ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

18 Ιουνίου 2024

«Είμαι 34 ετών και κάθε μέρα ξυπνάω σε μία Ευρωπαϊκή Ένωση που είναι ψηφιακή αποικία των Η.Π.Α., οικονομική αποικία της Κίνας, δημογραφική αποικία της Αφρικής και μετατρέπεται σε θρησκευτική και πολιτική αποικία του Ισλάμ.» - Μαριόν Λεπέν

 

 

17 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018, ΗΜΕΡΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ. ΓΟΕΡΟΣ ΘΡΗΝΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. Ο ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΗΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΣΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ.

 

Μαρί Λεπέν: «Η Γαλλία πρέπει να αποχωρήσει από το ΝΑΤΟ. To ΝΑΤΟ δημιουργήθηκε για να πολεμήσει την Σοβιετική Ένωση. Σήμερα δεν υπάρχει Σοβιετική Ένωση. Ο Πούτιν είναι πολύ δημοφιλής στους Ρώσους».

 

 ΠΕΦΤΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ Ο ΔΕΙΚΤΗΣ ΕΥΦΥΪΑΣ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ

 

 

Η ΕΥΡΩΠΗ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΗ ΝΑ ΠΑΡΑΓΕΙ ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΤΕΧΝΗΣ. Ο ΕΥΡΩΠΑΙΟΣ ΑΝΔΡΑΣ ΥΠΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ.

 


ΜΙΑ ΕΥΡΩΠΗ ΧΩΡΙΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ. ΜΙΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗ ΙΑΤΡΟΓΕΝΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ.

 

 


 

 

Ο ΜΑΚΡΟΝ ΚΑΙ  Η ΜΠΡΙΓΚΙΤΕ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟ ΝΤΑΒΙΝΤ ΡΟΤΣΙΛΝΤ


«Ανησυχώ για μία Ευρώπη η οποία βρίσκεται σε μία πορεία παρακμής. Ανησυχώ για μία Ευρώπη η οποία θνήσκει δημογραφικά, αλλοιώνεται πληθυσμιακά, μειώνεται οικονομικά, υποχωρεί πολιτικά και καταστρέφεται αξιακά.»

 

ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ 

3 σχόλια:

  1. Ο Αχρείος Πάγος της Κλάπας διώκει τον ελληνικό εθνικισμό, αλλά δίνει «ελευθέρας» στον τουρκικό
    Μανώλης Κοττάκης
    Ο Αρειος Πάγος «ξεσκόνισε» έως και το τελευταίο tweet του Ηλία Κασιδιάρη για να (κατα)διώξει τον ελληνικό εθνικισμό από τις εκλογές, αλλά έμεινε προκλητικά αδιάφορος μπροστά στον τουρκικό εθνικισμό. Ο οποίος με τον μανδύα πολιτικού κόμματος επιχείρησε να παραπλανήσει τους ψηφοφόρους της επικράτειας. Υποτίθεται υποστήριζε το εθνικό ελληνικό συμφέρον, αλλά τα μέλη του παραβίαζαν συστηματικά και με μέθοδο στην πράξη δύο διεθνείς συνθήκες που έχουν ενσωματωθεί στο εσωτερικό μας Δίκαιο: τη Συνθήκη της Λωζάννης και τη Συνθήκη των Πρεσπών. Ούτε η πρώτη αναγνωρίζει «τουρκική μειονότητα» ούτε η δεύτερη αναγνωρίζει «μακεδονική μειονότητα». Αλλά η πρόεδρος του ΚΙΕΦ, η οποία είχε σε πάρα πολλές εκδηλώσεις δίπλα της τον -επίσης παραβιάζοντα τη Συνθήκη της Γενεύης περί προξενικών Αρχών Τούρκο πρόξενο (ο οποίος ανεμείχθη, ως μη όφειλε, στα εσωτερικά μας), καταπάτησε ωμά και τη μια και την άλλη συνθήκη. Με την Αθήνα να σιωπά.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πούτιν: "Είναι περίεργο ότι κανένας στη γερμανική ηγεσία δεν υπερασπίζεται τα γερμανικά συμφέροντα! Είναι ξεκάθαρο ότι η Γερμανία δεν έχει πλήρη εθνική κυριαρχία! Υπάρχουν όμως Γερμανοί, σκεφτείτε λίγο και τα συμφέροντά τους!"
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βίκτωρ Όρμπαν: "Δεν υπάρχουν αρκετά χρήματα σε όλο τον κόσμο για να μας αναγκάσουν να δεχθούμε λαθρομετανάστες ή να αφήσουμε τα παιδιά και εγγόνια μας στα χέρια των λοατκι ακτιβιστών".
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...