών, ολιγαρχών εμπόρων κοκαΐνης, εξαγορασμένων κολαούζων δημοσιογράφων και, δυστυχώς,  ομοφυλόφιλων αριστερών δικαστών της κοκαΐνης. Όλοι αυτοί μαζί αρμέγουν τον Ελληνικό λαό, ο οποίος παρέλυσε και δεν μπορεί να αντιδράσει.


Ο Ελληνικός λαός εξαφανίζεται από το προσκήνιο της Ιστορίας.  Το 2100, σύμφωνα με το απαισιόδοξο σενάριο του ΟΗΕ,  η μονίμως χρεοκοπημένη Ελλάδα θα κατοικείται από 2.300.000 υπερήλικους δυστυχισμένους γέροντες, που θα παίρνουν συντάξεις - ελεημοσύνη από την Ευρώπη, για να φροντίζουν τα μνήματα στα κοιμητήρια.  Όπως όλοι ξέρουμε η επιβίωση του είδους βρίσκεται στους αριθμούς.  Ακόμη και οι ισλαμιστές λαθρομετανάστες θα εγκαταλείψουν μια χώρα που δεν δημιουργεί πλούτο, δεν παράγει τίποτε.


Αυτή την πατρίδα θα αφήσουμε στα παιδιά μας;


ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ


6 σχόλια:

  1. .
    Η ώρα των Βετεράνων-Συνέντευξη Κοντογιώργης Γ. 1/2

    23 Σεπ 2011

    Την 9η Ιουλίου 2011 πραγματοποιήθηκε στο Blue Sky Tv
    συνέντευξη του καθηγητή Γιώργου Κοντογιώργη
    στην εκπομπή Η Ώρα των Βετεράνων του κ. Νικολάου Φ. Αργυροπούλου.

    https://www.youtube.com/watch?v=vxzV1FoNTa8&t=62s
    .
    ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΟΣΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ Ο Κ. ΚΟΝΤΟΓΙΩΡΓΗΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΟΤΙ :

    Η Ελλάδα είναι το μοναδικό κράτος του κόσμου, που το κυβερνά μία οργανωμένη συμμορία μαφιόζικων οικογενειών, με πλήρη και εμφανή στοιχεία οικογενειοκρατικής Μαφίας.

    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. .
    Η ώρα των Βετεράνων-Συνέντευξη Κοντογιώργης Γ. 2/2

    23 Σεπ 2011

    Την 9η Ιουλίου 2011 πραγματοποιήθηκε στο Blue Sky Tv
    συνέντευξη του καθηγητή Γιώργου Κοντογιώργη
    στην εκπομπή Η Ώρα των Βετεράνων του κ. Νικολάου Φ. Αργυροπούλου.

    https://www.youtube.com/watch?v=C6ySfjvjH7Q&t=296s

    ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΟΣΟΙ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΑΝ ΤΙ ΕΙΠΕ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ...

    ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΕΓΩ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ...

    ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΑΝΑΦΟΡΑ ΔΙΟΤΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ

    ΕΑΝ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΘΕΣΕΙ ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ Ο ΙΔΙΟΣ

    ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ....

    ΚΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΡΕΙΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ....

    .


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. .
      Γι αυτό ξεπουλάνε το Αιγαίο (βίντεο)....

      https://www.tiktok.com/@megas_alex/video/7396832055197256993?_r=1&_t=8oQDlyHu448

      .

