ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

20 Ιουνίου 2024

Ιουδαίος Israel Shamir: «Οι Βρετανοί μπορούν να έχουν έναν Ινδό Πρωθυπουργό, έναν Πακιστανό Δήμαρχο του Λονδίνου και τους Gurkhas ως τα ελίτ στρατεύματά τους, αλλά η Τράπεζα της Αγγλίας ανήκει στους Εβραίους. Οι Άγγλοι είναι απλώς οι εργάτες που δουλεύουν σκληρά για να κρατούν την παγκόσμια τράπεζα του Λόρδου Ρότσιλντ να λειτουργεί σούπερ τέλεια. Και οι Εβραίοι φημίζονται για το ότι διατηρούν τον έλεγχο σ᾿ ό,τι έχει περάσει στα νύχια τους. Ακόμη και η βασιλική οικογένεια έγινε σχεδόν Εβραϊκή: κάνουν περιτομή στα αγόρια τους και πιστεύουν ότι είναι απόγονοι του βασιλιά Δαβίδ».

 


Οι Σουηδοί πολιτικοί επικυρώνουν την στρατιωτική συμφωνία με τις ΗΠΑ. 17 σουηδικές στρατιωτικές βάσεις στη διάθεση των αμερικανικών Ενόπλων Δυνάμεων. Οι αμερικανοί τοποθετούν και πυρηνικά όπλα. Η ΠΑΛΙΑ ΟΥΔΕΤΕΡΗ ΚΑΙ ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΣΟΥΗΔΙΑ ΠΕΘΑΝΕ. Τώρα οι πολιτικοί της Σουηδίας εισάγουν λαθρομετανάστες νέγρους και ισλαμιστές – για να εξοντώσουν και γενοκτονήσουν τους αυτόχθονες Σουηδούς και μετατρέπουν την Σουηδία σε Μπανανία, σε μια απέραντη στρατιωτική βάση των ΗΠΑ. Εξωευρωπαϊκές δυνάμεις ετοιμάζονται να μετατρέψουν τους χαρούμενους εκφυλισμένους Ευρωπαίους σε ραδιενεργό σκόνη.


Ο ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ ΝΕΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ, Ο ΙΟΥΔΑΙΟΣ ΓΑΒΡΙΗΛ ΑΤΤΑΛ, ΑΠΟ ΠΑΜΠΛΟΥΤΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΨΕ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ, ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ, ΤΟΝ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ. ΧΘΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΟΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΟΠΙΣΘΟΚΙΝΗΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΝΑΡΚΟΜΑΝΗΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΠΑΝΑΞΙΟΣ ΓΙΑ ΤΕΚΝΟΠΟΙΗΣΗ. Στην πρώτη του ομιλία ως πρωθυπουργός της Γαλλίας φαίνεται σαν να έχει κάνει χρήση κοκαΐνης προηγουμένως ! ΤΕΛΕΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ.

ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΤΩΝ ΒΡΕΤΑΝΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΠΕΒΑΛΕ Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ

Γιατί οι Βρετανοί μισούν τους Ρώσους;, από τον Israel Shamir - The Unz Review



Ο ΜΑΚΡΟΝ ΚΑΙ  Η ΜΠΡΙΓΚΙΤΕ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΙΝΤ ΡΟΤΣΙΛΝΤ


                   ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ


ΕΔΩ
ΚΑΠΟΥ ΞΕΦΥΓΕ...





Ο  ΤΟΤΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ  ΤΖΕΦΡΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, Η ΥΠΟΥΡΓΟΣ   ΚΑΤΣΕΛΗ  ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ  ΒΑΡΑΝΕ  ΠΡΟΣΟΧΗ  ΣΤΟΝ  ΒΑΡΩΝΟ ΡΟΤΣΙΛΝΤ.  

Ο ευφυέστατος γόνος του ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου συνομιλεί με τον οικονομολόγο David de Rothschild, την βουλευτή του ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚ Λούκα Κατσέλη και τον πρόεδρο του ΣΕΒ Δημήτρη Δασκαλόπουλο πριν τη διάλεξη του βραβευμένου με Nobel στα οικονομικά ιουδαίου Paul Krugman με θέμα την οικονομική κρίση, Αθήνα Τετάρτη 18 Μαρτίου 2009.

Το 2009 ο τραπεζίτης David de Rothschild επισκέφθηκε την Αθήνα στο πλαίσιο εκδήλωσης που διοργάνωσαν το Μέγαρο Μουσικής και ο Γιάννης Μάνος, πρώην πρόεδρος της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών. Επίσης, η τράπεζα επενδύσεων Rothschild έχει συμμετάσχει και σε πολλά επιχειρηματικά deals στη χώρα μας.  Η  οικογένεια  Ρότσιλντ είχε παίξει ενεργό ρόλο στο ελληνικό μνημόνιο.




ΚΙ ΕΔΩ ΕΝΑΣ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΤΥΠΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ



ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...