ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

19 Ιουνίου 2024

Οι Σουηδοί πολιτικοί επικυρώνουν την στρατιωτική συμφωνία με τις ΗΠΑ. 17 σουηδικές στρατιωτικές βάσεις στη διάθεση των αμερικανικών Ενόπλων Δυνάμεων. Οι αμερικανοί τοποθετούν και πυρηνικά όπλα. Η ΠΑΛΙΑ ΟΥΔΕΤΕΡΗ ΚΑΙ ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΣΟΥΗΔΙΑ ΠΕΘΑΝΕ. Τώρα οι πολιτικοί της Σουηδίας εισάγουν λαθρομετανάστες νέγρους και ισλαμιστές – για να εξοντώσουν και γενοκτονήσουν τους αυτόχθονες Σουηδούς και μετατρέπουν την Σουηδία σε Μπανανία, σε μια απέραντη στρατιωτική βάση των ΗΠΑ. Εξωευρωπαϊκές δυνάμεις ετοιμάζονται να μετατρέψουν τους χαρούμενους εκφυλισμένους Ευρωπαίους σε ραδιενεργό σκόνη.

 

 

 

 

ΚΑΡΥΣΤΙΑΝΟΥ: «ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΥΠΟΘΑΛΠΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ. Διόρισες 8 μέλη της Εξεταστικής των Τεμπών με μια θέση στην κυβέρνηση. Τα αίσχη που έχεις διαπράξει, με κυρίαρχο αυτό της εξύβρισης των νεκρών μας, έχει πυροδοτήσει την οργή στην καρδιά κάθε Ελληνίδας, κάθε Έλληνα».

 

 


 

Οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν πάνω από 64.000 στρατιώτες στην Ευρώπη, οι περισσότεροι εκ των οποίων είναι στη Γερμανία, την Ιταλία και τη Βρετανία. Παρόλα αυτά, οι βάσεις των ΗΠΑ σε όλο τον πλανήτη, παραμένουν εκατοντάδες, φτάνοντας σήμερα τις 800 συνολικά.

Το ΝΑΤΟ ετοιμάζει εισβολή στην Ρωσία με δύναμη 500.000 ανδρών μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2024.

Ο Σέρβος πρόεδρος Α.Βούτσιτς είχε δηλώσει πρόσφατα ότι περιμένει την έναρξη ενός Γ’ ΠΠ στους επόμενους τρεις με τέσσερις μήνες.

 

Η Σουηδία επικύρωσε τη νέα στρατιωτική συμφωνία με τις Ηνωμένες Πολιτείες, γνωστή ως DCA, η οποία επιτρέπει τη χρήση 17 σουηδικών στρατιωτικών βάσεων από τις αμερικανικές δυνάμεις.

Η συμφωνία, που εγκρίθηκε με 266 ψήφους υπέρ και 37 κατά, αποσκοπεί στην ενίσχυση της αμυντικής συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών.

Όπως δήλωσε ο υπουργός Άμυνας, Παλ Γιόνσον, το συμφωνητικό αυτό θα βελτιώσει τις δυνατότητες της Σουηδίας να λάβει αμερικανική υποστήριξη σε περίπτωση κρίσης ή πολέμου.

Αναμένεται ότι η συμφωνία θα τεθεί σε εφαρμογή μέσα στον επόμενο μήνα, οπότε οι ΗΠΑ θα μπορούν να αποθηκεύσουν οπλισμό και προμήθειες σε σουηδικές βάσεις.

Tο συμφωνητικό αντιμετώπισε αντιδράσεις από τους Πράσινους και το Αριστερό Κόμμα, μόνο στο σκέλος της έλλειψης ρητών διατάξεων για τα πυρηνικά όπλα. Οι αριστεροί και οι πράσινοι, σε όλη την Ευρώπη είναι ουσιαστικά οι πιο ένθερμοι υποστηριχτές στο να μετατρέπουν τις χώρες τους σε μπανανίες των ΗΠΑ, σε στρατιωτικές βάσεις των ΗΠΑ. Κλαψουρίζουν ασθενικά – σαν ανίσχυρες δαρμένες πουτάνες - λίγο μόνο για τα πυρηνικά όπλα, γιατί υποψιάζονται ότι αυτά θα τους εξαερώσουν όπως στην Χιροσίμα και στο Ναγκασάκι. Δεν έχουν όμως το σθένος να συνεχίσουν τις διαμαρτυρίες και τελικά κάθονται φρόνιμα.

 

ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

 

8 σχόλια:

  1. Η αρχαιότερη βαλανιδιά του κόσμου,
    βρίσκεται στο χωριό Βαλανίδα
    Ελασσόνας Λαρίσσης
    ηλικίας αρκετών χιλιετιών!
    Το ιερόδενδρο του Διός,
    που η Ευρώπη οφείλει να καθιερώσει
    ως σύμβολό της

    Του καθηγητή Δενδροκομίας, Αθανασίου Ρούμπου, perin.thos@hotmail.com
    http://www.arxeion-politismou.gr/2024/06/arxaioteri-velanidia.html
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το ΝΑΤΟ ετοιμάζει εισβολή στην Ρωσία με δύναμη 500.000 ανδρών μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2024.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Σέρβος πρόεδρος Α.Βούτσιτς είχε δηλώσει πρόσφατα ότι περιμένει την έναρξη ενός Γ’ ΠΠ στους επόμενους τρεις με τέσσερις μήνες.
      Ζ.Π.

      Διαγραφή
  3. Νετανιάχου: «Αδιανόητο η κυβέρνηση του Τ.Μπάιντεν να καθυστερεί τις παραδόσεις όπλων».
    «Πραγματικά δεν γνωρίζουμε για ποιο πράγμα μιλά», απάντησε η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Καρίν Ζαν- Πιέρ.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Αχρείος Πάγος ζητάει διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για τις δηλώσεις Κούγια κατά Σ.Κασσελάκη.
    Θεωρεί ότι παραβίασε τον "αντιρατσιστικό νόμο".
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Π.Παυλόπουλος και Κ.Σακελλαροπούλου στην εκδήλωση Τσίπρα για τις Πρέσπες.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. «Οι Βρετανοί μπορούν να έχουν έναν Ινδό Πρωθυπουργό, έναν Πακιστανό Δήμαρχο του Λονδίνου και τους Gurkhas ως τα ελίτ στρατεύματά τους, αλλά η Τράπεζα της Αγγλίας ανήκει στους Εβραίους. Οι Άγγλοι είναι απλώς οι εργάτες που δουλεύουν σκληρά για να κρατούν την παγκόσμια τράπεζα του Λόρδου Ρότσιλντ να λειτουργεί σούπερ τέλεια. Και οι Εβραίοι φημίζονται για το ότι διατηρούν τον έλεγχο σ᾿ ό,τι έχει περάσει στα νύχια τους. Ακόμη και η βασιλική οικογένεια έγινε σχεδόν Εβραϊκή: κάνουν περιτομή στα αγόρια τους και πιστεύουν ότι είναι απόγονοι του βασιλιά Δαβίδ».
    Ιουδαίος Israel Shamir
    https://www.unz.com/ishamir/why-do-brits-hate-russians/
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μ.Ζαχάροβα: «Απαιτούμε να απομακρυνθούν όλα τα αμερικανικά πυρηνικά όπλα από την Ευρώπη».
    Υποστήριξε πως τα πυρηνικά όπλα των ΗΠΑ προκαλούν «το πιο σοβαρό πρόβλημα ασφάλειας στην ήπειρο».
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...