      Διαγραφή
  3. ΟΛΟΙ έλληνες πολιτικοί - όλοι - ζητούν: έξω οι Ρώσοι από την Ουκρανία. Ορισμένοι ψιθυρίζουν: έξω οι Εβραίοι από την Παλαιστίνη. Κανένας δεν είπε: έξω οι Τούρκοι από την Κύπρο.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ντόναλντ Τραμπ: Δεν μπορούμε να αφήσουμε τον Σόρος να νικήσει.
    Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος βρίσκεται πλέον σε εξαιρετική θέση για να γίνει και πάλι υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών στις εκλογές του επόμενου έτους, χρησιμοποίησε το Truth Social για να απαντήσει τον Άλεξ Σόρος, τον γιο του δισεκατομμυριούχου ολιγάρχη Τζορτζ Σόρος, που σε ένα άρθρο του ανέφερε ότι ο νεοδιορισθείς επικεφαλής του Open Society Foundations ανακατανέμει πόρους για να επικεντρωθεί στην ήττα του κινήματος MAGA (Make America Great Again) του Τραμπ το 2024.
    “Δεν μπορούμε να αφήσουμε αυτόν τον κακομαθημένο μικρό εκφυλισμένο να κερδίσει, Ο μπαμπάς του ελέγχει τους D.A. και τους A.G. (Τοπικούς και Περιφεριακούς Εισαγγελείς) στην Αμερική. Καταστρέφουν τη χώρα μας. Ο Μιτς Μακόνελ τους βοηθάει μη κάνοντας ΤΙΠΟΤΑ! Είναι μια ντροπή για το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα. Σκληρύνετε Ρεπουμπλικάνοι ” έγραψε ο Τραμπ.
    Ο Τραμπ αναφέρεται στη στρατηγική του Τζορτζ Σόρος να χρηματοδοτεί τις εκστρατείες των ακροαριστερών εισαγγελέων και γενικών εισαγγελέων σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες, η οποία έχει οδηγήσει σε μια σειρά από νίκες που είδαν τους ίδιους αυτούς πολιτικούς να μειώνουν τις ποινές φυλάκισης, να απελευθερώνουν δολοφόνους και βιαστές και να σταματούν να εφαρμόζουν μια μεγάλη ποικιλία νόμων.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιάννης Αντετονκούμπο: «Είμαι Νιγηριανός Αφρικανός – Απλώς γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Ελλάδα».
    Ο γνωστός μπασκετμπολίστας μίλησε για την καταγωγή του και ξεκαθαρίζει τα πράγματα.
    Συνέντευξη για όλους και για όλα έδωσε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στο podcast «48 minutes»
    Ο «Greek Freak» όπως πολλοί τον αναφέρουν μίλησε εκτός των άλλων και για την καταγωγή του.
    Κάποια στιγμή οι δημοσιογράφοι που τον είχαν προσκαλέσει συνέκριναν την περίπτωση του Γιάννη Αντετοκούνμπο με αυτή του Χακίμ Ολάζουον και σε ερώτηση που του έκαναν για το ποια πλευρά της προσωπικότητάς του αντιπροσωπεύει τον ελληνικό του χαρακτήρα και ποια τον αφρικάνικο, απάντησε:
    «Έχω τις αξίες και τις αρχές της Νιγηρίας. Άλλωστε οι γονείς μου είναι Νιγηριανοί και έχω μεγαλώσει σε ένα τέτοιο περιβάλλον. Βέβαια εγώ γεννήθηκα στην Ελλάδα, μεγάλωσα στην Ελλάδα, με την ευρωπαϊκή νοοτροπία, οπότε έχω στοιχεία και από τις δύο πλευρές».
    «Η περίπτωση μου μοιάζει λίγο με του Ολάζουον γιατί και εκείνος αν και Νιγηριανός αντιπροσώπευε περισσότερο το αμερικάνικο κομμάτι του. Στο τέλος της ημέρας, όλοι γνωρίζουν ότι εγώ είμαι Νιγηριανός. Αυτή την κουλτούρα έχω.
    Το καλοκαίρι πήγα και με τη μητέρα μου, συνάντησα τους συγγενείς μου. Έχω γεννηθεί στην Ελλάδα, έχω παίξει με την Ελλάδα, αλλά όλοι ξέρουμε ότι είμαι Νιγηριανός, Αφρικανός».
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...