ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

27 Δεκεμβρίου 2023

Ορκωμοσία δημάρχου Αθηναίων: Ορκίζεται χωριστά, την Παρασκευή, ο Κασιδιάρης. Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (σε συνεργασία με τους αναρχικούς), ΠΑΛΙ ΤΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. Τύφλα νάχει η βόρεια Κορέα. Αυτά δεν γίνονται ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ. ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΕΛΕΡΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΜΠΑΝΑΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ. Η εντολή βέβαια από τον Μητσοτάκη: «Ακυρώστε με οποιονδήποτε τρόπο την άδειά του». Ο Μητσοτάκης και οι κολαούζοι του μόνο τον Κασιδιάρη έχουν στον μυαλό τους. Ο μόνιμος φόβος. Η μοναδική αντιπολίτευση.

 



Η ειδική εισηγήτρια του ΟΗΕ για την Γάζα: «Δίνουν ηρεμιστικά στα παιδιά για να απαλύνουν τον πόνο τους καθώς πεθαίνουν - γιατί δεν μπορούν να θεραπευτούν».

 





Η ορκωμοσία του νέου δημάρχου Αθηναίων, Χάρη Δούκα, και του νέου Δημοτικού Συμβουλίου, πραγματοποιείται αύριο Πέμπτη 28/12, ωστόσο ο Ηλίας Κασιδιάρης θα είναι απών.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ηλίας Κασιδιάρης φερόταν να έχει πάρει άδεια από τις φυλακές Δομοκού για να είναι παρών στην ορκωμοσία.
Τελικά, όμως, δεν εξασφάλισε (!) ειδική άδεια για την αυριανή ορκωμοσία στη Δημοτική Αγορά της Κυψέλης και έτσι δεν θα είναι παρών. (Πώς είναι δυνατόν κάποιος να εξασφαλίσει από μόνος του την άδεια του, αν αυτή δεν χορηγηθεί εγκεκριμένη από την όποια διεύθυνση;)
Σύμφωνα με πληροφορίες, η ορκωμοσία του Ηλία Κασιδιάρη θα πραγματοποιηθεί μεθαύριο, Παρασκευή, και θα είναι μόνος του, ενώ αμέσως μετά θα επιστρέψει στις φυλακές.
Στη συνέχεια, ο Ηλίας Κασιδιάρης αναμένεται να τεθεί σε αργία από τη θέση του στο Δημοτικό Συμβούλιο της Αθήνας, εφόσον είναι φυλακισμένος.


Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ, με χειροπέδες, με ένα τσούρμο αστυνομικών να τον περιφρουρούν, ακόμα και αλυσοδεμένος με σιδερένια μπάλα στα πόδια να έχει τύπου Φαρ Ουέστ, μια ολιγόλεπτη και μόνο παρουσία του έξω, είναι ικανή να πανικοβάλει τον Μητσοτάκη, τόσο που να ξεχάσει και το όνομα του.

 

ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...